rtomi Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Dehogynem odatennéd, ha 2 Ft 75 fillérből kellene megoldani az elemérintekzőket, a kapcsolót, meg a foglalatot :( De ez egy eredeti B O S C H. ipari akkus zseblámpa :lol: Biztos nem 5 ajróból tervezték. Nagyon jól működik csak mélykék kikapcsolni nem tudta :) (vagyis elfelejtette) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Na a www.kep.tar.hu/greg -re fölraktam a korai B Omega kapcsolási rajzokat, akit érdekel mentegesse le gyorsan, mert -miután szerzői védelem alatt áll- titkosítani fogom. Utána csak ha kértek tőlem hozzáférést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Azt szeretném kérdezni, hogy a B1es omiba be lehet tenni a xenonos lámpát vagy az optikásat? villamosátalakítás kell e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Ne haragudj, de ez elég ostoba kérdés! Nézz meg néhány képet és rájössz, hogy igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Jelenleg a xenont bármibe berakják. Mindenféle foglalattal árúlják magát az izzót. Komplett elktronikával pedig már legálisan, átlag 70-80 ezerért hozzá lehet jutni. Az tény, hogy ha a legjobb fényhatást szeretnéd elérni, ahoz jobb ha projektoros lámpatestel rendelkezel. Mert hát az "terít" igazán. Ja és az utólag beszerelt xenonhoz nem kell semmit megbontani. Sem a motortérben sem a müszerfalnál. Ezek már úgy vannak kialakitva hogy csak egy-kettőt kell forrasztani lámpánál, és már kész is. ;) Ha nem hiszed járj utánna: Ez csak egy a sokból. : www.xenonlampa.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 utángyártott projektoros lámpa 22e körül mozog. ha minden igaz, forgalmazni fogokl utólagos xenon szettet, természetesen klubtagoknak kedvezménnyel! pár héten belül jön a minta, aztán lehet rendelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 utángyártott projektoros lámpa 22e körül mozog. ha minden igaz, forgalmazni fogokl utólagos xenon szettet, természetesen klubtagoknak kedvezménnyel! pár héten belül jön a minta, aztán lehet rendelni. Tudom, nem a legjobb helyen lesz ez a kérdés, de Astrába is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Projektoros, vagy xenon, mert mindkettő létezik és beépíthető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Projektoros, vagy xenon, mert mindkettő létezik és beépíthető... Mindkettő ára érdekelne.Mert azért projektoros lámpával csak jobb lenne a fényhatás.A Xenonról már ne is beszéljünk.Csak az egyenlőre asszem olyan 80e. körül mozog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Na akkor el is hangzott mindkettő kb ára. :wink: De szerintem az a biztos, ha ténylegesen utánajársz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Eddig jo. Most már csak az astrámat kell eladni, soksok papirt aláirni és elhozni az omit! hogy is van ez: 4 kerék, 5 méter, 6 henger ugye Chyga! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Hátsókerék, 5 méter, 6 henger, 120 kiló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 120 kiló... Tomikám!Kezdj el gyúrni! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember3, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2005 Üdv. Íme, a heti találos kérdésem: (a választ én sem tudom) A Bc azt írja hogy: külső világitás hiba!!! -na most az összes ízzó világit. -a rendszámtábla világitás 10w-os. (lehet hogy ez a hiba??? bár nem hiszem) -a bal első helyzet jelző szálszakadt volt. (Kicseréltem. ) És még mindig írja!!! Hülyét kapok!!!! Valakinek volt már hasonló gondja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 A hátsó lámpákban is világít oldalanként a két helyzetjelző? De azt nem tudom, hogy a rendszámtábla világítást érzékeli-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Hát éppen ez az hogy minden világit, mégis hisztizik! ...vagyis hogy mi???, Oldalanként kettő??? Na majd megnézem. Ezt eddig nem is figyeltem. Csak annyit figyeltem hogy hátúl is világit a két oldal. Vagyis akkor oldalanként kettőnek kell lennie?? ...na majd jelzem, hogy mi a helyzet. Azért köszi. :smt026 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Kori nagyon köszi. Meggyógyult!!!! :smt026 Végre nem világit az agyamba este a Bc. Hogy "légy már olyan kedves és nézd már meg a külső villanyt". Köszi mégegyszer. :smt026 juhéééé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Akkor mégsem buta a modern technika? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
komega Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Sziasztok! Valaki találkozott már olyannal hogy a műszerfalon csak a fordszám mérő, meg a tankszintjelző folyton lecsapódik nullára, de csak 1másodpercre? Ez valami kontakthiba, vagy műszerfalat kell cserélnem? :?: Előre is köszi! (Ja, 2,5 V6 automata '94. Ha fontos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Már jártam úgy, vezérléscsere után csinálta a gép, de menetem vele 1000 km-t és abbahagyta. A biztosítékok jók voltak, szerintem valami kontakthiba okozhatta, de magától megjavult... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Ja, valami kontakt lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Na visszatérve a compi hibámra. Észleltem hogy néha nem világit a tőltés jelző lámpám. Lehet hogy ez lesz a ludas. De az inditásproblem még mindig fent áll. Még telefonozni nem volt időm a szervizekbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Nem ártana feszültséget mérni az akksin járó motornál, maxra tekert fűtésventillátor és tompított világítás mellett. Ha így nincs minimum 13V, akkor a nem OK a töltés sem, és az alacsony feszültség miatt sok érzékelő megzakkan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Akkor kontakthibás a műszerfalad, szedd ki és pucold meg vagy haldoklik a visszajelző pilács, azt meg cseréld ki. Ha nem ég a töltésvisszajelződ ráadott gyújtásnál, akkor nincs töltésed sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts