kori Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Sztem kérd hozzá a kábelezést is, a csatlakozókat mindenképp. Amúgy a tükröket is cserélned kellene, mert azok is memóriásak. OmegaBEtnbook segítségével be lehet ötni. Én CD tárat raktam be segítségével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 OmegaBEtnbook segítségével be lehet ötni. Én CD tárat raktam be segítségével. Lehet ez kellett volna a 2,2 nél a CCRT2008 beépítéshez.... bár sztem Bánhegyiéknek csak volt ilyen... és nekik nem sikerült.. mindegy.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stately Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, majd igyekszem beszámolni az eredményről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
judylong Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Sziasztok! Omega B Caravan 2.0 B/G autóm van. Nincs féklámpám és erre szeretnék tanácsot kérni. A biztositékon már túl vagyok és a követtkező lépés érdekelne. A segitséget előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Sziasztok! Omega B Caravan 2.0 B/G autóm van. Nincs féklámpám és erre szeretnék tanácsot kérni. A biztositékon már túl vagyok és a követtkező lépés érdekelne. A segitséget előre is köszönöm. Talán meg kellene nézni a lámpásokat, aztán, jut-e oda villany, no meg a féklámpakapcsolót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
judylong Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Talán meg kellene nézni a lámpásokat, aztán, jut-e oda villany, no meg a féklámpakapcsolót... Rendben meglesem.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 na hello Cartársak! Tegnap munka után megpusztult az ablakemelőm. Vicces, hogy lehóztam kicsit, de fölfelé már nem mozdult, csak kattogó hangot adott ki a motor az ajtóba. Felfelé kézzel se tudtam húzni, csak motor segítségével. Lefelé, meg épp megtartja az üveget, tehát nem csúszik le, menet közbe se. De fel ,csak a motor plusz kézi erő! Gondoljátok hogy cserés a szerkezet, csak vagy valami "kiugrott"! :D (Tudjátok ment a cápa, a sügér, a reményhal meg utoljára..... :lol: ) Thnx! PSZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Sztem az első szerkezetnél nem tud szétakadni semmi. Inkább törhetett vmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joey Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Sziasztok! olyan kérdésem lenne.hogy MV6-os 3000Cm 2000es évjáratú Omegánál a sebességjeladó,ami a váltón van fent, arról a vezetékek hova mennek. Elvileg egy kék zöld csíkkal, éa egy fekete citromsárga csíkkal. Kábelszakadás miatt szeretném megtudni. Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Sziasztok! olyan kérdésem lenne.hogy MV6-os 3000Cm 2000es évjáratú Omegánál a sebességjeladó,ami a váltón van fent, arról a vezetékek hova mennek. Elvileg egy kék zöld csíkkal, éa egy fekete citromsárga csíkkal. Kábelszakadás miatt szeretném megtudni. Köszönöm a segítséget! Az automataváltó vezérlőjébe, a fekete-sárga a 3-as, a kék-zöld az 5-ös lábra. De előtte még átmegy egy csatin, asszem a műszerfal alatt (a 15-ös és 11-es érintkezőkön). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolianna Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Sziasztok! Új vagyok,egy opelomega 2,5 td caravan tulajdonosa.... A következő problémával fordulok hozzátok. Egy barátommal együtt (teljesen azonos autóval)egyszerre a következő azonos hibajelenségünk van : leállított,bezárt-vagy nem bezárt autónál-több órás hibamentes "alvás "után egyszercsak világít a computer kijelző,és közli hogy 0,0 l/100 km -t fogyasztok ill.haladok. és égve is marad-reggel erre megyek ki. aksi nem merül le,kocsi indul. csere egy(harmadik computerrel is a hiba megvan. köszönettel venném válaszotokat gyure.z Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 gondolom nem gyári rádió van benne... megy át egy vezérlőszál a rádiótól a BC-ig... vagy fehér-piros, vagy szürke-piros kábel. Kijelzőn elvileg 8-as lábra. Ha azt az egy kábelt kiiktatod, akkor nem kéne ezt csinálnia. Persze ha gyári rádió van benne, akkor nem szótam :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 De akkor sem a pill fogyasztást írná ki, hanem a hőfokot. Sztem más lesz, de nem tudom mi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolianna Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 gondolom nem gyári rádió van benne... megy át egy vezérlőszál a rádiótól a BC-ig... vagy fehér-piros, vagy szürke-piros kábel. Kijelzőn elvileg 8-as lábra. Ha azt az egy kábelt kiiktatod, akkor nem kéne ezt csinálnia. Persze ha gyári rádió van benne, akkor nem szótam :blush: Üdv! Nagyon szépen köszönöm a gyors választ és egyben elnézést is kérek hogy csak most reagálok. A kábelt megtaláltam, a rádió persze hogy nem eredeti...kiiktattam-majd meglátjuk. Amúgy minden működik. A problémám az, hogy lassan jutnak eszembe a dolgok,ill sok minden változott mostanában: -új computer kijelzőt vettem(a régiben egy sor látszott) -kb fél éve a rádióm néha kikapcsolgatott,és az lett megállapítva hogy a rádió testje kontakthibás. A rádióhoz új testkábelt húzott be a hozzáértő.....(lehet hogy összefügg ?) Ha az eredetit tudnátok hogy hova érkezik-örűlnék neki.pláne ha el is mondjátok :lol: Ha megoldottuk a problémát természetesen jelzem. Mégegyszer köszönöm Gyüre Z. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 A problémám az, hogy lassan jutnak eszembe a dolgok,ill sok minden változott mostanában: -új computer kijelzőt vettem(a régiben egy sor látszott) Üdv zolianna ! Bár segíteni nem tudok,de megszabadíthatlak feleslegessé vált alkatrészektől:P Ha a lecserélt,régi kijelződ nagy méretű,tehát nem osztott és 2 csatlakozós akkor korrekt árban átvenném tőled. (persze csak ha pixelhibán kívül nincs más baja) Ha érdekel jelezd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolianna Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 A problémám az, hogy lassan jutnak eszembe a dolgok,ill sok minden változott mostanában: -új computer kijelzőt vettem(a régiben egy sor látszott) Üdv zolianna ! Bár segíteni nem tudok,de megszabadíthatlak feleslegessé vált alkatrészektől:P Ha a lecserélt,régi kijelződ nagy méretű,tehát nem osztott és 2 csatlakozós akkor korrekt árban átvenném tőled. (persze csak ha pixelhibán kívül nincs más baja) Ha érdekel jelezd! Szia! Az már ajándékozható állapotban sincs.....elnézést. üdv zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolianna Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 De akkor sem a pill fogyasztást írná ki, hanem a hőfokot. Sztem más lesz, de nem tudom mi. Üdv! Most már a hőfokot írja ki(a magnó vezetékét megszüntettem)kb 3 óra alvás után kezd el világítani.... Üdv zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Ha van benne BC akkor nem lehet, hogy kontakthibás a kormánykapcsoló, esetleg a BC kijelzőjén két gomb közül vmelyik van beragadva? A kijelző vezérlőszálát hol kötötted le? mert ha a magnó cstijánál, akkor kikötötted az antennaerősítőt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Na hello Cartársak! Elképzelhető, hogy télen be be kapcsol a hűtőventillátorom? Vizem bemelegszik, majd kilencen fokos, nézegettem a hűtőt, a bemenő víz nem igazán forró, akimenő pedig majdnem hideg. Viszont a ventim megy, van amikor nem, de sokszor igen. Lehet 80 fokon nyit a termosztátom, mert a vízhő mérő nem mozdul. Meleg a víz a tukfolyóba is, de inkább meleg, mint forró. Elképzelhető a termosztát butult meg? Nem értem! Lehet nem forgatja át a vízpumpa rendesen? De akkor úgy gondolnám feljebb menne a vizem. De a hülye utángyártott hűtő marha büdös szaga van még télen is, ha forró vizet kap. Nincs elképzelésem a hiba okára! Járt már valaki így? SZP Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 A benzines 92 nél nyit,a diesel 80 foknál Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Az lenne a kérdésem, hogy egy 2.5TD-be mekkora meló bekábelezni egy fedélzeti compit? Egy másik ugyanilyen motorú autóból lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március2, 2009 Megoszt Elküldve Március2, 2009 Az lenne a kérdésem, hogy egy 2.5TD-be mekkora meló bekábelezni egy fedélzeti compit? Egy másik ugyanilyen motorú autóból lenne. Nem motor függvénye. Majdnem lehetetlen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Az lenne a kérdésem, hogy egy 2.5TD-be mekkora meló bekábelezni egy fedélzeti compit? Egy másik ugyanilyen motorú autóból lenne. Attól függ, mit szeretnél, hogy mi működjön :blush: A fogyasztásmérést még viszonylag könnyen be lehet kötni, az egy plusz kábel az ecuhoz. De nem árt ha a BC-vel hozod a csatlakozóját is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bary Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Üdv! Szeretett Omegám elhalmoz engem elektronikai izgalmakkal. Tudtok nekem ajánlani valakit (lehetőleg Bp-n vagy környékén) aki megcsinálja nekem ezeket? Gombok elöl, ablakok, roló, szivargyújtó, (természetesen pixelsoros kijelző is) Nem szívesen nyúlok hozzá mert magamat ismerve tördelem az alkatrészeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Talán ŐK tudnak segíteni. A rolót darabokra kell szedni, mindent bezsírozni és utánna jó lesz. Tapasztalat, mert párszor én is szétszedtem, de hiába zsíroztam be a síneket, csak a mechanika teljes szétszedése hozta meg a várt eredményt. Kijelzővel kapcs olvass kicsit vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts