skyrangr Elküldve Május22, 2013 Elküldve Május22, 2013 Köszönöm megpróbálom amit írtál hátha bejön. Van egy olyan elképzelésem ,bár lehet hogy butaság, hogy valamilyen közös probléma lehet mivel mindkét eszköz a gyujtás nélkük működik.Lehetnek egy áramkörön?Még a cd lejátszót megoldom de duda kerékpár szezonban nagyon fontos lenne.Miért? Te a dudával kerékpározol!? :D
Fapad Elküldve Május22, 2013 Elküldve Május22, 2013 Köszönöm megpróbálom amit írtál hátha bejön. Van egy olyan elképzelésem ,bár lehet hogy butaság, hogy valamilyen közös probléma lehet mivel mindkét eszköz a gyujtás nélkük működik. Lehetnek egy áramkörön? Még a cd lejátszót megoldom de duda kerékpár szezonban nagyon fontos lenne. Könnyen lehet, hogy közös a probléma, bár a rajz alapján külön biztin vannak. Fene tudja ki mikor mit mókolt már rajta. Na de vissza a bajhoz, ha a relén találsz stabil 12v-ot valamelyik lábán, de nem adja át a villanyt amikor meghúz akkor a relét kell lecserélni vagy javítani. Ha átadja akkor a relé után van a gond - csatlakozó vagy vezeték probléma. Ha nincs fix 12v a relé egyik lábán sem akkor a relé előtt van a bibi, sanszos a biztosíték. És még egy tipp : praktikus kivenni minden biztit mielőtt rámérsz, mert ha a helyén hagyod és úgy mérsz rá akkor valamilyen áramköri elemen keresztül is záródhat a műszered vizsgáló áramköre és az ugyanúgy 0 ohmot mutat mintha jó lenne a bizti! na küzdjél ! :icon13:
Fabrikátor Elküldve Május23, 2013 Elküldve Május23, 2013 Miért? Te a dudával kerékpározol!? :D Tudod az a hobbim hogy az ártatlanul az út közepén biciklizőket a dudámmal riogatom. Mivel most elromlott kénytelen vagyok mögéjük osonni az omegával és üresben jóll felpörgetni hogy a sportdob majd szét szakad, a kerékpáros meg ijedtében még mutogatni is elfelejt. Az omegával osonás nagy meló inkább a dudálás. :evilgrin:
Lujdzsi Elküldve Május24, 2013 Elküldve Május24, 2013 Tudod az a hobbim hogy az ártatlanul az út közepén biciklizőket a dudámmal riogatom. Mivel most elromlott kénytelen vagyok mögéjük osonni az omegával és üresben jóll felpörgetni hogy a sportdob majd szét szakad, a kerékpáros meg ijedtében még mutogatni is elfelejt. Az omegával osonás nagy meló inkább a dudálás. :evilgrin: Egy ismerősöm anno az 1.2-es Ladájába rakott egy 12v-os kis kompresszort és a munkahelyéről szervált mozdony kürtöt.Több alakalommal szem és fültanúja voltam a hatásnak.Nem csak a kerékpárosok de a nagyvérű BMW-k is meginogtak amikor ez a nemnormális rájuk dudált. :)
Fabrikátor Elküldve Május24, 2013 Elküldve Május24, 2013 Egy ismerősöm anno az 1.2-es Ladájába rakott egy 12v-os kis kompresszort és a munkahelyéről szervált mozdony kürtöt.Több alakalommal szem és fültanúja voltam a hatásnak.Nem csak a kerékpárosok de a nagyvérű BMW-k is meginogtak amikor ez a nemnormális rájuk dudált. :) Most belehelyeztes a bogarat a fülembe. Már csak a mozdony kürt beszerzése van hátra. :evilgrin:
kori Elküldve Május25, 2013 Elküldve Május25, 2013 Az elmúlt napokban azon fáradoztam, hogy megoldjam a letört füles xenonlámpám probléjámát. Szerencsére a xenon és az enyémben levő projektoros lámpák is Hella gyártmányok. Szétszedtem mind. A különbség, hogy a xenon projekor háza műanyag, a sima H1 pedig fém, előbbinek a vetítőlencséjében kör alakű barázdák találatók, míg a második sima lencse. További különbség, hogy a xenonosnál a projektor előtt a lámpabúra aljában mintás az üveg a halogénesben pedig sima. Nameg a rendőr által figyelgetett matrica is D2S-H7-et ír, nem pedig H1-H7-et. A ház, az irányjelző, a lámpában lévő keret és a reflektor háza teljesen ugyan az.
csiziktomi Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 Nagy tisztelettel szeretnék információt kérni.Adott egy B2 omega 2.5dti.Szorványosan kicsapja a féklámpa biztit+ elől is egyet.Az érdekelne ,hogy elől milyen relék,biztosítékok vannak? Konkrétan ezekre gondolok: http://kepfeltoltes.hu/view/130531/DSC_1702_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszi a segítséget előre is
tgabika76 Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 A biztosítékokat nem sikerült kiderítenem, de a relék kiosztása a következő: R1=? R2=Fényszórómosó R3=Hűtővíz szivattyú R4=Hűtőventillátor R5=Közbenső hűtőventillátor R6=Klíma hűtőventillátor R7=Hűtőventillátor R8=Hűtőventillátor R9=Fűtött üzemanyagszűrő R10=Üzemanyagszivattyú R20=Üzemanyag-befecskendező szelepek R21=Izzítógyertyák R22=? 1
skyrangr Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 A biztosítékokat nem sikerült kiderítenem, de a relék kiosztása a következő: R1=?R2=FényszórómosóR3=Hűtővíz szivattyúR4=HűtőventillátorR5=Közbenső hűtőventillátorR6=Klíma hűtőventillátorR7=HűtőventillátorR8=HűtőventillátorR9=Fűtött üzemanyagszűrőR10=ÜzemanyagszivattyúR20=Üzemanyag-befecskendező szelepekR21=IzzítógyertyákR22=?a biztik benne vannak a pdf-es kézikönyvben. google-ban meg lehet találni. 1
Omegatd Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 Nagy tisztelettel szeretnék információt kérni.Adott egy B2 omega 2.5dti.Szorványosan kicsapja a féklámpa biztit+ elől is egyet.Az érdekelne ,hogy elől milyen relék,biztosítékok vannak? Konkrétan ezekre gondolok: http://kepfeltoltes.hu/view/130531/DSC_1702_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszi a segítséget előre is https://www.facebook.com/photo.php?fbid=545420055504166&set=gm.508319652549951&type=1&theater 1
csiziktomi Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget,lehet hogy én vagyok hülye(sőt..) de az amit megadtatok az nem a B1 kiosztása? Mert nem passzol a fénykép meg az általatok adott kiosztás.Már bocsánat ,hogy kekeckedem,de hülye vok az elektronikához:(
Fabrikátor Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 Megoldódtak az elektronikai problémáim. A dudánál az egyik meghalt a másiknál amelyiket kipróbáltam egy köztes csatlakozó eloxidálódott. Az autóhifi kivágta az egyik saját biztijét ami természetesen a csatlakozó előtt van hogy ne is találja meg az ember ,sajnos úgy néz ki hogy a hifi tönkre ment szerintem végfok lesz mert a másik sima rádió működik ez meg hangot nem ad csak néha néha.
tgabika76 Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget,lehet hogy én vagyok hülye(sőt..) de az amit megadtatok az nem a B1 kiosztása? Mert nem passzol a fénykép meg az általatok adott kiosztás.Már bocsánat ,hogy kekeckedem,de hülye vok az elektronikához:( Nem, én direkt figyeltem rá hogy az Y25DT (ez a 2.5DTi becsületes neve ha jól tudom) motorhoz való kiosztást nézzem meg a programban... 1
csiziktomi Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 Nem, én direkt figyeltem rá hogy az Y25DT (ez a 2.5DTi becsületes neve ha jól tudom) motorhoz való kiosztást nézzem meg a programban... Értem és köszönöm a segítséget,de ha összehasonlítom az ábrát a fényképpel nem ugyanaz:( ezt nem értem. Mindahogy azt sem ,hogy mi összefüggés van aközött ,hogy kimegy a féklámpa biztosíték,kicserélem ,utána világít az abs lámpa ,elöl kicserélem mindegyik biztosítékot mert nem látszik semmi, és kész hiba nélkül megy az autó. Sajnos nem nagyon figyeltem autóvillamosságon:(
Omegatd Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Értem és köszönöm a segítséget,de ha összehasonlítom az ábrát a fényképpel nem ugyanaz:( ezt nem értem. Mindahogy azt sem ,hogy mi összefüggés van aközött ,hogy kimegy a féklámpa biztosíték,kicserélem ,utána világít az abs lámpa ,elöl kicserélem mindegyik biztosítékot mert nem látszik semmi, és kész hiba nélkül megy az autó. Sajnos nem nagyon figyeltem autóvillamosságon:( Ok nélkül nem durrognak el a biztik...
skyrangr Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Értem és köszönöm a segítséget,de ha összehasonlítom az ábrát a fényképpel nem ugyanaz:( ezt nem értem. Mindahogy azt sem ,hogy mi összefüggés van aközött ,hogy kimegy a féklámpa biztosíték,kicserélem ,utána világít az abs lámpa ,elöl kicserélem mindegyik biztosítékot mert nem látszik semmi, és kész hiba nélkül megy az autó.Sajnos nem nagyon figyeltem autóvillamosságon:(Nem lehet hogy az ajtóátvezetésnél van egy szakadás, meg egy test-zárlat?
csiziktomi Elküldve Június3, 2013 Elküldve Június3, 2013 Nem tudom ,majd ha lesz időm a hétvégén megbontom és megnézem.De az a baj hogy teljesen random csinálja:( Most pl.egy hónappal ezelőtt volt gond ezzel De mégegyszer is köszönöm a segítséget mindenkinek
Fapad Elküldve Június6, 2013 Elküldve Június6, 2013 Nem tudom ,majd ha lesz időm a hétvégén megbontom és megnézem.De az a baj hogy teljesen random csinálja:( Most pl.egy hónappal ezelőtt volt gond ezzel De mégegyszer is köszönöm a segítséget mindenkinek Sky yót mond, érdemes az ajtó környékén keresgélni. Nekem is produkált hasonlót a csomagtér világitás bizti. Egy elemi szál néha letestelt néha nem , nem volt könnyű megtalálni. Leszigeteltem a vezetéket és jó lett. :icon13:
csiziktomi Elküldve Június6, 2013 Elküldve Június6, 2013 Sky yót mond, érdemes az ajtó környékén keresgélni. Nekem is produkált hasonlót a csomagtér világitás bizti. Egy elemi szál néha letestelt néha nem , nem volt könnyű megtalálni. Leszigeteltem a vezetéket és jó lett. :icon13: Na majd árvíz után:( Berendeltek .. De most éppen nem csapja ki a biztit..
jolos Elküldve Június8, 2013 Elküldve Június8, 2013 Sziasztok!Nem is tudom hogy hol kezdjem:Szóval adott egy 3.0 v6 omi amiben a klimaventilátor kikapcsolt állapotban gyújtáson elindul.a Kondenzvíz kivezetését nem lelem sehol.Szerelő cseréltettet velem hőgombát mondván hogy az a rossz DE NEM.Segitsetek légyszíves mert megöli az agyamat
Omegatd Elküldve Június9, 2013 Elküldve Június9, 2013 Sziasztok!Nem is tudom hogy hol kezdjem:Szóval adott egy 3.0 v6 omi amiben a klimaventilátor kikapcsolt állapotban gyújtáson elindul.a Kondenzvíz kivezetését nem lelem sehol.Szerelő cseréltettet velem hőgombát mondván hogy az a rossz DE NEM.Segitsetek légyszíves mert megöli az agyamatMi van a nagyival? Hol és mi folyik?
Fapad Elküldve Június9, 2013 Elküldve Június9, 2013 Sziasztok!Nem is tudom hogy hol kezdjem:Szóval adott egy 3.0 v6 omi amiben a klimaventilátor kikapcsolt állapotban gyújtáson elindul.a Kondenzvíz kivezetését nem lelem sehol.Szerelő cseréltettet velem hőgombát mondván hogy az a rossz DE NEM.Segitsetek légyszíves mert megöli az agyamat Melyik ventillátor az pontosan? Elöl a hűtőn levő kettő közül az egyik, netán a benti aminek több fokozata van? Be kell azonosítani a ventit aztán meg a reléjét első körben. Valószínűleg egy beégett relé adhat állandó feszültséget, azért indul el . Kapcs rajzod van?
peigelbeck25 Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 Sziasztok. Van egy Opel Omega B 2.5 td 1995-ös évjáratú kocsim. És olyan problémám van vele hogy a fordulatszám mérő és az üzemanyag szint jelző gondol egyet és vissza esik nullára és rövid idő közönként ez meg ismétlődik. Valami ötlet hogy a hibát hol keressem? Válaszotokat előre is köszönöm.
kisp113 Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 Sziasztok. Van egy Opel Omega B 2.5 td 1995-ös évjáratú kocsim. És olyan problémám van vele hogy a fordulatszám mérő és az üzemanyag szint jelző gondol egyet és vissza esik nullára és rövid idő közönként ez meg ismétlődik. Valami ötlet hogy a hibát hol keressem? Válaszotokat előre is köszönöm. Hasonlókat elég sok helyen lehet a fórumokon olvasni, szerintem itt is volt már. Ha jól emlékszem testkábel huncutság tud ilyesmiket előidézni. 1
peigelbeck25 Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 Hasonlókat elég sok helyen lehet a fórumokon olvasni, szerintem itt is volt már. Ha jól emlékszem testkábel huncutság tud ilyesmiket előidézni. Én is valami ilyesmire gondoltam csak nem tudom hogy azt a test kábelt hol keressem. :))) Egyáltalán nem vagyok elektronikai zseni. :)))
Recommended Posts