FPepe Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Meg kéne keresni azt a jelet ami vezérli az ablakokat és méricskélni egy kicsit. Azt nem értem mitől nyit vissza? A komfortzárás csak zárni tud :D Becsípődésvédelem. Az enyém is előadja néha. Nem szorul kicsit az ablak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi68 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Becsípődésvédelem. Az enyém is előadja néha. Nem szorul kicsit az ablak? Majd szétszedem , megkenem egy kicsit a mechanikus részeket, hátha javít rajta. Köszi amugy mindenkinek. Imi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Majd szétszedem , megkenem egy kicsit a mechanikus részeket, hátha javít rajta. Köszi amugy mindenkinek. Imi Szerintem próbáld meg körben a gumit befújkálni WD40-el, vagy valamivel ami kicsit megpuhítja és olajozza. Ha ez nyáron a napon bekeményedik nem csoda ha az ablakod nehezen megy fel, még a motort is kinyírhatod vele... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Szerintem próbáld meg körben a gumit befújkálni WD40-el, vagy valamivel ami kicsit megpuhítja és olajozza. Ha ez nyáron a napon bekeményedik nem csoda ha az ablakod nehezen megy fel, még a motort is kinyírhatod vele... :S Szerintem azzal inkább nem kéne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Szerintem azzal inkább nem kéne :D Valaki pedig már csinálta, és jó lett neki, a rákerült olaj, meg lemegy az üvegről egy-két Clin-es mosással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Valaki pedig már csinálta, és jó lett neki, a rákerült olaj, meg lemegy az üvegről egy-két Clin-es mosással. Én csak azt tudom hogy ha egy gépet poros helyen üzemeltetnek, és WD40-el, tri-flow-al, egyebekkel kenjük, abba beleragad a por, és onnantól csiszolópapír. Én az üveg környékére nem tenném. :D (de eléggé eltávolodtunk a riasztótól ^_^ ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
biker1988 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Sziasztok,nemrégen vettem egy 94-es Si-t amiben Karc auto register clubos immobiliser van,nem tudtok róla valamit,mert semmilyen leírást nem találtam hozzá,előre is köszi a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
imania Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Sziasztok! Milyen riasztó lehet az autómban? Távirányítóval lehetett ki/bekapcsolni a központi zárat és utána a ködlámpa kapcsoló mellett lévő - valamilyen -érzékelőhöz oda kellett tartani egy kis fekete valamit. Ha az érzékelőn lévő led zöld színben világított, lehetett ráadni a gyújtást. Jelenleg a riasztó ki van kötve (az autó előző gazdája kiköttette), mert többször tévesen beriasztott. Van ötlete valakinek? Köszönöm. Üdv, István Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ez a leírás kb az összes immo-s riasztóra érvényes kb. :D Mire vagy amúgy kíváncsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imania Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Szia! Bocs, hogy ilyen tudatlan vagyok, még nem foglalkoztam a témával. A pontos típusára és hogyan tudnám visszakötni? Tegnap megnéztem az érzékelőt, annak el van vágva mindkét vezetéke. Egyszerűn kikötötték, vagy ki is szedték a riasztót az autóból? Üdv, István Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Szia! Bocs, hogy ilyen tudatlan vagyok, még nem foglalkoztam a témával. A pontos típusára és hogyan tudnám visszakötni? Tegnap megnéztem az érzékelőt, annak el van vágva mindkét vezetéke. Egyszerűn kikötötték, vagy ki is szedték a riasztót az autóból? Üdv, István Ezt így messziről szinte leheteten megválaszolni :D Neked kell felkutatni a cuccokat benne. Ha nagyon nem megy, akkor menj el egy riasztóshoz és ő már vágni fogja a témát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vago Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Azt lehet tudni,hogy a gyári riasztót hova rakták be anno? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Horysz Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 üdv mindenkinek. nemrég vettem használtan egy 94es astrát, de sajnos csak 1 kulcsot+távot kaptam hozzá. elvileg van benne egy gamma g950 típusú riasztó (a rajta levő matrcia alapján), és ehhez kellene nekem még egy távirányító. lehet ezt valahol kapni? mert neten ilyen típust nem is találtam, egy laserline utángyártott távot láttam g950-be de az nem is hasonlított, nem tudom, jó lehet-e? esetleg van valakinek egy ilyen távirányítója de nem kell neki mert kifeküdt maga a cucc? más kérdés: lehet azt a kis kulcsot másolni, amivel hatástalanítani tudom? Jó lenne a pótkulcsra tenni egyet, hogy ha valami gikszer van, azér el tudjam indítani szétbontás nélkül ^_^ köszi a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
vago Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 üdv mindenkinek. nemrég vettem használtan egy 94es astrát, de sajnos csak 1 kulcsot+távot kaptam hozzá. elvileg van benne egy gamma g950 típusú riasztó (a rajta levő matrcia alapján), és ehhez kellene nekem még egy távirányító. lehet ezt valahol kapni? mert neten ilyen típust nem is találtam, egy laserline utángyártott távot láttam g950-be de az nem is hasonlított, nem tudom, jó lehet-e? esetleg van valakinek egy ilyen távirányítója de nem kell neki mert kifeküdt maga a cucc? más kérdés: lehet azt a kis kulcsot másolni, amivel hatástalanítani tudom? Jó lenne a pótkulcsra tenni egyet, hogy ha valami gikszer van, azér el tudjam indítani szétbontás nélkül ^_^ köszi a válaszokat helo! Öcsémnek 13000-ért csináltak ,lehet van olcsóbb megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GabeszVp Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy utólagos centrálnál hova célszerű kötni az indexvillogtatást F astránál? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy utólagos centrálnál hova célszerű kötni az indexvillogtatást F astránál? Előre is köszi. Bal lábtér küszöbburkolata mögött lévő kettő nagy sorkapocshoz. Valamelyikben ott van mind a négy indexlámpa kivezetése. Ott a legcélszerűbb, a bekötés az meg függ az utólagos centrál vezérlőtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GabeszVp Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Köszi a tippet. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Van valakinek GT car alarm 109 es (GT-109) riasztóhoz használati utasítása? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Van valakinek GT car alarm 109 es (GT-109) riasztóhoz használati utasítása? Előre is köszi Piros - +12V állandó (30) Fekete - +12V állandó (30) Sárga-szürke - +12V állandó (30) Piros-szürke - +12V állandó (30) Barna - test (31) Barna-sárga - test (31) Barna-piros - test (31) Sárga - gyújtás (15) Fehér - indítás (gy.k. felé) Szürke - indítás (kimenő) (51) Narancs 1,2 - index jobb/bal Sárga-kék - B.E. közp.zár (szürkéhez) Piros-kék - B.E. közp.zár (kékhez) Sárga-fekete - sziréna Zöld - ajtó, sziréna (fekete) Ez ami biztos. Próbáld fölvenni a kapcsolatot egy céggel akik GT riasztókat forgalmaznak és esetleg ők tudnak segíteni mert nem nagyon találni haszn. utasítást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Lehet, hogy maga a hangszoró lett kuka nem? Külön van, vagy egybeépítve a riogatóval? sziasztok! nemrég vettem egy Astrát,kaptam hozzá két pici kulcsot (szerintem a riasztóé) és egy laserline távirányítót. elméletileg ki van kötve,nem működik. Valaki tudna segíteni,hogy a kulcsok hová valók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 sziasztok! nemrég vettem egy Astrát,kaptam hozzá két pici kulcsot (szerintem a riasztóé) és egy laserline távirányítót. elméletileg ki van kötve,nem működik. Valaki tudna segíteni,hogy a kulcsok hová valók? A motortérben nincs vmi dobozka, esetleg az akksi környékén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 A motortérben nincs vmi dobozka, esetleg az akksi környékén? ahová passzolna a kulcs nem találtam,de ránézek meeeegvan! a kulccsal ki be kapcsolhatom a riasztót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 ahová passzolna a kulcs nem találtam,de ránézek Utastérben is érdemes körbelesni, lábtérben pl. (nekem is ott van :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 ahová passzolna a kulcs nem találtam,de ránézek meeeegvan! a kulccsal ki be kapcsolhatom a riasztót? Gondolom igen. Nekem dobozkám van, csak kulcsom nincs hozzá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 riasztó 1 riasztó 2 riasztó 3 A tipusát kellene meghatározni sajna az autóban lévő dobozt még nem tudtam lefényképezni mert vagy fényképező nincs vagy autó. de fekete és nincs rajta semmi és kb úgy néz ki mint egy régi rendőrségi villogó lekerekített (munkagépeken sárga) A lényeg hogy a másik távrányító jelenleg nem müxik és hogy be kellene tanítani ha netán az a baja vagy fogalmam sincs, de sajna jelenleg nem müxik. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts