Bogyo Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Nekem is ott van az a vezeték, és azt mondták az interátban. Az okosok. Hogy az a gyári riasztóhoz kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 mert a gyári motortér kapcsló ott hátul a torony mellett van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Ok. Köszi. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 ...akkor ezt jól megfejtettük. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Meg tudom erősíteni. Nekem van gyári riasztóm:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 ide legyetek kedvesek átfáradni egy picit: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1016 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Én nem tudok oda átfáradni.... :( ...valami privát engedélyről áhitozik!!!! Nekem meg nincsen olyan. :smt089 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Én nem tudok oda átfáradni.... :( ...valami privát engedélyről áhitozik!!!! Nekem meg nincsen olyan. :smt089 Ööö... MOTE és MVOK klubtagokra vonatkozik sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Én nem tudok oda átfáradni.... :( ...valami privát engedélyről áhitozik!!!! Nekem meg nincsen olyan. :smt089 ötezeré megnyilik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
komega Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Köszi a válaszokat, megmérem a töltést. Lehet hogy ezért van az is, hogy ha bekapcsolom a hátsó ablak és tükör fűtést (imádom!) :( akkor elmegy a rádió? Rejtélyes összefüggések ezek.... Egyébként a műszerfal sosem volt kiszerelve, nemtom lehet-e kontakthibája csak úgy. Ha megvan jelkezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Lehet hogy ezért van az is, hogy ha bekapcsolom a hátsó ablak és tükör fűtést (imádom!) :( akkor elmegy a rádió? Rejtélyes összefüggések ezek.... Kevés a test a rádiódnak szerintem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ronaldo Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 riasztos problemaban tud valaki segiteni? az a helyzet, hogy ugy kb 2 hete nem nagyon mukodik a riasztom, vagyis minden ok, csak a taviranyito nem nyitja. Eleinte kb 5-6 alkalomra nyitotta, most meg kb 10 percig nyomkodhatom mire kinyitja. Tegnap csereltem, tettem a taviranyitoba teljesen uj elemet, de igy sem mukodik. A taviranyitot szkoppal, nagyitoval megvizsgaltuk, az jo.Mi lehet a baj? Az autoban levo egysegben is lehet valami kis elem es az merulhetett le, vagy valami mas gondja lehet? A riaszto Autosonik olasz gyartmanyu, felhuzza az ablakokat, bezarja az ajtokat stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 A központi egységből jön ki egy kis vékony vezeték, ami nem megy sehova (antenna)? Lehet hogy elhangolódott a központi egység, vagy a távirányító... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Nekem is volt hasonló problem. Nekem a távirányitó pótméterén kellett tekerni, nem egész 2mm-ert. És most, közel 100m távolságból nyitja az autót. Ezzel nyugodtan próbálkozhatsz szerintem. Csak mindig jegyezd meg, hogy miként állt eredetileg a poti-csavarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Fater autóriasztójának távirányítója is szarakodott, és én is csavargattam kicsit a benne levő potit, de visszaállítottam az eredeti állásába, jól befújtam kontokt tisztító sprével, és azóta megint ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ronaldo Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Az enyemben nincs semmi poti, az lehetseges? Amugy meg a tartalek taviranyito sem akarja nagyon nyitni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Gyerekek!!! ez omega topik. folytassátok az általános / elektromos ba!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 ez omega topik. Vazze! Most, hogy mondod... 8) :roll: :smt103 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Jajj!! Én ezt nem látom át!! Segítsetek!!! Légyszi... Az első és legfontosabb, hogy megvan az új magnóm. És elvileg tud külső kijelzőt is vezérelni. Na most, van is rajta olyan csati, (a hátúlján) hogy pont bele megy ami pluszba kilóg a müszerfal hátúljából. Csak valahogy nem ír ki semmit a BC... Hiába dugom bele. Még a dátumot sem mutattja. Szerintem nem jó helyen vannak a "lábkiosztások" a gyári stekkeren. :P Tudja valaki hogy a gyári stekker lábkiosztása hogyan néz ki? :D (melyik-melyik??) Megpróbálom csatolni a magnó lábkiosztását is.: A 3. kép a müszerfal csati. A 2.kép a magnóm hátsó fele. Nekem a D csatlakozóval van a problem. A 1.kép a magnó lábkiosztása. Egyszóval, melyiket hova, kell átkötnöm a gyári stekkerren, hogy kijelezzen a BC-m. ???? Szakik segítsetek!!! Előre is köszi Ha nem értitek amit írtam, akkor szóljatok. Megpróbálom érthetőbben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Már bocsi de én a csatis képen csak a szabvány A B C csatit látom, már ha jól látom.. Tehát a C ha bele is megy a D-be tutira szar lesz kiosztásilag... Az olyan célokat szolgál, mint külső hőmérő, cd tár, meg társai. tehát többnyire egyéb eszköz --> Rádió irányú kommunikáció. Gondolom a D lene a másik, de ezt az ótónak is tudnia kell fogadni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Így van. Az autó C-je pont belemegy a radió D-be. De nem történik semmi. nem azonos a kiosztás. Ezért kérdem, hogy meg lehet e oldani átkötéssel, hogy legyen valami kijelzésem???! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Ez a rádió nem tudja az Opel kijelzőjét, ugyanis ott az adat és órajelen kívül van egy "Master Request" jel is. Úgyhogy hiába próbálkozol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Köfi. Most vissza viszem az eladónak. :evil: (még jó hogy legalba vettem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Mé nem elég a saját kijelzője? :P Tudtommal csak a VDO-k és néhány Kenwood (de azokhoz is kell átalakító kütyü) tudják az Opel kijelzőt meghajtani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 na felhívtam a Makit. Modta hogy kell hozzá átalakitó interface. ami 25 ropi. Jó fej. ..ezt valahogy eddig, elfelejtette mondani. Azért nem elég, mert így szabadon marad a felső sor. totál hülyén néz ki. Még a dátumot sem írja. Csak amíg be nem kapcsolom a rádiót. utánna eltünteti. Blee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts