Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektronikus gondok

Jocek MV6

Recommended Posts

DEPO a lámpa márkája? Mert abban elég szar a csatlakozó, nekem is az egyikben már hekkelni kellett.

nem kizárt, még nem néztem mióta nálam van a kocsi, szerencsére nem kellett. Hogy sikerült amugy a lámpából kiszedni a csatlakozót?

Megosztás:

nem kizárt, még nem néztem mióta nálam van a kocsi, szerencsére nem kellett. Hogy sikerült amugy a lámpából kiszedni a csatlakozót?

nálam nem ez volt a baja, csak a pinek másztak el, azokat kellett helyreigazítani.

elöl a búrában is benne van a depo jelzés, ha az.

Megosztás:

nálam nem ez volt a baja, csak a pinek másztak el, azokat kellett helyreigazítani.

elöl a búrában is benne van a depo jelzés, ha az.

depo lámpa.. :huh:

a csatit sikerül visszaigazítani a helyére de elmozdul onnan, hiába ragasztom, ugyhogy egyenlöre megy az agyalás hogy hogyan foghatnám oda... Melyik amúgy a jobb oldali lámpa biztosítékja? Format után az autofitt is elszált :/

Megosztás:

depo lámpa.. :lol:

a csatit sikerül visszaigazítani a helyére de elmozdul onnan, hiába ragasztom, ugyhogy egyenlöre megy az agyalás hogy hogyan foghatnám oda... Melyik amúgy a jobb oldali lámpa biztosítékja? Format után az autofitt is elszált :/

sikerült megoldani a gondot, mostmár csak azt kellene kisakkozni hogy miért nem megy ugyanebben a lámpában a tompított, nem a xenon a gond, cserélgettem és ment a másik oldalon. Gondolom biztosíték lehet, viszont már csak azt kéne tudni hogy melyik :huh:

Megosztás:

A biztosítótáblán a felső sorban van, asszem a jobb és bal szélén.

De jelölve van piktogramokkal a biztosítótábla ajtón, ha lenyitod, látni fogod.

Igen meglett, az volt a gond + a szétcsúszott csati nem érintkezett jól.

Bekerültek az erősebb izzók, csak az a baj hogy rosszat hoztam el a raktárból és az egyik kb 4300k-s másik meg 5 vagy 6000k-s lett és igy csúnya :huh: hétfőn megint cserélhetem ki...

Megosztás:

Sziasztok!

Kérdésem lenne, hogy a Waschwasser stand. felirat mi miatt jelenik meg?

Az világos, hogy a mosó folyadék szintjére panaszkodik, valóban pedig tele van.

Nézegettem, de első körben nem láttam hogy mi is mérné a folyadék szintjét?

Másik probléma a BC-vel, hogy időnként megjelenik az Ölmangel felirat... De nincsen előzetes figyelmeztetés, pedig azthiszem van... Olaj egyébként határeset, nívó alján van, nemhiszem hogy emiatt lenne. Mindegy, pótlásáról gondoskodom :huh: .

Thx

Megosztás:

A tartály bal oldalán van az érzékelő. Új ára kb 5e ft. Lehet, hogy lecsúszott a vezeték, vagy megszakadt vhol. Ha rátöltesz biztos eltűnik ölmangel felirat.

Kössz, megtaláltam, csak a félhomályban nem volt kivehető, hogy az-e a szenzor. :huh: De ezek szerint igen.

Megosztás:

Hali!

x30xe mocim elkezdett betegeskedni a mai nap folyamán. nem pörög 1800-as fordulat fölé, ott elkezd ugrálni és durrog a kipuffancs. Hibakódot kezdtem olvasni, kidobta a 19-est és a 44-est. na már most megegyezik a hibakódjegyzék a c20ne, c20xe, c20let-ével? Főtengely fordulatszám jeladó és szegény keverék? Melyik az a jeladó? Ami alumínium csőbe van bugyolálva? És mitől lehet szegény a keverék? Érdekes mert tél elején leállítottam a kocsit és eltettem tavaszra. Gondoltam itt a jó idő kerülök vele egyet. Hát nem sikerült. És nem volt semmi baja előtte. Tud segíteni valaki?

Megosztás:

Hali!

x30xe mocim elkezdett betegeskedni a mai nap folyamán. nem pörög 1800-as fordulat fölé, ott elkezd ugrálni és durrog a kipuffancs. Hibakódot kezdtem olvasni, kidobta a 19-est és a 44-est. na már most megegyezik a hibakódjegyzék a c20ne, c20xe, c20let-ével? Főtengely fordulatszám jeladó és szegény keverék? Melyik az a jeladó? Ami alumínium csőbe van bugyolálva? És mitől lehet szegény a keverék? Érdekes mert tél elején leállítottam a kocsit és eltettem tavaszra. Gondoltam itt a jó idő kerülök vele egyet. Hát nem sikerült. És nem volt semmi baja előtte. Tud segíteni valaki?

Lehet,hogy valami elektromos kh lenne?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.