Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ha már felniről van szó... Tudtok dél-dunántúlon (esetleg Baranya...) olyan szakit, aki könnyűfém felni javítással foglalkozik? Olcsón és jól. Gyorsaság nem szempont, de azért még jó lenne ha nyár előtt elkészülne. ;)

Nem kell görgőzni meg ilyesmi (legalábbis remélem), csak festeni, meg előtte aládolgozni (esetleg felhegeszteni a peremet, ha nagyon le van nyúzva).

Szeretném rendberakatni, meg eltűntetni a nyomokat, amit a szakbarbár gumiszerelő csinált azzal, hogy ráverte a lemezfelni súlyokat az alufelni peremére :) :D ;) .

Ha megtudom ki volt, én is ráverem a nemesebbik szervére a súlyokat :P

Veszprém megyében van egy jó cimborám, aki foglakozik ilyesmivel...

Elküldve
Veszprém megyében van egy jó cimborám, aki foglakozik ilyesmivel...

Privátban dobsz vmi elérhetőséget? Rákérdeznék az árra, lehet megéri felvitetni futárral, vagy ilyesmi.

Elküldve
Ja, és ha már az izléseket kritizáljuk, hadd szóljon. Szóval, ha valaki ,valahol lát - emberi áron - eladót az alábbi 2 féle felniből, azonnal értesítsen!

Hehehe.... Azt ugyan említettem, hogy a Seni felni van az A Omegámon.. De, hogy a ma megtekintett és 99,9% ban megvételre esélyes 3,8as Rekordon az alsó felni legyen.. na az a nem semmi :) Ráadásul 5... ;) :D

Kösz TD ;)

Elküldve
Hehehe.... Azt ugyan említettem, hogy a Seni felni van az A Omegámon.. De, hogy a ma megtekintett és 99,9% ban megvételre esélyes 3,8as Rekordon az alsó felni legyen.. na az a nem semmi :) Ráadásul 5... ;) :D

Kösz TD ;)

A Seni felni nekem is volt, csak nem ment fel a dízelre. Viszont masszív, strapabíró cucc, a Kadettre nagyon jó lesz, ráadásul, szélesít is...

Elküldve
A Seni felni nekem is volt, csak nem ment fel a dízelre. Viszont masszív, strapabíró cucc, a Kadettre nagyon jó lesz, ráadásul, szélesít is...

Merhogy? Hja kisfékesen volt...

Strapabíró az tuti.. bár egy kerületi fickónak sikerült elrepesztenie egyet... a maradék hármat meg eladta nem tom kinek.. :) nekem meg kellett volna.. mindegy..

Elküldve

sziasztok.

látom mindenkinek bejön a nagy kerék:)nekem 8,5X18 as van az autómon,sokkal stabilabb lett mióta ez van rajta:)

a gyári alu eladó ha valakinek kell szóljon.

Elküldve

Mekkora a gyári gyalu? Nem mintha megvenném, csak ha érdekel vkit azért kéne tudni milyen gyári, mekkora miagymás :)

sziasztok.

látom mindenkinek bejön a nagy kerék:)nekem 8,5X18 as van az autómon,sokkal stabilabb lett mióta ez van rajta:)

Elküldve
sziasztok.

Irmscher felni?Megnézném...meg a felniket és az autót is... :)

Elküldve
Merhogy? Hja kisfékesen volt...

Strapabíró az tuti.. bár egy kerületi fickónak sikerült elrepesztenie egyet... a maradék hármat meg eladta nem tom kinek.. :) nekem meg kellett volna.. mindegy..

ET39-es és előre nem ment fel...

Elküldve
<br />ET39-es és előre nem ment fel...<br />
<br /><br /><br />

Erre irtam, hogy "Hja, mert kisfekesen volt" Seni 286 osara ertettem, mert 296 oshoz tenyleg nem jo.

De lehet, hogy nem csak Et miatt. Az A Omegan levo, azonos Et szamu kf felni nem volt jo B re, a felni belso kialakitasa miatt.

Elküldve
Én most is látom a képet... de kimásoltam ide hogy meglegyen:

Hmm, érdekes. Én most se látom. De ez az. THX

Alkudj Td!!! :)

Ui.: Másodszorra betöltötte nekem iss. Akkor az oldallal van a gikszer.

Elküldve
Hmm, érdekes. Én most se látom. De ez az. THX

Alkudj Td!!! :)

Ui.: Másodszorra betöltötte nekem iss. Akkor az oldallal van a gikszer.

Most már nekem ISS bejött...

Elküldve
Én most is látom a képet... de kimásoltam ide hogy meglegye

Dejó... ilyen van nékem 5 a kocsin-kocsiban :) na jó nem vagizok.. most agyalhatok rajta, hogy kerül majd mindez haza...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.