kori Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Ezt a OmegBEtnbook-ot honnan tudom megszerválni? Google nem volt a barátom, ncore-on sem találtam. Köszi Most szabira megyek, de másfél hét múlva dobj egy privit a címeddel, és kiírom neked, ha működik az íróm. BW-re is akartam vinni sok hasznos cuccot a cartársaknak, de 3 dvd és 2 cd sikertelen írása után feladtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GabeszVp Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Most szabira megyek, de másfél hét múlva dobj egy privit a címeddel, és kiírom neked, ha működik az íróm. BW-re is akartam vinni sok hasznos cuccot a cartársaknak, de 3 dvd és 2 cd sikertelen írása után feladtam. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsozs Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni! Nem találom sehol a topikot sem a hozzászolásokat hogy hol van leírva a kilámpázásnak a menete. Ez a hibakód olvasás jó az x25dt-hez is! Előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsozs Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Sziasztok! Köszi megtaláltam! Abban esetleg tudna valaki segíteni hogy az x25dt-nél a 92-es hibakód mit jelent?(Angol tudás nagyon szegényes) Amit értek hogy valami feszültség magas! Az mitől lehet? Hol keressem a hibát? Még egy kérdés: komolyabb teljesítmény csökkenést mi okozhat, szürők, porlasztók, turbó, kizárva üa.pumpa is új, hidegen melegen pöcre indúl, csak egyáltalán nem gyorsúl! Előre is köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsop Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Sziasztok! Köszi megtaláltam! Abban esetleg tudna valaki segíteni hogy az x25dt-nél a 92-es hibakód mit jelent?(Angol tudás nagyon szegényes) Amit értek hogy valami feszültség magas! Az mitől lehet? Hol keressem a hibát? Még egy kérdés: komolyabb teljesítmény csökkenést mi okozhat, szürők, porlasztók, turbó, kizárva üa.pumpa is új, hidegen melegen pöcre indúl, csak egyáltalán nem gyorsúl! Előre is köszönöm a válaszokat! 92-es hibakód: Tempomat hiba teljesítménycsökkenés: talán a katalizátor?!?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Sziasztok! Köszi megtaláltam! Abban esetleg tudna valaki segíteni hogy az x25dt-nél a 92-es hibakód mit jelent?(Angol tudás nagyon szegényes) Amit értek hogy valami feszültség magas! Az mitől lehet? Hol keressem a hibát? Még egy kérdés: komolyabb teljesítmény csökkenést mi okozhat, szürők, porlasztók, turbó, kizárva üa.pumpa is új, hidegen melegen pöcre indúl, csak egyáltalán nem gyorsúl! Előre is köszönöm a válaszokat! Gázolajszűrő is cserélve lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsozs Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 92-es hibakód: Tempomat hiba teljesítménycsökkenés: talán a katalizátor?!?! Sziasztok! Köszönöm Zsop a segítséget, de tempomat nincs az autóban, tehát nem értem mért hozza fel hibának. A katalizátor nem tudom milyen állapotban van. Esetleg lehet valahogy ellenőrizni valahogy , vagy csak cseréni lehet? Üdv Zsozs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Sziasztok! Köszönöm Zsop a segítséget, de tempomat nincs az autóban, tehát nem értem mért hozza fel hibának. A katalizátor nem tudom milyen állapotban van. Esetleg lehet valahogy ellenőrizni valahogy , vagy csak cseréni lehet? Üdv Zsozs! Tádé kérdezte, hogy az üzemanyagszűrő is cserélve lett? Valamint még egy -talán- hülyének tűnő ötlet, a gázpedál végighúzza az adagolókart? Csak azért kérdezem, mert én már jártam úgy, hogy hoztak egy diesel Fjordot azzal hogy nem gyorsul úgy ahogy rég. A probléma csak annyi volt, hogy a gázbowden kicsúszott a helyéről, és nem húzta végig az adagolókart, így tulajdonképp padlógáznál is csak félgáz volt az eredmény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Tádé kérdezte, hogy az üzemanyagszűrő is cserélve lett? Valamint még egy -talán- hülyének tűnő ötlet, a gázpedál végighúzza az adagolókart? Csak azért kérdezem, mert én már jártam úgy, hogy hoztak egy diesel Fjordot azzal hogy nem gyorsul úgy ahogy rég. A probléma csak annyi volt, hogy a gázbowden kicsúszott a helyéről, és nem húzta végig az adagolókart, így tulajdonképp padlógáznál is csak félgáz volt az eredmény. Elektromos a gáz a Tdben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsozs Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Gázolajszűrő is cserélve lett? Szia ! Igen cserélve lett az is. Azon gondolkodom még amikor megvettem az autót akkor is csinált ilyet hogy nem ment, persze mellette világitot a check felirat a müszerfalon, de miután jól meghajtottam, a hibaüzenet megszünt és a teljesítmény is megjött. Most folyamatosan világít és nem is megy a kocsi. Én valami elektromos gondra tippelek mivel a mehanikus alkatrészek ki lettek cserélve vagy megfelelően működnek. Elektromosan tudok valamit ellenőrizni vagy meg kéne gépeztetnem? Üdv Zsozs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsozs Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Elektromos a gáz a Tdben. Szia Kori! Igen elektromos a gázpedál!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Elektromos a gáz a Tdben. Akkor a poti nem húzza végig az adagolót ^_^ Sztem legelőször vidd el egy szakihoz, aki Tech2-vel ránéz. Nemtudom hogy milyen szabályzása van a turbónak, de olyat már tapasztaltam, hogy a turbót szabályzó elektromos szelep felakadt, az ECU nem látta a problémát, de a turbó gyakorlatilag nem töltött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Ha világít a lámpa, akkor azzal kezdeném a hibakeresést. Ha nem oldja meg, akkor turbóra gyanakodnék első sorban. De nem vagyok egy megrögzött dieseles, így csak tippelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 az enyén akkor gyorsult csiga módon, amikor a hdk fej vacakolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsozs Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a gyors hozzászolásokat,ötleteket megprobálok elindulni az egyiken. Még kérdezznék annyit hogy hol lehet tech-2-vel megnézetni a kocsit mert itt a környékünkön (Gyálon) nem nagyon tudnak vele foglalkozni ezközhiány miatt!? Köszi mégegyszer. Üdv Zsozs Link to comment Megosztás: More sharing options...
13NB Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Ezt a OmegBEtnbook-ot honnan tudom megszerválni? Google nem volt a barátom, ncore-on sem találtam. Köszi OmegBEtnbook akinek kell szedje ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 OmegBEtnbook akinek kell szedje :D "The file you are trying to access is temporarily unavailable." hmm ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 "The file you are trying to access is temporarily unavailable." hmm ^_^ Ja, mert én töltöm éppen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Most próbáld! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Most próbáld! Jaja, már jön. Fele lent van ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
13NB Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 akkor türelem mindenkinek... előbb utóbb lejön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Jaja, már jön. Fele lent van ^_^ Neked még nem volt meg? Ezt tudom, már rég eljuttattam volna egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Neked még nem volt meg? Ezt tudom, már rég eljuttattam volna egyet. Valahol egyszer megvolt, de az már rég volt ^_^ Nomeg tudod, az igazi szakács se könyvből főz! :D :D :D ;) Sztem kérdezd meg Monzát . Eddig Győrben lakott, és képben van mindenben. Erről jut eszembe: http://hvtm.hu/car/m/opel/064238.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Sziasztok! Elég nagy a gondom:az autó 2 napja véletlenszerüen lehúzza a vezetőoldali hátsó ablakot.Nézegettem a kapcsolási rajzot(stomlaufplan 950-999 32.oldal) de nem jövök rá ,hogy mi lehet a baj? Esetleg ha valaki hozzáértő megnézné nekem ezt nagyon megköszönném. Üdv:csiziktomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Sziasztok! Elég nagy a gondom:az autó 2 napja véletlenszerüen lehúzza a vezetőoldali hátsó ablakot.Nézegettem a kapcsolási rajzot de nem jövök rá ,hogy mi lehet a baj? Esetleg ha valaki hozzáértő megnézné nekem ezt nagyon megköszönném. Üdv:csiziktomi Az én Omim is ezt csinálta, csak a jobb hátsónál... A probléma az volt, hogy a motoron lévő komfortelektronika burkolata törött volt, és beázott. Csak egy tipp, nem eső után, vagy kocsimosás után jön elő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts