Ed2 Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 Körbe kell nézni a motortérben hátha megtalálod a riasztó dobozát rajta a kulcslyukat. na ez az...de nem találom :-( tipp,hogy hova szokták rakni?
zotya975 Elküldve Március25, 2013 Elküldve Március25, 2013 na ez az...de nem találom :-( tipp,hogy hova szokták rakni? Nekem ott volt a kiegyenlítő tartály előtt. Végig kell követni a sziréna kábeleit.
forest601 Elküldve Május2, 2013 Elküldve Május2, 2013 üdv. lenne nekem is egy 94-es atrám. találtam benne egy utólagosan beépített riasztót. a motortében megtaláltam a vezérlőt(bár az utastérben is van egy) kicseréltem a lemerült 9V-os elemet és egből riasztani akar. a hozzá kapott távirányítóban is cseréltem elemet de az nyomásra nem világít. mi lehet a probléma? típust nem láttam sehol sem.
Ed2 Elküldve Május3, 2013 Elküldve Május3, 2013 köszönöm a segítséget,kiderült a lemerülő aksi miatt riasztott állandóan.csak azt nem tudom,miért csinálja azt ,hogy van amikor nem riaszt be magától és van amikor beülök az autóba és egy perc után rám riaszt :-( Nekem ott volt a kiegyenlítő tartály előtt. Végig kell követni a sziréna kábeleit.
rpetya Elküldve Május3, 2013 Elküldve Május3, 2013 köszönöm a segítséget,kiderült a lemerülő aksi miatt riasztott állandóan.csak azt nem tudom,miért csinálja azt ,hogy van amikor nem riaszt be magától és van amikor beülök az autóba és egy perc után rám riaszt :-( belsővilágítás ajtókapcsolója működik rendesen? A riasztó onnan tudja, hogy beültél-e a kocsiba, hogy kapcsolt a belsővilágítás (legalábbis nekem ilyen volt a Vectrámban), ha nem kap jelet az ajtókapcsolóról, akkor x idő után visszazárja az autót.
Plagis Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Van egy olyan gondom, hogy a frissen vett astrámhoz egyetlen távkapcsolót kaptam, se másodpéldány, se kódcímke... A riasztó (központizár) Meta M2500 elvileg. A guglin sehol se találtam tartalék távkapcsoló-beszerzésére forrást. Valami ötletetek van rá? És ha sikerül, vajon hogy kell "betanítani" az újat? Az előző autóm egy Rover volt, ahhoz kb. egy perc volt a tartalék táv betanítása. Remélem ezzel se macerásabb...
krisszke Elküldve Június3, 2013 Elküldve Június3, 2013 Sziasztok!Van egy laserline riasztó az astra f calssicomba, amit gondolom a szalonba szereltek még bele mert újonnan így vettük. Most szeretnék központi zárat tenni a kocsiba, de nem tudom, hogy a riasztó tudná-e vezérelni azt? Annyit tudok a riasztóról, ami a távirányíón van(laserline T101V3, piros ledes). Szerintetek honnan deríthetném ki tudja-e a kpi zár vezérlést?Üdv!
Davee Elküldve Június3, 2013 Elküldve Június3, 2013 Sziasztok!Van egy laserline riasztó az astra f calssicomba, amit gondolom a szalonba szereltek még bele mert újonnan így vettük. Most szeretnék központi zárat tenni a kocsiba, de nem tudom, hogy a riasztó tudná-e vezérelni azt? Annyit tudok a riasztóról, ami a távirányíón van(laserline T101V3, piros ledes). Szerintetek honnan deríthetném ki tudja-e a kpi zár vezérlést?Üdv! Mindegyik tudja, a központi zárnak csak 1 pozitív, vagy egy negatív jel kell és végzi a dolgát, ha veszel zárszettet, abban le lesz írva melyik a nyitó és záró vezérlőszál, a riasztónál pedig ki lehet deríteni, előszeded a dobozát, fogsz egy műszert, vagy próbalámpát (2 vezeték és egy 12v-os izzó). Ráteszed a test-re az egyiket, a másikkal pedig szépen elindulsz egyenként, zársz és ha felvillan az égő, vagy mérsz akksifeszt, akkor megvan a záró pozítvod. Ugyan ezt eljátszod a nyitásra és kész is. Bekötésnél ikresíted, bekötöd a megadott érintkezőkhöz és működni fog. Ha megvan a rajza a riasztónak akkor pedig ki lehet belőle nézni, vagy feltöltöd és megmondom. 1
Burnest Elküldve Június5, 2013 Elküldve Június5, 2013 Sziasztok! Olyan gondom van az autóval hogy bekapcsol az elakadásjelző ha erősen süt a nap és felmelegszik a kocsi. nem zavarna a dolog csak attól félek h megzabálja az akksit. Munka közben amikor van 3 óra szünetem amikor megyek a kocsiért a parkolóba CSAK NAPOS IDŐBEN FELMELEGSZIK A KOCSI (mint minden kocsi), DE CSAK AKKOR azt látom mindig h villog az autó, mintha magátol bekapcsolódna az elakadásjelző, és azzal a gombbal tudom csak leállitani. Eddig 3szor volt itt kint napos idő, mind a három alkalommal villogott az autó. Amikor esett, be volt borulva vagy este volt, nem történt ilyen. Nem tudom hogy az elektronika szarakodik vagy a központi zár e mert akkor is igy villan ha bezárjuk az autót, de a lényeg h NAPPAL HOSSZÚ IDŐRE KINT HAGYVA A KOCSI ELKEZD VILLOGNI ÉS CSAK AZ ELAKADÁSJELZŐ KIKAPCSOLÁSÁVAL MARAD ABBA. ESTE MEG HA BE VAN BORULVA NEM CSINALJA! Azért ebbe a topikba irtam mert a többiben már régen érkezett válasz igy reménykedek hogy talán itt valaki tudja a problémámra a meglodást.
zotya975 Elküldve Június6, 2013 Elküldve Június6, 2013 Sziasztok! Olyan gondom van az autóval hogy bekapcsol az elakadásjelző ha erősen süt a nap és felmelegszik a kocsi. nem zavarna a dolog csak attól félek h megzabálja az akksit. Munka közben amikor van 3 óra szünetem amikor megyek a kocsiért a parkolóba CSAK NAPOS IDŐBEN FELMELEGSZIK A KOCSI (mint minden kocsi), DE CSAK AKKOR azt látom mindig h villog az autó, mintha magátol bekapcsolódna az elakadásjelző, és azzal a gombbal tudom csak leállitani. Eddig 3szor volt itt kint napos idő, mind a három alkalommal villogott az autó. Amikor esett, be volt borulva vagy este volt, nem történt ilyen. Nem tudom hogy az elektronika szarakodik vagy a központi zár e mert akkor is igy villan ha bezárjuk az autót, de a lényeg h NAPPAL HOSSZÚ IDŐRE KINT HAGYVA A KOCSI ELKEZD VILLOGNI ÉS CSAK AZ ELAKADÁSJELZŐ KIKAPCSOLÁSÁVAL MARAD ABBA. ESTE MEG HA BE VAN BORULVA NEM CSINALJA! Azért ebbe a topikba irtam mert a többiben már régen érkezett válasz igy reménykedek hogy talán itt valaki tudja a problémámra a meglodást. Hát első körben az elakadásjelző kapcsolót kellene cserélni, ha van ismerős kölcsön kell kérni tőle hogy azzal is csinálja-e.
stirlitz Elküldve Június6, 2013 Elküldve Június6, 2013 Sziasztok! Olyan gondom van az autóval hogy bekapcsol az elakadásjelző ha erősen süt a nap és felmelegszik a kocsi. nem zavarna a dolog csak attól félek h megzabálja az akksit. Munka közben amikor van 3 óra szünetem amikor megyek a kocsiért a parkolóba CSAK NAPOS IDŐBEN FELMELEGSZIK A KOCSI (mint minden kocsi), DE CSAK AKKOR azt látom mindig h villog az autó, mintha magátol bekapcsolódna az elakadásjelző, és azzal a gombbal tudom csak leállitani. Eddig 3szor volt itt kint napos idő, mind a három alkalommal villogott az autó. Amikor esett, be volt borulva vagy este volt, nem történt ilyen. Nem tudom hogy az elektronika szarakodik vagy a központi zár e mert akkor is igy villan ha bezárjuk az autót, de a lényeg h NAPPAL HOSSZÚ IDŐRE KINT HAGYVA A KOCSI ELKEZD VILLOGNI ÉS CSAK AZ ELAKADÁSJELZŐ KIKAPCSOLÁSÁVAL MARAD ABBA. ESTE MEG HA BE VAN BORULVA NEM CSINALJA! Azért ebbe a topikba irtam mert a többiben már régen érkezett válasz igy reménykedek hogy talán itt valaki tudja a problémámra a meglodást. ja kérjél kölcsön vagy bontó, az nem mondom hogy vedd ki mert akkor index sincs, bár ha leállítod akár ki is veheted riasztó nincs a kocsiban?
Lancelot Elküldve Június17, 2013 Elküldve Június17, 2013 Sziasztok! Nemrég vettem egy központi zárat, és egy távirányítós riasztót az Astrámba. A központi zárat sikeresen bekötöttem, most a riasztón a sor. Van hat kábele a vezérlésnek, amiknek az ajtónyitáshoz lesz köze, narancs, fehér, és sárga, valamint ezek feketével kevert változata. Tegnap egész este ez után kutattam, itt is visszaolvastam, mégsem egyértelmű, hogy ezeket mihez kössem be :S. Olyanok vannak a leírásokon, hogy negatívos centrálzár, pozitív centrálzár, pneumatikus zár, centrálzár motornál stb. Kérem, ha tudtok segítsetek. Köszönöm.
hetyke Elküldve Június17, 2013 Elküldve Június17, 2013 Sziasztok! Nemrég vettem egy központi zárat, és egy távirányítós riasztót az Astrámba. A központi zárat sikeresen bekötöttem, most a riasztón a sor. Van hat kábele a vezérlésnek, amiknek az ajtónyitáshoz lesz köze, narancs, fehér, és sárga, valamint ezek feketével kevert változata. Tegnap egész este ez után kutattam, itt is visszaolvastam, mégsem egyértelmű, hogy ezeket mihez kössem be :S. Olyanok vannak a leírásokon, hogy negatívos centrálzár, pozitív centrálzár, pneumatikus zár, centrálzár motornál stb. Kérem, ha tudtok segítsetek. Köszönöm. Központizárak lehetnek negatív vezérlésűek tehát a nyit-zár funkció esetén a pozitív helyett a negatív impulzust küld a vezérlő, például opel gyári. Lehet pozitív vezérlés, példul francia járművek zöme. Itt pozitív impulzus érkezik. Pneumatikus példul VW-eknél a gyári rendszerek zöme melyeket egyszerűen vákuummal vezérelnek. Neked azt kell tudni, hogy a beépített kpzárad milyen elven üzemel! Utángyáriak zöme negatív impulzusos.
Tiu Elküldve Június18, 2013 Elküldve Június18, 2013 Valami kapcsolót látok a rajzon, hátul a csomagtér burkolat alatt, az nem lehet?
Horysz Elküldve Június18, 2013 Elküldve Június18, 2013 Legjobb tudomásom szerint, ha tényleg gyári, akkor azt a sofőr ajtón kulccsal lehet, méghozzá úgy hogy retesz állásba kell forgatni a kulcsot (jobbra vízszintesig) majd így kihúzni.
spzoli Elküldve Június18, 2013 Elküldve Június18, 2013 Gyari..DE en raktam bele egy klasszikba. Mikrokapcsolok meg nincsenek berakva a zarakhoz ill. a klasszik zarbetet nem is fordithato vizszintbe. No de majd kiserletezem.
hetyke Elküldve Június18, 2013 Elküldve Június18, 2013 Gyari..DE en raktam bele egy klasszikba. Mikrokapcsolok meg nincsenek berakva a zarakhoz ill. a klasszik zarbetet nem is fordithato vizszintbe. No de majd kiserletezem. Akkor az nem gyári kp zár... :S
spzoli Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 Akkor az nem gyári kp zár... :S Vegulis tenyleg nem az ha te mondod. En fuztem bele a gyari riasztos koteget. Hidd el h gyari. :)
Horysz Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 Vegulis tenyleg nem az ha te mondod. En fuztem bele a gyari riasztos koteget. Hidd el h gyari. :) Központi zárat mondott, nem riasztót! Vagy azt is cserélted? Classicokat nem ismerem, de előtte szerintem alap volt, hogy amiben volt gyári központi zár, annál vízszintesig lehetett fordítani a sofőr oldali kulcsot, és ott reteszelt, azaz belülről se lehetett kinyitni a karokkal. Nézd meg esetleg magát a mechanikát az ajtóban, az is eltörhetett/szétmehetett, és azért nem engedi ennyire elforgatni.
spzoli Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 Sracok. En raktam bele gyari riasztos gyari kpzaras komplett belso kabelkoteget. Eleg regota astrazom, meg tudom kulonboztetni a gyarit a nemgyaritol es a riasztot a kpzartol. Akadas nincs. A klasszik zarja nem olyan mint a nemete. Erre irtam h akkor majd probalkozom meg.
Horysz Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 Akkor a megoldás adott, a zárat kell cserélni (a zárbetét maradhat). Vagy ha érzel magadban elég affinitást, akkor egy távirányítós egységet veszel, és annak a záró kimenetére rákötöd a központizár reteszelését és a riasztót. Ezzel csak az a bibi, hogy ha lemerült az elem, akkor nem jutsz be sehogy az autóba, max hátulról. De gondolom a retszelést is meg lehet kerülni, és akkor csak riasztót aktivál :icon1:
spzoli Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 Akkor a megoldás adott, a zárat kell cserélni (a zárbetét maradhat). Vagy ha érzel magadban elég affinitást, akkor egy távirányítós egységet veszel, és annak a záró kimenetére rákötöd a központizár reteszelését és a riasztót. Ezzel csak az a bibi, hogy ha lemerült az elem, akkor nem jutsz be sehogy az autóba, max hátulról. De gondolom a retszelést is meg lehet kerülni, és akkor csak riasztót aktivál :icon1: A gyari mukodesre torekszem. De lehet hagyom igy ahogy eddig volt. :) taviranyito meg mar van a gyari kpzarhoz.
Tiu Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 A gyari mukodesre torekszem. De lehet hagyom igy ahogy eddig volt. :) taviranyito meg mar van a gyari kpzarhoz. Látom nem vagy kialudva. A nem gyári szerintem arra szólt, ha Te raktad be akkor az már nem gyári(lag szerelt) ;) :icon1:
spzoli Elküldve Június19, 2013 Elküldve Június19, 2013 Látom nem vagy kialudva. A nem gyári szerintem arra szólt, ha Te raktad be akkor az már nem gyári(lag szerelt) ;) :icon1: Szerintem meg arra gondolt h a klasszikokba vmi utangyari cuccot szereltek a kereskedesekben(meg utolag is ezeket szoktak). :)
Recommended Posts