opel16v Elküldve Június23, 2009 Elküldve Június23, 2009 Sziasztok!! Az lenne a kérdésem, hogy a gyárilag 3 funkciós kijelzővel szerelt műszerfalat ki tudom e cserélni több funkciós kijelzőjűre? Úgy értem be van e szerelve az autóba az összes szükséges jeladó, érzékelő, be van kötegelve és egyszerűen csak csoki le-csoki fel módszer?Vagy gyárilag nincs előkészítés? Autó: Omega GL 1996 év 11 hó, 2.0 16V Köszi előre is!! <_< Nem tudod így beletenni, hiányzik pár dolog, és kikábelezve sincs minden.
ZéSzabó Elküldve Június23, 2009 Elküldve Június23, 2009 Nem tudod így beletenni, hiányzik pár dolog, és kikábelezve sincs minden. Ohh..ez sajnálatos..<_< Köszönöm szépen!
tgabika76 Elküldve Június23, 2009 Elküldve Június23, 2009 Ohh..ez sajnálatos..<_< Köszönöm szépen! ...viszont van egy link az előtted hozzászóló cartárs aláírásában (konkrétan a másodikra gondolok), ami esetleg érdekelhet ha ilyesmin töröd a fejed. :)
opel16v Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Egyelőre ez a BC már kifutott, régi technika, 2005-2006 <_< Majd jön ősztől talán az újabb verziója :)
ZéSzabó Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 ...viszont van egy link az előtted hozzászóló cartárs aláírásában (konkrétan a másodikra gondolok), ami esetleg érdekelhet ha ilyesmin töröd a fejed. :) Nagyon szépen köszönöm, elgondolkodom rajta. <_<
tgabika76 Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 Egyelőre ez a BC már kifutott, régi technika, 2005-2006 <_< Majd jön ősztől talán az újabb verziója :) Remélem hogy jön, mert engem is egyre jobban kezd érdekelni valami ilyesmi a Coupéba.
Vándor70 Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! A 2.5 l–es Opel Omegám az utóbbi időben elkezdet betegeskedni. A tünetek a következők: hidegen teljesen egyenletesen jár a motor, viszont, üzemi hőmérsékleten már olyan, mint ha két vagy több hengernél kihagyna a gyújtás, és egyenetlenül jár, rángat és erőtlenné válik. A "S" fokozat bekapcsolásával a motor egyenetlen járása jelentősen csökken és némileg nagyobb erővel is dolgozik. Úgy 100 km/h alatt folyamatosan ezeket, a tüneteket produkálja, ( "S" fokozat nélkül jelentősen, "S" fokozattal, kevésbé ) viszont 100 km/h és 2500-as fordulat felett viszont csak nagyobb gázadás alkalmával jönnek elő rajta az előbb fent leírtak ( kizárólag csak is a "S" fokozat használatával ) és ilyenkor a motor vezérlés lámpa is kialszik.Voltam már vele szervizben is és a hibakódok alapján az AGR szelepet valamint a Lamdaszondát hozták ki bűnösnek. Nos az AGR szelep ki lett cserélve és így már a Lamdaszonda sem küld hiba üzenetet, viszont a tünetek még mindig nem szűntek meg. Én még a gyújtótrafóra vagy valamilyen szenzorra gyanakszom. Egyszóval, afelől érdeklődnék tőletek, hogy találkozott-e közületek valaki ilyen vagy hasonló hibajelenséggel és, hogy még mit lehetne az autón megnézni, mi okozhat ilyen hibát.
opel16v Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Attól még lehet hogy a lambdaszonda okozza a gondot, meg kéne méretni szkóppal a jelét. De lehet gyertya, gyújtókábel is pl Amit még megnéznék, a motor hőmérséklet jeladó (kétvezetékes)
Vándor70 Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Attól még lehet hogy a lambdaszonda okozza a gondot, meg kéne méretni szkóppal a jelét. De lehet gyertya, gyújtókábel is pl Amit még megnéznék, a motor hőmérséklet jeladó (kétvezetékes) Köszönöm a válaszod! Akkor még ezeket a dolgokat átnézem rajta. Csak még abban segíts nekem, hogy a motor hőmérséklet jeladót hol találom? Előre is köszi!
opel16v Elküldve Július9, 2009 Elküldve Július9, 2009 Csak még abban segíts nekem, hogy a motor hőmérséklet jeladót hol találom? Előre is köszi! Elviekben a termosztátházon szokott lenni.
gsizoli Elküldve Július9, 2009 Elküldve Július9, 2009 Köszönöm a válaszod! Akkor még ezeket a dolgokat átnézem rajta. Csak még abban segíts nekem, hogy a motor hőmérséklet jeladót hol találom? Előre is köszi! Ha V6 akkor az a szívósor alatt a motor hátsó részénél lesz. Van ott egy a 2 hengersort összekötő "híd" melyen a víz át tud folyni egyikből a másikba, és azon kell rajta lennie 2 db elektromos csatinak. ITT
judylong Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 Sziasztok! Az autó: '95 , automta, 2.0/16 V, B/G A beteg: immobilieser A tünetek: nem indul az autó :P A probléma: Nincs meg a gyári kód :( Kérdés: Hogyan lehet a legolcsóbban és a leggyorsabban orvosolni problémát???? :hiya: Minden komoly választ örömmel vennék. :lol: Köszi! :)
opel16v Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 Keresd meg itt a fórumon wessz nevű kartársat privát üziben, ő tud majd neked segíteni :) Törökbálinton van a műhelye.
Csabii Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 calibrában egy epromcsere meg a csati széthúzása megoldja még a 97-es autóban is ahol TECH2 van.Nem hiszem h ebben más lenne
judylong Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 calibrában egy epromcsere meg a csati széthúzása megoldja még a 97-es autóban is ahol TECH2 van.Nem hiszem h ebben más lenne '96 körül computerváltás volt :)
opel16v Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 calibrában egy epromcsere meg a csati széthúzása megoldja még a 97-es autóban is ahol TECH2 van.Nem hiszem h ebben más lenne elég szégyelletes, ugyanis még az astrának is jobb a védettsége akkor :) omegában meg tuti hogy nem ilyen egyszerű :(
judylong Elküldve Július10, 2009 Elküldve Július10, 2009 Keresd meg itt a fórumon wessz nevű kartársat privát üziben, ő tud majd neked segíteni :P Törökbálinton van a műhelye. Szia! Hálás köszönetem az infóért!!! :( A problém megoldódni látszik! :hiya: Judy :)
Kaboca Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Sziasztok! Uj vagyok, és a segitségeteket kérem. omega B benzines 2000 16V autot vettem, ha áll az autó jó az alapjárat. Ha elindulok vele akkor tolatva is, az alapjárat felmegy 1500-2000-re de ha megállok megint beáll 800-ra. Lehet, hogy a km óraadó rossz jelet ad a kompjuternek? Kerestem már a jeladót, de nem találom. Aki tud segitsen!!!!!!!!!
opel16v Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Uj vagyok, és a segitségeteket kérem. omega B benzines 2000 16V autot vettem, ha áll az autó jó az alapjárat. Ha elindulok vele akkor tolatva is, az alapjárat felmegy 1500-2000-re de ha megállok megint beáll 800-ra. Lehet, hogy a km óraadó rossz jelet ad a kompjuternek? Kerestem már a jeladót, de nem találom. nincs külön jeladó, az ABS vezérlőből jön a jel. Viszont nem az a baja, ez tuti. Alapjárati motort, folytószelepházat pucold ki rendesen, és nézd meg, nem-e kap fals levegőt a motor mozgása közben (repedés egy csövön, ami motor mozgásra nyílik).
Kaboca Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 nincs külön jeladó, az ABS vezérlőből jön a jel. Viszont nem az a baja, ez tuti. Alapjárati motort, folytószelepházat pucold ki rendesen, és nézd meg, nem-e kap fals levegőt a motor mozgása közben (repedés egy csövön, ami motor mozgásra nyílik). Köszi, hogy válaszoltál. Az a baj, hogy a kocsi fel volt bakolva és alapjáraton ketyegett. 800. a bal hátsó kereket megmozdítottuk előre vagy hátra, mindeggy volt, a motor felpörgött. 1500-2000. A kaszni meg se moccant. Ehhez szólj.
skyrangr Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Köszi, hogy válaszoltál. Az a baj, hogy a kocsi fel volt bakolva és alapjáraton ketyegett. 800. a bal hátsó kereket megmozdítottuk előre vagy hátra, mindeggy volt, a motor felpörgött. 1500-2000. A kaszni meg se moccant. Ehhez szólj. Próbáld meg, hogy széthúzod a hátsó ABS jeladók (diffiház két oldalán, a féltengelyek tövében pihenek) stekkerét. Ha ezután is gubanca van, érdekes a dolog... ugyanis ahogy Opel16v is írta, a BC a jelet az ABS-től kapja, egész pontosan a hátsó jeladóktól (mivel ha az elsőket kiszeded, a műszerek működnek, meg ugye a hátsó kerék a hajtott...). Ha a fordulatszám jeladók nélkül stimmel, nem ingadozik, diagnosztizáltasd az ABS-t. Ahol van tech2-es műszer, 3-4e ft-ért megcsinálják. Kísérletezni nem érdemes vele, Kori járt úgy hogy piszkálta az ABS-t, és el is füstölt a vezérlője...
opel16v Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Köszi, hogy válaszoltál. Az a baj, hogy a kocsi fel volt bakolva és alapjáraton ketyegett. 800. a bal hátsó kereket megmozdítottuk előre vagy hátra, mindeggy volt, a motor felpörgött. 1500-2000. A kaszni meg se moccant. Ehhez szólj. Ez tök jó így, mert ezek szerint megkapja a sebességjelet. Nem azzal van a gond, felesleges ezzel időznöd. Ugyanis a sebességjel csak annyiban befolyásolja az alapjáratot, hogy ha érzékel sebességet a vezérlő, akkor emeli a fordszámot a fékrásegítő miatt (biztonsági szempont). De az mindegy, milyen sebesség. Tehát inkább ott keresném a hibát, hogy pl az alapjárati motor ki van kopva, és emelt fordulat beállításnál több levegőt is ad, mint kéne... vagy fals levegő kerül valahogy ilyenkor oda... esetleg a vezérlő szar.
Omegatd Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Köszi, hogy válaszoltál. Az a baj, hogy a kocsi fel volt bakolva és alapjáraton ketyegett. 800. a bal hátsó kereket megmozdítottuk előre vagy hátra, mindeggy volt, a motor felpörgött. 1500-2000. A kaszni meg se moccant. Ehhez szólj. Van egy komplett X20XEV motoros szürke Caravanom eladó. Ha nem viszik el 2 héten belül egybe, elkezdem bontani, motorja is eladó lesz...
Recommended Posts