gsizoli Elküldve Augusztus3, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2014 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy a B2 omegában lévő gyári NCDC 2015-öt ki lehet -e úgy venni,hogy a BC ugyanúgy mutassa a fogyasztást stb.?Köszi a választ Ha csak a BC adatai a lényegesek, de nem ragaszkodsz a színes kijelzőhöz akkor vissza lehet alakítani normál BC-re. Kell egy BC-s ablaktörlő kormánykapcsoló, meg egy hagyományos BC és pár vezeték. Ezután rakhatsz bele bármilyen rádiót, BOSE rendszer van a kocsiban? Én átszippantom a színes kijelződet, vagy van normál BC-m ha kell..:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Augusztus4, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2014 Ha csak a BC adatai a lényegesek, de nem ragaszkodsz a színes kijelzőhöz akkor vissza lehet alakítani normál BC-re. Kell egy BC-s ablaktörlő kormánykapcsoló, meg egy hagyományos BC és pár vezeték. Ezután rakhatsz bele bármilyen rádiót, BOSE rendszer van a kocsiban? Én átszippantom a színes kijelződet, vagy van normál BC-m ha kell. Még megy a gondolkodás,hogyan legyen.Mert ha eladom akkor gondolom számít,a navi+telefon kombó. Szerintem csak simán kiveszem megcsinálom a kijelzőcserét stb (Remélem valahol le van írva mit hogyan) a kiszedett cucc meg megy a polcra...Ellenben akkor érdekelne a sima BC:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus4, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2014 Még megy a gondolkodás,hogyan legyen.Mert ha eladom akkor gondolom számít,a navi+telefon kombó. Szerintem csak simán kiveszem megcsinálom a kijelzőcserét stb (Remélem valahol le van írva mit hogyan) a kiszedett cucc meg megy a polcra...Ellenben akkor érdekelne a sima BC:) Ha kell kapcsolási rajz, szólj nyugodtan. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zxlacee Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Sziasztok! Van valakinek valami tippe arra, hogy a V6 miért nem akar menni kis gázra? Fulladozik, alig gyorsul. Benzinnél és gáznál is ugyan az a helyzet. Padlógázra húz rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Sziasztok! Van valakinek valami tippe arra, hogy a V6 miért nem akar menni kis gázra? Fulladozik, alig gyorsul. Benzinnél és gáznál is ugyan az a helyzet. Padlógázra húz rendesen. Esetleg pedáljeladó? Hibakód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zxlacee Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Esetleg pedáljeladó? Hibakód? Folytószelepnél lévőre gondolsz? Hibakód nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Belzebub82 Elküldve Szeptember6, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2014 (edited) Sziasztok! Tegnap elment a jobb első tompítottam 2001es Omegámból. Az izzó tényleg rossz volt, viszont az új izzóval sem akart világítani. Akkor jobb-bal csere, bal világít, jobb továbbra sem. Kormány alatti biztosítéktáblán minden jó. Gondolom az akksi feletti dobozban lehet a baj,csakhogy semmi leírásom arról, hogy melyik mi... Járt már így valaki? Esetleg leírás? Google megvolt, köszönöm. Előre is köszi! Módosítva Szeptember6, 2014 : Belzebub82 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Szeptember7, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2014 Sziasztok! Tegnap elment a jobb első tompítottam 2001es Omegámból. Az izzó tényleg rossz volt, viszont az új izzóval sem akart világítani. Akkor jobb-bal csere, bal világít, jobb továbbra sem. Kormány alatti biztosítéktáblán minden jó. Gondolom az akksi feletti dobozban lehet a baj,csakhogy semmi leírásom arról, hogy melyik mi... Járt már így valaki? Esetleg leírás? Google megvolt, köszönöm. Előre is köszi! http://www.omegaowners.com/forum/index.php?topic=90458.0 http://www.omegaowners.com/forum/index.php?topic=90451.0 Vagy kábel.. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
laca01 Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Sziasztok! Új tag vagyok. Van omegám 2.5 td bmw motoros. Úgy vettem észre, hogy nem tölt vissza a generátor. Érdekesség, hogy nem jlez vissza! A müszer jó, mert amikor feltöltöm az aksit és beraokm, majd ráadom a gyújtást akkor jelez a müszer. Viszont mikor beindul a motor akkor pedig elalszik. Látszatra minden ok, de..... Hallottam, hogy egy test kábel lehet? Ebben kérek segítséget, ha valaki már találkozott ilyen jellegű hibával. Előrei s köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zxlacee Elküldve Szeptember10, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2014 Sziasztok! Új tag vagyok. Van omegám 2.5 td bmw motoros. Úgy vettem észre, hogy nem tölt vissza a generátor. Érdekesség, hogy nem jlez vissza! A müszer jó, mert amikor feltöltöm az aksit és beraokm, majd ráadom a gyújtást akkor jelez a müszer. Viszont mikor beindul a motor akkor pedig elalszik. Látszatra minden ok, de..... Hallottam, hogy egy test kábel lehet? Ebben kérek segítséget, ha valaki már találkozott ilyen jellegű hibával. Előrei s köszi Biztos a töltéssel van baj? Meg kellene mérni. Az akksi is lehet rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laca01 Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 (edited) igen. az aksi jó, mert mási autóban remkül működik. nem tudom kimérni, hogy a fesszab vagy a generátor a ludas. sajna holnap autóvillanyász. A hiba jelenség oka az volt, hogy indítottam az autót, beindult. Csak amatőr modjára lefúlladtam. Sebaj indítottam újra és már amikor a kulcsot gyújtásra tettem, már világított a töltés visszajelzőm. motor leállít. 5-6 óra pihenés után autó beindít és nem jelez a töltés visszajelző. de nem is tölt!! mert lassan lemerült annyira, hogy az elektromos ablakot nem tudta megmozdítani. Ilyenkor mire gondolaz ember? Módosítva Szeptember11, 2014 : laca01 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zxlacee Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 igen. az aksi jó, mert mási autóban remkül működik. nem tudom kimérni, hogy a fesszab vagy a generátor a ludas. sajna holnap autóvillanyász. A hiba jelenség oka az volt, hogy indítottam az autót, beindult. Csak amatőr modjára lefúlladtam. Sebaj indítottam újra és már amikor a kulcsot gyújtásra tettem, már világított a töltés visszajelzőm. motor leállít. 5-6 óra pihenés után autó beindít és nem jelez a töltés visszajelző. de nem is tölt!! mert lassan lemerült annyira, hogy az elektromos ablakot nem tudta megmozdítani. Ilyenkor mire gondolaz ember? Én akkor is rámérnék mielőtt szerelőhöz rohanok. Amikor az ablakok nem mozdultak járt a motor vagy már leállítottad? Elvitted végül villanyászhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laca01 Elküldve Október3, 2014 Megoszt Elküldve Október3, 2014 Sajna meg volt idom levinni. Viszont probaltam masik akkuval es a jelenseg ua. Direkt levettem a szijjat, hogy lassam mi a helyzet. Toltes lampa jelez. De eszre vettem, hogy ha gazt adok akkor, a lampak erosodnek. Szerintem fesszabalyzo. Esetleg 1 100a generator jobb lenne. Ha jol tudom akkor 100a 14.5v van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltanbraun Elküldve Október27, 2014 Megoszt Elküldve Október27, 2014 Sziasztok! Tudja valaki,hogy Omega b 2.5 td-ben melyik az önindító reléje? 99 évjárat, edition 100, caravan. Köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Október28, 2014 Megoszt Elküldve Október28, 2014 Sziasztok! Tudja valaki,hogy Omega b 2.5 td-ben melyik az önindító reléje? 99 évjárat, edition 100, caravan. Köszönöm a válaszokat. Ugyanaz, mint a nem Edition100 sedan. Mi a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltanbraun Elküldve Október28, 2014 Megoszt Elküldve Október28, 2014 Gyujtás rárakom, izzítok,tovább fordítom a kulcsot és nem történik semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltanbraun Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Ugyanaz, mint a nem Edition100 sedan. Mi a gond? Megoldottam , az önindító kommutátora volt már tengelyig lekopva. Vettem egy bontott önindítót aminek gyönyörű a belseje. A régi bendixet át kellett viszont raknom mert nem állítottam a kezemre nyomatékot és beépítés után eltörött rajt az 5-ös csavar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltanbraun Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 Van még szerelni valóm . A műszerfalon nem világít semmi a visszajelzők kivételével. Szerintem a kapcsoló adta be a kulcsot, valakinek van ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 A középkonzoli kapcsolók világítanak? Ha igen, akkor nem kapcsoló. Van még szerelni valóm . A műszerfalon nem világít semmi a visszajelzők kivételével. Szerintem a kapcsoló adta be a kulcsot, valakinek van ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltanbraun Elküldve November3, 2014 Megoszt Elküldve November3, 2014 (edited) A középkonzoli kapcsolók világítanak? Ha igen, akkor nem kapcsoló. A klíma kapcsolói biztosan nem, hamutartó nem. Az ablakemelő és elakadásjelző kapcsolók világítanak. Ilyen: http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/2/2855/43595811/p1010049-5618829913353793852.JPG Módosítva November3, 2014 : zoltanbraun Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 A klíma kapcsolói gyújtásra világítanak, mint az elakadásjelző, vagy az ablakemelő gombjai, illetve a világításkapcsoló piktogramjai. Sztem nagyon sok égőd ki van égve. Ha van multimétered, akkor azzal, ha nincs, akkor próbalámpával nézd meg, van-e áram a foglalatoknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltanbraun Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 A haveroméból áttettem volna a kapcsolót próbára,csak az omegája nem köpte ki azt. A középkonzolt nem akarom lebontani ha nem muszáj, ha kiveszem a műszeregységet akkor meg már nincs rajt a csati mert az ugye alatta van fixen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltanbraun Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Ha lenne szabadidőm már kész lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 A műszeregységnél a fedélzeti kijelzőjére megy egy vagy 2 vezetékköteg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltanbraun Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 A műszeregységnél a fedélzeti kijelzőjére megy egy vagy 2 vezetékköteg. Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts