skyrangr Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Az a töltési fesz nagyon magas, sőt gáz, hogy terhelésre sem változik. Az akkudat már kinyírta... Sztem nem sok az. 14,4-el még lehet tölteni akkut. Lehet hogy döglődik az akksi, és ezért tölt nyélen a generátor. Viszont az érdekes, hogy fixen annyi! Feltöltött akksival 13-13,8 közötti nálam az érték, fogyasztótól függően. Fordulatra meg természetes hogy valamennyit emelkednie kell a feszültségnek. Bögöly: Ez a sok nyomor mennyivel azután jött, hogy fesszabályzót cseréltek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Sztem nem sok az. 14,4-el még lehet tölteni akkut. Lehet hogy döglődik az akksi, és ezért tölt nyélen a generátor. Viszont az érdekes, hogy fixen annyi! Feltöltött akksival 13-13,8 közötti nálam az érték, fogyasztótól függően. Fordulatra meg természetes hogy valamennyit emelkednie kell a feszültségnek. Bögöly: Ez a sok nyomor mennyivel azután jött, hogy fesszabályzót cseréltek? Még mindig tartom, hogy magas! 14V felett az! Nekem egyszer régen mondta az akkus, hogy ha szarakodik a töltés, "magasabb" fesszabályzót tesznek be. Akkor nem értettem, aztán utána néztem és azt jelenti, magasabb a feszültség, ahol szabályoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Még mindig tartom, hogy magas! 14V felett az! Nekem egyszer régen mondta az akkus, hogy ha szarakodik a töltés, "magasabb" fesszabályzót tesznek be. Akkor nem értettem, aztán utána néztem és azt jelenti, magasabb a feszültség, ahol szabályoz... Ja, ilyen valóban volt anno. volt olyan vas, ahol magán a töltésszabályzón lehetett állítani a határfeszt. Nem vitatkozok ebben a 14V-ban, ugyan nekem sem volt annyi, a halott fesszabbal viszont 15V körül dolgozott, viszont az akkut lehet 14 V fölött tölteni (a kapacitása 70-80%áig 14,4V-ot bír). Persze lehet hogy ez a plusz pár 100mV megfekteti már a vezérlőket. De passz. Mérjen má' rá vki, hogy mennyivel tölt! :D Tőlem messze van (még) a vas, hosszú mérővezeték kellene... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Sztem nem sok az. 14,4-el még lehet tölteni akkut. Lehet hogy döglődik az akksi, és ezért tölt nyélen a generátor. Viszont az érdekes, hogy fixen annyi! Feltöltött akksival 13-13,8 közötti nálam az érték, fogyasztótól függően. Fordulatra meg természetes hogy valamennyit emelkednie kell a feszültségnek. Bögöly: Ez a sok nyomor mennyivel azután jött, hogy fesszabályzót cseréltek? Hali! Kb. egy hónapja van benne az új feszszabályzó. Azóta semmi gondom nem volt vele. Most meg hirtelen menet közben egyszer csak... Nyilván én nem is mértem töltőfeszültséget, szerelő azt mondta, kész, én meg elhittem. ntr: Köszönöm, kipróbálom. Mindenkinek köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Hali! Kb. egy hónapja van benne az új feszszabályzó. Azóta semmi gondom nem volt vele. Most meg hirtelen menet közben egyszer csak... Nyilván én nem is mértem töltőfeszültséget, szerelő azt mondta, kész, én meg elhittem. ntr: Köszönöm, kipróbálom. Mindenkinek köszi! Ha nem jössz rá a dologra, akkor vidd el szakszervízbe (egy másik szakihoz, vagy akár az Opelbe, hátha okosabbak), és kérj szakvéleményt róla, ha a generátor a ludas. Ha meg nem, akkor drágán, de legalább megcsinálják az autódat. Viszont ha a generátor miatt cumiztál ekkorát, akkor vissza kell menni az autószerelőhöz, aki csinálta, és mondjuk egy keresztkulcsot felhelyezni neki rectalisan, meg megemlíteni neki a kártérítést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Nos, üdv, Uraim! ntr: kipróbáltam, nem jött be... Azért köszi! Mit volt mit tenni, az OPEL Tiszánál kötöttem ki. Itt közölték, hogy a 14,5V töltőfeszültség még nem veszélyesen magas, de 15V fölött már ráncolnák a homlokukat. Azt is megerősítették, hogy a gyújtótrafó halt meg. Nemes egyszerűséggel kihoztak egy másikat, feltették, beindították, és lám, működik! Gyorsan tisztáztuk a helyzetet a szervizvezetővel, és felhívtam Senatort, hogy az általa felajánlott gyújtótrafósor fog megmenteni. Átutaltam az összeget (Vigyázat! Az OTP és a Budapest Bank között 2 napig utazik egy bankközi átutalás! :D ), és most várom a postást, így jövő héten remélem már újra suhanhat a gépsárkány :rolleyes: ... Mindenkinek köszönet a segítségért! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Nos, üdv, Uraim! ntr: kipróbáltam, nem jött be... Azért köszi! Mit volt mit tenni, az OPEL Tiszánál kötöttem ki. Itt közölték, hogy a 14,5V töltőfeszültség még nem veszélyesen magas, de 15V fölött már ráncolnák a homlokukat. Azt is megerősítették, hogy a gyújtótrafó halt meg. Nemes egyszerűséggel kihoztak egy másikat, feltették, beindították, és lám, működik! Gyorsan tisztáztuk a helyzetet a szervizvezetővel, és felhívtam Senatort, hogy az általa felajánlott gyújtótrafósor fog megmenteni. Átutaltam az összeget (Vigyázat! Az OTP és a Budapest Bank között 2 napig utazik egy bankközi átutalás! :D ), és most várom a postást, így jövő héten remélem már újra suhanhat a gépsárkány :rolleyes: ... Mindenkinek köszönet a segítségért! :P Naugye. Akkor az előző szerelő próbapadjára se rakass gyújtótrafót! :lol: Merugye aszerint jó volt. Igaz hogy drága a márkaszervíz, de van egy ilyen előnye a dolognak(raktárkészlet, szakértelem, láttak esetleg már pont hasonló esetet, stb)... Persze ellenpélda is van sajnos, hogy fatökűek a márkaszakik, és csak kutatnak a zavarosban, a tulaj kontójára. Itt volt olyan eset, hogy az egyik céges autót elvittem kereket cserélni (mivel szégyen szemre nem tudtam leszedni a felnit a dobfékről). A fickó aszonta, hogy 350kr (kb 10e ft) lesz, viszont ott szívott vele 1 órát, mire lejött (3 éve nem volt leszedve a felni, és az acélfelni meg az alu dobfék összegyógyult - végül lánggal lett felmelegítve, és így ugrott le... nem is hallottam még ilyenről). Annyit kért el, amennyit mondott... Márpedig itt svédben nagyon nem 350kr a rezsiórabér (van olyan szervíz ahol 1000kr!)! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Igen, az előző szerelőhöz kétszer vittem az autót: először és utoljára... Pedig azt mondják, jól dolgozik, hát nekem nem jött be. Viszont az itteni márkaszerviz kéznél van, ha minden kötél szakad. A szakértelemről annyit, hogy a műszerük jelezte, hol a baj, kipróbálták, és tényleg ott volt a baj. megkértem a szerelőt, legyen szíves a tempomatot is életre kelteni, mert a váltóvezérlőt cserélték, és valószínűleg nem frissítették a programot, így a tempomat nem működik. Cirka 3/4 óra szoftverböngészés után feladta a küzdelmet, és azt mondta, majd a főnök hátha jobban ért hozzá... Otthagytam, majd ha meglesz a gyújtósor, visszamegyek, addigra hátha megoldják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Igen, az előző szerelőhöz kétszer vittem az autót: először és utoljára... Pedig azt mondják, jól dolgozik, hát nekem nem jött be. Viszont az itteni márkaszerviz kéznél van, ha minden kötél szakad. A szakértelemről annyit, hogy a műszerük jelezte, hol a baj, kipróbálták, és tényleg ott volt a baj. megkértem a szerelőt, legyen szíves a tempomatot is életre kelteni, mert a váltóvezérlőt cserélték, és valószínűleg nem frissítették a programot, így a tempomat nem működik. Cirka 3/4 óra szoftverböngészés után feladta a küzdelmet, és azt mondta, majd a főnök hátha jobban ért hozzá... Otthagytam, majd ha meglesz a gyújtósor, visszamegyek, addigra hátha megoldják. Na igen. Sok szerelő tisztában van a dologgal, hogy ez nem Dacia vagy Zsiga, amit egy 10-13-as kulccsal lehet szerelni. Ennek ellenére ha valaminek nem találják az okát, akkor nekiállnak favágó módszerrel kizárásos alapn menni (persze néha nincs más megoldás). Csak ez akkor a gáz, amikor az (és elmondható hogy általában így van) ügyfél rovására megy. Ilyen esetben nagy kincs egy Vetronix féle Tech2... Amúgy teljesen korrektnek tűnnek. Drága, de legalább érnek valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Na igen. Sok szerelő tisztában van a dologgal, hogy ez nem Dacia vagy Zsiga, amit egy 10-13-as kulccsal lehet szerelni. Ennek ellenére ha valaminek nem találják az okát, akkor nekiállnak favágó módszerrel kizárásos alapn menni (persze néha nincs más megoldás). Csak ez akkor a gáz, amikor az (és elmondható hogy általában így van) ügyfél rovására megy. Ilyen esetben nagy kincs egy Vetronix féle Tech2... Amúgy teljesen korrektnek tűnnek. Drága, de legalább érnek valamit. Igen, ezért nem próbálkoztam több műhellyel, hanem inkább a "szakrendelő". A szerelmére rákölti az ember azt az összeget, ha egyszer az kell neki. Ráadásul a legnagyobb költséget, az alkatrész árát (kb. 50 ropi) Senator cuccával sikerült erősen lefaragni, a munkadíj meg lesz amennyi lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Igen, ezért nem próbálkoztam több műhellyel, hanem inkább a "szakrendelő". A szerelmére rákölti az ember azt az összeget, ha egyszer az kell neki. Ráadásul a legnagyobb költséget, az alkatrész árát (kb. 50 ropi) Senator cuccával sikerült erősen lefaragni, a munkadíj meg lesz amennyi lesz. Naja. Főleg akkor költi rá az ember 'szivesen' ha tudja hogy azzal ami probléma volt, valószínűleg soha többé nem lesz gond... Ehhez nem kell más, csak egy jó szerelő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma69 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Sziasztok! Egy nagy kerdesel fordolok hozzatok. EGR-t csereltem es ugyan az a hiba kod jelentkezik 33 es 129 a motor erotlen egy okos tanacsra lenne szuksegem. koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Sziasztok! Egy nagy kerdesel fordolok hozzatok. EGR-t csereltem es ugyan az a hiba kod jelentkezik 33 es 129 a motor erotlen egy okos tanacsra lenne szuksegem. koszi Kösd ki az EGR-t időlegesen. Lehúzod róla a vákuumcsövet, és ledugózod. Ha ezután sem javul, akkor máshol van a gubanc! Sőt, mivel kicserélted az EGR-t, ezért alapból lehet hogy máshol van a gubanc. Ellenőrizd a csatlakozókat, kontaktokat. Vagy ha okos tanács kell, akkor keress egy Opel-es szakit, akinek van Tech2-es cucca, Bögöly cartárson is ez segített. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Kösd ki az EGR-t időlegesen. Lehúzod róla a vákuumcsövet, és ledugózod. Ha ezután sem javul, akkor máshol van a gubanc! Sőt, mivel kicserélted az EGR-t, ezért alapból lehet hogy máshol van a gubanc. Ellenőrizd a csatlakozókat, kontaktokat. Vagy ha okos tanács kell, akkor keress egy Opel-es szakit, akinek van Tech2-es cucca, Bögöly cartárson is ez segített. Új az EGR vagy használt?Ha használt és szorult a tengely akkor hiába dugózza le mert MIL égni fog...attól hogy ledugózza sztem mozgatja az elektronika csak nincs kipugáz amit átengedne. Ha új akkor kábel, csati. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Új az EGR vagy használt?Ha használt és szorult a tengely akkor hiába dugózza le mert MIL égni fog...attól hogy ledugózza sztem mozgatja az elektronika csak nincs kipugáz amit átengedne. Ha új akkor kábel, csati. Ja, igaz. Én nem is gondoltam arra hogy használtra lett csere :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Üdv, Uraim! Sajnos további segítséget kell kérnem :rolleyes: . Ma nagy boldogan elvittem a szervizbe a Senator által küldött trafósort. Szerelők nagy boldogan betették. Aztán itt vége a boldogságnak, mert ez a változatosság kedvéért az 1. hengerben nem gyújt. Szerelő kiszerel, raktárból új trafósort kihoz, helyére illeszt, motor megy. Így már van kettő darab hibás trafósorom, ami egyáltalán nem tesz boldoggá. Jelzem, amivel a motor működik, az nem Omiba való, tehát nem mondhatom azt, hogy akkor üsse kő, hagyja benne, és kész, mert nem lehet beszerelni, csak odailleszti, csatlakoztatja, és így működik. A szerviz viszont nem vállalja, hogy megrendeli a trafósort, aztán kiderül, hogy mégsem az a hibás, mert azt nekik kellene akkor kifizetni. Ugyanis teszteren az eredeti és a Senatortól vett trafósor is adja a szikrát... Szerelő javaslata: Keressek a lakóhelyem közelében olyan Omega tulajdonost, aki hozzájárul, hogy a működőképes autójából kivegyük a trafósort, és betegyük az enyémbe, az enyémet pedig az övébe. Ha az én motorom az ő trafójával működik, akkor valóban a trafósor a hibás, ha viszont ugyanúgy köhög, akkor más a hiba. Ha az ő autója az én trafómmal megy, akkor megintcsak jó a trafó, és máshol van a baj. Ha viszont az ő autója az én trafómmal köhög, akkor a "régi" és az "új" trafósor valóban kukás, én pedig megszívtam... További "csodák" is derülnek ki az autóban, pl. a négy kábellel működő tempomat azért nem üzemel, mert két kábeles kapcsoló van beépítve hozzá. Nem járna jól a volt tulajdonosa (mert úgy néz ki, hogy gazdája nem volt), ha egyszer a kezem közé kapnám. Ha annyiszor tekerném körbe a golyóit, ahány szétgányolt, elfuserált dolog van az autóban, már másnap szopránt énekelhetne... Száz szónak is egy a vége: lakik valaki Tiszaújváros 80-100 km-es körzetében, akihez elmehetnék kipróbálni a trafóját/trafómat? Kérem, jelentkezzen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Üdv, Uraim! Sajnos további segítséget kell kérnem :rolleyes: . Ma nagy boldogan elvittem a szervizbe a Senator által küldött trafósort. Szerelők nagy boldogan betették. Aztán itt vége a boldogságnak, mert ez a változatosság kedvéért az 1. hengerben nem gyújt. Szerelő kiszerel, raktárból új trafósort kihoz, helyére illeszt, motor megy. Így már van kettő darab hibás trafósorom, ami egyáltalán nem tesz boldoggá. Jelzem, amivel a motor működik, az nem Omiba való, tehát nem mondhatom azt, hogy akkor üsse kő, hagyja benne, és kész, mert nem lehet beszerelni, csak odailleszti, csatlakoztatja, és így működik. A szerviz viszont nem vállalja, hogy megrendeli a trafósort, aztán kiderül, hogy mégsem az a hibás, mert azt nekik kellene akkor kifizetni. Ugyanis teszteren az eredeti és a Senatortól vett trafósor is adja a szikrát... Szerelő javaslata: Keressek a lakóhelyem közelében olyan Omega tulajdonost, aki hozzájárul, hogy a működőképes autójából kivegyük a trafósort, és betegyük az enyémbe, az enyémet pedig az övébe. Ha az én motorom az ő trafójával működik, akkor valóban a trafósor a hibás, ha viszont ugyanúgy köhög, akkor más a hiba. Ha az ő autója az én trafómmal megy, akkor megintcsak jó a trafó, és máshol van a baj. Ha viszont az ő autója az én trafómmal köhög, akkor a "régi" és az "új" trafósor valóban kukás, én pedig megszívtam... További "csodák" is derülnek ki az autóban, pl. a négy kábellel működő tempomat azért nem üzemel, mert két kábeles kapcsoló van beépítve hozzá. Nem járna jól a volt tulajdonosa (mert úgy néz ki, hogy gazdája nem volt), ha egyszer a kezem közé kapnám. Ha annyiszor tekerném körbe a golyóit, ahány szétgányolt, elfuserált dolog van az autóban, már másnap szopránt énekelhetne... Száz szónak is egy a vége: lakik valaki Tiszaújváros 80-100 km-es körzetében, akihez elmehetnék kipróbálni a trafóját/trafómat? Kérem, jelentkezzen! Én is jártam úgy az Omegámmal, bár abban egy régofajta trafó van a motor hátuljára felcsavarozva, hogy a tesztpadon jó volt, de beszerelve egy henger nem ment. Vettem egy új trafót és azzal jó lett. Bontott trafót sosem próbáltam, mert sajnos a trafóhalás típushibája az Omegának. Pl öcsémén már kétszer kellett cserélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma69 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Ja, igaz. Én nem is gondoltam arra hogy használtra lett csere :rolleyes: Koszonom a segitseget az EGR uj a hiba a regi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Én is jártam úgy az Omegámmal, bár abban egy régofajta trafó van a motor hátuljára felcsavarozva, hogy a tesztpadon jó volt, de beszerelve egy henger nem ment. Vettem egy új trafót és azzal jó lett. Bontott trafót sosem próbáltam, mert sajnos a trafóhalás típushibája az Omegának. Pl öcsémén már kétszer kellett cserélni :rolleyes: Most megcsillant egy reménysugár, találtam egy bontottat, amire garanciát vállal az eladója. Ezt még megpróbálom, ettől függetlenül, ha van valaki a közelben, aki egy működő motorból hajlandó adni egy trafósort kipróbálni a én motoromat, és hajlandó a sajátjában tesztelni a trafómat, kérem, szóljon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Megkaptam a trafósort, beraktam. 30 másodpercig tökéletesen működött(!), aztán ugyanazt a kihagyást produkálta, mint az eddigiek. Rácsatlakoztatva a kábelt és mindegyik pipába egy gyertyát dugva az összes gyertya szépen adja a szikrát. Teljesen el vagyok keseredve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Üdvözlet, Uraim! Valószínűleg már sokaknak tele van a "zsákja" az autómmal, meg a hibás gyújtásával, most mégis további segítséget kérek. Kiderült, hogy az összes trafósorom (van már belőle három!) hibátlan. Sajnos a motorvezérlő rossz, ezért nincs gyújtás az 1. hengerben. Lehet, hogy mégis a magas (14,5V) töltőfeszültség nyírta ki? Tehát, ha bárki fel tud ajánlani megvételre egy üzemképes motorvezérlőt, arra villámgyorsan vevő lennék! 2.2 16V ECOTEC Z22XE Ugyanakkor info is kellene, hogy ki lehet-e kódolni ezeket, vagy mindenképpen kell-e hozzá a gyári kódja, mert akkor azt le kell kérdeznem a gyártól, vagy mi... nem is értek én ehhez, azt se tudom, mi van ezekkel a kódokkal, csak írom itt, amit a szerelő mondott... azt hiszem, az immobiliserrel van valami összefüggésben. Szóval, lécci-lécci segítsen aki tud! Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Üdvözlet, Uraim! Valószínűleg már sokaknak tele van a "zsákja" az autómmal, meg a hibás gyújtásával, most mégis további segítséget kérek. Kiderült, hogy az összes trafósorom (van már belőle három!) hibátlan. Sajnos a motorvezérlő rossz, ezért nincs gyújtás az 1. hengerben. Lehet, hogy mégis a magas (14,5V) töltőfeszültség nyírta ki? Tehát, ha bárki fel tud ajánlani megvételre egy üzemképes motorvezérlőt, arra villámgyorsan vevő lennék! 2.2 16V ECOTEC Z22XE Ugyanakkor info is kellene, hogy ki lehet-e kódolni ezeket, vagy mindenképpen kell-e hozzá a gyári kódja, mert akkor azt le kell kérdeznem a gyártól, vagy mi... nem is értek én ehhez, azt se tudom, mi van ezekkel a kódokkal, csak írom itt, amit a szerelő mondott... azt hiszem, az immobiliserrel van valami összefüggésben. Szóval, lécci-lécci segítsen aki tud! Előre is köszi! Phűűű...az angoloknál veszett ára van most ránézetem. http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-OMEGA-2-2-E...=item518d9e62ed Próbáld meg a vatin, vannak azok a srácok akik zalából járnak fel szertintem nekik lesz, legalábbis volt facelift kocsijuk. sztem kell az ECU, immo chip, transzponder. Jó lenne inkább próbára szerezni egyet hogy tuti az -e a baj mert 2.2-nél lehet hogy nem 2 fillér lesz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Hali! Köszi a linket, átszámolva kb. 55-60 ezres, nem is olyan húzós! Ha jobb megoldás nem lesz a héten, akkor rámegyek! A hasznaltauto.hu-n van egy sedan, hengerfej nélkül, angol import roncs 120 ropiért. Ha sikerül megegyezni a tulajjal, lehet, hogy elhozom, kiépítem belőle a cuccot, a többi meg megmarad donornak (aut. váltó, generátor, futómű, klíma stb.), esetleg továbbpasszolom alkatrészenként. Ha meg tudunk egyezni, és megvan neki az autó kódja, kulcsa meg egyebei, akkor költséghatékonyság :rolleyes: van! Ha nincs, akkor megpróbálok keresni valakit, aki ezeket a kódokat kiüti, felülírja, mittudomén... Aztán kell a tulajt megfűzni, hogy szerelje ki a vezérlőt, chipet, transzpondert, és vagy érte megyek, vagy postázza el nekem. Nem egyszerű... Körbetelefonálom a bontókat is, meg kértem árajánlatot webshopoktól is új alkatrészre, meglátjuk, ki mit mond. Egyáltalán meg lehet "heckelni" ezt az immobilisert? Köszi a segítséget előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Hali! Köszi a linket, átszámolva kb. 55-60 ezres, nem is olyan húzós! Ha jobb megoldás nem lesz a héten, akkor rámegyek! A hasznaltauto.hu-n van egy sedan, hengerfej nélkül, angol import roncs 120 ropiért. Ha sikerül megegyezni a tulajjal, lehet, hogy elhozom, kiépítem belőle a cuccot, a többi meg megmarad donornak (aut. váltó, generátor, futómű, klíma stb.), esetleg továbbpasszolom alkatrészenként. Ha meg tudunk egyezni, és megvan neki az autó kódja, kulcsa meg egyebei, akkor költséghatékonyság :rolleyes: van! Ha nincs, akkor megpróbálok keresni valakit, aki ezeket a kódokat kiüti, felülírja, mittudomén... Aztán kell a tulajt megfűzni, hogy szerelje ki a vezérlőt, chipet, transzpondert, és vagy érte megyek, vagy postázza el nekem. Nem egyszerű... Körbetelefonálom a bontókat is, meg kértem árajánlatot webshopoktól is új alkatrészre, meglátjuk, ki mit mond. Egyáltalán meg lehet "heckelni" ezt az immobilisert? Köszi a segítséget előre is! Immo-t csak fel kell okosítani a kulcs transzponderére, és ennyi, ha erre gondolsz. Tech2-vel szinte nincs lehetetlen! Viszont ez vonzza maga után, hogy csak olyan helyen tudod csináltatni, ahol van Tech2, úgyhogy valószínűleg megint irány a helyi Opel-szalon (mivel azért Tech2 sem terem minden sarki autószerelőnél)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Kell a te autód CarPass-án található kód, és annak az autónak a kódja, amiből ki lett szedve az ECU. Ha utóbbi nincs, akkor alvázszám alapján le kell kérni az Opeltől, kb 10e-ért. Utánna pedig Tech2-vel kell ráprogramozni az újat a te autódra. Egyszer már én majdnem megcsináltattam, ezt a hercehurcát, de kiderült, hogy nem az ECU-m szart be. opelbonto.hu-ban kérdezted már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts