Flowachild Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Zöld? :shock: Az meg olyan buzukis, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Jaja, az is zöld, de már a kereklámpás ezerötös lada is zöld volt, majd a rekordomat is zöldítettem. Nekem ez és a gyári nyugtatja legjobban a szemem. Mentem már seatban, és naon bszta a szemem a piros, összefolytak a számok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Patacsinál találtam füstszínű oldalirányjelzőt 1100/db áron. Asszem ebbe gyorsan beruházok, mert már régóta bosszant a sárga színű, mert noan virít a kocsi oldalán :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Patacsinál találtam füstszínű oldalirányjelzőt... Miért nem festetted át a mostanit inkább? Sötétítő-spray rulez. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Igazából egyszer már nekiindultam, hogy befestem, de utánna kellett műszakira vinnem (akkor még nem volt fóliázva), és nem akartam, hogy ebbe kössenek bele. Utánna meg haveromnak fogyott el a spray-e, és két oldalirányjelzőért nem akartam venni egy doboz spray-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Ajjaj, megint OFFolunk... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Na, újra riogatós téma: Szal a hétvégén az amúgy Flaspoint márkájú riasztóra rászereltem egy külső szirénát, mivel a belsője megdöglött (van külső kimenete is erre a célra). Aztán össze vissza próbálgattam a riasztásokat, meg a pánik- riasztást, és egy hülye helyzet állt elő, amit nem igazán tudok megszüntetni. Szal ha kinyitom a riasztó távrángatójával, akkor felgyullad a kis piros pilács a középkonzolon a félgömbök elől menekülő emberke gombján, és nem lehet beindítani az autót, csak miután a gyári távirányítóval nyomtam egyet a tükörhöz. Egyáltalán mire való az a menekülő emberkés gomb? Van valakinek leírása a Flashpoint riasztók konfiguráló kapcsolóinak beállításához (konkrétan FP380 a típusa)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 A menkülő emberes gomb jelzi vissza a riasztó működését, ill. ha hibás a riasztó ( bekapcsoláskor 10 sec felgyullad- önteszt riasztás késleltetés;villog- vmelyik ajtó nyitva maradt, v. rendszerhiba;majd 10 sec után villog, a rendszer bekapcsolva.) És ha beriasztás előtt megnyomod és kb 10 sec belül be is riasztod, akkor nem kapcsolja be a belsőtérérzékelőt. Mivel zárod be a kocsit? Mert ebből úgy tűnik nem kapcsol ki az indításgátlód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ez nem gyári riogató. Jelenleg a riogató távrángatóját használom nyitásra-zárásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Tudtam, hogy nem gyári, csak te kérd, mi az a kapcsoló. És azért kérd. hogy mivel zárod, mert: ha az utólag berakott riasztó irányítójával zárod, akkor bekapcsol az indításgátló (mintha kulcsal zárnád), de nyitáskor az nem kapcsol ki, csak akkor ha a gyári távirányitójával nyitod. Megoldás: a gyári távirányitóra kell rákötni a riasztót, vagy nyitáskor mindkettőt használod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Eddig ment a nyitás és az immo kikapcsolás a riogató távrángatójával is. De most valamiért nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Erre nincs tippem :? Amugy a riasztó amit vittem, bekötöttem és szuperál, csak ha ledet kötök rá mindig beriaszt, így mes ledtelen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Nemtom milyen volt a LED, ami rajta volt. Lehet hogy nem sima, hanem önmagában villogós 12V-os. És akkor érthető miért nem tolerálja a riogató a "normál" LED-et. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 ...ha kinyitom a riasztó távrángatójával, akkor felgyullad a kis piros pilács a középkonzolon a félgömbök elől menekülő emberke gombján, és nem lehet beindítani az autót, csak miután a gyári távirányítóval nyomtam egyet a tükörhöz. Próbáld meg úgy, hogy először a központi zárat kapcsolod ki, utána a riasztót, majd csak azután nyitod ki az ajtót. Nekünk a kettőfelesben így üzemel a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 De a végső cél az lenne, hogy csak a riogató távrángatóját kelljen magammal hurcolni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Arra nincs ötletem. :D Esetleg szereltesd ki a riasztót! :wink: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Örömmel jelenthetem, hogy megoldódott a problem! :D Egy indítás után már nem jött elő többet. Úgy láccik nem elég neki egy gyújtás-ráadás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Megy ez neked Gabi... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Egy indítás után már nem jött elő többet. Mert addig hogyan próbálkoztál? :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 "...Úgy láccik nem elég neki egy gyújtás-ráadás..." Valszeg így... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Ja, azóta csak ma reggel mentem az autóval, előtte csak a gyújtással próbálkoztam, nem indítottam el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Na és mennyire vagy megelégedve a vassal? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Jó autó ez, biztos sokáig ki fog szolgálni. 8) Egyenlőre szokom a kényelmet és a csendet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Én már annyira megszoktam, hogy sokszor inkább még a rádiót sem kapcsolom be.Csak kapjam vissza az autót, a kipufogót is kivágom a pcsába :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Nekem az volt az első hogy vágtam bele egy mp3 fejet... Végre egy autó, amiben lehet zenét hallgatni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts