Drum Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 DEPO a lámpa márkája? Mert abban elég szar a csatlakozó, nekem is az egyikben már hekkelni kellett. nem kizárt, még nem néztem mióta nálam van a kocsi, szerencsére nem kellett. Hogy sikerült amugy a lámpából kiszedni a csatlakozót?
opel16v Elküldve Január12, 2008 Elküldve Január12, 2008 nem kizárt, még nem néztem mióta nálam van a kocsi, szerencsére nem kellett. Hogy sikerült amugy a lámpából kiszedni a csatlakozót? nálam nem ez volt a baja, csak a pinek másztak el, azokat kellett helyreigazítani. elöl a búrában is benne van a depo jelzés, ha az.
Drum Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 nálam nem ez volt a baja, csak a pinek másztak el, azokat kellett helyreigazítani. elöl a búrában is benne van a depo jelzés, ha az. depo lámpa.. :huh: a csatit sikerül visszaigazítani a helyére de elmozdul onnan, hiába ragasztom, ugyhogy egyenlöre megy az agyalás hogy hogyan foghatnám oda... Melyik amúgy a jobb oldali lámpa biztosítékja? Format után az autofitt is elszált :/
Drum Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 depo lámpa.. :lol: a csatit sikerül visszaigazítani a helyére de elmozdul onnan, hiába ragasztom, ugyhogy egyenlöre megy az agyalás hogy hogyan foghatnám oda... Melyik amúgy a jobb oldali lámpa biztosítékja? Format után az autofitt is elszált :/ sikerült megoldani a gondot, mostmár csak azt kellene kisakkozni hogy miért nem megy ugyanebben a lámpában a tompított, nem a xenon a gond, cserélgettem és ment a másik oldalon. Gondolom biztosíték lehet, viszont már csak azt kéne tudni hogy melyik :huh:
opel16v Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 A biztosítótáblán a felső sorban van, asszem a jobb és bal szélén. De jelölve van piktogramokkal a biztosítótábla ajtón, ha lenyitod, látni fogod.
Drum Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 A biztosítótáblán a felső sorban van, asszem a jobb és bal szélén. De jelölve van piktogramokkal a biztosítótábla ajtón, ha lenyitod, látni fogod. Igen meglett, az volt a gond + a szétcsúszott csati nem érintkezett jól. Bekerültek az erősebb izzók, csak az a baj hogy rosszat hoztam el a raktárból és az egyik kb 4300k-s másik meg 5 vagy 6000k-s lett és igy csúnya :huh: hétfőn megint cserélhetem ki...
kori Elküldve Január13, 2008 Elküldve Január13, 2008 Sztem a tompitott biztosítékait cseréld egyel nagyobbra. Nekem is mindig elszállt.
jony23 Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Hali tudja,valaki hol van a külső hőmérséklet mérő? nekem azt mondja hogy nagyon fázik és kint -40C* van :-) mi lehet a baja?
kori Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Az első lökös bal oldali sarkán a kerékdob mögött. Sztem bekakált, vagy lecsúszott a vezeték, vagy hiányzik.
jony23 Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Az első lökös bal oldali sarkán a kerékdob mögött. Sztem bekakált, vagy lecsúszott a vezeték, vagy hiányzik. :-(
jony23 Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Vaterán v. teszveszen árul vki újat 1500-ért. se teszveszen ,se vaterán nem találtam ! :-(((
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Unixtrade árlista: Hőmérséklet érzékelő Külső hőmérséklet Gyártmány........Megjegyzés........Ár Db SWAG-----------889319-------2699 Ft
jony23 Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 ebay.de ? én nem tudni dauche :-) de köszi :-D
kori Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Sztem ha kintről veszel az ebay-en akkor drágább lesz mire hazajut, mintha megvennéd boltban az újat. Itt van a teszveszen:szenzor.
jony23 Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Unixtrade árlista: Hőmérséklet érzékelő Külső hőmérséklet Gyártmány........Megjegyzés........Ár Db SWAG-----------889319-------2699 Ft JOhnny szeva! ezt honnan szetted??
hening Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 JOhnny szeva! ezt honnan szetted?? Sztem innen.
skyrangr Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Sziasztok! Kérdésem lenne, hogy a Waschwasser stand. felirat mi miatt jelenik meg? Az világos, hogy a mosó folyadék szintjére panaszkodik, valóban pedig tele van. Nézegettem, de első körben nem láttam hogy mi is mérné a folyadék szintjét? Másik probléma a BC-vel, hogy időnként megjelenik az Ölmangel felirat... De nincsen előzetes figyelmeztetés, pedig azthiszem van... Olaj egyébként határeset, nívó alján van, nemhiszem hogy emiatt lenne. Mindegy, pótlásáról gondoskodom :huh: . Thx
kori Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 A tartály bal oldalán van az érzékelő. Új ára kb 5e ft. Lehet, hogy lecsúszott a vezeték, vagy megszakadt vhol. Ha rátöltesz biztos eltűnik ölmangel felirat.
skyrangr Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 A tartály bal oldalán van az érzékelő. Új ára kb 5e ft. Lehet, hogy lecsúszott a vezeték, vagy megszakadt vhol. Ha rátöltesz biztos eltűnik ölmangel felirat. Kössz, megtaláltam, csak a félhomályban nem volt kivehető, hogy az-e a szenzor. :huh: De ezek szerint igen.
kori Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Nem válaszoltál a második pümre. Megvan a motortvédő alsó müa burkolat a bontott autón? Hol lehetne megnézni a gépet, ha esetleg vmi kellene róla? Kárpitja plüs?
MOR16V Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Hali! x30xe mocim elkezdett betegeskedni a mai nap folyamán. nem pörög 1800-as fordulat fölé, ott elkezd ugrálni és durrog a kipuffancs. Hibakódot kezdtem olvasni, kidobta a 19-est és a 44-est. na már most megegyezik a hibakódjegyzék a c20ne, c20xe, c20let-ével? Főtengely fordulatszám jeladó és szegény keverék? Melyik az a jeladó? Ami alumínium csőbe van bugyolálva? És mitől lehet szegény a keverék? Érdekes mert tél elején leállítottam a kocsit és eltettem tavaszra. Gondoltam itt a jó idő kerülök vele egyet. Hát nem sikerült. És nem volt semmi baja előtte. Tud segíteni valaki?
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Hali! x30xe mocim elkezdett betegeskedni a mai nap folyamán. nem pörög 1800-as fordulat fölé, ott elkezd ugrálni és durrog a kipuffancs. Hibakódot kezdtem olvasni, kidobta a 19-est és a 44-est. na már most megegyezik a hibakódjegyzék a c20ne, c20xe, c20let-ével? Főtengely fordulatszám jeladó és szegény keverék? Melyik az a jeladó? Ami alumínium csőbe van bugyolálva? És mitől lehet szegény a keverék? Érdekes mert tél elején leállítottam a kocsit és eltettem tavaszra. Gondoltam itt a jó idő kerülök vele egyet. Hát nem sikerült. És nem volt semmi baja előtte. Tud segíteni valaki? Lehet,hogy valami elektromos kh lenne?
Recommended Posts