Omegatd Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ha már felniről van szó... Tudtok dél-dunántúlon (esetleg Baranya...) olyan szakit, aki könnyűfém felni javítással foglalkozik? Olcsón és jól. Gyorsaság nem szempont, de azért még jó lenne ha nyár előtt elkészülne. ;) Nem kell görgőzni meg ilyesmi (legalábbis remélem), csak festeni, meg előtte aládolgozni (esetleg felhegeszteni a peremet, ha nagyon le van nyúzva). Szeretném rendberakatni, meg eltűntetni a nyomokat, amit a szakbarbár gumiszerelő csinált azzal, hogy ráverte a lemezfelni súlyokat az alufelni peremére :) :D ;) . Ha megtudom ki volt, én is ráverem a nemesebbik szervére a súlyokat :P Veszprém megyében van egy jó cimborám, aki foglakozik ilyesmivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Értesítés :) Köszi! Holnap felhívom, hogy mennyit enged a feléből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Veszprém megyében van egy jó cimborám, aki foglakozik ilyesmivel... Privátban dobsz vmi elérhetőséget? Rákérdeznék az árra, lehet megéri felvitetni futárral, vagy ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Húú, baszod, ha minden kérésed így teljesülne. 30e-ért a garnitúra. Mire kell, a Kadettre??? Pontosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Látom TD kakiba nyúlt erősen. :-D Na ezt nem értem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Na ezt nem értem... Mázlista vagy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Mázlista vagy! :) Még nem annyira, de rámfér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ja, és ha már az izléseket kritizáljuk, hadd szóljon. Szóval, ha valaki ,valahol lát - emberi áron - eladót az alábbi 2 féle felniből, azonnal értesítsen! Hehehe.... Azt ugyan említettem, hogy a Seni felni van az A Omegámon.. De, hogy a ma megtekintett és 99,9% ban megvételre esélyes 3,8as Rekordon az alsó felni legyen.. na az a nem semmi :) Ráadásul 5... ;) :D Kösz TD ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Hehehe.... Azt ugyan említettem, hogy a Seni felni van az A Omegámon.. De, hogy a ma megtekintett és 99,9% ban megvételre esélyes 3,8as Rekordon az alsó felni legyen.. na az a nem semmi :) Ráadásul 5... ;) :D Kösz TD ;) A Seni felni nekem is volt, csak nem ment fel a dízelre. Viszont masszív, strapabíró cucc, a Kadettre nagyon jó lesz, ráadásul, szélesít is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 A Seni felni nekem is volt, csak nem ment fel a dízelre. Viszont masszív, strapabíró cucc, a Kadettre nagyon jó lesz, ráadásul, szélesít is... Merhogy? Hja kisfékesen volt... Strapabíró az tuti.. bár egy kerületi fickónak sikerült elrepesztenie egyet... a maradék hármat meg eladta nem tom kinek.. :) nekem meg kellett volna.. mindegy.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Na ezt nem értem... Csak arra céloztam, hogy feldobod a sóhajodat és már teljesül is. :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
orsolya83 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 sziasztok. látom mindenkinek bejön a nagy kerék:)nekem 8,5X18 as van az autómon,sokkal stabilabb lett mióta ez van rajta:) a gyári alu eladó ha valakinek kell szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Mekkora a gyári gyalu? Nem mintha megvenném, csak ha érdekel vkit azért kéne tudni milyen gyári, mekkora miagymás :) sziasztok. látom mindenkinek bejön a nagy kerék:)nekem 8,5X18 as van az autómon,sokkal stabilabb lett mióta ez van rajta:) a gyári alu eladó ha valakinek kell szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 sziasztok. látom mindenkinek bejön a nagy kerék:)nekem 8,5X18 as van az autómon,sokkal stabilabb lett mióta ez van rajta:) a gyári alu eladó ha valakinek kell szóljon. Irmscher felni?Megnézném...meg a felniket és az autót is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Merhogy? Hja kisfékesen volt... Strapabíró az tuti.. bár egy kerületi fickónak sikerült elrepesztenie egyet... a maradék hármat meg eladta nem tom kinek.. :) nekem meg kellett volna.. mindegy.. ET39-es és előre nem ment fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 <br />ET39-es és előre nem ment fel...<br /><br /><br /><br /> Erre irtam, hogy "Hja, mert kisfekesen volt" Seni 286 osara ertettem, mert 296 oshoz tenyleg nem jo. De lehet, hogy nem csak Et miatt. Az A Omegan levo, azonos Et szamu kf felni nem volt jo B re, a felni belso kialakitasa miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Ja, és ha már az izléseket kritizáljuk, hadd szóljon. Szóval, ha valaki ,valahol lát - emberi áron - eladót az alábbi 2 féle felniből, azonnal értesítsen! Értesítés 2.0 Már csak választanod, meg alkudnod kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Értesítés 2.0 Már csak választanod, meg alkudnod kell.... Nincs kép hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Nincs kép hozzá... Amikor belinkeltem, akkor még volt. Különben honnan tudnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Amikor belinkeltem, akkor még volt. Különben honnan tudnám... Akkor biztos eladták... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Én most is látom a képet... de kimásoltam ide hogy meglegyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Én most is látom a képet... de kimásoltam ide hogy meglegyen: Hmm, érdekes. Én most se látom. De ez az. THX Alkudj Td!!! :) Ui.: Másodszorra betöltötte nekem iss. Akkor az oldallal van a gikszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Én most is látom a képet... de kimásoltam ide hogy meglegyen: [url=http://www.keptarolo.com/pictures/edc510b8f61dbd0b7a7d2ff8aea18fa9.jpg] THX... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Hmm, érdekes. Én most se látom. De ez az. THX Alkudj Td!!! :) Ui.: Másodszorra betöltötte nekem iss. Akkor az oldallal van a gikszer. Most már nekem ISS bejött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Én most is látom a képet... de kimásoltam ide hogy meglegye Dejó... ilyen van nékem 5 a kocsin-kocsiban :) na jó nem vagizok.. most agyalhatok rajta, hogy kerül majd mindez haza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts