Omegatd Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 fél nyolckor lövik a pizsit, mi? :D Van akinek. Bár a 3 évest sem bírom nyolckor elzavarni aludni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 :closedeyes: amen -_- (Gaboval néha az az érzésem, hogy figyel és olvas mindent, tud mindenről, tök képben van, és akkor néha lesújt egy-egy kommenttel ) Ehh lebuktam... Igazából egyik nap összekevertem a 2 fórumot, és ugye teljesen törölni nem lehet a hozzászólást, így megtörtem a hónapokon át tartó kommentnélküliségemet... De azért ne örüljetek... :D nem lehet így is széttrollkodtam már mindent Annyi a lényeg, hogyha hedo csaj, azért ciki, mert látenskurválkodni egy autós fórumon nagy f*széhségre utal - ha meg pasi, akkor azért, mert hedo pedo (micsoda szójáték volt ez Omegatd :D) és tök gáz olcsó nőt csinálni a csajból. Mindegy, sehogy sem jó, de néha tényleg előfordul, hogy szexpartnerkeresőnek néznek ilyen fórumokat, de azért az mégis csak szánalmas.... :goofy: - pl. ki emlékszik ralliscsajra? :evilgrin: Ehh, de jól is jött volna egy hedonista csaj 2004 ben... na mindegy - ill volt, csak hát foglalt is volt, bár ő nem ezt állította.. a félreértések itt kezdődtek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 na hétfön kiderül mire jutottunk :) ne oltsátok a csajt :D Melyik csajra gondolsz? A képen lévőre? Nem is láttam, de nem is akarom :P :D Hajnit meg olthatom :P asszem - bár lehet Mocsok megharagszik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Hát igen. Lesújt! Inkább jönne vissza! De engem akkor sem úsz meg, akárcsak más! Hova jöjjek vissza? :o... Itt vagyok, csak sokszor erőt vettem magamon, hogy bármihez is hozzászóljak... Speckó az immo nem az asztalom, de láttam már a kezemben halott chipet - saját :P csak ugye sehova nem megyek 1 kulccsal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Gabo! Te hazatértél? :icon11: Omegatd! Tudod ez olyan dolog, hogy a Dr.House-t sem szereti mindenki, pedig Tapsihapsi után ő is elég nagy trollnak számít :D Egyébként amikor szóba jönnek az ilyen fórumos balhék, meg sztorik, mindig el szoktam mondani ékes példaként, hogy hogy ugattunk össze, majd ezt egy személyes találkozó hogyan tette egyből helyre :) Engem pl. ezért nem érdekel túlzottan, amikor mondjuk egy H-s topikban besértődik valaki, mert az ilyen jöjjön el egy talira, keresse meg a beszólogatóját, és élőben is ugassanak egyet - aztán vagy béke lesz, vagy sose látjuk egymást :D Jah! Épp tegnap hívtak omegát bontani (azért ez is egy ötlet... :goofy: ... hogy honnan veszi valaki, hogy ezzel tölteném szívesen a szombatom :D :omg: ) - de nem mentem, mert előző nap vágtam keresztbe recés késsel a bal kezem mutatóujját, majd rá pár órára a jobb kezem hüvelykujját átszúrtam egy szöggel :goofy: nem az én napom volt... de olyan vagyok, mint a Hősökben a gyorsan gyógyuló pompomlány, szóval most erőt veszek magamon, és visszarakom a lámpákat a mantába... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imicsok Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Sziasztok! Van egy opel omega 2.5 td 1995-os.A problémám az hogy a kocsi rángat van, hogy gézpedál nyomása nélkül is 1200 fordulaton megy(de ritkán). A probléma megszűnik ha a kuplungot kicsit benyomom hogy a tempómat kikapcsoló kapcsoló kapcsoljon. Mitől csinálja tempomat nincsen benne de be van vezetékelve. A komputer romlót el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Sziasztok! Van egy opel omega 2.5 td 1995-os.A problémám az hogy a kocsi rángat van, hogy gézpedál nyomása nélkül is 1200 fordulaton megy(de ritkán). A probléma megszűnik ha a kuplungot kicsit benyomom hogy a tempómat kikapcsoló kapcsoló kapcsoljon. Mitől csinálja tempomat nincsen benne de be van vezetékelve. A komputer romlót el? Atyaég, TD, te jössz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Atyaég, TD, te jössz :D Lájk!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Atyaég, TD, te jössz :D Ehh na tessék...Omegatd, méghogy a vezetés utál.. egyenesen követelnek!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Omegatd! Tudod ez olyan dolog, hogy a Dr.House-t sem szereti mindenki, pedig Tapsihapsi után ő is elég nagy trollnak számít :D Egyébként amikor szóba jönnek az ilyen fórumos balhék, meg sztorik, mindig el szoktam mondani ékes példaként, hogy hogy ugattunk össze, majd ezt egy személyes találkozó hogyan tette egyből helyre :) Engem pl. ezért nem érdekel túlzottan, amikor mondjuk egy H-s topikban besértődik valaki, mert az ilyen jöjjön el egy talira, keresse meg a beszólogatóját, és élőben is ugassanak egyet - aztán vagy béke lesz, vagy sose látjuk egymást :D Ez jogos, csak akik a fórumon ugatnak, gyávák talira elmenni. Én meg már lusta vagyok csak azért elmenni, hogy kiosszak 1-2 pofont. Különben meg az egészben azt nem értem, hogy olyan támadott le, akivel személyesen ismerjük egymást az elejétől fogva. De ez van, ez a demokrácia... Jah! Épp tegnap hívtak omegát bontani (azért ez is egy ötlet... :goofy: ... hogy honnan veszi valaki, hogy ezzel tölteném szívesen a szombatom :D :omg: ) - de nem mentem, mert előző nap vágtam keresztbe recés késsel a bal kezem mutatóujját, majd rá pár órára a jobb kezem hüvelykujját átszúrtam egy szöggel :goofy: nem az én napom volt... de olyan vagyok, mint a Hősökben a gyorsan gyógyuló pompomlány, szóval most erőt veszek magamon, és visszarakom a lámpákat a mantába... Szög meg kés? Ilyenek női kezekbe nem valók. Amúgy miért nem mentél Omegát bontani? Nekem ISS jöhetne 1-2 cucc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Sziasztok! Van egy opel omega 2.5 td 1995-os.A problémám az hogy a kocsi rángat van, hogy gézpedál nyomása nélkül is 1200 fordulaton megy(de ritkán). A probléma megszűnik ha a kuplungot kicsit benyomom hogy a tempómat kikapcsoló kapcsoló kapcsoljon. Mitől csinálja tempomat nincsen benne de be van vezetékelve. A komputer romlót el? Talán valami szerelő formának meg kellene mutatni. Neked meg valami helyesírás könyvet lapozgatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Atyaég, TD, te jössz :D Nem merek, ilyen gyökér miatt lettem kitiltva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Lájk!! :D :D Ja, hogy megint jót röhögjél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Ehh na tessék...Omegatd, méghogy a vezetés utál.. egyenesen követelnek!! :D :D Majd ha Uhuhu, vagy Gelko ír valami hasonlót. Bár azt nem érem meg ebben az évezredben. Ahogy azt sem, hogy a saját hibájukat belássák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Belabacsi Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Sziasztok! A kovetkezo a gondom egy 98-as 2,5 benzines, dupla digit klimas Omegaval: A kozepkonzol gombjai (klima, ulesfutes, ECO, stb) nem mukodnek, az elakadasjelzo es a TC gomb igen, de a nem mukodo gomboknak a megvilagitasa viszont rendben van. Lehet-e ez biztositek hiba ha igen, akkor melyik? Esetleg valami kabel csatlakozo gond, ha igen melyik? Kozepkonzol kiszerelesehez van-e valahol valami jo kis leiras ha ott lenne a gond? Koszi, Belabacsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Amúgy miért nem mentél Omegát bontani? Nekem ISS jöhetne 1-2 cucc... Mert akkor még nagyon le voltam sérülve... aztán meg lusta is voltam... meg tavaly 90%ban megépítettünk egy mantát, az elég lesz élményben egy időre :) (az milyen már, hogy tegnap visszatettem a lámpát a mantába és a jobb indexnél az olajlámpa villogott :huh: pedig az nem egy agyon elektronizált gépsárkány... :huh: ) amúgy ha kell valami, akkor adok püben egy számot, talán ha ma felhívod, akad még valami... Nem merek, ilyen gyökér miatt lettem kitiltva... hard core :devlish: Majd ha Uhuhu, vagy Gelko ír valami hasonlót. Bár azt nem érem meg ebben az évezredben. Ahogy azt sem, hogy a saját hibájukat belássák... very haaaaaaard coooooooooooooooooore :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Sziasztok! A kovetkezo a gondom egy 98-as 2,5 benzines, dupla digit klimas Omegaval: A kozepkonzol gombjai (klima, ulesfutes, ECO, stb) nem mukodnek, az elakadasjelzo es a TC gomb igen, de a nem mukodo gomboknak a megvilagitasa viszont rendben van. Lehet-e ez biztositek hiba ha igen, akkor melyik? Esetleg valami kabel csatlakozo gond, ha igen melyik? Kozepkonzol kiszerelesehez van-e valahol valami jo kis leiras ha ott lenne a gond? Koszi, Belabacsi Hali, Digit klímás középkonzol kiszerelés: http://www.omegaowners.com/forum/index.php?topic=90571.0 Biztosíték tábla leírás: http://www.omegaowners.com/forum/index.php?topic=90451.0 Ha nem tudsz angolul: http://translate.google.com Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Sziasztok! A kovetkezo a gondom egy 98-as 2,5 benzines, dupla digit klimas Omegaval: A kozepkonzol gombjai (klima, ulesfutes, ECO, stb) nem mukodnek, az elakadasjelzo es a TC gomb igen, de a nem mukodo gomboknak a megvilagitasa viszont rendben van. Lehet-e ez biztositek hiba ha igen, akkor melyik? Esetleg valami kabel csatlakozo gond, ha igen melyik? Kozepkonzol kiszerelesehez van-e valahol valami jo kis leiras ha ott lenne a gond? Koszi, Belabacsi Az mit jelent, hogy nem működnek? Akkor minek vettél ilyen autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 ... Ha nem tudsz angolul: http://translate.google.com Ez mekkora volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Belabacsi Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Az mit jelent, hogy nem működnek? Akkor minek vettél ilyen autót? Auto tavaly ota van nalam es eddig nem volt gondja, nemregen egyik reggel megszuntek mukodni ezen funkciok. ntr : Koszi a linkeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Ez mekkora volt! :D Ja, biztosra mentem. :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MátéDebrecen Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Auto tavaly ota van nalam es eddig nem volt gondja, nemregen egyik reggel megszuntek mukodni ezen funkciok. ntr : Koszi a linkeket! A klíma konzol, meg a többi gomb teljesen más kábelezésen fut. Így gondolom nem is egy a biztosítékuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hedo Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 hy, megoldva a problema, az infra vevő be volt kicsit "ázva" meg a kulcsot kellet forrasztani, immo maradt, 10000HUF :D köszönöm mindenkinek a segítséget! :hug: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 mégse te forrasztottad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hedo Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 Nem, maradt az immo is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts