Hooker Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Át kéne programoztatni hollandról valami emberi nyelvre, de egyébként valaminek a szintje alacsony (talán hűtőfolyadék?). Kössz lehet ablakmoso most feltöltöttem próba. Valaki át tudja programozni??Hol mennyiért?? kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Kössz lehet ablakmoso most feltöltöttem próba. Valaki át tudja programozni??Hol mennyiért?? kössz Márkaszervíz, TECH2-vel, kb. 5-8.000 Ft... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hooker Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 szélvédő mosó folyadék volt megoldodott feltöltöttem,van még egy hiba valamelyik világitással minden működik rajta.de mégis hibát ad.melyik lehet??féklámpa?ha nincs bekapcsolva a világitás akkor is kiirja.Vagy biztositék de működik minden rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bbarna Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Üdv. Ki tudná megmondani mi van akkor, ha az omegám (2.0 benzin 1997. autómata 5 speed.) azt írja ki,hogy PROGRAM!!! A villamosság szerelő sem látott még ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MátéDebrecen Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Üdv. Ki tudná megmondani mi van akkor, ha az omegám (2.0 benzin 1997. autómata 5 speed.) azt írja ki,hogy PROGRAM!!! A villamosság szerelő sem látott még ilyet. Ezt mikor produkálja? Vagy nem a rádió írja ki? :) Én még régi kijelzőt nem láttam működés közbe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Üdv. Ki tudná megmondani mi van akkor, ha az omegám (2.0 benzin 1997. autómata 5 speed.) azt írja ki,hogy PROGRAM!!! A villamosság szerelő sem látott még ilyet. Akkor olyanhoz kellene vinni, aki ért hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 szélvédő mosó folyadék volt megoldodott feltöltöttem,van még egy hiba valamelyik világitással minden működik rajta.de mégis hibát ad.melyik lehet??féklámpa?ha nincs bekapcsolva a világitás akkor is kiirja.Vagy biztositék de működik minden rajta. Ha Limuzin az autód, akkor nézdd meg, hogy az összes égő jó-e, mert hátsó helyzetjelzőből oldalanként kettőnek kell világítania. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Akkor olyanhoz kellene vinni, aki ért hozzá... sosem értettem az ilyen hozzászólókat. ha fáj a fogam, elmegyek a fogorvoshoz, és nem tudja hogy mitől fáj, akkor lépek onnan, de gyorsan. ugyanez az autóval, ha egy szerelő nem tudja hogy mitől nem forog a kerék, akkor max messziről nézze a kocsit, de inkább azt se... jó hogy nem majd úgy megyek oda a fogorvoshoz, ill autószerelőhöz hogy komplett a diagnosztika, ő csak fogja a csavarhúzót, én meg majd forgatom az autót... :D :D :D :D ja, és még fizessek is neki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hooker Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Ha Limuzin az autód, akkor nézdd meg, hogy az összes égő jó-e, mert hátsó helyzetjelzőből oldalanként kettőnek kell világítania. kombim van azt irja (lightstadt dimlight) holland minden lámpa jó sőt ha be sem kapcsolom a lámpát akkor is ezt irja elméletileg a dimlight az a tompitott vagy a helyzetjelző de off állásban is irja.Valami tipp??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 kombim van azt irja (lightstadt dimlight) holland minden lámpa jó sőt ha be sem kapcsolom a lámpát akkor is ezt irja elméletileg a dimlight az a tompitott vagy a helyzetjelző de off állásban is irja.Valami tipp??? kifeküdt a izzófigyelő. vagy pedig valami elkötés van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hooker Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 mit lehet vele kezdeni??javitásilag Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 mit lehet vele kezdeni??javitásilag megkeresni hogy mi a hiba. kapcsolási rajz, multiméter, próbalámpa... meg egy pár órás orális szex... csak a baj az, hogy a fallosz rossz oldalán :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hooker Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 megkeresni hogy mi a hiba. kapcsolási rajz, multiméter, próbalámpa... meg egy pár órás orális szex... csak a baj az, hogy a fallosz rossz oldalán :P izzófigyelőt kivillogja?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 izzófigyelőt kivillogja?? Vidd el szakemberhez, a kolléga ISS erre próbált utalni. Nem is értem, hogy ha le van írva valami, azt miért nem lehet megérteni. Mindenki saját magát, meg a többieket kímélné... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 izzófigyelőt kivillogja?? nem villog ez semmit. ez egy autonóm rendszer. ha értesz hozzá, megkeresed te a hibát... ha nem, elviszed olyan szerelőhöz, aki ért hozzá, meg tudja, és meg is akarja csinálni. ez utóbbi a legbajosabb, nehéz lesz olyat találj aki nekiáll és molyol vele... én se csinálnám. avagy, megpróbálsz élni a hibával. (tippet, segítséget ne várj, ez nem olyan dolog amiben lehet online segíteni. meg kell fogni a kapcs. rajzot, a multimétert, a csavarhúzót, és irány a műszerfal!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Mennyire egyre jár az agyunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Üdv. Ki tudná megmondani mi van akkor, ha az omegám (2.0 benzin 1997. autómata 5 speed.) azt írja ki,hogy PROGRAM!!! A villamosság szerelő sem látott még ilyet. Nem belevaló kijelző van benne azért írja.Vki kicserélte de nem jóra.Az adattáblán van 1 kód.Arra a programverzióra kell kódolni,ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sepihu Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Sziasztok! Új vagyok a szinen mivel most lettem VÉGRE omega tulajdonos. Ez egy 95-ös 2.0 elvileg GL-es benzines kombi omega. Lenne egynéhány kérdésem: - utólag belehet rakni bele pl a tempomatot és a fed. computert, köd lámpa előre stb.? - hol lehet olcsón bontott alkatérészhez jutni (pl: a csomagtérben a roló és egyéb műanyag alkatrészek) - plusz érdekelnének karosszéria elemek. Ami gondom van és emiatt bosszankdok hogy leállításkor ajtónyitáskor ha a lámpák égve maradtak nem "hisztizik" így egyszer tuti úgy hagyom. Továbbá a kérdés még az hogy az ablakok egy gombnyomásra fel-le mennek. Utólag beéített riasztón van aux kimenet. Azzal lehet vezérelni hogy záráskor felhúzza az ablakokat? Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
bbarna Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Az ablakoknak maguktól fel kell menni, de ha simán kulcssal zárod az ajtót, és 1.bezárod, majd utánaa ismét ráfordítod a zárásra és egy két másodpercig úgyhagyod, akkor az összes elaktromos gyílászáró bezár. Alkatrészek, vannak nálam is. Van rolóm, kisebb műanyag dolgok,2 első sárvédő, első lámpák,stb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sepihu Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Az ablakoknak maguktól fel kell menni, de ha simán kulcssal zárod az ajtót, és 1.bezárod, majd utánaa ismét ráfordítod a zárásra és egy két másodpercig úgyhagyod, akkor az összes elaktromos gyílászáró bezár. Alkatrészek, vannak nálam is. Van rolóm, kisebb műanyag dolgok,2 első sárvédő, első lámpák,stb..... Szia! És milyen árban gondolkodsz? Pl a roló meg igazából nekem a jobb hátulsó sárvédő néz ki nagyon szarul.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bbarna Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 20.000 körül mozognak, de neked mennyit ér? Csak első sárvédőm van, meg motorháztető és 1 db első lökös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bbarna Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Végzáród van a rolóhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sepihu Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Végzáród van a rolóhoz? nincs hozzá semmim... Hová valósi vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Sziasztok! Új vagyok a szinen mivel most lettem VÉGRE omega tulajdonos. Ez egy 95-ös 2.0 elvileg GL-es benzines kombi omega. Lenne egynéhány kérdésem: - utólag belehet rakni bele pl a tempomatot és a fed. computert, köd lámpa előre stb.? - hol lehet olcsón bontott alkatérészhez jutni (pl: a csomagtérben a roló és egyéb műanyag alkatrészek) - plusz érdekelnének karosszéria elemek. Ami gondom van és emiatt bosszankdok hogy leállításkor ajtónyitáskor ha a lámpák égve maradtak nem "hisztizik" így egyszer tuti úgy hagyom. Továbbá a kérdés még az hogy az ablakok egy gombnyomásra fel-le mennek. Utólag beéített riasztón van aux kimenet. Azzal lehet vezérelni hogy záráskor felhúzza az ablakokat? Köszi előre is TEMPOMAT LEHET, BC NEHEÉZ ESET, KOÖDLAÁMPA LEHET. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bbarna Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Helvécia. De ha kell Kecskemét Budapest vonalon sokszor járok, és ott átvehető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts