Bögöly Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Sziasztok! Egyértelműen AAAARRRRGGGHHHH!!!! Úgy néz ki, nekem sem az ECU döglött meg... Valami kábelhiba lehet, vagy kontakt, vagy túró tudja, uhhh... Már majdnem indultam a bankszámlámat kifosztani, mikor megkértem a szerelőt, legyen szíves még utoljára tesztelje le a főtengely-jeladót, meg a vezműtengely-jeladót, mert azt olvastam, ezek hasonló hibát generálnak. Nos, a srác -meggyőződése ellenére- visszavitte a gépet a műhelybe (már hátra volt állítva az udvarba), és újra bekábelezte, ECU-t kiszerelte, meg beletett egy típusidegen trafósort, és beröffentette a gépet. Az meg szokás szerint működött. Aztán kíváncsiságból visszatette az egyik általam vásárolt trafósort. Beindít, motor megy :lol: . Trafó kiszed, másik vásárolt trafósort beletesz, beindít, motor megint megy :D !... Eredeti trafósor visszatesz, beindít, motor szépen ketyeg :D !!! Gyorsan kimér, beállít, szoftvert frissít, mittudomén- motor mint a DOXA :( ... Most ott tartunk, hogy holnap reggel hidegen, saját trafójával beindítja, ha műxik, akkor kicseréli a vezérműszíjat, vízpumpát, feszítőgörgőt, aztán ennyi volt. Ha nem működi magát, akkor viszont mégiscsak veszek egy donor autót, és ECU, transzponder, kábel, minden csere. Ha ezután sem jó, akkor felgyújtom :lol: ... Drukkoljatok, lécci, hogy ne kelljen tovább kínlódni, és végre autózhassunk nyugodtan! Köszi előre is, meg utólag is meg a továbbiakban is mindenkinek az ötletekért és a biztatásért! Bontott ECU-ért még nem telefonáltam sehová, remélem, már nem is kell. Viszont én az autóhoz semmiféle CarPass-t nem kaptam, így kódom sincs, vagyis ezzel is jól becsapott a kereskedő, akitől vettem! Tehát már KÉT autó kódját kellene lekérnem, ha mégis odáig fajulnak a dolgok. Mit mondjak, nem örülnék, de hát ilyen a tudatlanság- az eddigi autóimhoz semmi ilyen élmény nem fűződött. Az első Omival más volt az élet: Megvesz, kifizet, beleül, vezet. Karbantart, ellenőriz, tankol, vezet. Tankol, vezet. Levizsgáztat, tankol, vezet. Szép idők voltak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Sziasztok! Egyértelműen AAAARRRRGGGHHHH!!!! Pucoljátok meg a csatlakozókat... Nem nagy meló, de nagy lehet a szívás egy beázó, repedt burkolatú csati miatt (jellemzően a motortéri nagy kerek stekker szokott ilyet művelni, de lehet az ECU csatija is hunyó) ! Továbbá sasoljátok meg a testpontokat, alaposan, illetve ezt a generátor-töltés dolgot sem ártana tisztázni! Amúgy hajrá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Engem egy időben a trafóra menő vezeték szivatott. Igaz nekem még régifajta trafó van, amihez gyertyakábelek csatlakoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Köszi! Holnap az összes kábel és csatlakozó végig lesz obszerválva! Azt hiszem, az injektor.hu-n tesztelnek valami F Astrát, demonstrálva egy tesztprogramot. Ott a monitoron 14,4 V folyamatosan a töltőfeszültség. A tesztet vezető fickó rá sem hederít, abszolút normális értéknek tekinti. A műtőben, ahol az enyémet operálja a szerelő, a tesztprogram szerint az ECU 13,9 V-ot, a váltó meg 14,2V-ot "lát". A mester szerint nem veszélyes. A csatlakozásokat már a trafócserék során is kontaktspray-vel kezelte, szerintem holnap azért rákérdezek, hogy az összes csati kapott-e belőle. Gondos, alapos fickónak látom, azt hiszem, megtaláltam azt, akihez a továbbiakban hordani fogom a gépet. Ráadásul valami irdatlan dögös metálzene szól a műhelyben folyamatosan, tetemes hangerővel- ez nálam újabb plusz pont! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Köszi! Holnap az összes kábel és csatlakozó végig lesz obszerválva! Azt hiszem, az injektor.hu-n tesztelnek valami F Astrát, demonstrálva egy tesztprogramot. Ott a monitoron 14,4 V folyamatosan a töltőfeszültség. A tesztet vezető fickó rá sem hederít, abszolút normális értéknek tekinti. A műtőben, ahol az enyémet operálja a szerelő, a tesztprogram szerint az ECU 13,9 V-ot, a váltó meg 14,2V-ot "lát". A mester szerint nem veszélyes. A csatlakozásokat már a trafócserék során is kontaktspray-vel kezelte, szerintem holnap azért rákérdezek, hogy az összes csati kapott-e belőle. Gondos, alapos fickónak látom, azt hiszem, megtaláltam azt, akihez a továbbiakban hordani fogom a gépet. Ráadásul valami irdatlan dögös metálzene szól a műhelyben folyamatosan, tetemes hangerővel- ez nálam újabb plusz pont! Ha tényleg annyi a fesz, akkor az rendben van. Ja. Egy alapos pucolás nem árt a csatiknak, de remélem meglesz vele a bibi, és megússza a verda a felgyújtást! Naja, jobb is az olyan műhely ahol metal dübörög, mintsem (gy)Őzike, vagy feketepákó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Üdv, Uraim! Most jövök a műtőből, és le vagyok törve, mint a bili füle... Hideg motornál visszajön az első hiba. A mester szerint mégiscsak ECU. BRÜHÜHÜÜ :lol: !!! Nincs valakinek elfekvőben egy 2.2-es ECOTEC-hez való ECU-ja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Üdv, Uraim! Most jövök a műtőből, és le vagyok törve, mint a bili füle... Hideg motornál visszajön az első hiba. A mester szerint mégiscsak ECU. BRÜHÜHÜÜ :lol: !!! Nincs valakinek elfekvőben egy 2.2-es ECOTEC-hez való ECU-ja? Kérdezd körbe vaterán azokat, akik bontanak B2-est... Elég sok elő szokott fordulni vaterán, talán szerencséd lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Üdv, Uraim! Újabb fejlemények az autómmal kapcsolatban: Vettem egy enyhén sérült donor autót, amiben ugyanolyan motor és váltó figyel, mint a nagybetegben. Kiműtöttük az ő ECU-ját, és lekértük az OPEL-től az én gépem kódját. Jövő héten megérkezik a kód, akkor eldől, hogy az új elektronika együtt dolgozik-e a régi immo-val. Ha esetleg nem, akkor a donorból kell az immo-t is átszerelni, és az ő kulcsával fog indulni az autó. Ha viszont kiderül, hogy még így is fennáll az eredeti hiba, akkor meglehetősen kötetlen beszélgetésem lesz néhány emberrel... Amúgy a donor autóban gyönyörű drapp-világosbarna belső kárpitok és ülések vannak, de nem is ez a lényeg: teljesen üzemképes angol nyelvű(!) fedélzeti számítógép. Ezt vajon be lehet tenni az én multifunkciós kijelzőm helyett úgy, hogy működjön is? (Figyelem: Ha valakinek facelift utáni Omihoz karosszériaelemekre van szüksége, A-oszloptól hátra szinte minden kifogástalan állapotban van! Az autó sötét metálkék.) Drukkoljatok nekem, hogy sikeres legyen az átültetés... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Üdv, Uraim! Újabb fejlemények az autómmal kapcsolatban: Drukkoljatok nekem, hogy sikeres legyen az átültetés... Köszi! Hajrá!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Köszi, ez jólesett :lol: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Köszi, ez jólesett :lol: ! hajrá! A BC-t be lehet kábelezni ha esetleg nincs. Nekem a X20DTH Vectraba lett utólag Gyári BC :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Ez is jólesett, köszi! :lol: Tehát kábellel együtt kell kibontanom a donorból? És még egy agymenés: Vajon megoldható-e az, hogy meghagynám a helyén úgy ahogy van az eredeti kijelzőt, és egy külön (igényes) "dobozba" építeném a BC-t? Honnan indul ezeknek a kábele? Vajon lehet őket "közösíteni"? Nyilván ez még a jövő zenéje, előbb legyen járóképes a gép, de később szívesen megbarkácsolnék egy ilyen "upgrade"-et... Mint ahogy azt is, hogy jelenleg csak egy kapcsoló van az ülésfűtéshez, a donorban viszont oldalanként külön. Ezt is átépíteném idővel, feltéve, ha van rá lehetőség. Jelenleg már azzal is elégedett lennék, ha egyszerűen csak megjavítaná végre a szerelőm, és tudnám végre vezetni :lol: ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 minden elektromos dolgot be elehet ezekbe az autókba még utólag építeni csak nagy türelem, szakértelem és pontos kapcsolási rajz kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 minden elektromos dolgot be elehet ezekbe az autókba még utólag építeni csak nagy türelem, szakértelem és pontos kapcsolási rajz kell :lol: Ez biztató, az elsőből van bőven, a másodikból szinte semmi, a harmadikat meg mexerzem :lol: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Szerencsére tényleg mindenféle leírást meg lehet szerezni az Omegához. Én a CD táram, és a gyári erősítőm is a kapcsolási rajzok alapján kötöttem be, mert természetesen semmi gyári kábel nem volt meg hozzá, és le kellett gyártanom a kábelkötegeket. És nincs CanBus sem, hogy mindent úgy keljen ráprogramozni az autóra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Nagy méreg ez az ecu mizéria. Nekem Z18XE motorom van, és már több mint 1 hónapja megy a szívás vele, és még mindíg nem megy. Sajna én nem találtam másik ecu-t amivel kipróbáhattam volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Amit vettem, 2002-es Omi ECU-ját átrakta a szerelő az enyémbe. Aztán közölte, hogy az új ECU nem tanítható meg az én motorom kezelésére, mert az enyém 2001-es, és így nem... Továbbra is ott tartok, hogy van egy nem működő autóm, meg egy másik, alkatrésznek, amiből az alkatrészt, amiért vettem, nem tudom használni. :D :D :D :lol: :lol: :D :D :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Amit vettem, 2002-es Omi ECU-ját átrakta a szerelő az enyémbe. Aztán közölte, hogy az új ECU nem tanítható meg az én motorom kezelésére, mert az enyém 2001-es, és így nem... Továbbra is ott tartok, hogy van egy nem működő autóm, meg egy másik, alkatrésznek, amiből az alkatrészt, amiért vettem, nem tudom használni. :D :D :D :lol: :lol: :D :D :( :lol: Hát én sügér vagyok ehez, de azért ezt megkérdezném egy Opel szervízben. Vagy ott mondták ezt?? A másik a karosszériaelemek éppek a donoron?Lehet hogy érdekelne géptető, csomitartó, első lökös, meg ez az. Dobsz PÜ-ben egy teló számot ha businessképes a dolog? Kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Amit vettem, 2002-es Omi ECU-ját átrakta a szerelő az enyémbe. Aztán közölte, hogy az új ECU nem tanítható meg az én motorom kezelésére, mert az enyém 2001-es, és így nem... Továbbra is ott tartok, hogy van egy nem működő autóm, meg egy másik, alkatrésznek, amiből az alkatrészt, amiért vettem, nem tudom használni. :D :D :D :lol: :lol: :D :D :( :lol: Szóval neked olyan verdád van, amit lehetetlen megjavítani? Ha minden igaz az Y22XE és a Z22XE motorvezérlő elektronikája is Siemens Simtec 71 évjárattól függetlenül. A '96-os X20XEV-mben '97-es verda vezérlője van, még csak a VIN-t sem változtatták meg benne... Haverom kombi MV6-jában is más évjáratú ECU van. Persze ez nem jelent semmit, csak nehezemre esik elhinni, hogy tényleg nem megoldható a csere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pumi Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Sziasztok! Nekem is mint Bögöly kollégának egy nagyon hasonló esetet produkál az omegám. Miszerint mentem vele az úton és egyszer csak rángatott egyet az autó, és onnantól kezdve mintha nem menne egy henger és a chek lámpa azóta is folyamatosan világit. Az autó ezt leszámítva üzemképes , de pl meg próbállom kipörgetni ki is pörög de a nevezett lámpa ami eddig egyfolytában világított elkezd villogni és a hengerkihagyás is ugyan úgy fenn áll, a motorban az összes gyertyát kicseréltem ,úgy hogy gyertya kizárva.Ha valakinek lenne ötlete hogy mit nézzek meg még rajta azt megköszönném. Az autó egyébként egy 2001-es Z22XE Segítségetek előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Sziasztok! Nekem is mint Bögöly kollégának egy nagyon hasonló esetet produkál az omegám. Miszerint mentem vele az úton és egyszer csak rángatott egyet az autó, és onnantól kezdve mintha nem menne egy henger és a chek lámpa azóta is folyamatosan világit. Az autó ezt leszámítva üzemképes , de pl meg próbállom kipörgetni ki is pörög de a nevezett lámpa ami eddig egyfolytában világított elkezd villogni és a hengerkihagyás is ugyan úgy fenn áll, a motorban az összes gyertyát kicseréltem ,úgy hogy gyertya kizárva.Ha valakinek lenne ötlete hogy mit nézzek meg még rajta azt megköszönném. Az autó egyébként egy 2001-es Z22XE Segítségetek előre is köszönöm. Szerintem először is villogtasd ki. Itt van hogy kell - azt írják vagy működik vagy nem... http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1189022687 A pedálos rész vonatkozik a Z22-re, a kódokhoz és jelentésükhöz meg ott a link. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ha van hibakód, akkor elég egyszerű a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pumi Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Hát sajnos a villogtatós módszerrel sem lettem előrébb mert az én autómnál sajnos nem működik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Hát sajnos a villogtatós módszerrel sem lettem előrébb mert az én autómnál sajnos nem működik :lol: Akkor keress egy olyan Opeles szakit, akinek van Tech2-je, és kiolvassa a hibakódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Sziasztok! Nekem is mint Bögöly kollégának egy nagyon hasonló esetet produkál az omegám. Miszerint mentem vele az úton és egyszer csak rángatott egyet az autó, és onnantól kezdve mintha nem menne egy henger és a chek lámpa azóta is folyamatosan világit. Az autó ezt leszámítva üzemképes , de pl meg próbállom kipörgetni ki is pörög de a nevezett lámpa ami eddig egyfolytában világított elkezd villogni és a hengerkihagyás is ugyan úgy fenn áll, a motorban az összes gyertyát kicseréltem ,úgy hogy gyertya kizárva.Ha valakinek lenne ötlete hogy mit nézzek meg még rajta azt megköszönném. Az autó egyébként egy 2001-es Z22XE Segítségetek előre is köszönöm. Színre olyan mint az enyém, de Te nem vagy Tomi :lol: Tominak volt vmi olyanja az ex2,2 esemmel, hogy vhol áthúzott a gyertyakábel vagy mi... amúgy 1 kérdés... nem tankoltál épp előtte? És amikor már kipörgetted, akkor is egyenetlen volt a járás, érezhető volt, hogy nem megy egy henger? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts