pumi Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Hali! Köszönöm a gyors segítséget, és élnék a lehetőséggel, hogy CD-n megkapjam Tőled a könyvet. Címedet tudom, küldöm a lemezt, és beleteszem az érzékelőt is, csak mondd meg, melyik kell (sok hőfokérzékelő van benne, azt hiszem...), és ami Neked kell, az hol van kb. a motortérben. Meg, hogy hogyan néz ki? Szőrt-szőrért jó így? Ja igen, azt nem tudom, hogy működőképes-e, azt Neked kell kipróbálnod (szokás szerint :) ). Ha adsz egy emil címet, küldök Neked is képeket, és tudsz nézelődni, válogatni. Most már tudom boncolni. A négy csavar nem a szilárdsága miatt aggaszt, hanem a vizsga miatt- ha a vizsgán kiszúrják, visszatapsolják a kocsit... Hali Nekem tökéletes az érzékelő az első lökhárítóban van ha az opel epc is kell akkor duplarétegű dvd kell mert több mint 5 giga, a címem küldöm püben. Előre is kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 De milyen alapon? Van jópár olyan autó, aminek a gyári dísztárcsáját a csavar tartja, nem is akárhogy... Meg amúgy is, általában a legtöbb autó gyárilag acélfelnivel+gyári dísztárcsával hagyja el a szalont... Akkor ott az ilyet vizsga előtt le kell bányászni? Nekem is le kellett vennem itt Mo.-on, mikor kb. 4 éve vizsgáztattam a kocsit. Nincs ebben semmi genyóság, egyszerűen látni akarják a kerékcsavarokat és a kerék állapotát. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nekem is le kellett vennem itt Mo.-on, mikor kb. 4 éve vizsgáztattam a kocsit. Nincs ebben semmi genyóság, egyszerűen látni akarják a kerékcsavarokat és a kerék állapotát. Ennyi. Hát jah. Van benne valami. Csak másik autó meg úgy megy át a vizsgán, hogy nemhogy a kerekét, talán még az autót sem látták... Najó, most szigorodott a dolog... De hát trükkös a magyar ember :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Majd a modik helyreteszik! CD táras rádió nem adta ki a magazint. Gabo emlékszik :D Na szétszedtem, darabokra a baja annyi volt, hogy a magazin alján lévő kis fekete csavarok közül az egyik ki volt tekeredve és az akadt el a csúszósínben. Csak ez került kb 3 óra szerelésbe, amúgy facca minden :) jó mind a két rádióval csak kell egy nagy kijelző a telefonoshoz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 ide kapcsolódva kellene egy kis segítség a telefonos rádióhoz milyen kijelző kell? és az hol van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Bár úgy gondolom, szerkezetileg az autó egyben van (csak most megint nem indul... :) ) Mondom-... pótkulcsal próbáld - ha van, vagy azonnal tech2 es haver üsse ki az immot... amikor indítasz villog a szevizkulcsos lámpa? Ha igen ne tökölj, a kulcs a baja... 1,5 font per darab angoloknál a posta 3x annyiba van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 ide kapcsolódva kellene egy kis segítség a telefonos rádióhoz milyen kijelző kell? és az hol van :) előre szólok add fel... szted miért volt 2 db telefonos rádióm, meg GIDem a polcon?? Nem azért adtam ki 130 ezret a 3 cuccra, mert unatkoztam... 1 dolog maradt ki, mégpedig egy BC bajuszkapcsoló csere... (De nem hinném, hogy ennyi lett volna) De mivel Opel-szervizben a műszerész haver srácok 2 nap után feladták, majd elmentem az M3 mellett van vmi elektromos emberke (nem jut eszembe a neve, de itt kaptam, hogyha ő nem tud vele mit kezdeni, akkor senkii - és ő azt mondta 2 db vezeték hiányzik ami a GID vezérléséhez kellene.) Szal feladnám a helyedbe... Vagy vedd meg a GIDet 30 ért a Tiéd - na jó 25 mert rendes vok (32 ért vettem, hibátlan annyi ideig volt a kocsidban amíg próbálkoztak) és szívjál vele.... De én szóltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 ide kapcsolódva kellene egy kis segítség a telefonos rádióhoz milyen kijelző kell? és az hol van :) Gid és otthon a polcon... viheted, de szívni fogsz vele előre megmondom... hacsak vki nem fogja neked a nem tom honnan hova bekötni a vezetéket (hja hazudok, mert a ..... Gábor, akit említettem, hogy nagy elektromos, szal ő mondta, hogy ő behúzza, de vagy 50 ezret elkér érte, mert atomjaira kell szedni a műszerfalat, a vezetékeléseket stb... Áldásom Rá... Magam ellen beszélek, mert jól jön az a 25, de TE tudod!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 ide kapcsolódva kellene egy kis segítség a telefonos rádióhoz milyen kijelző kell? és az hol van :) Nekem van faceliftbe MID-em ami telefont kezel. CCRT2008-am volt és ahoz volt.Keskeny csíkos, telefonos és MID. Ha kell a cikkszám leolvasom róla és ellenőrizhető EPC-ben.Ha érdekel szólj, reális áron van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nekem van faceliftbe MID-em ami telefont kezel. CCRT2008-am volt és ahoz volt.Keskeny csíkos, telefonos és MID. Ha kell a cikkszám leolvasom róla és ellenőrizhető EPC-ben.Ha érdekel szólj, reális áron van. Szívni fog vele... tom, az én autóm volt, én már megpróbáltam... de ne legyen igazam :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nekem van faceliftbe MID-em ami telefont kezel. CCRT2008-am volt és ahoz volt.Keskeny csíkos, telefonos és MID. Ha kell a cikkszám leolvasom róla és ellenőrizhető EPC-ben.Ha érdekel szólj, reális áron van. na alakul ez! Gabo a bekábel nem gond! azt én megcsinálom, kábeleztem eleget :) Zoli ez is érdekes lehet nekem is CCRT2008 lenne benne csak a GSM antennát is ki kell okoskodni. Polcon van neked is a kijelző? És itt min1 hogy a MID vagy a GID megy bele? a mostani BC-s helyett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 na alakul ez! Gabo a bekábel nem gond! azt én megcsinálom, kábeleztem eleget :) Zoli ez is érdekes lehet nekem is CCRT2008 lenne benne csak a GSM antennát is ki kell okoskodni. Polcon van neked is a kijelző? És itt min1 hogy a MID vagy a GID megy bele? a mostani BC-s helyett? Igen polcon van, kijelző meg rádió is. A mostani kocsiban CID-van, szal nem is kompatibilis a MID-el(vagdosni meg faragni kellene ahoz hogy menjen). A GID-et nem vágom , de sztem az navihoz van hasonlóan a CID-hez .Legalábbis a CID (talán GID is) lefele görgetős menüvel rendelkezik amit nem tudsz vezérelni abalaktörlő kapcsolóról. (Nekem nincs is az ablaktörlő kapcslón gomb, a rádióról vezérelhetó az egész cucc).Persze lehet hogy megy CCRT-vel is , ezt nem tudom. Egy kis help: Link: http://home.btconnect.com/nickargue/OmegaSatNav.htm Mindegy hogy MID vagy GID sztem - ha megy a CCRT2008-al a GID -, max annyi hogy a MID-et megszámítom 12e-ért :D http://racing-bazar.hu/alkatresz/elektroni...iok_es_kijelzok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 na alakul ez! Gabo a bekábel nem gond! azt én megcsinálom, kábeleztem eleget :) Zoli ez is érdekes lehet nekem is CCRT2008 lenne benne csak a GSM antennát is ki kell okoskodni. Polcon van neked is a kijelző? És itt min1 hogy a MID vagy a GID megy bele? a mostani BC-s helyett? GID kell bele, MID van benne most... Z ne keverd meg, a hivatalos elnevezés szart sem ér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 A GID-et nem vágom , de sztem az navihoz van hasonlóan a CID-hez . Nem csak,... van a sima GId a telefonos rádióhoz, és aGId a navi hoz, más a cikkszáma... Ha kell, Tomi elviszed az enyémet berakod, ha működik kifizeted, ha nem visszaadod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 a GSM antennát is ki kell okoskodni. Az a legegyszerűbb, vannak dupla - GSM + rádió antennák, a kábel meg ugye nem gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 GID kell bele, MID van benne most... Z ne keverd meg, a hivatalos elnevezés szart sem ér... Gabo, ezzel már futttunk múltkor egy kört, Csergőbe bevittem azután a kijelzőmet és MID, vékony és telós.Pont olyn mint a formája mint a 3.2-esedben de nem GID!EPC-ben is benne van hogy MID és telós. Becsatoljam a képet belőle?Gyárilag szerelt autó volt nem sufni. Azt meg azért tudom ugye a saját autómról hogy benne volt és CCRT2008-al mert itt van a polcon mind a kijelző mind a rádió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Gabo, ezzel már futttunk múltkor egy kört, Csergőbe bevittem azután a kijelzőmet és MID, vékony és telós.Pont olyn mint a formája mint a 3.2-esedben de nem GID!EPC-ben is benne van hogy MID és telós. Becsatoljam a képet belőle?Gyárilag szerelt autó volt nem sufni. Azt meg azért tudom ugye a saját autómról hogy benne volt és CCRT2008-al mert itt van a polcon mind a kijelző mind a rádió. És ugyan nem a Csergő, hanem hivatalos szakszervíz mondja, hogy az GID! Vitatkozhatunk, k.... mindegy, az ami nekem van, az kell bele cikkszám anyámtyúkja és apámf...a alapján. És nem megy az exOmegámba csak (állítólag!) 2 madzag behúzásával, ha akarja a Tomi szívhat vele.. és jó nagy h.... vagy ha 12 ért adod... aminek a piaci ára 30 felett van még mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Mert felhúztál: http://img5.tar.hu/gsizoli/size2/73460801.jpg Még jó hogy nincs Nálam a késem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Mert felhúztál: http://img5.tar.hu/gsizoli/size2/73460801.jpg Még jó hogy nincs Nálam a késem... :) Mit mondtam? LESZAROM AZ EPC-t..... Ez mi????????????????? : GID.. olyan ami van a kocsimba, és olyan ami kell a 2008 telóshoz.... és egy link: ugyan GIDről CIDre módosított.... (EPC ben találtál GID-et? NEM? Vajon miért???) GID to CID Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Mit mondtam? LESZAROM AZ EPC-t..... Ez mi????????????????? : GID.. olyan ami van a kocsimba, és olyan ami kell a 2008 telóshoz.... és egy link: ugyan GIDről CIDre módosított.... (EPC ben találtál GID-et? NEM? Vajon miért???) GID to CID A különbség csak szoftverben van, (és cikkszámban) mert van olyan GID ami kezel navit, van ami nem... Tomi meg azt csinál amit akar.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 És ugyan nem a Csergő, hanem hivatalos szakszervíz mondja, hogy az GID! Vitatkozhatunk, k.... mindegy, az ami nekem van, az kell bele cikkszám anyámtyúkja és apámf...a alapján. És nem megy az exOmegámba csak (állítólag!) 2 madzag behúzásával, ha akarja a Tomi szívhat vele.. és jó nagy h.... vagy ha 12 ért adod... aminek a piaci ára 30 felett van még mindig. Szakszervíz...hagyjuk már. EPC, ott le van írva,Te is megnézheted .A szakszervíz szerinted mit használ?Ne már!Amúgy soha nem adod el annyiért...de ha az kell bele hát hajrá.Én becsatoltam a képet hogy bizony MID és telefonos.A GID is biztos tudja ezt a funkciót sőt még talán többet is, de gyárilag Nekem ezzel volt szerelve.H.. nem vagyok csak a kölcsönös haszon mind2félnek elvet vallom az ilyen üzletek kapcsán többségében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Szakszervíz...hagyjuk már. EPC, ott le van írva,Te is megnézheted .A szakszervíz szerinted mit használ?Ne már!Amúgy soha nem adod el annyiért...de ha az kell bele hát hajrá.Én becsatoltam a képet hogy bizony MID és telefonos.A GID is biztos tudja ezt a funkciót sőt még talán többet is, de gyárilag Nekem ezzel volt szerelve.H.. nem vagyok csak a kölcsönös haszon mind2félnek elvet vallom az ilyen üzletek kapcsán többségében. Ha tudnád repülésben mi minden le van írva és a fele nem igaz, nem szaros kocsiknál... de nem érdekel, NEKED van igazad... Múltkor is feladtam, nem akarlak meggyőzni, leszarom... Tomi meg azt csinál amit akar.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nekem vki egyszer azt mondta, hogy ilyen telefonos cuccot csak akkor vegyek meg, ha a kijelzőt és rádiót egyben veszem meg, és előtte működött. Semmiképp ne veszegessek össze darabokban ilyen cuccokat, mert esélyes, hogy sosem fog működni. Tehát marad a jó öreg SC804 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Szakszervíz...hagyjuk már. EPC, ott le van írva,Te is megnézheted . Nem akarom Viktorékat bántani, de a Csergő nem szerviz, ahol naponta 40 féle dologgal futnak össze - és meg kéne csinálni. (Jöhetnék azzal, hogy volt itt egy srác aki NémetO-ban volt Omega továbbképzésen és nekik Omega C volt a könyvön.... Akkor most ki a f..z?... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nekem vki egyszer azt mondta, hogy ilyen telefonos cuccot csak akkor vegyek meg, ha a kijelzőt és rádiót egyben veszem meg, és előtte működött. Semmiképp ne veszegessek össze darabokban ilyen cuccokat, mert esélyes, hogy sosem fog működni. Tehát marad a jó öreg SC804 :) Elvileg tán igaz, volt vmi rege a kikódolatlanul kiszerelt cucokkal kapcsolatban, de sosem sikerült maradéktalanul bizonyítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts