MalterKoma Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Persze, egyetértek vele. Csak a móddal nem. Merthogy, ugye milyen arányban használod a 211Le-t? Mondjuk az esetek 15%-ában, és akkor már sokat mondtam szerintem. Máskor meg 'tötymörögsz' max 30-40Le-t kihasználva a nagy ménesből. És olyankor fölöslegesen cipeled a többi 15x pacit... Ezt látom nagy lehetőségként a hibridekben. Mert ugye a villany jobban szabályozható, kisebb veszteséggel. Csak egyelőre, amíg nem érnek el az akksik hasonló energiasűrűséget, mint amit a szénhidrogénekből tudunk nyerni, addig halott ez az ág. (nameg az árról nem is beszélve. Minap volt a Pug Ion teszt a TC-n... 10 millió azért a dodzsemért... ráadásul egy nudli az az autó :lol: :lol: :D :D ) Egyik megoldás a hengerek felének lekapcsolása kis és közepes terhelésnél. Egyre több autómárkánál megjelenik, már 4 hengereseknél iss....
GabeszVp Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Azért csak meglesz az az off! :lol: :lol:
skyrangr Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Egyik megoldás a hengerek felének lekapcsolása kis és közepes terhelésnél. Egyre több autómárkánál megjelenik, már 4 hengereseknél iss.... Ja, közelítő megoldás. Azért mókás hangja van egy sor4-esnek sor2-es üzemmódnál :lol: :lol: :D Polski 126 rulez :D
skyrangr Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Ja, közelítő megoldás. Azért mókás hangja van egy sor4-esnek sor2-es üzemmódnál :lol: :D :D Polski 126 rulez ;) Azért csak meglesz az az off! :D :P végülis a vezérlésről van szó... amit az ecu végez. tehát témánál vagyunk :lol: Fákk, rossz gomb :D :D :D :D
bandi1980 Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok! Nincs valakinek magyar nyelvü OpCom programja? Nekem angol van csak de nehezen boldogulok vele. Köszi a segítséget előre is.
Crime78 Elküldve Szeptember10, 2011 Elküldve Szeptember10, 2011 Sziasztok! Nincs valakinek magyar nyelvü OpCom programja? Nekem angol van csak de nehezen boldogulok vele. Köszi a segítséget előre is. Igaz, hogy beírtad legalább 3 topikba, és ez a modiknak nem fog tetszeni, de a kérdés engem is érdekel, annyi kiegészítéssel, hogy én egy angol verziónak is örülnék! (Lehetőleg rs232 verzió kellene, nem USB-s az interface-em)
kisp113 Elküldve Szeptember10, 2011 Elküldve Szeptember10, 2011 Igaz, hogy beírtad legalább 3 topikba, és ez a modiknak nem fog tetszeni, de a kérdés engem is érdekel, annyi kiegészítéssel, hogy én egy angol verziónak is örülnék! (Lehetőleg rs232 verzió kellene, nem USB-s az interface-em) Tele van vele a net! Az angolok meg folyton panaszkodnak hogy magatol visszavalt neha magyarra :lol: ...
Crime78 Elküldve Szeptember10, 2011 Elküldve Szeptember10, 2011 Tele van vele a net! Az angolok meg folyton panaszkodnak hogy magatol visszavalt neha magyarra :lol: http://www.filecrop.com/OP-COM-070209.zip.html ... Hát Én csak USB-set találtam... Létezik egyáltalán op-com-ból soros verzió? AB-COM-om az van, különbözik a két szoftver?
kisp113 Elküldve Szeptember10, 2011 Elküldve Szeptember10, 2011 Hát Én csak USB-set találtam... Létezik egyáltalán op-com-ból soros verzió? AB-COM-om az van, különbözik a két szoftver? Az USB-s is virtualis soros portot hasznal. Nezd meg a pontos verziojat a kutyudnek es arra keress ra!
Omegatd Elküldve Szeptember10, 2011 Elküldve Szeptember10, 2011 Az USB-s is virtualis soros portot hasznal. Nezd meg a pontos verziojat a kutyudnek es arra keress ra! Úgysem tudna vele mit kezdeni, az semmire sem jó...
cserbinszky Elküldve Szeptember10, 2011 Elküldve Szeptember10, 2011 Hát Én csak USB-set találtam... Létezik egyáltalán op-com-ból soros verzió? AB-COM-om az van, különbözik a két szoftver? Op-com-ból nincs soros verzió ha jól tudom.A nyelv projektel okosan kell bánni,mert hamar hazavághatod a cuccot.
Crime78 Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 Op-com-ból nincs soros verzió ha jól tudom.A nyelv projektel okosan kell bánni,mert hamar hazavághatod a cuccot. A nyelv projektet egyenlőre feladtam, csak a kíváncsiság hajt. Amit vettem az a TuningPro24.de Opel Scanner nevű cucca, és tökéletesen használható hibakód olvasásra, és törlésre. Programozni viszont semmit sem tudok, vagy legalábbis nem találtam. Még jó, hogy a tempomatot nem kellett. De idővel jó volna egy második kulcs (egy kulccsal vettem), és mivel megvan a Security kódja a kocsinak, így nem lenne gond a felprogramozás. Az AB-COM progiban viszont tuti nincs ilyen opció, azért kérdeztem az op-com-ot. Értelemszerűen Tech2-t nem akarok venni, mert a legolcsóbb helyen is 800€...
skyrangr Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 A nyelv projektet egyenlőre feladtam, csak a kíváncsiság hajt. Amit vettem az a TuningPro24.de Opel Scanner nevű cucca, és tökéletesen használható hibakód olvasásra, és törlésre. Programozni viszont semmit sem tudok, vagy legalábbis nem találtam. Még jó, hogy a tempomatot nem kellett. De idővel jó volna egy második kulcs (egy kulccsal vettem), és mivel megvan a Security kódja a kocsinak, így nem lenne gond a felprogramozás. Az AB-COM progiban viszont tuti nincs ilyen opció, azért kérdeztem az op-com-ot. Értelemszerűen Tech2-t nem akarok venni, mert a legolcsóbb helyen is 800€... Cimbora 4500Sek(~420€)-ért vette a Tech2-t, igaz használtan, ebay-ről, a germánoktól. Kábelekkel, 2-3 CF kártyával. Mondjuk sokra nem megyek vele, mert csak SAAB adatbázisok vannak hozzá... Max veszek egy Opel adatbázist hozzá, azt lelejmolom a cuccot, ha kell :lol: Amúgy én is végigjártam az AB-OP-com vonalat, cseréltem anno én is egy USB-s OBD illesztőt. Igazából kb semmire se jó, a hibakódolvasáson/törlésen kívül (bár nekem már a törlés se ment). Tehát kb pont annyit tud, mint egy darab rézdrót, meg a hibatáblázat. Kivillogtatod, és ugyanott vagy, mint a kínai 'adatkábellel'. A vicc az az volt, amikor évekkel ezelőtt futóművet állíttattam a kocsin, és mondta a srác, hogy tudja diagnosztizálni is a kocsit. Erre elővesz egy Bluetooth-os OBD csatit, rádugja a kocsira, és annyit mond hogy nincs hibakód, és hogy ötezer lesz! :lol: Aztán mondom neki, te figyu, mit tud ez a kütyü? Magyarázta, mutogatta, de a max amit ki lehetett belőle hozni, hogy kiolvassa a hibakódot. Egyéb diagnosztika terén halott volt. Persze CAN-Bus esetén működik tutin, de hát az másik történet. Aztán beszéltem ismerőssel, aki Opel szalonban gürcöl, mondta, hogy igazából a Tech2-n kívül minden csak bóvli. Annak meg sajnos pont ezért megkérik az árát.
Crime78 Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 Cimbora 4500Sek(~420€)-ért vette a Tech2-t, igaz használtan, ebay-ről, a germánoktól. Kábelekkel, 2-3 CF kártyával. Mondjuk sokra nem megyek vele, mert csak SAAB adatbázisok vannak hozzá... Max veszek egy Opel adatbázist hozzá, azt lelejmolom a cuccot, ha kell :lol: Na látod, és akkor itt jön a kérdés: (saját magamnál maradva) Ha adott egy max 1-2000€-t érő 10 éves autó, akkor megéri-e megvenni hozzá? OK! Ha belegondolok, hogy ez az ötödik Opelem, akkor már más a szitu. :lol:
skyrangr Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 Na látod, és akkor itt jön a kérdés: (saját magamnál maradva) Ha adott egy max 1-2000€-t érő 10 éves autó, akkor megéri-e megvenni hozzá? OK! Ha belegondolok, hogy ez az ötödik Opelem, akkor már más a szitu. :lol: Hja. Annak érdemes megvenni, aki használja is, hasznot is csinál vele. Csak azért megvenni, hogy álljon a sarokban, luxus...
GabeszVp Elküldve Október6, 2011 Elküldve Október6, 2011 Üdv. Tud valaki chiptuningos embert opelekhez? Köszi
skyrangr Elküldve Október6, 2011 Elküldve Október6, 2011 Üdv. Tud valaki chiptuningos embert opelekhez? Köszi Egy szívóbenzinesen sokmindent nem lehet tuningolni. Max a befecskendezési térképet tologatják ide-oda. Azt meg a 'Futó Zrt'-féle e85power adapterrel is meg tudod tenni. Tuning a szívóbenzinesnél fizikailag kezdődik, nem chippeléssel. Persze ha már ki van könnyítve a szívó-kipufogó oldal, esetleg hengerenkénti fojtószelep, vagy van egy csökkentett ellenállású kipufogó, akkor nem árt már vezértengely fokolás, aztán akkor meg rakni egy másik, gyorsabb, programozható ECU-t, de akkor már nagyobb benzinnyomás, meg nagyobb injektorok... De akkor hamar kinyírod a kettőstömegűt, ami meg amúgy sem jó, mert lassan ejti a fordulatot. De ha le is könnyíted, utána legyalulod a gyári kuplungot. Ezért kevlárt raksz fel, erősebb rugóval. Ami szétnyírja a kuplungmunkahengert. Aztán párezer km után megadja magát az R25. R28-at kezdesz keresni. Vagy Havassy úrnál hagysz egy pár százast, hogy megerősítsen egy R25-öt. De itt már nagggggyon súlyos százezrekről beszélünk. Amit ha ráköltesz egy másik autóra, akkor ugyanazt a teljesítményt megkapod, fejtörés, és számolgatás nélkül. :D Mindemellett ha találsz is valakit, csak olyannak fizess, aki legalább kétszer ráállítja a dinamométerre a kocsit. Egyszer előtte, egyszer utána. Bár a profik legalább 3x mérnek, hogy kihozzák a maxot...
Gabo Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 Üdv. Tud valaki chiptuningos embert opelekhez? Köszi Egy szívóbenzinesen sokmindent nem lehet tuningolni. Max a befecskendezési térképet tologatják ide-oda. Azt meg a 'Futó Zrt'-féle e85power adapterrel is meg tudod tenni. . . . Amit ha ráköltesz egy másik autóra, akkor ugyanazt a teljesítményt megkapod, fejtörés, és számolgatás nélkül. :D A legjobb chiptuning sztem a Simtec 70-et Motronic 3.11 re cserélni... :P - Természetesen motorral együtt (X20XEV-Y32SE :D ) Tas megmondta... a motortuning nagyobb köbcentinél kezdődik :D (miután elkezdtem álmodozni egy 220 lóerős C20NE-ről... Most meg van, csak 1,2 literrel megnöveltem a hengerűrtartalmat.) Sky tökéletesen leírta, hogy "sufni" körülmények között ne akarjon az ember Fast and Furious-t játszani... Amúgy már a felsoroltaknál olcsóbb egy esetleges turbós motort venni, átvizsgáztatni miegymás. Amúgy a Tuning rovatban van Chiptuninggal foglalkozó fórum (ITT), elvileg meg szokott néha jelenni egy egy emberke, de Futó Gabi (opel16v) is segíthet, ha csak 1-2 LE és 5 Nm hiányzik az életedből... :P
skyrangr Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 A legjobb chiptuning sztem a Simtec 70-et Motronic 3.11 re cserélni... :D - Természetesen motorral együtt (X20XEV-Y32SE :D ) Tas megmondta... a motortuning nagyobb köbcentinél kezdődik :D (miután elkezdtem álmodozni egy 220 lóerős C20NE-ről... Most meg van, csak 1,2 literrel megnöveltem a hengerűrtartalmat.) Sky tökéletesen leírta, hogy "sufni" körülmények között ne akarjon az ember Fast and Furious-t játszani... Amúgy már a felsoroltaknál olcsóbb egy esetleges turbós motort venni, átvizsgáztatni miegymás. Amúgy a Tuning rovatban van Chiptuninggal foglalkozó fórum (ITT), elvileg meg szokott néha jelenni egy egy emberke, de Futó Gabi (opel16v) is segíthet, ha csak 1-2 LE és 5 Nm hiányzik az életedből... :D Ja, ugye ököl az szabály. Többől egyszerűbb többet csinálni, mint a keveset megtöbbszörözni :P :P
eszeky Elküldve Október9, 2011 Elküldve Október9, 2011 sziasztok! azt szeretném megkérdezni,hogy a rádiónál melyik kódot kell beírni , aksit cseréltem és kéri. a security ,engine type, key no, radio type, serial no a választ köszönöm
skyrangr Elküldve Október9, 2011 Elküldve Október9, 2011 sziasztok! azt szeretném megkérdezni,hogy a rádiónál melyik kódot kell beírni , aksit cseréltem és kéri. a security ,engine type, key no, radio type, serial no a választ köszönöm sztem ebben a sorrendben :D
Gabo Elküldve Október9, 2011 Elküldve Október9, 2011 sztem ebben a sorrendben :P Nem jó, a 3.ra működni fog.... Hacsak el nem szúrt néhány kódot a 10 ből :D
eszeky Elküldve Október9, 2011 Elküldve Október9, 2011 ebből sokat megtudtam.köszi. pedig úgy gondolom nem voltam illetlen.vigyázok erre is.
Omegatd Elküldve Október9, 2011 Elküldve Október9, 2011 ebből sokat megtudtam.köszi. pedig úgy gondolom nem voltam illetlen.vigyázok erre is. Nem? Olyat kérdeztél amiről legálabb 100000000000000x volt szó. A gugli szerint 0.23 másodperc volt az egész. És nem teszed fel a következő kérdést, hogy hogyan kell beírni, mert a leírásokban az is szerepel. Ez a kettő a legütősebb leírás...
Recommended Posts