ha4nz Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Sziasztok! Valaki segítene philips ccr-2006-os autórádió kiszerelésében? Az első elképzelésem az lenne, hogy az oldalán az imbuszos hernyócsavarok ki, majd mögötte kellene bedugni valamit. Speckó szerszám kell hozzá, vagy elég mondjuk a bicajküllő is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Sziasztok! Valaki segítene philips ccr-2006-os autórádió kiszerelésében? Az első elképzelésem az lenne, hogy az oldalán az imbuszos hernyócsavarok ki, majd mögötte kellene bedugni valamit. Speckó szerszám kell hozzá, vagy elég mondjuk a bicajküllő is? Az első 2 videón látható spéci kiszedő kell hozzá, mivel az első pár centin annak segítségével kell kihúzni a fejegységet... https://www.youtube.com/watch?v=zfmgrp8Lq-0 https://www.youtube.com/watch?v=L16UfvBENmI ... de mint a harmadik videón látszik, megoldható "okosba" bicajküllővel is. :) https://www.youtube.com/watch?v=eE-Sxyz3jQQ Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbesz Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 Sziasztok. Segitséget kérnék. Van egy opel omega 2000-es 16-szelepes. Benzines automata váltòs. Motorkod:x20xev. Mikor hirtelen gázt adtunk neki meg torpant az autò. Elvittűk szerelőhőz rá rakta gépre ki irta hogy kopogás érzekelő a hiba. Na most ez a érzékelő hol találhatò? Légyszi segitsetek. Kőszőnöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 Sziasztok. Segitséget kérnék. Van egy opel omega 2000-es 16-szelepes. Benzines automata váltòs. Motorkod:x20xev. Mikor hirtelen gázt adtunk neki meg torpant az autò. Elvittűk szerelőhőz rá rakta gépre ki irta hogy kopogás érzekelő a hiba. Na most ez a érzékelő hol találhatò? Légyszi segitsetek. Kőszőnöm A szerelő nem tudta megmondani,hogy ez mi és hol is van pontosan??? Kopogás-érzékelő = Vezérműtengely helyzetérzékelő/jeladó ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Július1, 2015 Megoszt Elküldve Július1, 2015 A szerelő nem tudta megmondani,hogy ez mi és hol is van pontosan??? Kopogás-érzékelő = Vezérműtengely helyzetérzékelő/jeladó ... Zsenális dolog ez a Google - beírtam a képkeresőbe, hogy X20XEV és a 6. képen épp azt mutatják, hol a kopogásérzékelő (ami természetesen nem egynelő a vezérműtengely jeladóval -> az is van benne külön :icon1:). 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július13, 2015 Megoszt Elküldve Július13, 2015 Rádiómmal küzdök. Időnként eléggé vacakul szólnak az állomások. Városi rádió város mellett 2 km-rel már alig jön. Rádiót kihúztam, a hátulján a keretből félig ki volt esve az antenna csatlakozója. Visszapattintottam, félig már megjavult, de még néha elveszti így is a jelet. Van ennek valami tipushibája, vagy hol kellene még nézelődnöm? Talán a csomagtartó világításánál? (Caraván) Addig nem merek beruházni egy új rádióba, amíg az antenna nem tünetmentes. A rádiónak a keretét hogyan lehet kivarázsolni a középkonzolból? A hátulján volt egy csavar azt kiszedtem, de meg se mozdul. A tetejét, alját próbáltam a közepe felé feszíteni, hátha összecsuklik és kijön, de úgy sem jött. Mögötte még az antenna pipacsatiját szeretném megnézni, hátha kh-s. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltanbraun Elküldve Július24, 2015 Megoszt Elküldve Július24, 2015 Hali mindenkinek! Remélem van legalább egy valaki köztünk aki tud segíteni. A kérdésem az lenne ,hogy motorvezérlő és motorvezérlő között mi a különbség? Az enyémben JM-es van ami a 0 281 001 428 és nem találok pont ilyet csak JL-est ami a 0 281 001 427 ha jól emlékszem. Köszönöm előre is a hasznos infókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltanbraun Elküldve Szeptember2, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2015 Üdv! Nagyon nem jó most a 2.5td-m előtöltése, én abban nem hiszek ,hogy húzáskor elugrott a láncos vezérlés :). A szerelőm szerint a gond elektromo s hibából ered. Van valakinek ötlete,hogy miért jár úgy mint a traktor? Kö szi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember2, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2015 Nem kell elhinni, de akkor minek kérdezed? Üdv! Nagyon nem jó most a 2.5td-m előtöltése, én abban nem hiszek ,hogy húzáskor elugrott a láncos vezérlés :). A szerelőm szerint a gond elektromo s hibából ered. Van valakinek ötlete,hogy miért jár úgy mint a traktor? Kö szi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Október2, 2015 Megoszt Elküldve Október2, 2015 Ma kiszedtem a kesztyűtartót és a jobb láb melletti műanyag burkolat mögött találtam egy kábelköteget. Tudnátok segíteni, hogy ez minek az előkészítése, vagy mit szereltek ki az autóból amihez tartozott ez köteg? A vezetékek a rádió irányába mennek a korbácsban, a jack dugó és az a talán koax meg fel a szélvédő melletti burkolatban a tető alá. https://picasaweb.google.com/107630952701199995343/OpelOmega?authuser=0&feat=directlink Utolsó képek. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október2, 2015 Megoszt Elküldve Október2, 2015 Néztem a képeket, és szerintem telefonkihangosító lehetett benne. Ma kiszedtem a kesztyűtartót és a jobb láb melletti műanyag burkolat mögött találtam egy kábelköteget. Tudnátok segíteni, hogy ez minek az előkészítése, vagy mit szereltek ki az autóból amihez tartozott ez köteg? A vezetékek a rádió irányába mennek a korbácsban, a jack dugó és az a talán koax meg fel a szélvédő melletti burkolatban a tető alá. https://picasaweb.google.com/107630952701199995343/OpelOmega?authuser=0&feat=directlink Utolsó képek. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Október3, 2015 Megoszt Elküldve Október3, 2015 Néztem a képeket, és szerintem telefonkihangosító lehetett benne. Közben én is keresgéltem, de csak az antennakábelt sikerült megfejtenem. GPS antenna pl NCDC 2015 hátulját nézve. A kihangosítóra nem találtam semmit, csak előlapokat, de könnyen lehet. Ha át alkarom alakítani navisra a kocsit akkor gps antenna, navis fej, és cid kijelző meg tech2-vel tanítás? Arra gondoltam nézek valami roncsot amiből ezeket kitermelhetném, de nem tudom mennyire kell figyelni az évjáratra, motorkódra a kijelzőnél. Esetleg nyelvi beállításaira, ha van ilyenje neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október3, 2015 Megoszt Elküldve Október3, 2015 Ha jó tudom, Omegánál nem kell letanítani az autóról a kijelzőt és a magnót. De fontos, hogy a két alkatrész egymásra legyen tanítva, különben sosem fog működni. Akkor jársz a legjobban, ha kompletten kábelköteggel együtt meg tudod venni. Ha jól tudom, b2-ben a gps antenna a tetőn van a mobilantenna talpában, tehát az is kelleni fog. A kihangosító mikrofonja pedig a belsőtér világítás házában van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
supermario Elküldve November2, 2015 Megoszt Elküldve November2, 2015 Sziasztok!Van egy 94' 2.0 16v sedan b1 omegám. Pár napja azt vettem észre, hogy a belső világításom nem működik, és az ajtóban és kapaszkodókban lévő lámpák sem alszanak el ha becsukom az ajtókat. Nem világitanak teljes erővel.. épp, hogy csak pislákolnak, de sötétben nagyon zavaró. Volt már valakinél ilyen hibajelenség? Én valami testhibára gondolok. Köszönöm előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 Szia. Szerintem a jobb első lábtérben, az A oszlop tövére csavarozott központizár vezérlő halt meg. Az vezérli a belső lámpákat.Sziasztok!Van egy 94' 2.0 16v sedan b1 omegám. Pár napja azt vettem észre, hogy a belső világításom nem működik, és az ajtóban és kapaszkodókban lévő lámpák sem alszanak el ha becsukom az ajtókat. Nem világitanak teljes erővel.. épp, hogy csak pislákolnak, de sötétben nagyon zavaró. Volt már valakinél ilyen hibajelenség? Én valami testhibára gondolok. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
supermario Elküldve November11, 2015 Megoszt Elküldve November11, 2015 Sziasztok! A mostani üléseim nem fűthetőek, így szereztem egy fűthető szettet. Az üléseknél megvannak a csatlakozók, elől is, hátul is. Eddig tiszta. Viszont, a kapcsolók helye, ahol ugye most "vakgomb" van, nincs bekábelezve, nincsenek besaruzva. (tegyük hozzá, relém sincs egyenlőre) Valaki bűvészkedett már ezzel? Esetleg valakinek lenne egy kapcsolási rajza, mit merre, hogyan? Sajnos én nem értek, hozzá, de egy barátom betudná kötni. Köszönöm előre is. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November11, 2015 Megoszt Elküldve November11, 2015 Szia. Elsőknek nincs reléje. Hátsóknak van, de azok időzítősek, és képtelenség használtan találni. Rajz miatt küldök pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tisu Elküldve December27, 2015 Megoszt Elküldve December27, 2015 sziasztok én most(többek közt) épp egy ilyen ülés fűtés átépítésben vagyok benne egy b2 kombiba, ha még aktuális a dolog és van kérdés szívesen segítek. egy darabig ki van vezetékelve a hátsó ,de igen kell egy kis köteg is amin lógnak a relék,a kapcsolóhoz a kardánbox végéig ki van vezetékelve "csak" egy keret meg a 2 kapcsoló kell, természetesen a szivar gyújtó rögzítése is egy picit meg van variálva, hogy nehogy már egyszerű legyen ,de egy kis ügyességgel megoldható az is. ha4nz -nek is tudok infóval szolgálni, jobb A oszlop aljánál is kellett ,kell szerelgetni ,többek közt a motorosan behajtható tükör relé is oda van berejtve ... Viszont megragadnám az alkalmat egy kérdés erejéig, a gyári riasztónak van külön szirénája? (ha igen hol?) vagy a kürtre van rákötve? Köszönöm Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December28, 2015 Megoszt Elküldve December28, 2015 Ha jól emlékszem a vezető oldalon az bal első toronyra van felrögzítve egy külön duda. A csatijának ott kell lennie. Az angoloknál ugyanitt van még egy szirénaszerűség is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tisu Elküldve December29, 2015 Megoszt Elküldve December29, 2015 köszi,néztem de ennek nincs ott, állítólag a bal dobbetét mögött lehet még ,ezt majd még megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tisu Elküldve Január9, 2016 Megoszt Elküldve Január9, 2016 ja ,de igazad volt a toronyra van felrögzítve ,csak a koszorú rács eltakarta, meg van!! Egy más jellegű kérdésem lenne ,B2 omega (most már gyári riasztós) lehet valahogy programozni az elektromos ablakot hogy bezáráskor (riasztó élesítéskor) felhúzza az éppen nyitott ablakokat? Üdv Tisu Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január9, 2016 Megoszt Elküldve Január9, 2016 Ha nyomva tartod a zárás gombot, addig húzza az ablakot. Sajnos automatán nem húzza fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tisu Elküldve Január10, 2016 Megoszt Elküldve Január10, 2016 értem,hát szomorú de ez van ,most még nem tudom kipróbálni mert az uj központizár vezérlőhöz még fel kell programozni a kulcson lévő távirányítókat... Köszi az infót Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január10, 2016 Megoszt Elküldve Január10, 2016 Nálatok ez nem működik? https://sites.google.com/site/astragextra/komfort-eablak (A leírás Astrához készült ugyan, de én adnék egy esélyt...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tisu Elküldve Január16, 2016 Megoszt Elküldve Január16, 2016 elovastam ,a közpzár vezérlő modul sztem is ugyan olyan ,megpróbálom az 1. verziót ,egyszerűnek tűnik Köszi az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts