postd Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Köszönöm a segítséget. Jobb az ha nem viszem vissza 3 hónapot volt így is nála a kocsi úgyhogy erről ennyit. :S üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 szerintem simán elfelejtette visszadugni a csatiját :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 szerintem simán elfelejtette visszadugni a csatiját :) Vagy csak kiégett az égő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Vagy csak kiégett az égő :) Mindegyik, egyszerre? Ráadásul izzó nélkül is látszik ha működik az LCD (jól irányzott háttérfényben, pl). Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 tuti nem égett ki ,előtte jó volt . :S Más: vákuumcsőrendszerről van bekötési rajza valakinek? Azért nincs fűtésem mert az ügyeskezű szerelő össze - vissza kötötte be. Előre is köszönöm ÜdvDAni Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Ugyanannyi, de kb 2 hónap múlva ugyanez lesz... Megvettem az utángyártottat, majd 2 hónap múlva csere - ok mivel garis beszámították a gyáriba. Az azért fura, nekem a gyári azért még bírja pár éve.... Biztos gyári volt az a gyári? Vagy csak eladtak neked egy gyári csomagos valamit? Tesóm vett Corsába, ugyanez, utángyártott kb 1,5 hónapot bírt majd csere gyárira plussz ráfizet az akatrészre.Csörögj be Csergőbe mennyi pontosan a gyári szerintem.Megvesszük olcsóbbé Neked ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Csörögj be Csergőbe mennyi pontosan a gyári szerintem.Megvesszük olcsóbbé Neked ott. Ha minden igaz 28443 Ft a gyári a Csergős árlista szerint: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Tesóm vett Corsába, ugyanez, utángyártott kb 1,5 hónapot bírt majd csere gyárira plussz ráfizet az akatrészre.Csörögj be Csergőbe mennyi pontosan a gyári szerintem.Megvesszük olcsóbbé Neked ott. Én az exGombos opelbelvárosban cseréltettem, a gyári kb 30 volt, és 15 volt az u.gy. Mivel ők is rakták be szó nélkül volt csere gyárira ráfizuval Hát Dani, jól belenyúltál :) Sajnálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 tuti nem égett ki ,előtte jó volt . :S Más: vákuumcsőrendszerről van bekötési rajza valakinek? Azért nincs fűtésem mert az ügyeskezű szerelő össze - vissza kötötte be. Előre is köszönöm ÜdvDAni Annyira nem nagy kunszt a bekötése. A fűtéscsap a fő vákuumcsőről kapja a táplálást. Ez a cső megy a 'palacsintára', a visszacsapó szelep utáni leágazásra dugd rá, és működni fog! (azért mondom hogy annyira nem nagy kunszt, mert 1 hónapig küszködtem egy turbós 2,0-s Saab 9000es vákuumcsövezésével. katasztrófa hogy mennyi cső, mágnesszelep, meg miegymás lakik benne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Köszönöm a segítséget. Jobb az ha nem viszem vissza 3 hónapot volt így is nála a kocsi úgyhogy erről ennyit. :S üdv Dani Szabad tudni melyik szerviz ez? (hogy oda ne vigyünk mi se...) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Nos akkor kezdem :) Eddig nem jött ki belőlem... 1.5 éve vettem az omimat 95 -ös szép állapotban semmi baja nem volt mikor megvettem csak gumit kellett cserélni rajta. 3 hónap használat után elkezdte forralni a vizet oké gondoltam elviszem szerelőhöz (hozzáteszem nem hajtottam szét), diagnózis: átégett a hf tömítés. OK. cserélni kell. Kicserélte a szerelő eddig rendben majd kezdődött a nem indul az autó sztorival, mivel az okos leszedte akksi sarut ezért folyamatosan szólt a riasztó ,kikötötte rendben ez ment 1 hónapig. Majd elkerült valaki máshoz mert nagy baj lehetett vele. Állítólag a főtengely jeladó kábelről a szigetelés elporladt ezért zárlatos lett és a vezérlőegységben kiégett egy kondi, szuper. No de nem lehet ezt csak úgy cserélni ,mert immo meg nem tudom mi. A végén állítólag két compiból barkácsoltak egyet, az immót megszüntették. Lényeg a lényeg ,hogy a végén már én könyörögtem szinte, hogy elhozhassam a kocsit mert nagyon tele volt a tudatom az egésszel. Mikor visszakaptam: riszasztó nincs, távnyitás nincs, immo nincs, fedélzeti kijelző nincs, alapjárat ingadozik 600-1500 -ig, fűtés nincs, kikötötték a motordiag visszajelzőjét is (ha izzót teszek bele folyamatosan villog) Nos ezek után vajon ki az a szerelő aki másnak a barmolását helyrehozza? Én ezek után nem foglalkoztam vele örültem ,hogy van és működik. Most szántam el rá magam ,hogy ezeket megcsináltatom. Szóval cseréltettem most a fűtéscsapot de nem amiatt nem jó a fűtés , a vákuumcsöve a fékre volt rákötve szóval mikor fékeztem akkor lökött valami langyit, alapjárati motort cseréltem de ettől még nem lett jó az alapjárat. Ezért kellenek a bekötési rajzok meg mindenféle robbantott ábra, hogy végre valahára olyan legyen mint mikor megvettem, én otthon nem fogom barkácsolni mert több kárt nem akarok okozni benne :) Így az autóra lehet mondani ,hogy bontószökevény ..hozzáteszem sajnos... Tovább kérdezném még, hogy másik bontott Omiból átszerelhető e a komplett vezérlőelektronika a gyújtáskapcsolóval együtt úgy ,hogy immo is legyen és működjön a dolog? Viszont ebben az állapotában is vígan megtettem vele több mint 15000 km -t és voltam vele horvátban mindenféle gond nélkül, csak hát ugye ezek a dolgok eléggé idegesítőek. Szóval akinek van pdf -ben szerelési útmutatója és esetleg a részemre el tudná juttatni azt nagyon megköszönném. Ha viszont nincs akkor a haynes féle szerelési könyvre ki mit mond ? mert megveszem azt. Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Szóval akinek van pdf -ben szerelési útmutatója és esetleg a részemre el tudná juttatni azt nagyon megköszönném. Ha viszont nincs akkor a haynes féle szerelési könyvre ki mit mond ? mert megveszem azt. Üdv Dani http://omegaforever.info/?page_id=191 ezen a linken van pár pdf omegáról, hasznos lehet. de először is, keress egy normális szerelőt :) aztán némi pénzt, és végül egy nagy adag váliumot, hogy nyugodt maradj mindvégig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Köszönöm Már nyugodt vagyok :) A pénz megvan eddig is megvolt és nem nagyképüségből mondom. Pl a futóműben is két szerelő szilentet akart cseréltetni mert recsegett az eleje, majd a 3. -nál kiderült ,hogy egy csavart nem húztak meg rendesen és be volt rohadva s ezért mozgott rajta a cucc, meghúzta és azóta tökéletes... Majd ahogy haladok írok ide :) Köszi mégegyszer. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Azért a biztonság kedvéért megnézek ma egy B senatort :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Azért a biztonság kedvéért megnézek ma egy B senatort :) 3.0-ás müködő A combi nem érdekel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Öhm működő vagy jó ?:) Azért írj róla néhány infót légyszíves, sosem lehet tudni... Senátornál csere lenne és ráfizetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Öhm működő vagy jó ?:) Azért írj róla néhány infót légyszíves, sosem lehet tudni... Senátornál csere lenne és ráfizetés. fennt van a használtautón 289 ezerért,az ár alkuképes,a kocsi jól és megbizhatóan müködik,saját néven van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 fennt van a használtautón 289 ezerért,az ár alkuképes,a kocsi jól és megbizhatóan müködik,saját néven van.... Jó lenne csak két gondom van ,hogy autómata és nincs klíma, de azért köszönöm. Sok sikert az eladáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 fennt van a használtautón 289 ezerért,az ár alkuképes,a kocsi jól és megbizhatóan müködik,saját néven van.... A Senator jobb :) Senimané a legjobb!! :D :lol: Nézd meg itt is hirdette, úgytudom megvan még, olcsón is adja... :lol: Szal Seniman Senatora!.. ok? B) opelomega01 meg ne akarjon itt eladni semmit, :lol: : :) Majd ha a tisztességes nevével ajánlgatja, talán ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 A Senator jobb :) Senimané a legjobb!! :D :lol: Nézd meg itt is hirdette, úgytudom megvan még, olcsón is adja... :lol: Szal Seniman Senatora!.. ok? B) opelomega01 meg ne akarjon itt eladni semmit, :lol: : :) Majd ha a tisztességes nevével ajánlgatja, talán ;) :P hát veled meg mi van?? :lol: ,nem ismersz még a többi omegás fórumról??L.Zoli néven talán már menni fog.......,hajrá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 hát veled meg mi van?? :D ,nem ismersz még a többi omegás fórumról??L.Zoli néven talán már menni fog.......,hajrá :lol: Szted mé írtam azt hogy ha tisztességes néven jössz be akkor lehet :lol: és a smájli? :) Ne légy td B) Azt nem mondom tom ki vagy, de sejtem. :) A monogrammod meg kösz megvan régóta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Szted mé írtam azt hogy ha tisztességes néven jössz be akkor lehet :D és a smájli? :) Ne légy td :lol: Azt nem mondom tom ki vagy, de sejtem. :) A monogrammod meg kösz megvan régóta :lol: B) jól van na ;) ,ha tudok segiteni szóljon bárki én segitek,bármiben....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 :) jól van na :) ,ha tudok segiteni szóljon bárki én segitek,bármiben....... menjünk a csevegésbe... (De szerezhetnél nekem 6L80 as váltót... :D :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Jó lenne csak két gondom van ,hogy autómata és nincs klíma, de azért köszönöm. Sok sikert az eladáshoz. Azé' gondold meg!! Az az automata nem kutya. Van vagy 6 sebességes... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Szted mé írtam azt hogy ha tisztességes néven jössz be akkor lehet :D és a smájli? :) Ne légy td :lol: Azt nem mondom tom ki vagy, de sejtem. :) A monogrammod meg kösz megvan régóta :lol: Miva b+? Miaz, hogy nelégy td? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts