andz Elküldve Július14, 2014 Elküldve Július14, 2014 Sziasztok! A fórumon új vagyok, de olvasni évek óta olvaslak benneteket. 6. éve van egy B Omegám ('97-es X20SE), és egy elektronikus gonddal kapcsolatos kérdésem van. Néha mostanában azt csinálja, hogy menet közben egyszer csak kigyullad a motordiagnosztika lámpa, majd pár másodperc múlva a légzsáklámpa. Aztán égnek vagy fél percig, és először elalszik a légzsák, utána a diagnosztika is. Ezt egy hosszabb úton megcsinálja kb. 20-30 percenként. Vajon mi lehet a gond? Köze lehet ahhoz, hogy a generátorom megadta magát? Generátorprobléma okozhat ilyet, vagy teljesen független a kettő? Köszi
kori Elküldve Július15, 2014 Elküldve Július15, 2014 99 % hogy túltölt a generátorod. Sziasztok! A fórumon új vagyok, de olvasni évek óta olvaslak benneteket. 6. éve van egy B Omegám ('97-es X20SE), és egy elektronikus gonddal kapcsolatos kérdésem van. Néha mostanában azt csinálja, hogy menet közben egyszer csak kigyullad a motordiagnosztika lámpa, majd pár másodperc múlva a légzsáklámpa. Aztán égnek vagy fél percig, és először elalszik a légzsák, utána a diagnosztika is. Ezt egy hosszabb úton megcsinálja kb. 20-30 percenként. Vajon mi lehet a gond? Köze lehet ahhoz, hogy a generátorom megadta magát? Generátorprobléma okozhat ilyet, vagy teljesen független a kettő? Köszi
andz Elküldve Július15, 2014 Elküldve Július15, 2014 99 % hogy túltölt a generátorod. Köszi. Ez annak fényében érdekes számomra, hogy minap útközben merült le az akksi, mert nem töltött a generátor. Később rámértünk, és tényleg azt mutatta, hogy nem tölt. De most úgyis megnézetem, kiderül a turpisság. Köszi még egyszer.
kori Elküldve Július15, 2014 Elküldve Július15, 2014 Sógorom járt úgy, hogy mindig csak fordulaton gyulladtak fel a hibajelző lámpák. Cseréltünk feszszabályzót, de nem oldotta meg. Elvittük villanyászhoz kimérte a generátort, de minden rendben volt. Majd eszébe jutott, hogy egyszer már szívott ilyen hibával, és akkor a forgórész cseréje lett a megoldás. Raktunk fel egy bontott generátort, és utána nem jött elő a hiba.
andz Elküldve Július17, 2014 Elküldve Július17, 2014 Ha egyszer lemeríti az akksit, máskor túltölt, valószínűleg nálam is a feszszabályzónak lehet inkább gondja. De most betetetek egy bontott generátort én is, műszakiig elvileg csak kibírja, utána úgyis cserés lesz az egész kocsi...
kolbi0325 Elküldve Július22, 2014 Elküldve Július22, 2014 Ha van valakinek 97-es 2.5 td automata, b omija, irjon már rám. A problémám a bc pontatlansága volna. csak a b-be irt kód kellene nekem. Köszönöm. Gábor
kori Elküldve Július23, 2014 Elküldve Július23, 2014 Ha van valakinek 97-es 2.5 td automata, b omija, irjon már rám. A problémám a bc pontatlansága volna. csak a b-be irt kód kellene nekem. Köszönöm. Gábor Szia. Itt vannak a BC kódjai: https://app.box.com/s/j11djcdh7u1o793mgxxs
kolbi0325 Elküldve Július23, 2014 Elküldve Július23, 2014 Szia. Itt vannak a BC kódjai: https://app.box.com/s/j11djcdh7u1o793mgxxs Köszi szépen. Gondolom ezzel lehet a bajom. Ha jól olvastam, 3 számot kellkikeresnem, és ezeket kell össze szoroznom amiböl kijön 36000 körüli szám, és ezt kell majd tech-el átírnom, a mostani 26000 helyére, Jólgondolom? A fékkapcsoló hibája okozhatja, a tempomat, és az abs hibáját?
ntr Elküldve Július23, 2014 Elküldve Július23, 2014 (edited) Köszi szépen. Gondolom ezzel lehet a bajom. Ha jól olvastam, 3 számot kellkikeresnem, és ezeket kell össze szoroznom amiböl kijön 36000 körüli szám, és ezt kell majd tech-el átírnom, a mostani 26000 helyére, Jólgondolom? Nem, a BC "Programkód" alapján dolgozik, ez egy 3 jegyű szám. Tech2-vel az autód konfigurációjának (évjárat, motorkód, váltó, stb.) megfelelő kódot kell alkalmazni. BC pontatlanság akkor szokott előfordulni, ha a csere BC nem ugyan olyan évjáratú/konfigurációjú donorból érkezik (pl. X20XEV motorral szerelt automata váltós verdából manuális váltós X25XE-be). A kori által linkelt doksik közül neked a "mid omega b mj96-97.pdf" kell, mivel '97-es automata 2.5TD-d van, így a program kódod "016" kell hogy legyen. Ellenőrizni úgy tudod hogy gyújtásra teszed a verdát, majd az ablaktörlőn lévő két BC gombot nyomva tartod X másodpercig, és ha jól emléxem a jobb alsó sarokban lesz a 3 jegyű kód. (Ha megnézed a többi doksit, a későbbi modelleknél már a kerékméret is bejött mint paraméter a pontosabb értékek érdekében.) Módosítva Július23, 2014 : ntr 1
kolbi0325 Elküldve Július24, 2014 Elküldve Július24, 2014 Ez eddog oksa is. A beirt kód 016. De pontatlan. 3.7 litert ir átlagra. És alapjáraton 0.0 litert ir. Mi lehet a baj? Köszönöm a segítséget.
kolbi0325 Elküldve Július24, 2014 Elküldve Július24, 2014 Ez eddog oksa is. A beirt kód 016. De pontatlan. 3.7 litert ir átlagra. És alapjáraton 0.0 litert ir. Mi lehet a baj? Köszönöm a segítséget.
csabi75 Elküldve Július24, 2014 Elküldve Július24, 2014 Sziasztok! Omegás lévén nyilván találkozott majdnem mindenki a jeladók hibáival. Nekem is visszatért újra, felső holtponti jeladó hibát olvastak ki, cserélték is, azonban a hiba megmaradt. (aztán visszarakták a régit) A hibajelenség: hidegen check engine lámpa, szokásos 4500/min letiltás, majd amikor üzemi hőmérsékletet eléri, - leállítás, újraindítás után - lámpa kialszik, motor normális. Ma azonban extrát tett hozzá, szokásos procedúra végigjátszva, motor ezután normális, majd kb. 50 km után menet közben rángatás, fordulatszámmérő fel-le "röpköd", a motor fordulatszáma nem (!) Tippek esetleg? Kicsit kivagyok már... :( Ja, az autó X20XEV. :) Köszi előre is!
ntr Elküldve Július24, 2014 Elküldve Július24, 2014 (edited) Ez eddog oksa is. A beirt kód 016. De pontatlan. 3.7 litert ir átlagra. És alapjáraton 0.0 litert ir. Mi lehet a baj? Köszönöm a segítséget. Ok, lehet rosszul írtam / nem voltam egyértelmű: az autód számára megfelelő program kód a BC-ben található szoftver verziójától (évjáratától) függ, és nem az autó évjáratától. Tehát első körben Tech2-vel ki kell olvasni a BC szoftver verzióját és majd utána derül ki mi a megfelelő program kód. Persze ez csak akkor igaz ha volt BC cserélve, mert ha biztosan nem volt (ez az autó eredetije) akkor sajna nincs ötletem mi lehet a gond. Egyébként pontosan ugyan ez a jelenség volt az én első Omegámnál is: alapjáraton 0.0L/h-t írt, átlagra meg viccesen alacsony értéket mint neked. Az én esetemben a verda '96-os automata X20XEV volt '97-es BC-vel (előző tulajnál cserélhették), nem megfelelő program kóddal. Bevittem a verdát egy Opel márkaszervizbe, és Tech2-vel átírattam a kódot a megfelelőre, azóta pontos. (Hozzáteszem első alkalomra a szervizben dolgozó diagnosztikai kolléga szerint minden jó volt, és nincs ötlete mi lehet a hiba forrása. Hibakód nincs, az autó megfelelően működik, "jó ez így" :). Majd miután kinyomoztam mi a gond, vittem neki a megfelelő program kódot, átprogramozás után "hirtelen" megfelelő értéket írt a BC - 1.0-1.2L/h -, a diagnosztikai kolléga megköszönte a segítséget én meg fizettem. :D) Módosítva Július24, 2014 : ntr 1
ntr Elküldve Július25, 2014 Elküldve Július25, 2014 (edited) Ok, lehet rosszul írtam / nem voltam egyértelmű: az autód számára megfelelő program kód a BC-ben található szoftver verziójától (évjáratától) függ, és nem az autó évjáratától. Tehát első körben Tech2-vel ki kell olvasni a BC szoftver verzióját és majd utána derül ki mi a megfelelő program kód. Persze ez csak akkor igaz ha volt BC cserélve, mert ha biztosan nem volt (ez az autó eredetije) akkor sajna nincs ötletem mi lehet a gond. Jut eszembe, mivel a BC az ECU-tól kapja a fogyasztási adatokat, az is lehet hogy neked az ECU-t cserélték korábban, így a 016-os kód a nem megfelelő, bár így szerintem frissíteni is kell a BC szoftverét. Hogy milyen évjáratú szoftverek futnak az ECU-ban és a BC-ben, az Tech2-vel kiolvasható, így a probléma orvosolható egy jó diagnosztikai szaki segítségével. Egyéb ötletem nincs. Mindenesetre ha a probléma végére jársz, kíváncsi lennék mi volt a megoldás = megírhatnád majd ide. :) Módosítva Július25, 2014 : ntr 1
Gabo Elküldve Július25, 2014 Elküldve Július25, 2014 Sziasztok! Omegás lévén nyilván találkozott majdnem mindenki a jeladók hibáival. Nekem is visszatért újra, felső holtponti jeladó hibát olvastak ki, cserélték is, azonban a hiba megmaradt. (aztán visszarakták a régit) A hibajelenség: hidegen check engine lámpa, szokásos 4500/min letiltás, majd amikor üzemi hőmérsékletet eléri, - leállítás, újraindítás után - lámpa kialszik, motor normális. Ma azonban extrát tett hozzá, szokásos procedúra végigjátszva, motor ezután normális, majd kb. 50 km után menet közben rángatás, fordulatszámmérő fel-le "röpköd", a motor fordulatszáma nem (!) Tippek esetleg? Kicsit kivagyok már... :( Ja, az autó X20XEV. :) Köszi előre is! Gyári vagy utángyártott jeladót kapott? Az UT az kaki, pontosan ugyanazt csinálta nekem is, minden 2. indításra adott hibát. A gyárival nem volt gondom. igaz az 2x annyi mint az UT ez van. A fordszám "röpködés" is valószínű emiatt van.
kolbi0325 Elküldve Július25, 2014 Elküldve Július25, 2014 Ujabb jelenség. Mo olaj csere, szürő csere, majd utána egy kis motor mosás. Majd elindít, és a bc 45 10 35 liter/őra fogyasztást irt, ezután F betű. Nem lehet hogy csak kontakt hibával küszködök. Vagy vákum. Mi adja a jelet a ecu–nak a fogyasztásrol? A porlasztó? Vagy adagolórol vesz az adatokat?
csabi75 Elküldve Július25, 2014 Elküldve Július25, 2014 Gyári vagy utángyártott jeladót kapott? Az UT az kaki, pontosan ugyanazt csinálta nekem is, minden 2. indításra adott hibát. A gyárival nem volt gondom. igaz az 2x annyi mint az UT ez van. A fordszám "röpködés" is valószínű emiatt van. Szia! Nem tudom, milyet hozattak bele, azt tudom, hogy eddig mindig Siemens volt belerakva (legalábbis a műanyagon ez volt), de azok is mind bemondták az unalmast 1,5-2 év után. Sikerült helyet találnom hétfőre másik szerelőhöz, megnézi, aztán többet tudok majd. Csak addig bírja ki szegény Csumi.... ;(
Gabo Elküldve Július25, 2014 Elküldve Július25, 2014 Szia! Nem tudom, milyet hozattak bele, azt tudom, hogy eddig mindig Siemens volt belerakva (legalábbis a műanyagon ez volt), de azok is mind bemondták az unalmast 1,5-2 év után. Sikerült helyet találnom hétfőre másik szerelőhöz, megnézi, aztán többet tudok majd. Csak addig bírja ki szegény Csumi.... ;( Nekem a gyári elég jól bírta... tudtommal az van benne még mindig. árban anno 15 és 30 volt (UGy - gyári)
kori Elküldve Július26, 2014 Elküldve Július26, 2014 Ha ennyire nyírja a jeladókat, lehet, hogy hengerfejes az autó.
csabi75 Elküldve Július26, 2014 Elküldve Július26, 2014 Ha ennyire nyírja a jeladókat, lehet, hogy hengerfejes az autó. Hát azt így nem gondolnám, semmi jele nincs, nem eszi a vizet, nem olajos a víz, teljes motorzsönerál volt két éve, az utolsó csavarig minden új benne (gyűrű, csapágy, minden).
csiziktomi Elküldve Július31, 2014 Elküldve Július31, 2014 (edited) Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy a B2 omegában lévő gyári NCDC 2015-öt ki lehet -e úgy venni,hogy a BC ugyanúgy mutassa a fogyasztást stb.?Köszi a választ Módosítva Július31, 2014 : csiziktomi
ntr Elküldve Július31, 2014 Elküldve Július31, 2014 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy a B2 omegában lévő gyári NCDC 2015-öt ki lehet -e úgy venni,hogy a BC ugyanúgy mutassa a fogyasztást stb.?Köszi a választ "Természetesen" nem, mert az NCDC adja a BC-nek az adatokat. Azt lehet esetleg, hogy szerzel egy 1 din-es NCDR 1100/1500-at és mellé beraksz 1 másik 1 din-es fejegységet. Így megmarad a BC és lesz "nagy zene". :) 1
csiziktomi Elküldve Augusztus1, 2014 Elküldve Augusztus1, 2014 "Természetesen" nem, mert az NCDC adja a BC-nek az adatokat. Azt lehet esetleg, hogy szerzel egy 1 din-es NCDR 1100/1500-at és mellé beraksz 1 másik 1 din-es fejegységet. Így megmarad a BC és lesz "nagy zene". :) Hát ez nem pálya akkor:( valami normális megoldás kellett volna,nem akarok mókolni..
kori Elküldve Augusztus1, 2014 Elküldve Augusztus1, 2014 Na ncdr 1100/1500 beszerzése sem egyszerű. Még ebayen is sokat kell vadászni, mire találsz egyet ;)
Recommended Posts