opel16v Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Világit az ABS lámpám, de inditáskor elalszik. Viszont amint elkezd forogni a kerék, azonnal kigyullad. A másik ilyen prücök a légzsák visszajelző, ez is folyamatosan világit. ABS jeladók közül valamelyik(ek) nem jó(k) szerintem. Nézd meg a jeladó tövénél, nem sérült-e a kábel szigetelése. Ha valamelyiknél az, akkor jó eséllyel megvan a ludas. Légzsák visszajelző légzsák hiánya miatt világíthat, vagy ha pl kontaktos a légzsák-duda átvezető a kormánynál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 ABS jeladók közül valamelyik(ek) nem jó(k) szerintem. Nézd meg a jeladó tövénél, nem sérült-e a kábel szigetelése. Ha valamelyiknél az, akkor jó eséllyel megvan a ludas. Légzsák visszajelző légzsák hiánya miatt világíthat, vagy ha pl kontaktos a légzsák-duda átvezető a kormánynál. Szintén zenész... Ha beindítod a járgányt és nem világít az ABS, csak miután megmozdult az autó, sanszos hogy valamelyik ABS jeladó hibás (megbízhatatlanul működik). Ha álló helyzetben is világít, akkor viszont lehet hogy szakadt a jeladó, mert a hiányát így jelzi... Keresd Mifi cartársat, tud adni neked ABS jeladót, jóáron! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Légzsák visszajelző légzsák hiánya miatt világíthat, vagy ha pl kontaktos a légzsák-duda átvezető a kormánynál. Vagy ha elfosta magát a légzsák-vezérlő vagy maga a légzsák (bár ez valószínűtlen), estleg vhol kábelszakadás/törés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Köszönöm az ötleteket. Az autó most van a szervizben, meg fogják nézni az ABS jeladókat. Bár az eladó azt mondta nekem, hogy a középkonzol le lett véve a váltókarnál, mert valamit javitott ott egy villamossági ember és azóta ég a légzsák visszajelző. De mondjuk azon sem csodálkoznék, hogyha egy darab légzsák sem lenne benne. Ezek ebben az országban megszokott dolgok. Annyit már tudok, hogy elöl a kopásjelzők nem müködnek, mindkettő ki van kötve, az egyiknek csak a kábelei lógnak a féknél. És le van dugózva az EGR szelep helye, meg a másik oldal is, hiányzik a komplett fémcső onnan. Azt hiszem lesznek még érdekes dolgok átvizsgálás során. Eddig két belső kormánygömbfejet kell cserélni a futómüben, meg az első stabilrúd szilentjeit. A többi része úgy néz ki jó. Viszont azt mondta a szerelő, hogy a kormánymüvemből folyik a szervóolaj és már volt javitva. Majd meglátjuk mire megy vele. A motoron is találtunk néhány olaj folyást, most vizsgálják honnan jöhet. Remélem semmi komoly. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Még légzsák témához, karambol miatt nem lehet légzsák hiány, mert körbe mértük az autót és csak az első sárvédő lett komplett cserélve és a motortérető jobb oldala lett fújva. De sárvédőtől beljebb nem rogyott semmi. Minden más gyári fény értéket hoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Bár az eladó azt mondta nekem, hogy a középkonzol le lett véve a váltókarnál, mert valamit javitott ott egy villamossági ember és azóta ég a légzsák visszajelző. Akkor azért ég, mert széthúzta a légzsák vezérlő csatiját, és úgy lett ráadva gyújtás. Csak törölni kéne a hibakódot tech-el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Akkor azért ég, mert széthúzta a légzsák vezérlő csatiját, és úgy lett ráadva gyújtás. Csak törölni kéne a hibakódot tech-el. hja, nekem a lemerült, zárlatos akksi csere után volt ilyenem... 15-20 perc akksinélküliség épp elég volt neki törölnie a hibát... Azóta sincs vele bajom.... (Igaz nem próbáltam, hogy nyílnak-e :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 hja, nekem a lemerült, zárlatos akksi csere után volt ilyenem... 15-20 perc akksinélküliség épp elég volt neki törölnie a hibát... Azóta sincs vele bajom.... (Igaz nem próbáltam, hogy nyílnak-e :lol: :lol: ) pedig akkuhiánynál elvileg nem törlődik, szal csekkold, nem-e az égő égett ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 pedig akkuhiánynál elvileg nem törlődik, szal csekkold, nem-e az égő égett ki :lol: nem, mert gyújtásnál tesztel.. igaz aztán elmentem más miatt is techelni, szal ott tuti törölték, de akkuhiány után nem volt állandó lámpám, csak gondolom a memóban maradt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Akkor azért ég, mert széthúzta a légzsák vezérlő csatiját, és úgy lett ráadva gyújtás. Csak törölni kéne a hibakódot tech-el. A próféta szóljon belőled. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Jut eszembe, az tényleg normális jelenség az Ominál, hogy ha lassan veszem le a lábam a gázpedálról, minden ok, de ha hirtelen lépek le róla, egy pillanatra felvillan a motor hibajelzés? Mert a gyári könyv ir valami ilyesmit, de nekem minden alkalommal csinálja, amikor nem szép lassan engedem vissza a gázpedált. Lehet hogy kezd meghalni a gázpedál potméter? Illetve ami az adagolón van jeladó? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Jut eszembe, az tényleg normális jelenség az Ominál, hogy ha lassan veszem le a lábam a gázpedálról, minden ok, de ha hirtelen lépek le róla, egy pillanatra felvillan a motor hibajelzés? Mert a gyári könyv ir valami ilyesmit, de nekem minden alkalommal csinálja, amikor nem szép lassan engedem vissza a gázpedált. Lehet hogy kezd meghalni a gázpedál potméter? Illetve ami az adagolón van jeladó? Köszi igaz nem dízelem van - volt, de ilyet még egyik Omegám se csinált... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Sztem sem normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Jut eszembe, az tényleg normális jelenség az Ominál, hogy ha lassan veszem le a lábam a gázpedálról, minden ok, de ha hirtelen lépek le róla, egy pillanatra felvillan a motor hibajelzés? Mert a gyári könyv ir valami ilyesmit, de nekem minden alkalommal csinálja, amikor nem szép lassan engedem vissza a gázpedált. Lehet hogy kezd meghalni a gázpedál potméter? Illetve ami az adagolón van jeladó? Köszi adagoló fedél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 adagoló fedél Most nem nyugtattál meg. :lol: És meddig lehet ezzel elközlekedni, nagyobb felújitás nélkül? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Most nem nyugtattál meg. :lol: És meddig lehet ezzel elközlekedni, nagyobb felújitás nélkül? Köszi gázpedálról ne ugorjál le,nyugodtan használva sokáig.Ha jól emlékszem orosházán 1 csávó újit fel fedelet emberi áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 gázpedálról ne ugorjál le,nyugodtan használva sokáig.Ha jól emlékszem orosházán 1 csávó újit fel fedelet emberi áron. Köszi, akkor majd igyekszem tojásos üzemmódban közlekedni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Nos úgy néz ki, holnap hozhatom el a szervizből az Omit. A váltóból egy merő fekete sz...r jött le olaj helyett, és a gyári szürő volt benne, a motorból dettó. Pedig eladó bácsi esküdözött, hogy ezeket kicserélték és nem kevés pénzt fizetett a szerelőnek miatta. Első futómüvet megúsztam két belső kormánygömbfej és a stabilrúd szilent cseréjével, de sajnos kiderült hogy a kormánymüvem f...ssa az olajat, ugyhogy cserés. Légzsák hibát kiütötték müszerrel, ellenőrizték az ABS-t is, ott a jeladók jók, viszont maga a vezérlőegység kukás. :lol: Sajnos annak lett igaza, aki az adagoló tetejét mondta hibának, tényleg az a gázos, viszont igy marad egyelőre, mert közlekedni lehet vele normálisan. Ugyhogy most keresnék baráti áron bontott kormánymüvet és ABS vezérlőt 97.12 havi kombi TD-hez. De viszont holnaptól élvezkedhetek a jó kis Omiban terpeszkedve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Úgyhogy most keresnék baráti áron bontott kormányművet és ABS vezérlőt 97.12 havi kombi TD-hez. Vkinek volt már itt vmi hasonló hibája, de ott egy ABS kocka tisztogatás segített... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Nos úgy néz ki, holnap hozhatom el a szervizből az Omit. A váltóból egy merő fekete sz...r jött le olaj helyett, és a gyári szürő volt benne, a motorból dettó. Pedig eladó bácsi esküdözött, hogy ezeket kicserélték és nem kevés pénzt fizetett a szerelőnek miatta. Első futómüvet megúsztam két belső kormánygömbfej és a stabilrúd szilent cseréjével, de sajnos kiderült hogy a kormánymüvem f...ssa az olajat, ugyhogy cserés. Légzsák hibát kiütötték müszerrel, ellenőrizték az ABS-t is, ott a jeladók jók, viszont maga a vezérlőegység kukás. :lol: Sajnos annak lett igaza, aki az adagoló tetejét mondta hibának, tényleg az a gázos, viszont igy marad egyelőre, mert közlekedni lehet vele normálisan. Ugyhogy most keresnék baráti áron bontott kormánymüvet és ABS vezérlőt 97.12 havi kombi TD-hez. De viszont holnaptól élvezkedhetek a jó kis Omiban terpeszkedve. :lol: Sztem próbáld meg szétszedni az ABS-t hátha sikerül kipucolni. Nem hinném, hogy óriási baja lenne. Előbbiekben már leírtam mit kellett csinálnom, de ha vmi nem megy nyugodtan zargass vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Oké, de lévén hogy sem udvarom, sem mühelyem, az ABS pucolás tolódik. Először meg kéne találnom a motoron, hogy egyáltalán melyik is az, utána rá kéne jönnöm, hogyan jön ki a helyéről és utána jöhet az hogyan kell szétszedni és megpucolni. :lol: Mindenesetre tél előtt mindenképpen megcsinálom. Bár bontóban mondtak 30-at bontott vezérlőre, nem tudom mennyire reális ez az ár. A gyári ára horror. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Most nekiállok itt a topicban visszakeresni a hozzászólásodat, hogy legalább azt el tudjam menteni szamárvezetőnek a munkához. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Sztem próbáld meg szétszedni az ABS-t hátha sikerül kipucolni. Nem hinném, hogy óriási baja lenne. Előbbiekben már leírtam mit kellett csinálnom, de ha vmi nem megy nyugodtan zargass vele. Megtaláltam a leirásodat, gyorsan ki is mentettem. Most már csak arra kell rájönnöm hol leledzik a motoron ez a vezérlő és indulhat a menet. Azt hiszem tényleg megpróbálom előbb szétkapni és majd utána venni másikat. Viszont sajna a kormánymüvet nem tudom szétkapni és megjavitani. Abból mindenképpen másik kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Megtaláltam a leirásodat, gyorsan ki is mentettem. Most már csak arra kell rájönnöm hol leledzik a motoron ez a vezérlő és indulhat a menet. Azt hiszem tényleg megpróbálom előbb szétkapni és majd utána venni másikat. Viszont sajna a kormánymüvet nem tudom szétkapni és megjavitani. Abból mindenképpen másik kell. :lol: A kormányműből hol ömlik az olaj? Mert az alsó szimmeringet lehet cserélni. Az ABS pedig ott van a kormánymű mellett a hossznyúlványon. Rá is van írva egy fekete müa dobozra, hogy ABS. A fekete doboz alatt van az elektronika, alatta a villanymotor, előtte pedig a szelepek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Megtaláltam a leirásodat, gyorsan ki is mentettem. Most már csak arra kell rájönnöm hol leledzik a motoron ez a vezérlő és indulhat a menet. Azt hiszem tényleg megpróbálom előbb szétkapni és majd utána venni másikat. Viszont sajna a kormánymüvet nem tudom szétkapni és megjavitani. Abból mindenképpen másik kell. :lol: Dieselen az ABS vezérlő a vezetőoldalon a tűzfal előtt van, ha lenézel a háromszög alakú motorvezérlő doboza mögött, meglátod, egy vastag kábelköteg megy rá felülről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts