zotya975 Elküldve Január24, 2021 Megoszt Elküldve Január24, 2021 3 órája, m76 írta: üdv! Tudja valaki, hogy hol lehet a riasztó rendszer biztosítékja egy kereskedésben beszerelt 1993-as riasztónak? Valószínűnek tartom, hogy amikor egyszer nagyon lemerült az akkumlátor és próbált beindulni a riasztó kiment a biztosíték. De fogalmam sincs hol keressem. A központi zár tökéletesen működik, csak a távirányító és a riasztó nem. Amíg működött a riasztó ha lekötöttem az akkut majd vissza azonnal beindult, de most nem csinál semmit. A biztosíték táblán csak a központi zár biztosítéka van, ami feltételezem gyári. Köszi Szia, a legtöbb utólagos dolgot a vezetőoldali lábtér burkolat mögé helyezik el, mert ott a legkönnyebb tápot szerezni. Riasztóknál nem ritka hogy a motortérben van a biztosíték a sziréna közelében, a típusidegen kábelezést kell keresni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
m76 Elküldve Február26, 2021 Megoszt Elküldve Február26, 2021 (edited) On 1/24/2021 at 3:31 PM, zotya975 said: Szia, a legtöbb utólagos dolgot a vezetőoldali lábtér burkolat mögé helyezik el, mert ott a legkönnyebb tápot szerezni. Riasztóknál nem ritka hogy a motortérben van a biztosíték a sziréna közelében, a típusidegen kábelezést kell keresni. Kösz, most sikerült időt szakítanom utána nézni. Sajnos nem találtam meg a hiba okát. A motortérben nincs semmi a szirénáról lejövő kábel egyenesen a tűzfalba megy. A lábtérben találtam ugyan egy 5A-s biztosítékot ami utólagosnak tűnik, fogalmam sincs hogy mi célt szolgál, de biztos nem az a hiba mert nincs kimenve. Módosítva Február26, 2021 : m76 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts