kori Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 Hát komoly tippem nincs, de talán szorul a gázbowden. :shock:
Barthez Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 Csokoládé! Köszönöm a jó tanácsokat, megprobálom!!!!!!!! BARTHEZ
Flowachild Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 ...váltásnál nem esik vissza a fordulatszám. Ha ez a jelenség az, amire én gondolok, akkor - idézve az ájtís szólást - "ez nem bug, hanem feature". :wink: A B Omegákban ugyanis hidraulikus a kuplung, így - elősegítendő a jobb gyorsulást - nem azonnal esik vissza a fordulatszám, miután leveszed a lábad a gázról, hanem csak kicsit később. Ha tehát mindössze ennyiről van szó, akkor az nem hiba.
greg Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 Neeem??? Hát milyen??? :shock: :shock: :shock:
opel16v Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 Én úgy néztem hogy rendes bowdenes. De megnézem majd, mert lehet hogy csak elgurult a gyógyszerem már megen'. :(
Flowachild Elküldve Április19, 2005 Elküldve Április19, 2005 Nekem nem hidraulikus a kuplung. Meglepő. :?
kori Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Az ki van zárva! Mindegyik B omi hidraulikus kupplungal van szerelve. Az olajat pedig a féktartályból kapja :wink:
greg Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Az ki van zárva!... :wink: "Ez kizárt dolog, mert nem tudom." :(
Flowachild Elküldve Április20, 2005 Elküldve Április20, 2005 Úgy látom, mindenki ismeri a klasszikusokat. De minimum Polgár Jenőt a Polgármesteri Hivatalban (Polgáron?)... :(
greg Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Szóval az ojjektumot csak hidraulikus háromszáz... harmincezer liter folyadékos kuplung.... kizárólag!!! De a kompjúter az nem... szóval az más téma.. Egyebet nem mondhatok... kérem kapcsolja ki! :oops:
Chyga Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Ha kicserélem a tid-et fedélzeti computeresre,akkor az fogja írni a fogyasztást stb v. kell hozzá még valami vezérlő egység?(tid=tripla-info-display).A chek-kontroll nem fog működik azt tudom :wink: Jutottál a tid-el valamire? Én Senikben elég sokat vacakoltam ezekkel, lehet tudok valamit segítteni!
kori Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Az az igazság, hogy az enyémben van BC, de két haveroméban nincs, és ezért érdeklődtem. De kiderült ebben a csere ügyben csak én töröm magam, ők meg szarnak rá. Ezért arra jutottam, hogy le vannak ejtve :twisted: Azért köszi :wink:
Chyga Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 A BéCikkel azszokot lenni a baj, hogy eléggé motor típus függők. A haverom is nagy lelkesen rakott a Calijába valami másik Caliét és most kb ilyen :shock: szemekkel nézi a 22-24L/100Km-es átlagot a Bordon. :lol: Németeknél meg fillérekér adják az új bordokat és kocsihoz és motorhoz igazítot progit nyomnak bele.
opel16v Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Nem fogja mérni a fogyit a BC a TID helyén, ahhoz kötözni kell elég rendesen... Ja, és tényleg motorfüggő a dolog.
Flowachild Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 A BC-kben van egy kis EPROM (ami az adott motorhoz van igazítva), azt kell kicserélni, ha hülyeségeket mutat.
Dark Angel Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 vagy a megfeleő Tech-el átprogramozni. Egyépként nem EPROM, hanem EEPROM :smt059
opel16v Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Így van. :lol: Érdekes dolog lenne összegyűjteni ezeket az EEPROM tartalmakat, és akkor lehetne össze-vissza programozgatni a kütyüket mindenféle tech nélkül. :D
Gabo Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Így van. :lol: Érdekes dolog lenne összegyűjteni ezeket az EEPROM tartalmakat, és akkor lehetne össze-vissza programozgatni a kütyüket mindenféle tech nélkül. :lol: Vagy beindulna a Pecsás csere-bere :D Nekem van 2 C20NE-s, kinek van cserébe egy C30SE EEPROM?? :lol: :lol:
tgabika76 Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Na ez a BC programozás dolog se teljesen tiszta nekem. Én a Calibrában a 3. BC-t/programvariációt használom, és még mindig nem jók a fogysztás adatok. A kezdet kezdetén még azt hittem, hogy BC csak egyféle létezik, úgyhogy hamar vettem egy bontottat. Már a beépítésnél gondok voltak, mert a léptető/nullázógombok vezetéke 5eres volt, holott csak 3-nak kellett volna lennie, és a fogyasztásadatokat is nagyon pontatlanul mérte. Mint később kiderült, ez egy C24NE Omegából származott, úgyhogy inkább vettem helyette egy másik BC-t. Ezt az újat már nemtomki tanácsára a 48-as kódra programoztattam Tech 1-el, ami, mint kiderült még véletlenül se passzol egy '91-es C20NE Calihoz, és a fogyasztásértékek olyan túlzóak voltak, hogy még fél tankkal is megtehettem volna 999km-t BC szerint. Közben kiderítettem, hogy ehhez az évjárathoz/típushoz kétféle helyes BC-kód van, a 36-os (ez még a 14"-es kerékhez), és a 93-as (15"-os kerékhez). Ezeket az adatokat egyébként innen vettem. A 93-as kódra programoztattam, remélve hogy most már minden jól fog menni, de még most is csak 5,5literes átlagfogyasztást mutat, és a kettesben padlót nyomok, akkor sem megy föl a fogyasztás 12 liter fölé, de mostmár legalább az alapjárati fogyasztásom beállt. Szóval nem is olyan egyszerű dolog ez a BC programozás, én is már azon gondolkodom hogy feladom, és simán külső hőmérőként fog funkcionálni a cucc, mert az legalább pontos. :lol:
opel16v Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Mivel én tudok ilyesmit programozni, ezért nem lenne nagy gond, ha már megvannak a tartalmak. :lol:
tgabika76 Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Mivel én tudok ilyesmit programozni, ezért nem lenne nagy gond, ha már megvannak a tartalmak. :lol: Ezt most nekem írtad? Mert az király volna ha tudnál ilyet programozni, csak az a baj hogy hiába vannak előttem a lehetséges kódvariációk, már nem vagyok biztos a dolgomban, mert amivel elvileg jónak kéne lennie, azzal sem műxik pontosan. És érdekes, de megnéztem egy másik Caliban (ugyanaz az évjárat, ugyanaz a gumiméret, ugyanaz a BC-kód és impulzus), abban meg hibátlanul működik. Nekem ez kínai.
opel16v Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Én csak EEPROM tartalmat tudok olvasni/írni, tech-em nincs. :lol:
tgabika76 Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Én csak EEPROM tartalmat tudok olvasni/írni, tech-em nincs. :D Azt sejtettem hogy teched nincs, mivel érdeklődő kérdésemre azt válaszolták az egyik Opel-szalonban, hogy a Tech1 másfélmillió forint. :shock: Viszont ez a BC kód/impulzus nem az EEPROM-ban van benne? Csak azért kérdem, mert a Cali/Omega BC-t szokták úgy is "programozni", hogy a hátuljából kiszednek egy ilyen fehér kis vackot és kicserélik másikra. Talán az lehet az EEPROM. De ha nem akkor nézd el nekem, nem értek hozzá :lol:
Recommended Posts