Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Jaja, az is zöld, de már a kereklámpás ezerötös lada is zöld volt, majd a rekordomat is zöldítettem. Nekem ez és a gyári nyugtatja legjobban a szemem. Mentem már seatban, és naon bszta a szemem a piros, összefolytak a számok.

Elküldve

Patacsinál találtam füstszínű oldalirányjelzőt 1100/db áron. Asszem ebbe gyorsan beruházok, mert már régóta bosszant a sárga színű, mert noan virít a kocsi oldalán :idea:

Elküldve

Igazából egyszer már nekiindultam, hogy befestem, de utánna kellett műszakira vinnem (akkor még nem volt fóliázva), és nem akartam, hogy ebbe kössenek bele. Utánna meg haveromnak fogyott el a spray-e, és két oldalirányjelzőért nem akartam venni egy doboz spray-t.

Elküldve

Na, újra riogatós téma:

Szal a hétvégén az amúgy Flaspoint márkájú riasztóra rászereltem egy

külső szirénát, mivel a belsője megdöglött (van külső kimenete is erre

a célra). Aztán össze vissza próbálgattam a riasztásokat, meg a pánik-

riasztást, és egy hülye helyzet állt elő, amit nem igazán tudok megszüntetni.

Szal ha kinyitom a riasztó távrángatójával, akkor felgyullad a kis piros

pilács a középkonzolon a félgömbök elől menekülő emberke gombján,

és nem lehet beindítani az autót, csak miután a gyári távirányítóval

nyomtam egyet a tükörhöz.

Egyáltalán mire való az a menekülő emberkés gomb?

Van valakinek leírása a Flashpoint riasztók konfiguráló kapcsolóinak

beállításához (konkrétan FP380 a típusa)?

Elküldve

A menkülő emberes gomb jelzi vissza a riasztó működését, ill. ha hibás a riasztó ( bekapcsoláskor 10 sec felgyullad- önteszt riasztás késleltetés;villog- vmelyik ajtó nyitva maradt, v. rendszerhiba;majd 10 sec után villog, a rendszer bekapcsolva.) És ha beriasztás előtt megnyomod és kb 10 sec belül be is riasztod, akkor nem kapcsolja be a belsőtérérzékelőt.

Mivel zárod be a kocsit? Mert ebből úgy tűnik nem kapcsol ki az indításgátlód.

Elküldve

Tudtam, hogy nem gyári, csak te kérd, mi az a kapcsoló. És azért kérd. hogy mivel zárod, mert: ha az utólag berakott riasztó irányítójával zárod, akkor bekapcsol az indításgátló (mintha kulcsal zárnád), de nyitáskor az nem kapcsol ki, csak akkor ha a gyári távirányitójával nyitod. Megoldás: a gyári távirányitóra kell rákötni a riasztót, vagy nyitáskor mindkettőt használod.

Elküldve

Erre nincs tippem :?

Amugy a riasztó amit vittem, bekötöttem és szuperál, csak ha ledet kötök rá mindig beriaszt, így mes ledtelen :wink:

Elküldve

Nemtom milyen volt a LED, ami rajta volt. Lehet hogy nem sima, hanem

önmagában villogós 12V-os. És akkor érthető miért nem tolerálja a

riogató a "normál" LED-et. :D

Elküldve
...ha kinyitom a riasztó távrángatójával, akkor felgyullad a kis piros

pilács a középkonzolon a félgömbök elől menekülő emberke gombján,

és nem lehet beindítani az autót, csak miután a gyári távirányítóval

nyomtam egyet a tükörhöz.

Próbáld meg úgy, hogy először a központi zárat kapcsolod ki, utána a riasztót, majd csak azután nyitod ki az ajtót. Nekünk a kettőfelesben így üzemel a cucc.

Elküldve

Örömmel jelenthetem, hogy megoldódott a problem! :D

Egy indítás után már nem jött elő többet. Úgy láccik nem elég neki

egy gyújtás-ráadás.

Elküldve

Én már annyira megszoktam, hogy sokszor inkább még a rádiót sem kapcsolom be.Csak kapjam vissza az autót, a kipufogót is kivágom a pcsába :twisted:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.