Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektronikus gondok

Jocek MV6

Recommended Posts

:closedeyes: amen -_-

(Gaboval néha az az érzésem, hogy figyel és olvas mindent, tud mindenről, tök képben van, és akkor néha lesújt egy-egy kommenttel )

Ehh lebuktam... Igazából egyik nap összekevertem a 2 fórumot, és ugye teljesen törölni nem lehet a hozzászólást, így megtörtem a hónapokon át tartó kommentnélküliségemet...

De azért ne örüljetek... :D

nem lehet így is széttrollkodtam már mindent

Annyi a lényeg, hogyha hedo csaj, azért ciki, mert látenskurválkodni egy autós fórumon nagy f*széhségre utal - ha meg pasi, akkor azért, mert hedo pedo (micsoda szójáték volt ez Omegatd :D) és tök gáz olcsó nőt csinálni a csajból. Mindegy, sehogy sem jó, de néha tényleg előfordul, hogy szexpartnerkeresőnek néznek ilyen fórumokat, de azért az mégis csak szánalmas.... :goofy: - pl. ki emlékszik ralliscsajra? :evilgrin:

Ehh, de jól is jött volna egy hedonista csaj 2004 ben... na mindegy - ill volt, csak hát foglalt is volt, bár ő nem ezt állította.. a félreértések itt kezdődtek :D

Megosztás:

Hát igen. Lesújt! Inkább jönne vissza! De engem akkor sem úsz meg, akárcsak más!

Hova jöjjek vissza? :o... Itt vagyok, csak sokszor erőt vettem magamon, hogy bármihez is hozzászóljak... Speckó az immo nem az asztalom, de láttam már a kezemben halott chipet - saját :P csak ugye sehova nem megyek 1 kulccsal...

Megosztás:

Gabo! Te hazatértél? :icon11:

Omegatd!

Tudod ez olyan dolog, hogy a Dr.House-t sem szereti mindenki, pedig Tapsihapsi után ő is elég nagy trollnak számít :D

Egyébként amikor szóba jönnek az ilyen fórumos balhék, meg sztorik, mindig el szoktam mondani ékes példaként, hogy hogy ugattunk össze, majd ezt egy személyes találkozó hogyan tette egyből helyre :)

Engem pl. ezért nem érdekel túlzottan, amikor mondjuk egy H-s topikban besértődik valaki, mert az ilyen jöjjön el egy talira, keresse meg a beszólogatóját, és élőben is ugassanak egyet - aztán vagy béke lesz, vagy sose látjuk egymást :D

Jah! Épp tegnap hívtak omegát bontani (azért ez is egy ötlet... :goofy: ... hogy honnan veszi valaki, hogy ezzel tölteném szívesen a szombatom :D :omg: ) - de nem mentem, mert előző nap vágtam keresztbe recés késsel a bal kezem mutatóujját, majd rá pár órára a jobb kezem hüvelykujját átszúrtam egy szöggel :goofy: nem az én napom volt... de olyan vagyok, mint a Hősökben a gyorsan gyógyuló pompomlány, szóval most erőt veszek magamon, és visszarakom a lámpákat a mantába...

Megosztás:

Sziasztok! Van egy opel omega 2.5 td 1995-os.A problémám az hogy a kocsi rángat van, hogy gézpedál nyomása nélkül is 1200 fordulaton megy(de ritkán). A probléma megszűnik ha a kuplungot kicsit benyomom hogy a tempómat kikapcsoló kapcsoló kapcsoljon. Mitől csinálja tempomat nincsen benne de be van vezetékelve. A komputer romlót el?

Megosztás:

Sziasztok! Van egy opel omega 2.5 td 1995-os.A problémám az hogy a kocsi rángat van, hogy gézpedál nyomása nélkül is 1200 fordulaton megy(de ritkán). A probléma megszűnik ha a kuplungot kicsit benyomom hogy a tempómat kikapcsoló kapcsoló kapcsoljon. Mitől csinálja tempomat nincsen benne de be van vezetékelve. A komputer romlót el?

Atyaég, TD, te jössz :D

Megosztás:

Omegatd!

Tudod ez olyan dolog, hogy a Dr.House-t sem szereti mindenki, pedig Tapsihapsi után ő is elég nagy trollnak számít :D

Egyébként amikor szóba jönnek az ilyen fórumos balhék, meg sztorik, mindig el szoktam mondani ékes példaként, hogy hogy ugattunk össze, majd ezt egy személyes találkozó hogyan tette egyből helyre :)

Engem pl. ezért nem érdekel túlzottan, amikor mondjuk egy H-s topikban besértődik valaki, mert az ilyen jöjjön el egy talira, keresse meg a beszólogatóját, és élőben is ugassanak egyet - aztán vagy béke lesz, vagy sose látjuk egymást :D

Ez jogos, csak akik a fórumon ugatnak, gyávák talira elmenni. Én meg már lusta vagyok csak azért elmenni, hogy kiosszak 1-2 pofont. Különben meg az egészben azt nem értem, hogy olyan támadott le, akivel személyesen ismerjük egymást az elejétől fogva. De ez van, ez a demokrácia...

Jah! Épp tegnap hívtak omegát bontani (azért ez is egy ötlet... :goofy: ... hogy honnan veszi valaki, hogy ezzel tölteném szívesen a szombatom :D :omg: ) - de nem mentem, mert előző nap vágtam keresztbe recés késsel a bal kezem mutatóujját, majd rá pár órára a jobb kezem hüvelykujját átszúrtam egy szöggel :goofy: nem az én napom volt... de olyan vagyok, mint a Hősökben a gyorsan gyógyuló pompomlány, szóval most erőt veszek magamon, és visszarakom a lámpákat a mantába...

Szög meg kés? Ilyenek női kezekbe nem valók. Amúgy miért nem mentél Omegát bontani? Nekem ISS jöhetne 1-2 cucc...

Megosztás:

Talán valami szerelő formának meg kellene mutatni. Neked meg valami helyesírás könyvet lapozgatni...

Megosztás:

Sziasztok!

A kovetkezo a gondom egy 98-as 2,5 benzines, dupla digit klimas Omegaval:

A kozepkonzol gombjai (klima, ulesfutes, ECO, stb) nem mukodnek, az elakadasjelzo es a TC gomb igen, de a nem mukodo gomboknak a megvilagitasa viszont rendben van.

Lehet-e ez biztositek hiba ha igen, akkor melyik?

Esetleg valami kabel csatlakozo gond, ha igen melyik?

Kozepkonzol kiszerelesehez van-e valahol valami jo kis leiras ha ott lenne a gond?

Koszi,

Belabacsi

Megosztás:

Amúgy miért nem mentél Omegát bontani? Nekem ISS jöhetne 1-2 cucc...

Mert akkor még nagyon le voltam sérülve... aztán meg lusta is voltam... meg tavaly 90%ban megépítettünk egy mantát, az elég lesz élményben egy időre :) (az milyen már, hogy tegnap visszatettem a lámpát a mantába és a jobb indexnél az olajlámpa villogott :huh: pedig az nem egy agyon elektronizált gépsárkány... :huh: ) amúgy ha kell valami, akkor adok püben egy számot, talán ha ma felhívod, akad még valami...

Nem merek, ilyen gyökér miatt lettem kitiltva...

hard core :devlish:

Majd ha Uhuhu, vagy Gelko ír valami hasonlót. Bár azt nem érem meg ebben az évezredben. Ahogy azt sem, hogy a saját hibájukat belássák...

very haaaaaaard coooooooooooooooooore :devlish:

Megosztás:

Sziasztok!

A kovetkezo a gondom egy 98-as 2,5 benzines, dupla digit klimas Omegaval:

A kozepkonzol gombjai (klima, ulesfutes, ECO, stb) nem mukodnek, az elakadasjelzo es a TC gomb igen, de a nem mukodo gomboknak a megvilagitasa viszont rendben van.

Lehet-e ez biztositek hiba ha igen, akkor melyik?

Esetleg valami kabel csatlakozo gond, ha igen melyik?

Kozepkonzol kiszerelesehez van-e valahol valami jo kis leiras ha ott lenne a gond?

Koszi,

Belabacsi

Hali,

Digit klímás középkonzol kiszerelés:

http://www.omegaowners.com/forum/index.php?topic=90571.0

Biztosíték tábla leírás:

http://www.omegaowners.com/forum/index.php?topic=90451.0

Ha nem tudsz angolul:

http://translate.google.com

Üdv

Megosztás:

Sziasztok! A kovetkezo a gondom egy 98-as 2,5 benzines, dupla digit klimas Omegaval: A kozepkonzol gombjai (klima, ulesfutes, ECO, stb) nem mukodnek, az elakadasjelzo es a TC gomb igen, de a nem mukodo gomboknak a megvilagitasa viszont rendben van. Lehet-e ez biztositek hiba ha igen, akkor melyik? Esetleg valami kabel csatlakozo gond, ha igen melyik? Kozepkonzol kiszerelesehez van-e valahol valami jo kis leiras ha ott lenne a gond? Koszi, Belabacsi

Az mit jelent, hogy nem működnek? Akkor minek vettél ilyen autót?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.