Oldjawás Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Következő nyügöm. Hol van az automatának a tolató lámpa kapcsolója? Mert észrevettem hogy nem világit rükiben, kicseréltem mindkét izzót, de most sem világit. :lol: Köszi Oldjawás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 A kormányműből hol ömlik az olaj? Mert az alsó szimmeringet lehet cserélni. Az ABS pedig ott van a kormánymű mellett a hossznyúlványon. Rá is van írva egy fekete müa dobozra, hogy ABS. A fekete doboz alatt van az elektronika, alatta a villanymotor, előtte pedig a szelepek. Megmondom a frankót, nem tudom, én csak azt láttam mikor alatta voltam, hogy a friss olaj csordogált a kormánymü házon. De azt hiszem amugy is cserés lesz a kormánymü, mert kanyarból nem nagyon akar visszaállni középre a kormány, pedig most volt futómü állitáson az autó. És eléggé bizonytalannak is érzem az úton, a futómü viszont most teljesen ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Következő nyügöm. Hol van az automatának a tolató lámpa kapcsolója? Mert észrevettem hogy nem világit rükiben, kicseréltem mindkét izzót, de most sem világit. :lol: Köszi Oldjawás. váltó bal oldalán levő multikapcsolóba van bele kötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 váltó bal oldalán levő multikapcsolóba van bele kötve. Köszi, megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Urak. Tud valaki EPC progit letöltésre? Mert amit én találtam eddig torrenten és le is szedtem, azt nem lehet telepiteni, állandóan azt irja ki, hogy incorrect cd. :lol: Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Urak. Tud valaki EPC progit letöltésre? Mert amit én találtam eddig torrenten és le is szedtem, azt nem lehet telepiteni, állandóan azt irja ki, hogy incorrect cd. :lol: Köszi előre is. Próbáltad deamon tools-al? Az a bajom, hogy nekem anno eredetit adtak telepítésre, és csak telepítésre :lol: De előtte egy ilyen letöltöttem volt, azt substolni kellett (ill ahogy most hívják mount-olni a drive-t :lol: :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Próbáltad deamon tools-al? Az a bajom, hogy nekem anno eredetit adtak telepítésre, és csak telepítésre :lol: De előtte egy ilyen letöltöttem volt, azt substolni kellett (ill ahogy most hívják mount-olni a drive-t :lol: :lol:) Próbáltam. Ekkor irta ki, hogy incorrect cd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Próbáltam. Ekkor irta ki, hogy incorrect cd. :lol: és nem vót vmi crack exe vagy ilyesmi?... hm... na meajd megérdeklődöm hogy kapok-e eredetit kőcsibe.. úgyis be kellene ugranom az opelhő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 és nem vót vmi crack exe vagy ilyesmi?... hm... na meajd megérdeklődöm hogy kapok-e eredetit kőcsibe.. úgyis be kellene ugranom az opelhő... Hát nem. Tettek hozzá pár dolgot, de ahogy leirták, úgy képtelenség felrakni. Sajnos. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Megint újabb dolgot fedeztem fel. Volt egy olyan jelenségem, hogy amikor alapjáraton járt a motor, néha erősen bedöccent, majdnem leállt. Rájöttem, hogy amikor a szemből jobb oldali ventillátorom / azt hiszem a klimáé / indul el, akkor csinálja ezt az autó. Kimértem a töltésemet. A kapott értékek: Alapjáraton minden kikapcsolva 13.77 és 13.80 V között. Alapjáraton minden bekapcsolva 13.70 V. Viszont ha az automata klimát is bekapcsolom, akkor leesik a töltésem 13.55 V-ra és amikor ez a ventillátor is bekapcsol, akkor hirtelen leesett egész 13.00-ra illetve egyszer még 12.98-ra is. Lehet hogy ragad a ventillátor? Vagy rossz a testelése, csak nem találtam meg a kábeleit, nincs aknám. Vagy lehet hogy a generátor? Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ja, forgatva nem tudtam töltést mérni, mert egyedül voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Alapjáraton minden kikapcsolva 13.77 és 13.80 V között. Alapjáraton minden bekapcsolva 13.70 V. Viszont ha az automata klimát is bekapcsolom, akkor leesik a töltésem 13.55 V-ra és amikor ez a ventillátor is bekapcsol, akkor hirtelen leesett egész 13.00-ra illetve egyszer még 12.98-ra is. Lehet hogy ragad a ventillátor? Vagy rossz a testelése, csak nem találtam meg a kábeleit, nincs aknám. Vagy lehet hogy a generátor? Szerintetek? Sztem nincs ezzel gond, alapjáraton a generátor alig tölt, nagyrészt akksiból dolgozik a rendszer. Emelt fordulaton valszeg nem esne le ennyire a feszültség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Megint újabb dolgot fedeztem fel. Volt egy olyan jelenségem, hogy amikor alapjáraton járt a motor, néha erősen bedöccent, majdnem leállt. Rájöttem, hogy amikor a szemből jobb oldali ventillátorom / azt hiszem a klimáé / indul el, akkor csinálja ezt az autó. Kimértem a töltésemet. A kapott értékek: Alapjáraton minden kikapcsolva 13.77 és 13.80 V között. Alapjáraton minden bekapcsolva 13.70 V. Viszont ha az automata klimát is bekapcsolom, akkor leesik a töltésem 13.55 V-ra és amikor ez a ventillátor is bekapcsol, akkor hirtelen leesett egész 13.00-ra illetve egyszer még 12.98-ra is. Lehet hogy ragad a ventillátor? Vagy rossz a testelése, csak nem találtam meg a kábeleit, nincs aknám. Vagy lehet hogy a generátor? Szerintetek? A venti szorulhat egy kicsit, és nagyobb induló áramot vesz fel mint kellene... Csinálni nemsokat tudsz ellene, 2x meggondolandó hogy szétszedd, egyszerűbb kicserélni (3-4e ft). :lol: Azért a csatlakozókat nem árt megpucolni, nagy áramok jönnek-mennek! Egyébként alapjáraton, kikapcsolt fogyasztókkal a 13,8as korrekt töltés, és a világítással 13,7-es töltés is ok. Klíma miatt normális hogy leesik a töltés, mert akkor mennek ventilátorok, illetve a gerjesztés is áramot vesz fel. A ventiket a klíma és a motor hűtésvezérlése egyaránt kapcsolgatja -magas hűtővíz hőmérséklet, illetve magas nyomóoldali nyomás esetén- több fokozatban. Mérd le fordulaton a töltést (2-2200 körül). Ha ott ok, akkor no para, a ventit orvosold valahogy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 A venti szorulhat egy kicsit, és nagyobb induló áramot vesz fel mint kellene... Csinálni nemsokat tudsz ellene, 2x meggondolandó hogy szétszedd, egyszerűbb kicserélni (3-4e ft). :lol: Azért a csatlakozókat nem árt megpucolni, nagy áramok jönnek-mennek! Egyébként alapjáraton, kikapcsolt fogyasztókkal a 13,8as korrekt töltés, és a világítással 13,7-es töltés is ok. Klíma miatt normális hogy leesik a töltés, mert akkor mennek ventilátorok, illetve a gerjesztés is áramot vesz fel. A ventiket a klíma és a motor hűtésvezérlése egyaránt kapcsolgatja -magas hűtővíz hőmérséklet, illetve magas nyomóoldali nyomás esetén- több fokozatban. Mérd le fordulaton a töltést (2-2200 körül). Ha ott ok, akkor no para, a ventit orvosold valahogy :lol: Köszi. Akkor valahogy még megmérem fordulaton a töltést. Sajnos a venti vezetékeihez nem fértem hozzá, mert szét kéne szedni hozzá az autó elejét. De ha csere, akkor ugyis szét kell boritani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Köszi. Akkor valahogy még megmérem fordulaton a töltést. Sajnos a venti vezetékeihez nem fértem hozzá, mert szét kéne szedni hozzá az autó elejét. De ha csere, akkor ugyis szét kell boritani. :lol: Max a maszkot kell leszedni, azt meg csak 2-3 csavar tartja, meg a műanyag stiftek alul! Ez ne tartson vissza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 ez teljesen normálisnak tűnik. fordulaton érdemes ellenőrizni a töltést mindennel bekapcsolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Max a maszkot kell leszedni, azt meg csak 2-3 csavar tartja, meg a műanyag stiftek alul! Ez ne tartson vissza :lol: A maszkot leszedtem, nem fértem hozzá a vezetékekhez. :lol: Az ABS vezérlőmnek is le kéne olvasni a számát, de csurom dzsuva az egész, felülről nem férek hozzá hogy leolvassam, aknám meg nincs. Néha tele van a hócipőm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Na szép lassan teleirom ezt a topikot. Megpróbáltam a kapcsolókban izzókat cserélni. Hogy a fenébe lehet az izzót kiimádkozni belőle? Mert megpróbáltam kiforrasztani. A legvékonyabb, leheletnyi pákával csináltam, de csak azt értem el hogy az egész müanyag elolvadt körülötte. Ha jól láttam, az ónozás alatt még a lábak is szét vannak hajtogatva. Hogy lehet három kéz nélkül megoldani, hogy a müanyag ne olvadjon el, a lábak közben vissza legyenek hajtogatva és valahogy előre ki is tudjam húzni az izzót? Nem vagyok egy elektromos guru, de ez már nagyon meghaladja a képességeimet. :lol: Ja és vettem direkt ilyen ónszivó zsinórt, ami az ónt nem szivta, viszont szépen elolvasztotta a forrasztás körül a müanyagot. :lol: Még jó hogy tartalékoltam kapcsolóból. :lol: Elektromos szakik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Viszont örömöm is van, mert EPC-ben megnézték nekem az ABS vezérlőt és az én évjáratomhoz és tipusomhoz csak egy sorozatszámot ad ki. Igy kicsit könnyebb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Na szép lassan teleirom ezt a topikot. Megpróbáltam a kapcsolókban izzókat cserélni. Hogy a fenébe lehet az izzót kiimádkozni belőle? Mert megpróbáltam kiforrasztani. Szerintem nagyon ne aggódj, én is szana-szét olvasztottam a műanyagokat mikor ledeztem, de a műanyag alatt egy viszonylag erős réz vezető van, szóval nem fog szétesni! :rolleyes: Nálam a lábak nem voltak széthajtogatva, egymás után forrasztgattam ki a lábakat. Az izzó felől egy kis csipesszel fogd meg a lábat, és melegítés közben húzd, a kapcsolót előtte fogd be mondjuk egy kis satuba, és ezzel meg van a harmadik kezed. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Nekem égőt eddig csak a tetőablak tekerő kapcsolójában kellett cserélnem, a gombok csak kontakthibásak voltak, a tisztítás pedig csak ideiglenes javítást hozott. A klíma kapcsolója renszeresen kaki, ill a jobb oldali ülésfűtés kapcsoló sz@rakodott, de ott maga a kapcsoló volt kuka, és cserés. tehát érdemes előtte multiméterrel kimérni az égőt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Olyan vagyok mint a kisgyerek. Tele vagyok kérdésekkel! :-) Az automata klimás TD Omegánál a két első ventillátornak együtt kell müködnie, egyszerre, vagy külön müködnek? Mert amióta az Omi nálam van, kb három hete, nekem még csak szembenállva a jobb oldali müködik, az csinálta eddig a gebaszt is. A szemben állva bal oldali még egyszer sem kapcsolt be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Olyan vagyok mint a kisgyerek. Tele vagyok kérdésekkel! :-) Az automata klimás TD Omegánál a két első ventillátornak együtt kell müködnie, egyszerre, vagy külön müködnek? Mert amióta az Omi nálam van, kb három hete, nekem még csak szembenállva a jobb oldali müködik, az csinálta eddig a gebaszt is. A szemben állva bal oldali még egyszer sem kapcsolt be. Egyszerre mennek, csak különböző fokozatokban (csak külsők félgázon, külsők+belső félgázon, külső+belső teljes fordulaton+ECU hűtés), asszem még talán párhuzamosan is vannak kötve. Továbbá elviekben, ha a hőgomba eléri az adott vízhőmérsékletet, az megszakítja a klíma működését, és nyél gázon hajtja mindegyik ventit hogy hűtse a vizet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Egyszerre mennek, csak különböző fokozatokban (csak külsők félgázon, külsők+belső félgázon, külső+belső teljes fordulaton+ECU hűtés), asszem még talán párhuzamosan is vannak kötve. Továbbá elviekben, ha a hőgomba eléri az adott vízhőmérsékletet, az megszakítja a klíma működését, és nyél gázon hajtja mindegyik ventit hogy hűtse a vizet. Akkor viszont nekem gond lehet a szemből bal oldali ventivel. Na azt is megnézetem. Bár eddig nem éreztem hiányát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Akkor viszont nekem gond lehet a szemből bal oldali ventivel. Na azt is megnézetem. Bár eddig nem éreztem hiányát. Első körben nézd át a motortérben lévő biztiket, mert sokszor azok a hibásak a helytelen működésért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts