Omegatd Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Akkor vegyél szimpatizátort... :twisted: :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Akkor vegyél szimpatizátort... :twisted: :) :wink: Te hol szerezted a tiedet? :twisted: :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Búcsúban lőttem... :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Már el is romlott? :wink: Na részemről ennyi, viccesek vagyunk, de ne offoljunk, mert kényszermoderációra küldenek. Gyári riasztóhoz egyszerű hozzáférni? (Ez amolyan "vissza a témába" kérdés volt, mert épp az jutott eszembe, hogy megint van mit buherálni a verdán.) Vagy nem egyszerű hozzáférni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Nem tudok gyári ügyben segíteni, mert nekem RF van. Nem romlott el, kiválóan szuperál. Ha valaki ki mer bennünket moderálni, eltördelem az ujjait, aztán böködheti az orrával a klaviatúrát... :oops: :roll: :wink: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 :) Ja, aszittem neked is gyári van. Ha nem romlott el akkor mé nem használod (te sem)? :) :) Na de télleg ez föl volt dobva magasra.. No offence...? :oops: Mi az az RF? Ráfoghatná a vörös orrot a billentyűre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Mivel nem kaptam hozzá távirányítót, nem használom... IR=infra (gyári), RF=rádiófrekvenciás (utángyártott)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Aha. Értem. Én aszittem a szimpatizátorról beszélünk... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Na most már én is elveszítettem a fonalat. Mivaaaaaaaa :?: :oops: :roll: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Omegatd: Mész a siófoki talira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Gondoltam. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Na most már én is elveszítettem a fonalat. Mivaaaaaaaa :?: :oops: :roll: :shock: :) :) :) :P Semmi semmi... próbáltam szimpatizálni... :lol: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Az jóóóóóóóó :oops: :) :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 A gyári riasztó vezérlőegysége ha jól emlékszem a kesztyűtartó mögött lehet az oszlopra felcsavarozva, a dudája pedig az első szélvédő bal alsó sarkában a müa takaróelem alatt pont a kifolyónál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Igen, sikerült is már lokalizálni, köszönöm. Gondolom bekakilt.... Jövő héten buherálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Tegnap egy b omis haverom fehér helyzetjelző ledet tett a műszerfal megvilágításába. Egyenlőre csak képen láttam, de tényleg jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Tegnap egy b omis haverom fehér helyzetjelző ledet tett a műszerfal megvilágításába. Egyenlőre csak képen láttam, de tényleg jól néz ki. :arrow: Nagyobb méreteben Széphhhhh 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Dögös! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Ha kijön a jóidő és lesz egy kis időm, Nekem is szét kell dobnom a műszerfalat és a középkonzolt, mert van egy-két megmurdált égő bennük... Szép meló lesz. :) Omegánál van egyéb szívás? Astrán már egész gyakorlott vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Majd az omegán is az leszel! Én még nem tudtam magam rászánni, de nekem csak egy égő ment ki eddig, az utas oldali hőmérséklet szabályzóé. Az még nem elég ok a szétszedésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Nekem meg már az omega szétszedése megy becsukott szemmel is. A srác is felhívott mielőtt nekiállt szétszedni. A legszarabb nekem is a világításkapcsoló szétszedése volt, mert persze hogy pár led meg volt halva benne. De a többi kapcsoló megvilágítása is állandó munkát ad :evil: A műszerek kiszedéséhez le kell venni a kormányról a burkolatot, mert mögötte van egy csavar és ki kell szedni a középső légbefúvó rácsokat ás a házukat, mert az mögött is van csavar. De legelőször azt hittem hogy a vil kapcsoló foglalatát is le kell szedni, így hát leszedtem. Na utána ment is az anyázás :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Egyébként ha valakinek nagyon tetszik a fautánzatú betét, de a közpkonzol a rádió körül sima fekete müa. akkor nyugodtan le tudja azt cserélni. Peppinio oldalán találtam rá először a módjára, de nekem nem jött be az a megoldás: végy egy digit klímás kocsibol a fabetétet (hamutartó burkolatát sem felejtsd el) esztergéltass müa gyűrűket a tekerőgombok köré, nyomtass egy papírra piktogrammokat, ragaszd fel a müa karikákra, rakd össze és már kész is. Na ezzel több probléma van. 1. a gyári csavarok pont a tekerőgombok mögött vannak, így azok elvésznek és lehet tartókat gyártani, ami eltakarja az égők fényét így nem lesz egyenletes a megvilágítás. 2. a nyomtatott piktogrammokat elég csúnyák hátulról megvilágítva. Megoldás: fogod a régi fekete konzolt. Abba ezek a karikák utúlag hátulról vannak beleragasztva. Levágod a ragasztást ( kitartóan félnapi munka), majd a karikákat beleilleszted a digit konzolba(mielőtt beleragasztod illeszd bele, mert kicsit kell farigcsálni). Ha megragadt körbekened fekete sziloplasztal (hogy ne szűrődjön ott is ki fény ahol nem kellene)és a felesleget letörlöd. Így megkapod a gyári piktogrammokat és felfogatási pontokat. Sok sikert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Omegánál van egyéb szívás? Természetesen nincs. Hibátlan konstrukció. :) (Komolytalan hozzászólás, kéretik nem reagálni rá! :wink: ) Ami a műszerfal háttérvilágítását illeti, az utóbbi időben én is elgondolkodtam azon, hogy meg kéne lépni ilyesmit, csak nagyon vacillálok két lehetőség között; vagy jégkékre szeretném az összes háttérvilágítást cserélni (a mutatók lehetnének pirosak), vagy pedig pirosra az egészet. Ez utóbbival csak az a bajom, hogy az már nagyon ajudis lenne, vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 A piros kicsit seatos is. A jégkék egész jó. Nekem még mindig a zöld jön be. A magazinon volt egy cikk amit egy pécsi srác csinált, az használható ötletnek tűnik.asszem a vectrát színezett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts