omegacsabi Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Hello! Tudna nekem vki segiteni,hogy a külsö hömérséklet jeladoja hol találhato? A computer nem jelez ki semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hello! Tudna nekem vki segiteni,hogy a külsö hömérséklet jeladoja hol találhato? A computer nem jelez ki semmit. Ember! Másik topicban 1 hete erről megy a rizsa! <_< Még keresni sem kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KisBla Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ember! Másik topicban 1 hete erről megy a rizsa! :D Még keresni sem kell... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KisBla Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hello! Tudna nekem vki segiteni,hogy a külsö hömérséklet jeladoja hol találhato? A computer nem jelez ki semmit. Az egyéb csevegés topicban mostanában kérdetem énis. kb az utolso 4oldalban megtalálod a választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
omegacsabi Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Az egyéb csevegés topicban mostanában kérdetem énis. kb az utolso 4oldalban megtalálod a választ Megtaláltam már köszönöm! Most már csak a jeladot kell megtalálnom.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BigFatPete Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Érdekesség: Tankolok 30 l üzemanyagot. Kijelző: megtehető km-ek száma 300. Autókázok 100 km-t. Kijelző: átlagfogyasztás 22 l, még megtehető km-ek száma: 200. (?) Üzemanyag szintjelző állása: 20 l. Találkozott már más is ezzel a paradoxonnal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Érdekesség: Tankolok 30 l üzemanyagot. Kijelző: megtehető km-ek száma 300. Autókázok 100 km-t. Kijelző: átlagfogyasztás 22 l, még megtehető km-ek száma: 200. (?) Üzemanyag szintjelző állása: 20 l. Találkozott már más is ezzel a paradoxonnal? :) Sz@r a BC-d. Nekem üres tanknál ír ki 500km megtehető távot, teli tankkal meg 780at. Emellett 9,6l-es átlagfogyasztás, holott 60litert eszik 800km-en (7,5/100). Pillanatnyi fogyasztás meg sosincs 8-9 liter alatt. Nekem ezt nem az eredeti, hanem egy javított BC csinálja. Az eredeti az 70-80km-t írt még hátralevő távolságnak, gyakorlatban meg ezt a távot már csak tolva tudta volna teljesíteni, mert a tank porzott. De annak a BC-nek legalább jó voltak a fogyasztásmérői (csak hát meghalt a kijelző) Én is kérdeztem már ugyanitt, hogy mi lehet ennek a magyarázata, programozni kell-e a fogyasztásmérőt a BC-ben... De nem jött válasz. Amúgy a tied még egész jó, a hátralevő km számláló jónak tűnik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Sz@r a BC-d. Nekem üres tanknál ír ki 500km megtehető távot, teli tankkal meg 780at. Emellett 9,6l-es átlagfogyasztás, holott 60litert eszik 800km-en (7,5/100). Pillanatnyi fogyasztás meg sosincs 8-9 liter alatt. Nekem ezt nem az eredeti, hanem egy javított BC csinálja. Az eredeti az 70-80km-t írt még hátralevő távolságnak, gyakorlatban meg ezt a távot már csak tolva tudta volna teljesíteni, mert a tank porzott. De annak a BC-nek legalább jó voltak a fogyasztásmérői (csak hát meghalt a kijelző) Én is kérdeztem már ugyanitt, hogy mi lehet ennek a magyarázata, programozni kell-e a fogyasztásmérőt a BC-ben... De nem jött válasz. Amúgy a tied még egész jó, a hátralevő km számláló jónak tűnik :D Igen kell programozni, TECH2, kerékméretet és minden xart be lehet és kell állítani normálisan, mutathat ilyen programozási hiba miatt hülyeséget a BC tudomásom szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BigFatPete Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Igen kell programozni, TECH2, kerékméretet és minden xart be lehet és kell állítani normálisan, mutathat ilyen programozási hiba miatt hülyeséget a BC tudomásom szerint. Ez volt az egyik sejtésem, hogy a kerékméret belepofázhat. Na nem mintha olyan baromi fontos lenne, hogy mit jelez ki, csak érdekes volt pl 130-nál a 14 l-es pillanatnyi fogyasztás, ami tankolásnál 8 literre jött ki. :D De akkor mi a túróból számolja a még megtehető km-ek számát? (ami tulajdonképpen a valós fogyasztás megfelelője) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ez volt az egyik sejtésem, hogy a kerékméret belepofázhat. Na nem mintha olyan baromi fontos lenne, hogy mit jelez ki, csak érdekes volt pl 130-nál a 14 l-es pillanatnyi fogyasztás, ami tankolásnál 8 literre jött ki. :D De akkor mi a túróból számolja a még megtehető km-ek számát? (ami tulajdonképpen a valós fogyasztás megfelelője) Pillanatnyi fogyasztás (vagyis inkább átlagfogyasztás, az utolsó km-eken, vagy ilyesmi) + tankban levő üzemanyag mennyisége. A 26pólusú stekker 12-es lábán kap sebességjelet a kmórától. A 12 pólusú 8as lábán meg a szintjelző-úszó jelét, az 1-9lábakon meg az ECU jelét kapja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Igen kell programozni, TECH2, kerékméretet és minden xart be lehet és kell állítani normálisan, mutathat ilyen programozási hiba miatt hülyeséget a BC tudomásom szerint. mondjuk nálam is csinálta, majd teljesen kiürített tankra tankoltam, és elkezdett jó lenni egy ideig - mármint a megtehető távolság, majd újra kúszott el, akkor már nem csontszárazra, de megint kifogyasztottam rendesen, és kezdődött elölről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BigFatPete Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Pillanatnyi fogyasztás (vagyis inkább átlagfogyasztás, az utolsó km-eken, vagy ilyesmi) + tankban levő üzemanyag mennyisége. [...] Igen, ez lenne az elmélet. De a pillanatnyi- és az átlagfogyasztás köszönöviszonyban sincs a valósággal, ellentétben a még megtehetö km-ek számával, ami teljesen reális. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
apafoni Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Heló sziasztok! Egy kis segítség kellene! Automata X25 DT -hez kellene motorvezérlő! Tud valaki segíteni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Heló sziasztok! Egy kis segítség kellene! Automata X25 DT -hez kellene motorvezérlő! Tud valaki segíteni? :D gugli neked is haver http://racing-bazar.hu/alkatresz/elektroni...lok_garanciaval Link to comment Megosztás: More sharing options...
apafoni Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 gugli neked is haver http://racing-bazar.hu/alkatresz/elektroni...lok_garanciaval Köszi, de már ott is próbáltam! Per pillanat nincs nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Köszi, de már ott is próbáltam! Per pillanat nincs nekik. Nekem van, mit érne meg neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
apafoni Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nekem van, mit érne meg neked? Mit kérsz érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Mit kérsz érte? Sztem kezd el árulni a házat :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Mit kérsz érte? Csak a vezérlő kell, ami a motortéri műanyag dobozban van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Csak a vezérlő kell, ami a motortéri műanyag dobozban van? ravasz a kérdésed!!! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Sztem kezd el árulni a házat :) :D Az nem eladó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Az nem eladó.... Nem te... hanem apafoni.. merthogy annyiba lesz :).... Link to comment Megosztás: More sharing options...
apafoni Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Csak a vezérlő kell, ami a motortéri műanyag dobozban van? + Az immo csip. Melyik házat áruljam? A műanyagot amiben a vezérlő van, vagy amiben lakom? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 + Az immo csip. Melyik házat áruljam? A műanyagot amiben a vezérlő van, vagy amiben lakom? :) Ez 94-es nem automata, 25DT motorkódú géphez van. Az immo csipnek semmi köze a vezérlőhöz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
apafoni Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ez 94-es nem automata, 25DT motorkódú géphez van. Az immo csipnek semmi köze a vezérlőhöz... Így jártam, az enyém 97-es automata. Az immo csippet azért mondtam , mert sokan azt mondták, hogy kell, mivel össze vannak hangolva. Mondjuk ez olyan dolog, valaki azt mondja nem számít,hogy a vezérlőn lévő számok és betűk nem egyeznek, csak a típus legyen azonos, valaki meg azt mondja, hogy egyeznie kell. Akkor most mi a frankó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts