opel16v Elküldve Január16, 2006 Elküldve Január16, 2006 Az eredeti vezetékszíneket tudod? (fekete-piros-barna-szürke/fekete) Vagy a kivezetések száma rajta van? 15 (gyújtás+) - 30 (állandó+) -31 (föld) - 31b (belső világítás) Ha jól nézem, maga az időzítő kütyü nem a lampionban van a kapcsrajz szerint. :)
kori Elküldve Január16, 2006 Elküldve Január16, 2006 Az állandó negatív- barna Állandó pozitív- piros Gyujás pozitív- fekete A kapcsoló negatívra pedig két szál megy- egy vasagabb szürke alapon fekete csík, és egy ugyan ilyen színü csak vékonyabb.Számozást nem látni rajta.
Lui Elküldve Január16, 2006 Elküldve Január16, 2006 Sziasztok! Szeretnék betenni a Kadettembe egy Omega belsővilágítást. Azt a fajtát amiben van két kis "spot" lámpicsek. Valaki kimérné nekem,hogy a 4 lábból melyik-melyik? Jó lenne,ha a késleltetés is működne rajta. Köszönöm szépen előre is. :) Tomi. ;) Mé nem szólsz bakter.. kibontjuk az enyémat oszt jól megnézed... :D
rtomi Elküldve Január17, 2006 Elküldve Január17, 2006 Az eredeti vezetékszíneket tudod? (fekete-piros-barna-szürke/fekete) Vagy a kivezetések száma rajta van? 15 (gyújtás+) - 30 (állandó+) -31 (föld) - 31b (belső világítás) Ha jól nézem, maga az időzítő kütyü nem a lampionban van a kapcsrajz szerint. :) Hát ez szomorú. :D Akkor minek van rajta az a nyamvadt nyomtatott áramkör? Egy haverom beszerkesztette ugyanezt a tip. lámpát a C Asconába és neki ment a késleltető is. Így szemből nézve kapott egy állandó testet ,mellette van az ajtók által kapcsolt test,aztán az állandó áram és kapott mégegy állandó áramot. Így minden működik kivéve a késleltetést. Na majd holnap(azaz ma) fotózok.
Lui Elküldve Január17, 2006 Elküldve Január17, 2006 Hát ez szomorú. :) Akkor minek van rajta az a nyamvadt nyomtatott áramkör? Egy haverom beszerkesztette ugyanezt a tip. lámpát a C Asconába és neki ment a késleltető is. Így szemből nézve kapott egy állandó testet ,mellette van az ajtók által kapcsolt test,aztán az állandó áram és kapott mégegy állandó áramot. Így minden működik kivéve a késleltetést. Na majd holnap(azaz ma) fotózok. Már bocsika Tomi de én is úgy tudom, hogy a késleltetés nem a lámpáé, anem OMegánál asszem az A oszlopban van eldugva egy kis varázsdobozka...
greg Elküldve Január17, 2006 Elküldve Január17, 2006 Nekem a Vectrában is késleltetős volt, csak kissé összeolvadt a lámpába szerelt bizonyos nyomtatott áramkörös ketymetyütyü. Ezt hagyományos lámpára cseréltem ki, és azóta nem késleltet. Akkor most hogy is van ez? :D :)
rtomi Elküldve Január17, 2006 Elküldve Január17, 2006 Hát asszem felhívom a Norbi haveromat,hogy ő,hogyan kötötte be akkor. Mert neki működött az biztos. Ha van valami fejlemény megosztom veletek.
opel16v Elküldve Január17, 2006 Elküldve Január17, 2006 Biztos B Omegáé a lámpicsek? Mert ott határozottan nem jelöl semmilyen áramkört a lámpában a kapcsrajz.
rtomi Elküldve Január17, 2006 Elküldve Január17, 2006 Biztos B Omegáé a lámpicsek? Mert ott határozottan nem jelöl semmilyen áramkört a lámpában a kapcsrajz. Majd rákérdezek de Omegáé az biztos. Most,hogy A vagy B? :)
rtomi Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Majd rákérdezek de Omegáé az biztos. Most,hogy A vagy B? :) A Omega Caravané volt a lámpa. :D
opel16v Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Akkor azt nem ismerem. B-be nincs elektronika, az tutti. :)
Dark Angel Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 A Omega Caravané volt a lámpa. :) Akkó sipirc ezzel az A Omega topicba :D Mellesleg egy univerzális késleltető pár 100 Ft.
rtomi Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Akkó sipirc ezzel az A Omega topicba ;) Mellesleg egy univerzális késleltető pár 100 Ft. És azt milyen néven kell keresni az elektromosbótba? :) Mert az B Omegáé amit a Kadettbe tettem és elektromosis. :D
Dark Angel Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Belső világításkésleltetőnek híjják, és jellemzően "Homasita" jellegű a termék :)
rtomi Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Belső világításkésleltetőnek híjják, és jellemzően "Homasita" jellegű a termék :D Köszi szépen. Asszem Greg barátomnak arra kéne majd gurulnia. :) B o+a-ban hol van a kipörgésgátló kapcsolója? (hogy ne legyek off:)
kori Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 A gyári magnó helye mellett van egy kis üreg.Na amelyikben van kipörgésgátló,a kapcsolója az üreg helyén található.
Dark Angel Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Köszi szépen. Asszem Greg barátomnak arra kéne majd gurulnia. :) B o+a-ban hol van a kipörgésgátló kapcsolója? (hogy ne legyek off:) árujják aztat máshun is, cikkszáma: 0273856 930 Ft.- egyébként egy NPN tranzisztorral, elektrolitkondenzátorral, ellenállással megoldható házilag is.
Bogyo Elküldve Január18, 2006 Elküldve Január18, 2006 Naná hogy meg!! Az asconámba én is házilag készitettem. Valahol megvan a kapcsolási rajz is... de most hirtelen nem találom. Én még egy potit is raktam rá, és így szabályozható volt a kisülés ideje. jópofa volt. Csak a riasztóm hülyült meg tölle, mert azon meg nem volt késleltető. Mert ha lerántotta a centrált, akkor égve maradt a belső lámpa, és azt "látta" a riasztó, hogy nyitva maradt az ajtó. Vagyis egyből el kezdett "nyüsziteni". Úgy hogy arra is fabrikáltam egy késleltetőt.
greg Elküldve Január19, 2006 Elküldve Január19, 2006 Köszi szépen. Asszem Greg barátomnak arra kéne majd gurulnia. :) Shimmááánn! :D
kori Elküldve Január22, 2006 Elküldve Január22, 2006 Tegnap felnyitottam a csomitetőt és alszörnyedve láttam, hogy nem világít a csomtérvilgítás.Eleinte reménykedtem, hogy csak a kapcsoló kontakthibás, de hamar rá kellett jönnöm, hogy vhol meg van szakadva a vezetéke. Miután kibujtattam a vezköteget a tetőből és lehúztam róla a burkolatot, rájöttem, hogy nem csak egy vez van oda, hanem az összes, csak azok még nem szakadtak el.ĺgy tegnap a fél napom az egész köteg kicserélésével ment el.És ha már a köteg új, akkor kapott új burkolatot is, mert a gyári amúgy is szét volt töredezve.
Tyler Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Sziasztok Omegások! Régóta olvasgatom a fórumot és látom sok mindenre tudtok tanácsot adni. :) Nekem az ABS-em kezdett el most rakoncátlankodni a kocsimban. Ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket. Eleinte csak néha villant be az ABS jelzőlámpa (már állandóvá vált). Ilyenkor nem mért a kilométer óra sem. Elvittem szervízbe, megnézeti műszerrel mit is dob ki rá hibának. Nagy nehezen kiötölték, hogy a vezérlő elektronika a hibás. :D (ez egy fél napig tartott náluk). A következő kérdéseim lennének: Különböző típusokban más az ABS vezérlőelektroniája? Vagy "kukázhatok" bármilyen tipusú és évjáratú modellből? Ja 98-as 2.0 -es az Omegám. Köszi a segítségeteket! ;) Üdv: Tyler
opel16v Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Vannak különböző vezérlők, de rajtuk mindig található valamilyen betű-szám, vagy csak betű típusjelölés, ami alapján jól beazonosítható. Olyat kell keresned, amilyen a tiedben van.
kori Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 És hogy függhet össze a km óra és az Abs? Azon kívül hogy az ABS 10km/h-nál végez egy önkontrollt.
opel16v Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Az ABS vezérlő adja a km órának a sebességjelet.
Tyler Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Vannak különböző vezérlők, de rajtuk mindig található valamilyen betű-szám, vagy csak betű típusjelölés, ami alapján jól beazonosítható. Olyat kell keresned, amilyen a tiedben van. Köszi a választ! Amint lesz időm utánanézek. A vezérlőelektronika az ABS-en található? És ha jul tudom akkor szemből nézve a motor mellett jobbra?
Recommended Posts