FPepe Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Egy pár kérdés: - hogy lehet a legkönnyebben hozzáférni a középkonzol izzóihoz, lehetőleg anélkül, hogy a rádiót ki kéne venni? - fenn a tetőn az elektromos tetőablak konzolján kell világítania valaminek? Mert a miénk teljesen sötét. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Egy pár kérdés: - hogy lehet a legkönnyebben hozzáférni a középkonzol izzóihoz, lehetőleg anélkül, hogy a rádiót ki kéne venni? - fenn a tetőn az elektromos tetőablak konzolján kell világítania valaminek? Mert a miénk teljesen sötét. Köszi! A tekerőket lehúzod, és mögötte vannak. Viszont nehéz kibányászni, szorosan vannak, és alig lógnak ki a foglalatból. A gombokban pedig úgy, hogy egyenként kell kiszedni és szétszedni a gombokat, az precízebb meló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
floyd Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Valaki meg tudná mondani, hogy 2.5 dti motoron hol található az olaj szint érzékelő. Folyton azt kéri, hogy ellenőrizzem az olaj szintet(minden indítás után kétszer is), de az mindig rendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Szerintem az előtét ellenállásod lesz pedik rossz. Most olvastam BMW esetén: "Eddig nem is tudtam,hogy létezik olyan,hogy fűtőmotor ellenállás. A BMW megmutatta, hogy igenis,létezik. A gyújtás levétele után sem kapcsolt ki a ventillátor. Ennek cseréje 30 ezer ft." Viszont digit klímás Omegához az új előtét ellenállás nem olcsó....ha jól tudom... B) Kellen kölcsönkérned vagy bontóból bepróbálnod egyet mielőtt szerelteted...főleg hogy már megtaláltad! Szuper!Akkor keresek valakit aki segítene nekem... B) Nincs itt olyan aki segítene egy teszt erejéig kivenné a előtét ellenállását? ;) Ha senki nem jelentkezne, megpróbálom a bontóban megdumálni, hogy csak egy próbára adják oda... :lol: Jah, és Budapesten vagyok... :D Még egy kérdés... bekakilt a távirányítóm. Lehetne másikat szerezni?Vagy hogyan lehetne összeprogramozni?Vagy mi a teendő ilyenkor? Komplett imobiliser és kulcs csere? Mert akkor már lecserélném olyan távirányító és kulcs egyben filingre.Ha lehet persze. De a távirányítót meg kellene oldani valahogyan... van valakinek ötlete?(Hiba: a pozitív kis lap eltűnt.Kiszakította magával a kis réz huzalt a nyák lapból, mert már valaki előttem próbálkozott a javítással, áthidalni próbáltam, de nem nagyon lehet. Köszi előre is a válaszokat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ...A gombokban pedig úgy, hogy egyenként kell kiszedni és szétszedni a gombokat, az precízebb meló. Ezekben a forrasztásos izzók vannak? Nemrég megcsináltam egy Astra lámpamagasság-állító kapcsolóban egy ilyen cserét, egyúttal kapott egy soros 22 Ohmot is az izzó, így 13.5V rendszerfesz esetén is csak 12V van rajta. Talán hosszabbítja az élettartamát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ezekben a forrasztásos izzók vannak? Nemrég megcsináltam egy Astra lámpamagasság-állító kapcsolóban egy ilyen cserét, egyúttal kapott egy soros 22 Ohmot is az izzó, így 13.5V rendszerfesz esetén is csak 12V van rajta. Talán hosszabbítja az élettartamát. Ha még egy dióda-kondenzátor párost is be tudsz szorítani, akkor aztán lifetime lesz az égő B) Amúgy igen, forrasztva van a kapcsolókban az égő (emlékeim szerint). Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 A tetőablak tekerője körüli számoknak is világítani kellene.Az égőcseréhez szét kellkapni az egész elektronikát,és kiforrasztani a rossz égőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Okta Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Hello Mindenki! Rendszeresen olvasom a fórumot, bár hozzászólni nemigen tudok B) de legalább tájékozódok... ;) Viszont most egy kis segítségre lenne szükségem. Rájöttem, hogy miért nem fúj hideget a légkondi: mert nem kapcsolnak be a ventillátorok! :D Mielőtt leszednám a lökhárítót, hogy hozzájuk férjek, valami egyszerűbbel gondoltam, hogy próbálkoznék, mint pl. biztosíték. No, a Haynes nem ír külön biztosítékot a ventillátorokhoz. Ami viszont nálam verte ki a biztosítékot, hogy az akksi mögött található dobozról nem ír semmit sem, hogy melyk relé micsoda, stb. Ez azért is érdekelne, mert (a kocsi elejétől haladva) a második relé helyén nincs semmi, csak mellette egy biztosíték. Persze lehet, hogy a kettő nem függ össze (sőt, talán valószínű B) ), de azért érdekelne, hogy oda minek a reléje kellene... Van valakinek valami tippje, vagy szedjem le a lököst és nézzem meg valahol a csatlakozókat? (Nem hiszem, hogy a kettő egyszerre kakilna be...) Előre is köszi. Üdv Okta Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Oda a lámpamosó reléje és biztije való. Felesleges leszedned a lököst. Ha van egy kapcs rajzod, ki tudod próbálni a relé lábakról az összes ventit. Azért nézd meg a dobozban az összes biztit, hogy jó legyen. A ventiknek nem csak klímánál kell bekapcsolnia, hanem, ha melegszik az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Ha csak két ventid van, akkor azok bezony cifrán vannak kötve... alapból ha az egyik nem jó, a másik sem fog elindulni. Mérj valahogy mindkét ventinél ellenállást, nem szakadt-e. Az elsőhoz is hozzá lehet férni alulról, bár kicsit nehezen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Okta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Köszi a gyors válaszokat! - Nincs fényszórómosóm, ezexerint ezért nincs ott relé... (de biztosíték amúgy van mellette) - Ha meleg a motor (pontosabban a hűtővíz) akkor nekem a hátsó hűtőn lévő 1 db nagy venti kapcsol be. - Meghívom egy sörre egy elektronyász cimbimet, mert ezek az ellenállás kimérések már nekem elég misztikusak, ha valamihez hülye vagyok az a villanyosság (meg ami ehhez kapcsolódik... B) ) Pedig éppen arra gondoltam, hogy a ventillátorok nem lehetnek rosszak, mert legalább az egyiknek mennie kellene, de úgy néz ki, hogy hibás volt a feltételezésem. B) Köszi még1x, majd beszámolok, ha sikerül odajutnom, hogy jobban megnézzem. Üdv Okta Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Elöl is csak egy db venti van? Mert akkor azoknak egyszerre kéne indulniuk, mikor 96 fokos a víz B) Legalábbis nálam így működik. Légkondival meg az első mindig megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Halihó Valaki felvilágosítana,hogy milyen kapcsoló van elrejtve nekem a kesztűtartó legalján? egy 0 és egy hópihe van rajta meg egy kapcsoló a kettő között. Ezzel lehet kiiktatni a légkondit vagy mást szolgál? Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Halihó Valaki felvilágosítana,hogy milyen kapcsoló van elrejtve nekem a kesztűtartó legalján? egy 0 és egy hópihe van rajta meg egy kapcsoló a kettő között. Ezzel lehet kiiktatni a légkondit vagy mást szolgál? Üdv Dani Kereső és visszaolvasás, ha nem segít olvasd el a gépkönyvet, vagy használd a józan paraszti eszed, feltéve, ha van! Légkondit kiiktatni, neked kellene valamit magadban kiiktatni. A hűtött kesztyűtartót tudod vele kapcsolni, hogy hűtse, vagy ne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Így van, azzal zárod el a hideg levegőt, amivel hűteni tudja a kesztyűtartót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Köszönöm a választ. Mivel nem ismerem annyira a típust ezért kénytelen vagyok kérdezni. Valóban jobb lett volna ha visszakeresem így utólag belegondolva megkímélve magam a kedves megjegyzésektől... Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Sziasztok. Gondolom elektronikus a gondom, ezért ide írom. Nos a kérdésem, a riasztóval kapcsolatos. Ha bezárom a kocsit, akkor az indításgátlóm villog 10mp-ig, a kiskönyv szerint hibát észlel. Majd utánna szakaszosan villog, vagyis a rendszer működésbe állt. Alényeg, hogy csak ajtó nyitásra riaszt, akkor is csak az indexek villognak, hangjelzés nincs. A B-oszlopon van 1-1 talán ultrahangos érzékelő, ami hallhatóan zizeg, ha bekapcsolom a risztót, de bármit csinálok a kocsiban, mozgok, ordítok akármi, nemtörténik semmi. Mit nézzek meg? Ötlet? volt valakinek hasonló? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 A belsőtér érzékelők nekem is elég érzéketlenek. A riasztó dudája a szélvédő alatti müa burkolat alatt található. Sajnos a '98 előtti modelleknél pont ráfolyik a víz, és elromlanak. Próbáld meg kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 A belsőtér érzékelők nekem is elég érzéketlenek. A riasztó dudája a szélvédő alatti müa burkolat alatt található. Sajnos a '98 előtti modelleknél pont ráfolyik a víz, és elromlanak. Próbáld meg kicserélni. Köszi. Hétvégén megnézem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Köszi a gyors válaszokat! - Nincs fényszórómosóm, ezexerint ezért nincs ott relé... (de biztosíték amúgy van mellette) - Ha meleg a motor (pontosabban a hűtővíz) akkor nekem a hátsó hűtőn lévő 1 db nagy venti kapcsol be. - Meghívom egy sörre egy elektronyász cimbimet, mert ezek az ellenállás kimérések már nekem elég misztikusak, ha valamihez hülye vagyok az a villanyosság (meg ami ehhez kapcsolódik... B) ) Pedig éppen arra gondoltam, hogy a ventillátorok nem lehetnek rosszak, mert legalább az egyiknek mennie kellene, de úgy néz ki, hogy hibás volt a feltételezésem. B) Köszi még1x, majd beszámolok, ha sikerül odajutnom, hogy jobban megnézzem. Üdv Okta Ha nem jutsz dűlőre a ventikkel, akkor szólj, elmesélem egyszerűen, hogy melyik ventit melyik relé csoport viszi. Azt nem írtad, hogy elől 2 ventid van-e? Ha nem indul el a klíma, lehet más oka is. Pl legegyszerűbb ok, hogy a vízhűtőben levő gomba folyamatosan bontja a kompresszor testszálát. Ez egyszerű korrózió lehet. Ha nem mennek a ventik, akkor az egyik relé lehet kicsúszva, vagy meghalva, mert az nem vezérli a többi relét, és nem húz be a kompresszor. Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Okta Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ha nem jutsz dűlőre a ventikkel, akkor szólj, elmesélem egyszerűen, hogy melyik ventit melyik relé csoport viszi. Azt nem írtad, hogy elől 2 ventid van-e? Ha nem indul el a klíma, lehet más oka is. Pl legegyszerűbb ok, hogy a vízhűtőben levő gomba folyamatosan bontja a kompresszor testszálát. Ez egyszerű korrózió lehet. Ha nem mennek a ventik, akkor az egyik relé lehet kicsúszva, vagy meghalva, mert az nem vezérli a többi relét, és nem húz be a kompresszor. Gábor Szia! Még nem volt idő foglalkozni vele sajnos... Igen, két venti van elöl, a légkondi hűtőjén. A kompresszor bekapcsol (szerintem) és menet közben (mikor a menetszél hűt) hűvösebb levegőt nyom be. A vízhűtőben a gombát nem teljesen értem: a kompresszor testszálát hogyan tudja bontani? A hőgomba a vízhűtő ventillátorát kapcsolja, nem? Vagy a légkondi hűtőjére gondolsz? B) Kérlek írd meg a reléket, mert se a kezelési se a "nagytudású" Haynes nem írja. Köszi Üdv Okta Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Szia! Még nem volt idő foglalkozni vele sajnos... Igen, két venti van elöl, a légkondi hűtőjén. A kompresszor bekapcsol (szerintem) és menet közben (mikor a menetszél hűt) hűvösebb levegőt nyom be. A vízhűtőben a gombát nem teljesen értem: a kompresszor testszálát hogyan tudja bontani? A hőgomba a vízhűtő ventillátorát kapcsolja, nem? Vagy a légkondi hűtőjére gondolsz? :D Kérlek írd meg a reléket, mert se a kezelési se a "nagytudású" Haynes nem írja. Köszi Üdv Okta A vízhűtő gombája megbontja a kompresszor testszálát, ha felmelegszik a hűtővíz annyira, hogy bekapcsoljon a vízhűtő ventije (96fok). Így akadályozza meg hogy felforrjon a víz. A gombában 2 kontakt van, az egyik a venti tápját kapcsolja, ezzel egyidőben a kompresszor testszálát bonja. Relék közül a középső csoport viszi a ventiket. Érdemes megmozgatni őket. Most nincs rá lehetőség, de hétvégén teszek fel fotókat, hogy melyik-melyik, mert így nehéz elmesélni! Kompresszort úgy tudod leellenőrizni, hogy vki kapcsolgatja az utastérből, járó motornál, és látod, hogy a kompresszor középső részét forgatja-e a szíjtárcsa. Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Érdemes egyenként kicserélgetni a reléket egy másikra (kinézni egy éppen nem használt ugyanolyat), ha már vizsgálja az ember, mint hibalehetőség, mert a relé kontaktok szoktak beégni, ami kívülről nem látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Hi! Tudna nekem vki elektromos rajzokat adni egy U25TD-hez? Sajna a szervízkönyvben, amit kaptam (ezúton is köszi) nincsenek benne az elektromos rajzok. Főleg a műszerfal környéke és a motortér rajzai érdekelnének. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Okta Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 A vízhűtő gombája megbontja a kompresszor testszálát, ha felmelegszik a hűtővíz annyira, hogy bekapcsoljon a vízhűtő ventije (96fok). Így akadályozza meg hogy felforrjon a víz. A gombában 2 kontakt van, az egyik a venti tápját kapcsolja, ezzel egyidőben a kompresszor testszálát bonja. Relék közül a középső csoport viszi a ventiket. Érdemes megmozgatni őket. Most nincs rá lehetőség, de hétvégén teszek fel fotókat, hogy melyik-melyik, mert így nehéz elmesélni! Kompresszort úgy tudod leellenőrizni, hogy vki kapcsolgatja az utastérből, járó motornál, és látod, hogy a kompresszor középső részét forgatja-e a szíjtárcsa. Gábor Köszönöm még1x a segítségeket. Tegnap este nekiálltam: gondoltam valami 'könnyebbel' próbálkozok először, mondjuk átnézem és befújkálom (WD40) a relék csatlakozóit. Vért izzadtam, mire kihúzigáltam őket... Van ott egy 30 amperes bizti, ami ki volt égve, azt kicseréltem, fogalmam sincs, mihez tartozhat. (Nem a ventikhez, az tuti.) Ezek után sem mentek. Nekiálltam leszedni a lököst. Pozitív volt, hogy egy csillagcsavarhúzó és egy 13-as kulcs elég hozzá, negatív, hogy az autót 14 éves pályafutása alatt már törték meg és ebből kifolyólag találkoztam 'érdekes' megoldásokkal. (Ja, meg a kiegészítő ledes ködlámpám kábelei is csak bonyolított ák a dolgot, de ezt a problémát egy tapétavágóval megoldottam. :D ) Amúgy a lökös levétele nélkül lehetetlen hozzáférni a csatlakozókhoz. Szóval: a ventillátorok jók, mert mikor egy külső akksiról 'megbikáztam' őket, pörögtek, mint a körhinta. Próbáltam visszakövetni a kábeleket, de semmit se látni, hogy melyk hova megy. Az biztos, hogy egy barna és piros/fehér vezeték megy a csatiba. Persze ezen műveletek közben sikerült letörnöm a csatlakozókat tartó kis műanyag szarokat - azt hittem, hogy ilyen kihajthatós/pattintós a téma, de kiderült, hogy nem... Aztán a Haynes kapcsolási rajza alapján (ami amúgy nekem teljesen héber) kinéztem magamnak két relét, ami mintha a ventillátoroké lenne. Azokat megcseréltem (egyformák), de nem történt változás. Ezek után gondoltam megnézem a hőgombát, de nem bírtam rájönni, hogy melyk lehet az :D . Aztán mivel már javában a mai napban jártam és ma reggel jönnöm kellett dolgozni az autó meg kell a Zasszonynak, nekiálltam visszapakolni az autó elejét. Hát röviden ennyi, azaz fogalmam sincs, hogy miért nem mennek. Lehet, hogy a hőgomba lehet a ludas, de azt nem tudtam megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts