bandi1980 Elküldve Szeptember1, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2012 Ez a HHO generátor az autóba épített hidrogénbontó cuccost takarja? Igen! Böveb infó itt: http://hho.schshop.eu/index.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
karaszbandi Elküldve Szeptember3, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2012 Üdv az uraknak! Omega B kiegyenlítőtartály szintjelzője milyen elven működik? Mert nekem pill semmilyenen. Bár mit csinálok vele, nem változik semmi. Csatlakozó rövzárra sem történik semmi. BC jelzi a vízszintet, hogy kevés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember3, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2012 Üdv az uraknak! Omega B kiegyenlítőtartály szintjelzője milyen elven működik? Mert nekem pill semmilyenen. Bár mit csinálok vele, nem változik semmi. Csatlakozó rövzárra sem történik semmi. BC jelzi a vízszintet, hogy kevés. digitális. ha van víz, ad jelet. ha nincs, akkor nem ad. ;) amúgy igen, a csatlakozóban lévő két szálat zárja rövidre. kizárásos alapon vagy az egyik, vagy a másik valahol nem jut el a megfelelő helyre (esetleg mindkettő). egy kapcsolási rajz meg egy multiméterrel meg lehet keresni. lehet valahol kontakthiba van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Szeptember3, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2012 én még nem láttam olyan Omegát amiben ne lett volna. hogy a tiédben miért nincs, az jó kérdés. hogy nem függ az a procitól (mivel nem a proci az ami melegszik), az tuti. az ECU-t meg hiába nézed, nem azon van a hűtés hanem ahogy Kori is írja, a doboz aljából, egy műanyag csövön kapja a hűtőlevegőt a ventilátortól, ami a bal kerékdob előtt van Szaasztok, kopogás szenzor hibám van, nyomozom vezetékfolytonosságot és ha már ott matatok akkor az ecu hűtőventi helyét is, de nem látok semmilyen levegőcső nyílást a relék alatt.A toronycsapágy felől van két kisebb hosszanti nyílás, az egyik lenne az ??? A felhajtott köteg alatt sincs nyílás, a relédoboz az autómban szinte teljesen zárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wildboy22 Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 SZIASZTOK! Uj tag vagyok itt nálatok!Egy 2.5 v6 os büszke tulajaként!Van egy kis kondom vele!Szerintem beázott,de nem biztos!Az a gondom hogy a belszö világitásom nem müködik ha becsukom az ajtokat akkor az elsö két ajtón világitanak a sarkokban a lámpák és egyszerüen nem akarnak kikapcsolni!már kivettem a megszakitokat is és még ugy is világitanak valahonnan áramot kapnak de nem tudok rájönni h honnan!Egyszer gondol egyet és kikapcsol magátol!Marha idegesitö h mikor este vezetek a középsö belsö világitás pont az arcomba világit!!A kapcsolóra sem reagál!nem tom h mit csináljak vigyem el vmi autovillamossági szakihoz!??köszi ha vki tud segiteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 SZIASZTOK! Uj tag vagyok itt nálatok!Egy 2.5 v6 os büszke tulajaként!Van egy kis kondom vele!Szerintem beázott,de nem biztos!Az a gondom hogy a belszö világitásom nem müködik ha becsukom az ajtokat akkor az elsö két ajtón világitanak a sarkokban a lámpák és egyszerüen nem akarnak kikapcsolni!már kivettem a megszakitokat is és még ugy is világitanak valahonnan áramot kapnak de nem tudok rájönni h honnan!Egyszer gondol egyet és kikapcsol magátol!Marha idegesitö h mikor este vezetek a középsö belsö világitás pont az arcomba világit!!A kapcsolóra sem reagál!nem tom h mit csináljak vigyem el vmi autovillamossági szakihoz!??köszi ha vki tud segiteni! úgy jársz a legjobban... ha nem, akkor keríts egy komplett kapcsolási rajzot, multimétert, próbalámpát, 1 szabad napot, és hajrá, lehet keresgélni, hogy honnan jön a kóbor áram. túlzottan bonyolult nem lehet a probléma, csak azt kell megkeresni, hogy honnan kapja a tápot. mondjuk először tisztázd magadban, hogy mi nem működik, és mi világít, mi nem, illetve hol (első két ajtó sarkában vagy a középső belső világítás!?)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 úgy jársz a legjobban... ha nem, akkor keríts egy komplett kapcsolási rajzot, multimétert, próbalámpát, 1 szabad napot, és hajrá, lehet keresgélni, hogy honnan jön a kóbor áram. túlzottan bonyolult nem lehet a probléma, csak azt kell megkeresni, hogy honnan kapja a tápot. mondjuk először tisztázd magadban, hogy mi nem működik, és mi világít, mi nem, illetve hol (első két ajtó sarkában vagy a középső belső világítás!?)... Tuti ki van neki húzva a világítás kapcsolója és amikor fél órát megy kikapcsol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Tuti ki van neki húzva a világítás kapcsolója és amikor fél órát megy kikapcsol... vagy csak zárlatos... pl letört a kontakt róla, és néha kapcsol, néha nem... amolyan véletlen generátor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wildboy22 Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Köszönöm szépen az ötleteket megprobálom de szerintem szaki lesz belöle!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Október19, 2012 Megoszt Elküldve Október19, 2012 Sziasztok! tudom volt már szó róla ,de nem tiszta.Hol van a vízhőfokjeladó az x20xev motoron?(azt tudom hogy a hátulján de pontosan hol?)Ha lehetne képet kérnék:)köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Október22, 2012 Megoszt Elküldve Október22, 2012 Valaki nem tudja esetleg, hogy a visszapillantó fütésének mekkora az ellenállása?Meg melyik lábakon megy a "fűtés" a csatinál?kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október22, 2012 Megoszt Elküldve Október22, 2012 Valaki nem tudja esetleg, hogy a visszapillantó fütésének mekkora az ellenállása?Meg melyik lábakon megy a "fűtés" a csatinál?kösz Fekete-fehéren kapja a tápot,barna a testje,az ellenállás.....................hát azt passzolom..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Fekete-fehéren kapja a tápot,barna a testje,az ellenállás.....................hát azt passzolom..... :blush: 5-10W között szokott mozogni a fűtőlap a tükörben. ennek kb 5-10Ohm az ellenállása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 5-10W között szokott mozogni a fűtőlap a tükörben. ennek kb 5-10Ohm az ellenállása. köszöntem :icon1: ui.megmértem 6.3 Ohm.Csatit szétszedtem,hát nem csodálkozom, hogy nem fűtött.Oxid hegyek(ahogy Kori sejtette).Megtisztítva,befújva,összerakva, most jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sallai Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Hello Tudja valaki, hogy kell beprogramozni az elektromos tetőablakot? Próbáltam a könyv szerint de nekem nem sikerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Hello Tudja valaki, hogy kell beprogramozni az elektromos tetőablakot? Próbáltam a könyv szerint de nekem nem sikerül. Gyújtás rá-üveget kinyitod és majd billented maxra,majd az állító kapcsolót(tekerentyüt :) ) felfele megnyomod felfelé a két végállásban asszem kattan is.remélem jól emléxem.az oldal ablakoknál szinténvégig nyomod a gombot alsó és felsö végállásig( kattanni fog) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sallai Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Gyújtás rá-üveget kinyitod és majd billented maxra,majd az állító kapcsolót(tekerentyüt :) ) felfele megnyomod felfelé a két végállásban asszem kattan is.remélem jól emléxem.az oldal ablakoknál szinténvégig nyomod a gombot alsó és felsö végállásig( kattanni fog) A gyújtást ráadom, Mindegy hol van az ablak elmegy a bezárt állapotba, majd kibillen teljesen, ha elengedem a gombot visszajön egy centit. Ezt minden állásban így csinálja. Teljesen kinyitni csak úgy tudom, hogy nyomogatom a gombot, és 2 centinként megy hátra. ilyenkor mit csináljak vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 A gyújtást ráadom, Mindegy hol van az ablak elmegy a bezárt állapotba, majd kibillen teljesen, ha elengedem a gombot visszajön egy centit. Ezt minden állásban így csinálja. Teljesen kinyitni csak úgy tudom, hogy nyomogatom a gombot, és 2 centinként megy hátra. ilyenkor mit csináljak vele? Ugye cseppet sem zavar, hogy leírták, hogyan kell programozni. Talán előbb csináld meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sallai Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Ugye cseppet sem zavar, hogy leírták, hogyan kell programozni. Talán előbb csináld meg... Az oldal ablakokat sikerült csak a tetőablakot nem. De gondolom ez téged nem érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Az oldal ablakokat sikerült csak a tetőablakot nem. De gondolom ez téged nem érdekel Akkor meséld már el, hogy hogyan csináltad, hogy mégsem sikerült és mit írt a könyv... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sallai Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Akkor meséld már el, hogy hogyan csináltad, hogy mégsem sikerült és mit írt a könyv... A fő problémám, hogy ha benyomom a gombot akkor az ablak mindegy hogy hol van, és mindegy hogy milyen állásba van a kapcsoló, az ablak kimegy teljesen a kibillentett állásba és addig meg sem áll csak akkor ha elengedem a gombot. Ha elengedem a gombot akkor elindul visszafele 2 centit. Kinyitni csak úgy tudom hogy nyomkodom a gombot és 2 centinként megy hátra. és teljesen mindegy hogy hova van állítva a kapcsoló. Ezért vagyok tanácstalan vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Vagy szorul a tetőablak mechanikája, vagy rossz a vezérlőelektronika. Nekem azt csinálta, hogy indítás után 5-10 perccel nem csinált semmit. Vettem egy bontott motort elektronikával, de pár hét után az is ezt csinálta. A Vaterán sikerült vennem egy zsír újat, azzal már nincs gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 A gyújtást ráadom, Mindegy hol van az ablak elmegy a bezárt állapotba, majd kibillen teljesen, ha elengedem a gombot visszajön egy centit. Ezt minden állásban így csinálja. Teljesen kinyitni csak úgy tudom, hogy nyomogatom a gombot, és 2 centinként megy hátra. ilyenkor mit csináljak vele? Nyomogasd végig 2cm-ként (addig nyomod még végállásba kerül), megtanulja így is, enyém is csinálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sallai Elküldve November7, 2012 Megoszt Elküldve November7, 2012 Nagy nehezen sikerült beprogramozni, véres munkával és sok türelemmel. A biztonság miatt azért szereltem bele, egy plusz kapcsolót amivel tudom mozgatni manuálisan. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November7, 2012 Megoszt Elküldve November7, 2012 Nagy nehezen sikerült beprogramozni, véres munkával és sok türelemmel. A biztonság miatt azért szereltem bele, egy plusz kapcsolót amivel tudom mozgatni manuálisan. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Én is ezt tettem. Az új elektronikával viszont már nincs rá szükség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts