zotya725 Elküldve Március22, 2013 Megoszt Elküldve Március22, 2013 Én úgyanígy jártam, nálam az volt a baj, hogy kosárból kellett összeraknom az autót, előtte még nem láttam ilyen motorteret, és a rossz helyre dugtam a főtengely jeladót. Ugyanolyan a csatija a kopogásszenzornak a motor hátuljánál, meg még valaminek a befecskendezőknél, ahova nekem nem megy semmi. De ha beledurrog a kipufogóba, akkor lehet, hogy inkább gyújtás sorrendi hiba lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya725 Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 A 8 szelepes jeladója ad jelet, de rosszkor. A 16 szelepesé nem csinál semmit, se a régi, se az új. A gyújtás-kábelhoz nem nyúltam, ahogy levettem, úgy tettem át erre a blokkra.A kopogás szenzor a motor eleje felé, vagy a hátulja felé lévő csatiba csatlakozik? Én az elsőbe dugtam a főtengely jeladót, a hátsóba a kopogás szenzort.Köszönöm a tippeket, mindjárt kipróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március23, 2013 Megoszt Elküldve Március23, 2013 8 szelepest cseréltél 16-ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyzambó Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 Sziasztok! Gyula vagyok Tatáról, négy napja szívok, a gyári kulcs se az ajtót nem nyitja, sem az indításgátlót nem hatástalanítja. Az autó egy B Omega 2,0 benzines, automata 94-es évjárat. Az előző oldalon már valaki írt ilyen problémát, de a megoldást nem írtákle. Esetleg, ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék, előre is köszönöm. Üdv. Gyula Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 Sziasztok! Gyula vagyok Tatáról, négy napja szívok, a gyári kulcs se az ajtót nem nyitja, sem az indításgátlót nem hatástalanítja.Az autó egy B Omega 2,0 benzines, automata 94-es évjárat. Az előző oldalon már valaki írt ilyen problémát, de a megoldást nem írtákle. Esetleg, ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék, előre is köszönöm. Üdv. GyulaPedig ott a megoldás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyzambó Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 Remek! Ha esetleg bővebben kifejtenéd, hogy hol és mi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya725 Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 8 szelepest cseréltél 16-ra?Nem!Csak a főtengely jeladó 8 szelepesé ilyet adtak hátha jó bele az is.De azóta vettem újat (16 szelepesét)de azzal sem ad szikrát.Már trafót,főtengely,vezérmű tengely jeladót is cseréltem.Most már semmi ötletem nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Március24, 2013 Megoszt Elküldve Március24, 2013 Nem!Csak a főtengely jeladó 8 szelepesé ilyet adtak hátha jó bele az is.De azóta vettem újat (16 szelepesét)de azzal sem ad szikrát.Már trafót,főtengely,vezérmű tengely jeladót is cseréltem.Most már semmi ötletem nincs. Maradt a gyertyakabel + gyertya paros. Hibakodot nem adott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya725 Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Maradt a gyertyakabel + gyertya paros. Hibakodot nem adott? Gyertya az új a kábel maradt!.Van egy új és egy használt 16 szelepes jeladóm és egyikkel sincs szikra.A 8 szelepesével meg van csak össze vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya725 Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Nagyon nem értem most már! Ha kiveszem a vezérműtengely jeladót a helyéről,ráteszem a gyújtást és elhúzok egy csavarhúzót a jeladó elött akkor ad szikrát ha visszateszem a helyére és tekertetem az önindítóval akkor semmi.Már az összes jeladó ki van cserélve újra még a gyújtástrafó is.Valakinek van valami ötlete ere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Nagyon nem értem most már! Ha kiveszem a vezérműtengely jeladót a helyéről,ráteszem a gyújtást és elhúzok egy csavarhúzót a jeladó elött akkor ad szikrát ha visszateszem a helyére és tekertetem az önindítóval akkor semmi.Már az összes jeladó ki van cserélve újra még a gyújtástrafó is.Valakinek van valami ötlete ere? Kell lennie egy poluskereknek bent a motorban kozel a jeladohoz amit az erzekel normalis esetben , talan el lehet koszolodva vagy serult. Hibakodot tuti,hogy tarol, ki kell olvasni es az alapjan is keresgelhetsz. De kerdezhetsz a Calibrasoktol is, azt is szereltek x20xev-vel. Nem sok,de tobb otletem nincs. Sok sikert, ird majd meg,hogy mi lett a mese vege! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SharkyV8 Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 Nagyon nem értem most már! Ha kiveszem a vezérműtengely jeladót a helyéről,ráteszem a gyújtást és elhúzok egy csavarhúzót a jeladó elött akkor ad szikrát ha visszateszem a helyére és tekertetem az önindítóval akkor semmi.Már az összes jeladó ki van cserélve újra még a gyújtástrafó is.Valakinek van valami ötlete ere? Nézd meg, hogy a vezérműtengely tárcsák jól vannak-e feltéve, mert kétféleképpen is fel lehet rakni. Ugyanaz a szívóé, mint a kipufogóé, csak más állásba van. Ha az rosszul van, akkor a vezérlés is rosszul áll. A kopogásszenzor csatija hátul van, a főtengelyé elől, kb 10 centis vezetéken lóg ki a korbácsból. Az enyémen amikor el volt rakva a főtengely jeladó, és beraktam a vezérműtengely jeladót, akkor kb 20 másodperc tekerés után nagy nehezen beindult, addig nem volt szikra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyúboj Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Sziasztok! Előzetes segítséget kérnék:van egy 98-as V6 benzines, digitklímás kombim.Pár napja elkezdett rángatni a motor alacsony fordulaton gázadásra.Ezzel egyidőben a középkonzol világítása és a fenti kijelző pillanatokra kialszik, elmegy a fűtés, a fűtésventi felpörög, hideg levegőt fúj be.Ha kikapcsolom teljesen a klímavezérlőt, rövid időn belül visszakapcsol magától.Ha állítok a hőfokon,kicsit később visszaáll az előbbi értékre.A műszeregység világítást nem zavarja mindez.Amikor kihagy a motor, azokban a pillanatokban van ez a jelenség.Merre keresgéljek szerintetek,mielőtt szervízbe vinném? Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya725 Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Végre beindult az autó, de csak húzásra, akkor viszont egyből. De akkor is csak úgy, hogy a főtengely-jeladó csatlakozója nem volt bedugva, különben nem ad szikrát.Amikor beindult, akkor viszont szépen egyenletesen járt. Önindítóra továbbra sem indul, megfullad a motor. Erre van valakinek valami ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
SharkyV8 Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Végre beindult az autó, de csak húzásra, akkor viszont egyből. De akkor is csak úgy, hogy a főtengely-jeladó csatlakozója nem volt bedugva, különben nem ad szikrát.Amikor beindult, akkor viszont szépen egyenletesen járt. Önindítóra továbbra sem indul, megfullad a motor. Erre van valakinek valami ötlete? Nézd meg a testkábeleket, meg ami az önindítóra megy. Ha valahol elvész a feszültség, akkor szokott olyan lenni, hogy nincs elég kraft a gyújtáshoz indítózásnál. Főteng. jeladóra nincs ötletem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hundor Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Sziasztok Lenne egy olyan problémám hogy a müszer csoportomon az órák nem működnek , csak a kilóméter mükxik rendesen. Először a üzemanyag szint meg a fordulat ment el, de néha beugrott egy darabig, utána meg a vízhőfok, sokszor össze vissza ugrál. Nem találkozott még valaki hasonló hibával? Tudnátok segíteni? 95-os combi 2.0 16v benzines Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv:Hundor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Nem találkozott még valaki hasonló hibával?De, többen ISS!Tudnátok segíteni?Vidd el villamossági szerelőhöz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hundor Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 De, többen ISS!Vidd el villamossági szerelőhöz... Köszönöm a gyors választ, és a müszer csoport a hibás vagy a kocsi elektronikájában van a hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Sziasztok Lenne egy olyan problémám hogy a müszer csoportomon az órák nem működnek , csak a kilóméter mükxik rendesen. Először a üzemanyag szint meg a fordulat ment el, de néha beugrott egy darabig, utána meg a vízhőfok, sokszor össze vissza ugrál. Nem találkozott még valaki hasonló hibával? Tudnátok segíteni? 95-os combi 2.0 16v benzines Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv:Hundor Sanszos a műszercsoport csatlakozója. Vedd ki és nézd meg. Ki kell venned előtte a középső szellőzőt és le kell venned a kormányburkolat felső részét, hogy hozzáférj a műszercsoportot tartó két csavarhoz. Ha azokat kivetted kicsit ki kell billenteni a computer felőli végénél és lecsatlakoztatni a computert. Ezután tudod teljesen kivenni. Ha oxidos a csatlakozó akkor sprayt neki ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hundor Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Sanszos a műszercsoport csatlakozója. Vedd ki és nézd meg. Ki kell venned előtte a középső szellőzőt és le kell venned a kormányburkolat felső részét, hogy hozzáférj a műszercsoportot tartó két csavarhoz. Ha azokat kivetted kicsit ki kell billenteni a computer felőli végénél és lecsatlakoztatni a computert. Ezután tudod teljesen kivenni. Ha oxidos a csatlakozó akkor sprayt neki ! Ezt már próbáltam, szétszedtem le fújtam de a hiba maradt ugyan az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Ezt már próbáltam, szétszedtem le fújtam de a hiba maradt ugyan az. pedig nem valószínű, hogy egyszerre minden tönkrement. Ha kapcsolási rajz kell Kori szaktárs feltett egy csomó hasznos dolgot a netre azok közt találsz amin el lehet menni. A link itt van valamelyik oldalon ill Kori hozzászólásai közt. Sok sikert ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hundor Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 pedig nem valószínű, hogy egyszerre minden tönkrement. Ha kapcsolási rajz kell Kori szaktárs feltett egy csomó hasznos dolgot a netre azok közt találsz amin el lehet menni. A link itt van valamelyik oldalon ill Kori hozzászólásai közt. Sok sikert ! Rendben köszi megnézem, egy próbát megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Nekem a plasma számlap utén nem működött a kilóméter óra és mg vmi. Kiderült, hogy a csatlakozó lábai közül pár beljebb görbült. Mindegyiknek alányúltam kis csavarhúzóval és kijebb hajtogattam. Azóta jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április1, 2013 Megoszt Elküldve Április1, 2013 Végre beindult az autó, de csak húzásra, akkor viszont egyből. De akkor is csak úgy, hogy a főtengely-jeladó csatlakozója nem volt bedugva, különben nem ad szikrát.Amikor beindult, akkor viszont szépen egyenletesen járt. Önindítóra továbbra sem indul, megfullad a motor. Erre van valakinek valami ötlete?Gyenge önindító és/vagy akksi iss lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hundor Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 Szaiasztok Azt miért csinálhatja az omegám, hogy amikor bemelegszik a motor erősebb gáz adásnál rángat de ha szép lassan viszem fel a fordulatot akkor meg jó, viszont ha kinyomom a kuplumgot és nyomok egy erős gázt akkor nincs baja. Sajnos még nem tudtam elvinni müszeres vizsgálatra. 95-os x20xev Üdv:Hundor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts