kori Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Asszem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Asszem nem. Hát ezé nem gondoltam arra.. :unsure: De most minden jónak tűnik.. itt Korfun jól megállja a helyét, bár kicsit széles az itteni utakra :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Pesten ilyen kerület is van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taylor Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy az ülésfűtés beadta a kulcsot, autópályán 170km/h-nál érzem füstöl valami, hát a pulcsim, na vazze q..jó. Elgyengült a fűtőszál és kiégette a plüsst, nem kellett volna valaminek leoldania? Gondoltam kiveszem a biztosítékot nehogy véletlenűl bekapcsoljam mégegyszer, amit sikeresen meg is találtam, de a bizti kivétele után is működött az ülés fűtés, és igen jó biztosítékot szedtem ki ez tuti. Na ez miért lehetséges? Na meg a legfontosabb, tud valaki ajánlani valami olcsó kárpitost, hogy meg tudjam csináltatni ezt a kis hibát? Köszi a segítséget by: Taylor Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Szerintem előbb égett volna el az ülésfűtés vezetéke, mint hogy átégesse a kárpitot.Amúgy van benne egy bimetál, ami 40 foknál kikapcsol, majd kis hülés után újra bekapcsol. Ez nekem ki van kötve az egyik ülésen, de előbb sülnek meg a golyóim, minthogy átégjen. Az ülőlapon, vagy a háttámlán égett át? Bár ha kivetted a biztit nem szabadott volna tovább működnie. Hogy ellenőrizted, hogy működik? továbbra is fűt, vagy csak a kontroll lámpa világít? Sajnos kárpitos terén nem tudok segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taylor Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Szia! A hátámla égett át a deréktámasznál, a biztosítékot amikor kivettem bekapcsoltam a fűtést, és továbbra is melegítette az ülőlapot, és a háttámla egy részét, az elszakadt huzalt leszigezeltem és érdekes módon az is melegített, mert meleg volt a kábel, és leéget a szikszalag ezért egy régi vasalóból szedtem ki az azbeszt szigetelést azt húztam rá. Gondolom több áramkörös lehet, szóval az ülés most is melegít csak ezekután nem merem használni, főleg úgy, hogy a kettééget kábel is melegít. By: Taylor Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Sajnálom, de nincs igazán tippem, mi lehet. Esetleg az ülőlapról a háttámlába átvezető kábel lehet zárlatos. Amúgy az ülésfűtés csatlakozója az ülés, és a küszöb közötti müa burkolat alatt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 hali emberek lehet nem ide illik, de ezt legalább olvassa Omegás! nem tud valamelyikőtök egy rébebbi kiadású trafót/gyújtásmodult mv6-hoz? Sehol nem találok bontva csak az újabbat ahol már kerekített a csati. nekem az kellene ami még szögletes. Ja és olyan ami nincs megrepedve, meg nem rozsdás a hátfala ahol érintkezik a mocival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Gondolom működőképes kellene. Én tavaly ősszel cseréltem az enyém, mert nem ment egy henger, de a poén, hogy mindig másik hagyott ki. Sztem az új ára sem vészes kb 30e forint, és akkor nem lutri mint a bontott. Mellesleg öcsémnek egy hónappal előtte kakilt be, pedig az övé már az újabb fajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Gondolom működőképes kellene. Én tavaly ősszel cseréltem az enyém, mert nem ment egy henger, de a poén, hogy mindig másik hagyott ki. Sztem az új ára sem vészes kb 30e forint, és akkor nem lutri mint a bontott. Mellesleg öcsémnek egy hónappal előtte kakilt be, pedig az övé már az újabb fajta. az a poén hogy hidegen mikor először lesz beindítva akkor jól müxik a vas, de amint bemelegszik és padlót nyomok vagy kicsit erőteljesebben gyorsukok, elkezd dadogni és két helyen gyengébb jóval a szikra. ebből kiindulva van a sejtés hogy cserézni kellene. Bontva 15ezer az újabbik. majd utánanézek mennyi lenne újonnan. De nem utángyártott szar kellene a gyári meg horribilis szerintem. majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Na akkor lehet megvan a titok nyitja??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 A Bosch van 30e körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Sajnos a fél éve vásárolt gyári akksim másodszor merült le állóhelyben. Kimértük az autó áramfelvételét: alapban 0.06A, magnóval 0.08A. Ezek nem vészesek, de a töltésem fordulaton 14 Volt, a gyári minimum pedig 14.2 Volt. Jöhet a feszszebályzó csere. Utánanéztem patacsi honlapján és leesett az állam: 18e jó magyar forint. Lehet meg kell várnom a karácsonyt és fürdő köppeny helyett ezt kérem a Jézuskától :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fureszoszkar Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Üdv mindenkinek. Van egy kis problémám az autón most cseréltek vezérműszíjat és feszítő görgöket illetve a vízpumpát is mert már kicsit zörgött. Azota néha a BC ki irja hogy "automatic gearbox check" magyarán ellenörizzem a automata váltot kiolvastuk a BC-t a vezérmű jeladoját irja hibásnak. A szerelő azt mondta, hogy a víz pumpa kicsit szorta már az anyagot lehet azért szarakszik. A fogyasztásom is megnött egy kicsit. Kérdésm az lenne Szeged környénén tudnátok-e egy megbizható szerelöt illetve menyibe kerül egy ilyen dolog, vagy esetleg énis ki tudom-e cserélni. Mondjuk lehet most rögtön nem fogom megcsináltatni mert a mostani is 92ezerbe fájt. Segítségeteket elöre is köszönöm. Oszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Sajnos a fél éve vásárolt gyári akksim másodszor merült le állóhelyben. Kimértük az autó áramfelvételét: alapban 0.06A, magnóval 0.08A. Ezek nem vészesek, de a töltésem fordulaton 14 Volt, a gyári minimum pedig 14.2 Volt. Jöhet a feszszebályzó csere. Utánanéztem patacsi honlapján és leesett az állam: 18e jó magyar forint. Lehet meg kell várnom a karácsonyt és fürdő köppeny helyett ezt kérem a Jézuskától :lol: A 14V nagyon jó töltöfesz (ki mondta hogy min 14,2V-nak kell lennie???). Gond csak a töltőárammal lehet, de inkább akku cellazárlatra gondolok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Van egy kis problémám az autón most cseréltek vezérműszíjat és feszítő görgöket illetve a vízpumpát is mert már kicsit zörgött. Azota néha a BC ki irja hogy "automatic gearbox check" magyarán ellenörizzem a automata váltot kiolvastuk a BC-t a fötengely jeladoját irja hibásnak. A szerel mondta, hogy a víz pumpa kicsit szorta már az anyagot lehet azért szarakszik. A fogyasztásom is megnött egy kicsit. Kérdésm az lenne Szeged környénén tudnátok-e egy megbizható szerelöt illetve menyibe kerül egy ilyen dolog, vagy esetleg énis ki tudom-e cserélni. Meg kéne próbálni próbaképp a csatiját széthúzni és megfújni kontaktsprével. Meg megnézni, nem-e bomlott meg a kábelének nyakban a szondánál a szigetelése. Mert akkor tuti csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fureszoszkar Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Meg kéne próbálni próbaképp a csatiját széthúzni és megfújni kontaktsprével. Meg megnézni, nem-e bomlott meg a kábelének nyakban a szondánál a szigetelése. Mert akkor tuti csere. Rendben délután megnézem és be fujkálom az érintkezöket egyébként a hiba néha jelentkezik, de szerintem csere lesz a vége. Lehet a szervizben sérteték meg a kábelt mondjuk, akkor is fujhatom a dolgot nem fogják ki cserélni, mivel mikor elhoztam még nem volt semmi baja igaz mikor haza értem vele kb 2óra már jelzett. Üdv Oszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
fureszoszkar Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Üdv Mindenkinek. Tegnap nekiáltam átnézni a motorteret kiderült, hogy nem a jeladó hibás, ki mértem oszciloszkoppal. :lol: Megoldás a gyergyák cseréje volt gyakorlatilag a gyertyák szinte teljesen elvoltak használodva. Az utolsó hengernél teljesen meglazult a gyertya és tisza olaj volt, szerintemki is fujt mellete. :lol: Uj gyertyákat kapot illetve a jeladok érintkezöjét meg tisztitotam azota nincs hiba uzenet. Valoszinuleg az utosó hengerem néhea ment néha nem ezért volt tulfogyasztásom illetve a hiba üzenet. Köszönöm a segtséget. Oszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 A 14.2-t a szereld magad könyv írta. A töltőáram mérése gondolom házilag is megoldható egy multiméterrel. A 14V nagyon jó töltöfesz (ki mondta hogy min 14,2V-nak kell lennie???). Gond csak a töltőárammal lehet, de inkább akku cellazárlatra gondolok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 A 14.2-t a szereld magad könyv írta. A töltőáram mérése gondolom házilag is megoldható egy multiméterrel. Ebből látszik, hogy az a könyv sem éppen frankó :lol: 13,7-től jó a töltőfesz :lol: multiméterrel nem ellenőrizhető a töltőáram sajna. de ha nem ingadozik nagyokat a fesz lefelé fogyasztó bekapcsolásakor, akkor az biztos jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Ebből látszik, hogy az a könyv sem éppen frankó :lol: 13,7-től jó a töltőfesz :lol: multiméterrel nem ellenőrizhető a töltőáram sajna. de ha nem ingadozik nagyokat a fesz lefelé fogyasztó bekapcsolásakor, akkor az biztos jó. És alapban a 0,06A magnóval a 0,08A áramfelvétel is jónak mondható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 És alapban a 0,06A magnóval a 0,08A áramfelvétel is jónak mondható? igen, az még belefér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Mitől lehet az szerintetek hogy állóhelyben jól müködik a gyári cd-s fejegység, gázadásnál elkezd ugrálni ha megy a cd? fékezésnél nincs gondja ugyhogy nem a mozgástól csinálja :( Érdemes venni esetleg egy tisztító cdt bele vagy inkább csere..? :P (karácsonykor lesz esedékes a csere, addig lesz annyim hogy egy komolyabb hifit rakjak bele. addig sem lenne rossz azért ha müködne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Sztem jobban jársz, ha kiszeded, és kitisztíttatod egy szervízben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Egyik munkatarsam szerint feszultseg ingadozas lehet, nincs megfelelo keppen levedve a fejegyseg. Lehet nem tisztitatni kene vinni hanem szervizbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts