zsolesz1 Elküldve Január15, 2011 Elküldve Január15, 2011 Így jártam, az enyém 97-es automata. Az immo csippet azért mondtam , mert sokan azt mondták, hogy kell, mivel össze vannak hangolva. Mondjuk ez olyan dolog, valaki azt mondja nem számít,hogy a vezérlőn lévő számok és betűk nem egyeznek, csak a típus legyen azonos, valaki meg azt mondja, hogy egyeznie kell. Akkor most mi a frankó? Kiváncsiságból 1 barátomét beleraktuk az enyémbe, és nekiállt villogni a motorvisszajelző a műszerfalon, az autót + nem lehetett beindítani. Oda raktuk az immohoz a vezérlő saját csippjét, utána be lehetett indítani.
apafoni Elküldve Január15, 2011 Elküldve Január15, 2011 Kiváncsiságból 1 barátomét beleraktuk az enyémbe, és nekiállt villogni a motorvisszajelző a műszerfalon, az autót + nem lehetett beindítani. Oda raktuk az immohoz a vezérlő saját csippjét, utána be lehetett indítani. Akkor mégis van hozzá köze?
Omegatd Elküldve Január15, 2011 Elküldve Január15, 2011 Így jártam, az enyém 97-es automata. Az immo csippet azért mondtam , mert sokan azt mondták, hogy kell, mivel össze vannak hangolva. Mondjuk ez olyan dolog, valaki azt mondja nem számít,hogy a vezérlőn lévő számok és betűk nem egyeznek, csak a típus legyen azonos, valaki meg azt mondja, hogy egyeznie kell. Akkor most mi a frankó? Elvileg jobb, ha egyezik, vagy ugyanaz az évjárat, ennek ellenére jónak kell(ene) lennie, de a döntés a tied. Marad nekem tarcsiba...
apafoni Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Elvileg jobb, ha egyezik, vagy ugyanaz az évjárat, ennek ellenére jónak kell(ene) lennie, de a döntés a tied. Marad nekem tarcsiba... Akkor mégiscsak jobb ha egyezik! Sokan úgyis árulják a vezérlőket, immóval együtt.
Omegatd Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Akkor mégiscsak jobb ha egyezik! Sokan úgyis árulják a vezérlőket, immóval együtt. Akkor további jó vadászatot...
ComPityu Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Így jártam, az enyém 97-es automata. Az immo csippet azért mondtam , mert sokan azt mondták, hogy kell, mivel össze vannak hangolva. Mondjuk ez olyan dolog, valaki azt mondja nem számít,hogy a vezérlőn lévő számok és betűk nem egyeznek, csak a típus legyen azonos, valaki meg azt mondja, hogy egyeznie kell. Akkor most mi a frankó? Nekem 2,5TD automata van ! És egy második computer is van hpzzá eg y ugyan olyan évjáratü ,ugyanolyan Motorkód,, stb. De ez immo nem engedi inditani az autót , ha kicserélem a comrutert !!!!! A Vinter szerint kell hozzá az immo csip, a kormányon a szenzor, is ! Illetve jó pénzé be lehet tanitani az eredti kulcsodhoz . Arra vonatkozik amelyikben még az Infrás táv van a kulcsban, a tid elvileg ilyen, de 97 ben volt a váltás, ha jól tudom..
ComPityu Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Pillanatnyi fogyasztás (vagyis inkább átlagfogyasztás, az utolsó km-eken, vagy ilyesmi) + tankban levő üzemanyag mennyisége. A 26pólusú stekker 12-es lábán kap sebességjelet a kmórától. A 12 pólusú 8as lábán meg a szintjelző-úszó jelét, az 1-9lábakon meg az ECU jelét kapja. Nem tudja valaki esetleg a, részletes lábkiosztást ?? Vagy valami doksit ? Szét túrtam a netet , de nem találok semmi használható anyagot a kijelzőröl. Melyik csatin milyen jelek jönnek. Nekem Pl, mutatja a pillanatnyi fogyasztást meg az átlagot is, de a ,még megtehető kilométer helyett valami hülyeséget . Még csak nem is kilómétert , hanem valami szöveget, de nem jut eszembe.
kori Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Nem tudja valaki esetleg a, részletes lábkiosztást ?? Vagy valami doksit ? Szét túrtam a netet , de nem találok semmi használható anyagot a kijelzőröl. Melyik csatin milyen jelek jönnek. Nekem Pl, mutatja a pillanatnyi fogyasztást meg az átlagot is, de a ,még megtehető kilométer helyett valami hülyeséget . Még csak nem is kilómétert , hanem valami szöveget, de nem jut eszembe. OmegBEtnbook -ot keress. Abban benne van az összek kapcsrajz.
kori Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Nekem 2,5TD automata van ! És egy második computer is van hpzzá eg y ugyan olyan évjáratü ,ugyanolyan Motorkód,, stb. De ez immo nem engedi inditani az autót , ha kicserélem a comrutert !!!!! A Vinter szerint kell hozzá az immo csip, a kormányon a szenzor, is ! Illetve jó pénzé be lehet tanitani az eredti kulcsodhoz . Arra vonatkozik amelyikben még az Infrás táv van a kulcsban, a tid elvileg ilyen, de 97 ben volt a váltás, ha jól tudom.. '95.09-től van rádiós táv. Addig volt az infrás.
skyrangr Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Nem tudja valaki esetleg a, részletes lábkiosztást ?? Vagy valami doksit ? Szét túrtam a netet , de nem találok semmi használható anyagot a kijelzőröl. Melyik csatin milyen jelek jönnek. Nekem Pl, mutatja a pillanatnyi fogyasztást meg az átlagot is, de a ,még megtehető kilométer helyett valami hülyeséget . Még csak nem is kilómétert , hanem valami szöveget, de nem jut eszembe. Programozni kell Tech2-vel, és jó lesz. OmegBEtnbook -ban van részletes leírás a MID-ről.
pucalaca Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Sziasztok. Szerintetek mi lehet a probléma? 2.0 16v a motor. Pár hete kb 20 litert eszik a verda, utógyújtása van és 4500-nál letilt a motor. A sárga chek lámpa nem világít pedig jó az izzó. Kiolvastuk a hibát: vezérműtengely jeladó. Kicserélve. A lámpa nem világít de a hiba ugyan úgy fent áll. Más hiba pedig nem volt eltárolva. További ötlet esetleg? Korábban csinált olyat a verda, hogy alacsony fordulaton gyorsítottam volna de köhögött, prüszkölt, világított a chek lámpa. Ez tartott kb 20 mp-ig. Utána lámpa elaludt, viszont azon a napon már nem volt alapjáratom. Leginkább az idegesít, hogy megnőtt a fogyasztása. Meg persze, hogy beteg a táltos. Van valakinek bármilyen ötlete?
kori Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Sziasztok. Szerintetek mi lehet a probléma? 2.0 16v a motor. Pár hete kb 20 litert eszik a verda, utógyújtása van és 4500-nál letilt a motor. A sárga chek lámpa nem világít pedig jó az izzó. Kiolvastuk a hibát: vezérműtengely jeladó. Kicserélve. A lámpa nem világít de a hiba ugyan úgy fent áll. Más hiba pedig nem volt eltárolva. További ötlet esetleg? Korábban csinált olyat a verda, hogy alacsony fordulaton gyorsítottam volna de köhögött, prüszkölt, világított a chek lámpa. Ez tartott kb 20 mp-ig. Utána lámpa elaludt, viszont azon a napon már nem volt alapjáratom. Leginkább az idegesít, hogy megnőtt a fogyasztása. Meg persze, hogy beteg a táltos. Van valakinek bármilyen ötlete? Esetleg vezérmütengely jeladó lehet a ludas.
Gabo Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Sziasztok. Szerintetek mi lehet a probléma? 2.0 16v a motor. Pár hete kb 20 litert eszik a verda, utógyújtása van és 4500-nál letilt a motor. A sárga chek lámpa nem világít pedig jó az izzó. Kiolvastuk a hibát: vezérműtengely jeladó. Kicserélve. A lámpa nem világít de a hiba ugyan úgy fent áll. Más hiba pedig nem volt eltárolva. További ötlet esetleg? Korábban csinált olyat a verda, hogy alacsony fordulaton gyorsítottam volna de köhögött, prüszkölt, világított a chek lámpa. Ez tartott kb 20 mp-ig. Utána lámpa elaludt, viszont azon a napon már nem volt alapjáratom. Leginkább az idegesít, hogy megnőtt a fogyasztása. Meg persze, hogy beteg a táltos. Van valakinek bármilyen ötlete? milyen új jeladót tettek be? utángyártott vagy gyári? kábelezés nincs emgtörve? csatlakozó okés?
skyrangr Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Esetleg vezérmütengely jeladó lehet a ludas. Főleg ha nem zacskós, GM. Valamint megnézném még a gyújtást is.... (gyertyák, kábelek, pipák, gyújtómodul állapota)
ComPityu Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Figyelem Skacok ! Akinek van Opelos anyaga, E-book , autódata ,fotóalbum, tipustörténelem , stb , és szándékozik közkincsé tenni , jelezze nálam. Saját szervert inditok a közeljövöben. Regisztrált forumtagoknak, a hozzáférés , természetesen ingyenes. Idegenek nem férhetnek anyagainkoz. Csak ftp szerver lessz ! Többre ezen a szerón nem fussa ,és idöm se lessz rá ! Ha akad ,profi webmaster , akinek van kedve és ideje ,segiteni , lehet fejleszteni .Nem konkurenciát akarunk csinálni, a forumnak, csak segiteni a sorstársaknak. Pl nem sokkal elöbb,a OmegBEtnbook, nem találom sehol a neten :-C. Ötleteket , javaslatokat, anyagokat várok. Az e.mail cimem publikus . Tel:06-70-6177-187. UI: Kedves admin, ha nem muszáj ne töröld, esetleg tedd oda ahol érdeklödök megtalálják. Köszi !
skyrangr Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Figyelem Skacok ! Akinek van Opelos anyaga, E-book , autódata ,fotóalbum, tipustörténelem , stb , és szándékozik közkincsé tenni , jelezze nálam. Saját szervert inditok a közeljövöben. Regisztrált forumtagoknak, a hozzáférés , természetesen ingyenes. Idegenek nem férhetnek anyagainkoz. Csak ftp szerver lessz ! Többre ezen a szerón nem fussa ,és idöm se lessz rá ! Ha akad ,profi webmaster , akinek van kedve és ideje ,segiteni , lehet fejleszteni .Nem konkurenciát akarunk csinálni, a forumnak, csak segiteni a sorstársaknak. Pl nem sokkal elöbb,a OmegBEtnbook, nem találom sehol a neten :-C. Ötleteket , javaslatokat, anyagokat várok. Az e.mail cimem publikus . Tel:06-70-6177-187. UI: Kedves admin, ha nem muszáj ne töröld, esetleg tedd oda ahol érdeklödök megtalálják. Köszi ! Google, 'OmegBEtnbook', első találat: opelforum.hu - Omega B topic ( http://www.opelforum.hu/lofiversion/index.php?t40-2000.html ) : http://www.megaupload.com/?d=PGPAUJS6 Amúgy éljen a warez ftp :)
pucalaca Elküldve Január24, 2011 Elküldve Január24, 2011 Főleg ha nem zacskós, GM. Valamint megnézném még a gyújtást is.... (gyertyák, kábelek, pipák, gyújtómodul állapota) Köszönöm az ötleteket. GM-es a jeladó. Megnézem a kábelezést. Remélem megoldódik a probléma. Köszönöm szépen az ötleteket! Remélem valamelyik segít a problémámon. Laca
apafoni Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Nekem 2,5TD automata van ! És egy második computer is van hpzzá eg y ugyan olyan évjáratü ,ugyanolyan Motorkód,, stb. De ez immo nem engedi inditani az autót , ha kicserélem a comrutert !!!!! A Vinter szerint kell hozzá az immo csip, a kormányon a szenzor, is ! Illetve jó pénzé be lehet tanitani az eredti kulcsodhoz . Arra vonatkozik amelyikben még az Infrás táv van a kulcsban, a tid elvileg ilyen, de 97 ben volt a váltás, ha jól tudom.. Az enyém is 2.5 TD automata. Akkor mégiscsak jól mondták ,hogy kell hozzá! Az biztos ,hogy nem infrás a kulcs. Most a német "EBAY" oldalon találtam egy ugyan olyant mint az enyém. Minden szám és betű egyezik + immo csip és szenzor is van hozzá. Mindez futárszolgálati díjjal együtt, átszámítva 22000 FT
skyrangr Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Az enyém is 2.5 TD automata. Akkor mégiscsak jól mondták ,hogy kell hozzá! Az biztos ,hogy nem infrás a kulcs. Most a német "EBAY" oldalon találtam egy ugyan olyant mint az enyém. Minden szám és betű egyezik + immo csip és szenzor is van hozzá. Mindez futárszolgálati díjjal együtt, átszámítva 22000 FT Vedd meg. Az nem pénz érte. Főleg ha stimmel is a tiedbe.
Omegatd Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Vedd meg. Az nem pénz érte. Főleg ha stimmel is a tiedbe. Elrontottad a bizniszem...
Omegatd Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 én? ő találta. Vicceltem! Amúgy meg 15-20-at nekem ISS megér, hogy legyen tarcsiban...
skyrangr Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Vicceltem! Amúgy meg 15-20-at nekem ISS megér, hogy legyen tarcsiban... erről van nagybaszó. ráadásul te 100%-ig biztos lehetsz a cuccban. :lol: merugye a zíbéjfaktor... :D
Older Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Sziasztok! Segítségeteket kérem! 96' os 2.0 16V Omega 2 csatlakozós kijelző (fedélzeti) mint ismert hiba, pixel hiány!! Szerváltam egy MID kijelzőt 1 csatlakozósat, átkötöttem a kábeleket de sajna az érzékelőtől jövő kábelek (barna-fehér) 5db, nem tudom melyik - melyik!! Esetleg nem tud valaki konkrét csatlakozó kiosztást! A régire és az újabbra is szükségem lenne!! Előre is köszi! Üdv.
Omegatd Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Sziasztok! Segítségeteket kérem! 96' os 2.0 16V Omega 2 csatlakozós kijelző (fedélzeti) mint ismert hiba, pixel hiány!! Szerváltam egy MID kijelzőt 1 csatlakozósat, átkötöttem a kábeleket de sajna az érzékelőtől jövő kábelek (barna-fehér) 5db, nem tudom melyik - melyik!! Esetleg nem tud valaki konkrét csatlakozó kiosztást! A régire és az újabbra is szükségem lenne!! Előre is köszi! Üdv. Valami nemrég linkelt be! Keress rá a gugliban, légy kreatívabb...
Recommended Posts