Drum Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 DEPO a lámpa márkája? Mert abban elég szar a csatlakozó, nekem is az egyikben már hekkelni kellett. nem kizárt, még nem néztem mióta nálam van a kocsi, szerencsére nem kellett. Hogy sikerült amugy a lámpából kiszedni a csatlakozót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 nem kizárt, még nem néztem mióta nálam van a kocsi, szerencsére nem kellett. Hogy sikerült amugy a lámpából kiszedni a csatlakozót? nálam nem ez volt a baja, csak a pinek másztak el, azokat kellett helyreigazítani. elöl a búrában is benne van a depo jelzés, ha az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 nálam nem ez volt a baja, csak a pinek másztak el, azokat kellett helyreigazítani. elöl a búrában is benne van a depo jelzés, ha az. depo lámpa.. :huh: a csatit sikerül visszaigazítani a helyére de elmozdul onnan, hiába ragasztom, ugyhogy egyenlöre megy az agyalás hogy hogyan foghatnám oda... Melyik amúgy a jobb oldali lámpa biztosítékja? Format után az autofitt is elszált :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 depo lámpa.. :lol: a csatit sikerül visszaigazítani a helyére de elmozdul onnan, hiába ragasztom, ugyhogy egyenlöre megy az agyalás hogy hogyan foghatnám oda... Melyik amúgy a jobb oldali lámpa biztosítékja? Format után az autofitt is elszált :/ sikerült megoldani a gondot, mostmár csak azt kellene kisakkozni hogy miért nem megy ugyanebben a lámpában a tompított, nem a xenon a gond, cserélgettem és ment a másik oldalon. Gondolom biztosíték lehet, viszont már csak azt kéne tudni hogy melyik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A biztosítótáblán a felső sorban van, asszem a jobb és bal szélén. De jelölve van piktogramokkal a biztosítótábla ajtón, ha lenyitod, látni fogod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A biztosítótáblán a felső sorban van, asszem a jobb és bal szélén. De jelölve van piktogramokkal a biztosítótábla ajtón, ha lenyitod, látni fogod. Igen meglett, az volt a gond + a szétcsúszott csati nem érintkezett jól. Bekerültek az erősebb izzók, csak az a baj hogy rosszat hoztam el a raktárból és az egyik kb 4300k-s másik meg 5 vagy 6000k-s lett és igy csúnya :huh: hétfőn megint cserélhetem ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sztem a tompitott biztosítékait cseréld egyel nagyobbra. Nekem is mindig elszállt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Hali tudja,valaki hol van a külső hőmérséklet mérő? nekem azt mondja hogy nagyon fázik és kint -40C* van :-) mi lehet a baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Az első lökös bal oldali sarkán a kerékdob mögött. Sztem bekakált, vagy lecsúszott a vezeték, vagy hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Az első lökös bal oldali sarkán a kerékdob mögött. Sztem bekakált, vagy lecsúszott a vezeték, vagy hiányzik. :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Vaterán v. teszveszen árul vki újat 1500-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Vaterán v. teszveszen árul vki újat 1500-ért. se teszveszen ,se vaterán nem találtam ! :-((( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 ebay.de ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Unixtrade árlista: Hőmérséklet érzékelő Külső hőmérséklet Gyártmány........Megjegyzés........Ár Db SWAG-----------889319-------2699 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 ebay.de ? én nem tudni dauche :-) de köszi :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Sztem ha kintről veszel az ebay-en akkor drágább lesz mire hazajut, mintha megvennéd boltban az újat. Itt van a teszveszen:szenzor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Unixtrade árlista: Hőmérséklet érzékelő Külső hőmérséklet Gyártmány........Megjegyzés........Ár Db SWAG-----------889319-------2699 Ft JOhnny szeva! ezt honnan szetted?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 JOhnny szeva! ezt honnan szetted?? Sztem innen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Sztem innen. köszönöm!!!! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Sziasztok! Kérdésem lenne, hogy a Waschwasser stand. felirat mi miatt jelenik meg? Az világos, hogy a mosó folyadék szintjére panaszkodik, valóban pedig tele van. Nézegettem, de első körben nem láttam hogy mi is mérné a folyadék szintjét? Másik probléma a BC-vel, hogy időnként megjelenik az Ölmangel felirat... De nincsen előzetes figyelmeztetés, pedig azthiszem van... Olaj egyébként határeset, nívó alján van, nemhiszem hogy emiatt lenne. Mindegy, pótlásáról gondoskodom :huh: . Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 A tartály bal oldalán van az érzékelő. Új ára kb 5e ft. Lehet, hogy lecsúszott a vezeték, vagy megszakadt vhol. Ha rátöltesz biztos eltűnik ölmangel felirat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 A tartály bal oldalán van az érzékelő. Új ára kb 5e ft. Lehet, hogy lecsúszott a vezeték, vagy megszakadt vhol. Ha rátöltesz biztos eltűnik ölmangel felirat. Kössz, megtaláltam, csak a félhomályban nem volt kivehető, hogy az-e a szenzor. :huh: De ezek szerint igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nem válaszoltál a második pümre. Megvan a motortvédő alsó müa burkolat a bontott autón? Hol lehetne megnézni a gépet, ha esetleg vmi kellene róla? Kárpitja plüs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Hali! x30xe mocim elkezdett betegeskedni a mai nap folyamán. nem pörög 1800-as fordulat fölé, ott elkezd ugrálni és durrog a kipuffancs. Hibakódot kezdtem olvasni, kidobta a 19-est és a 44-est. na már most megegyezik a hibakódjegyzék a c20ne, c20xe, c20let-ével? Főtengely fordulatszám jeladó és szegény keverék? Melyik az a jeladó? Ami alumínium csőbe van bugyolálva? És mitől lehet szegény a keverék? Érdekes mert tél elején leállítottam a kocsit és eltettem tavaszra. Gondoltam itt a jó idő kerülök vele egyet. Hát nem sikerült. És nem volt semmi baja előtte. Tud segíteni valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Hali! x30xe mocim elkezdett betegeskedni a mai nap folyamán. nem pörög 1800-as fordulat fölé, ott elkezd ugrálni és durrog a kipuffancs. Hibakódot kezdtem olvasni, kidobta a 19-est és a 44-est. na már most megegyezik a hibakódjegyzék a c20ne, c20xe, c20let-ével? Főtengely fordulatszám jeladó és szegény keverék? Melyik az a jeladó? Ami alumínium csőbe van bugyolálva? És mitől lehet szegény a keverék? Érdekes mert tél elején leállítottam a kocsit és eltettem tavaszra. Gondoltam itt a jó idő kerülök vele egyet. Hát nem sikerült. És nem volt semmi baja előtte. Tud segíteni valaki? Lehet,hogy valami elektromos kh lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts