sepihu Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 TEMPOMAT LEHET, BC NEHEÉZ ESET, KOÖDLAÁMPA LEHET. Hi! Kicsit lehetne bővebben? Vagy akad valahol valami javítási kézikönyv féle meg pontos omega típus leírás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sepihu Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Helvécia. De ha kell Kecskemét Budapest vonalon sokszor járok, és ott átvehető. Ez jól hangzik. Hétvégén vissza térünk rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Hi! Kicsit lehetne bővebben? Vagy akad valahol valami javítási kézikönyv féle meg pontos omega típus leírás? http://db.tt/3ojNSLME Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Sziasztok! A problémám a következő : 2.5 TD Omega board computer kb egy hete azt írja külső hőmérsékleti adatként, hogy 37.5 Celsius. Ez reggel még be nem indított autónál is így van. Bár enyhe a tél, de ennyire azért nem. Ja és nem Afrikában lakom. Tapasztalat már valaki ilyen hibát sha igen akkor hogyan orvosolható? Lujdzsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Sziasztok! A problémám a következő : 2.5 TD Omega board computer kb egy hete azt írja külső hőmérsékleti adatként, hogy 37.5 Celsius. Ez reggel még be nem indított autónál is így van. Bár enyhe a tél, de ennyire azért nem. Ja és nem Afrikában lakom. Tapasztalat már valaki ilyen hibát sha igen akkor hogyan orvosolható? Lujdzsi. Valszeg az érzékelő halt meg, csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Valszeg az érzékelő halt meg, csere. Köszi a választ, de mivel még nem tudtam beszerezni a szerelési könyvet nem is tudom hol keressem az érzékelőt.Esetleg ha ebben is tudnál segíteni az jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Köszi a választ, de mivel még nem tudtam beszerezni a szerelési könyvet nem is tudom hol keressem az érzékelőt.Esetleg ha ebben is tudnál segíteni az jó lenne. Miért nem használod a netet az ilyen szerkezeti kérdések kinyomozására??-egyébként az érzékelő az első lökhárítóba van eldugva,elektromos vezetéket keress csatlakozóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Miért nem használod a netet az ilyen szerkezeti kérdések kinyomozására??-egyébként az érzékelő az első lökhárítóba van eldugva,elektromos vezetéket keress csatlakozóval. Jah, lökhárítóba alul, valamelyik szélén Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Sofőr oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Köszönöm szépen a "kedves" segítséget mindenkinek. A jeladjeladó megvan. A motor ház tetőt felnyitva az ablak mosdó tartály alatt közepén és nem szélen, ott lapult a kis szenzor. Sokat segített a hozzá tartozó kábelköteg. És csak egy megjegyzés, bármilyen furcsa is de szerintem a probléma megoldására a netet használtam. Vagy tévedek?Nem hiszem, hogy akkora butaságot kérdeztem. És mire jött létre eme fórum ha nem arra, hogy az esetleges kérdéseket, problémákat tőletek "tapasztalt" márkatársaktól megtudjam? Még egyszer köszönöm a segítséget s ha bármiben tudok én is szívesen a rendelkezésetekre állok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Akkor nem a gyári helyén volt a szenzor. A lökös aljában, bal oldalon van egy lyuk. Oda kell bedugni a szenzort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Igen ott is van neki egy lyuk,. Meg találtam azt is. Az általam említett hiba egy kis kontaktspry és némi /fogkefés/ tisztogatás után megszünt. A műszer ismét jó értéket mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fabrikátor Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Üdv! Azt szeretném tudni hogy mennyire pontos az Omegában a fogyasztásmérő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Ha nem bontószökevényed van, akkor nagyjából pontos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Igen ott is van neki egy lyuk,. Meg találtam azt is. Az általam említett hiba egy kis kontaktspry és némi /fogkefés/ tisztogatás után megszünt. A műszer ismét jó értéket mutat. Egyel visszább még azt írtad, hogy középen. Most akkor ott vagy bal oldalt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 Egyel visszább még azt írtad, hogy középen. Most akkor ott vagy bal oldalt? A szenzor volt középen de én találtam egy lyukat,a bal szélen is.Nem még egy szenzort pusztán csak egy lyukat tehát 2 azaz két darab lyuk és 1 azaz egy szenzor és az középen volt.Bocs ha nem voltam elég részletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Sziasztok! A kérdésem nem csak a Computerhez tartozik de sajnos nem találtam jobb kategóriát a kérdésemnek, ha mégis van kérlek helyezzétek át! találtam egy bontott omegát gyári Bose hifivel,összes hangszóró + erősítő+ sub., siemens ncdc2015-el CID-el(színes kijelzővel), és teljes kábelköteggel. Kérdésem volna h ezért az egész cuccért mennyit szabad adni? Illetve a saját omegámba belerakni nagyon nagy meló? vagy ha a kábelköteget ami hátra megy kicserélem illetve a rádió és kijelző közti plusz kábelt bekötöm akkor működőképes lehet a cucc? gondolom a CID-et programozni kell a kocsihoz mivel más a motorkód.... Válaszaitokat előre is köszönöm. Ha véletlen rossz helyre írtam elnézést! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Sziasztok! A kérdésem nem csak a Computerhez tartozik de sajnos nem találtam jobb kategóriát a kérdésemnek, ha mégis van kérlek helyezzétek át! találtam egy bontott omegát gyári Bose hifivel,összes hangszóró + erősítő+ sub., siemens ncdc2015-el CID-el(színes kijelzővel), és teljes kábelköteggel. Kérdésem volna h ezért az egész cuccért mennyit szabad adni? Illetve a saját omegámba belerakni nagyon nagy meló? vagy ha a kábelköteget ami hátra megy kicserélem illetve a rádió és kijelző közti plusz kábelt bekötöm akkor működőképes lehet a cucc? gondolom a CID-et programozni kell a kocsihoz mivel más a motorkód.... Válaszaitokat előre is köszönöm. Ha véletlen rossz helyre írtam elnézést! Üdv. A kérdésed Kori-nak szól, ő rakott az Omegájába utólag BOSE cuccot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 A kérdésed Kori-nak szól, ő rakott az Omegájába utólag BOSE cuccot... Köszönöm. Felveszem vele a kapcsolatot!!! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Köszönöm. Felveszem vele a kapcsolatot!!! :-) Pü ment. Ha a német ebayt nézzük akkor 70-90 e-ret megér, de nálunk reálisabb az 50 körül. Nem hinném, hogy drágábban el lehet adni ilyen cuccot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Pü ment. Ha a német ebayt nézzük akkor 70-90 e-ret megér, de nálunk reálisabb az 50 körül. Nem hinném, hogy drágábban el lehet adni ilyen cuccot. Csak maga az NCDC2015 kerül olyan 60-70ezerbe, a CID az olyan 15 körül. A Bose kb egy 50es lehet, ha hibátlan. Plussz a sallang. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Csak maga az NCDC2015 kerül olyan 60-70ezerbe, a CID az olyan 15 körül. A Bose kb egy 50es lehet, ha hibátlan. Plussz a sallang. Szerintem. Ne vicceljetek! 15e-ért pixelhibamentes GID-et kapsz... Akkor nemáhogy a CID csak 15e!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Csak maga az NCDC2015 kerül olyan 60-70ezerbe, a CID az olyan 15 körül. A Bose kb egy 50es lehet, ha hibátlan. Plussz a sallang. Szerintem. Azért kiváncsi lennék Mo-on ki ad ennyit Omega alkatrészekért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Azért kiváncsi lennék Mo-on ki ad ennyit Omega alkatrészekért. Itt lehet hogy senki, de ha cseppnyi esze van embernek akkor ebay-re felteszi és kap minimum 500Eurot alaphangon az egészért. Ha minden működik és 100e-ért odaadja az eladó akkor vállonveregetheti magát a kolléga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Itt lehet hogy senki, de ha cseppnyi esze van embernek akkor ebay-re felteszi és kap minimum 500Eurot alaphangon az egészért. Ha minden működik és 100e-ért odaadja az eladó akkor vállonveregetheti magát a kolléga. Nézzetek már körül a használt autón mennyibe kerül egy komplett omega....,olyan árakról beszéltek,amennyiért házhoz hoznak nekem kintről egy komplett kocsit....(100e :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts