Hard Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 mi wan akkor ha az 56os agyátmérős felnit 65re esztergáltatom?? :lol: :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 mi wan akkor ha az 56os agyátmérős felnit 65re esztergáltatom?? :lol: :D :lol: :D ;) Kókányolás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Kókányolás... Illene benne tehermentesitő gyűrűnek lennie.Ha meg más az agyátmérő,de 5x110 az osztás akkor az valszeg saab felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Sziasztok Omegások! Ide is felteszem, hátha a felni keres topic-ot nem olvassátok nekem meg kellene egy téli garnitúra... Keresek 1 hibátlan állapotú alufelni garnitúrát B Omegára a képen látható típusok közül: Üdv, ntr Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Sziasztok Omegások! Ide is felteszem, hátha a felni keres topic-ot nem olvassátok nekem meg kellene egy téli garnitúra... Keresek 1 hibátlan állapotú alufelni garnitúrát B Omegára a képen látható típusok közül: http://kepfeltoltes.hu/091105/felnik_www.k...ltoltes.hu_.png Üdv, ntr Sztem Vaterán van fenn Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Sztem Vaterán van fenn Vaterát így nézem minden nap 2 hete -> Keresés: 5x110 Ezért ezt eddig nem találtam: gyári opel alufelni omega zafira Szóval valóban van fent, viszont 50e-ért kegyetlen sok. Használt gumit amúgy sem vennék, de ezek még ráadásul full sz*rok is. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Vaterát így nézem minden nap 2 hete -> Keresés: 5x110 Ezért ezt eddig nem találtam: gyári opel alufelni omega zafira Szóval valóban van fent, viszont 50e-ért kegyetlen sok. Használt gumit amúgy sem vennék, de ezek még ráadásul full sz*rok is. Köszi Hát akkor alkudj rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Hát akkor alkudj rá :) Megtettem, kíváncsi vagyok lesz-e üzlet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Megtettem, kíváncsi vagyok lesz-e üzlet :D Ahogy nézegettem, az 50 nem lenne sok, ha érne valamit a gumi, meg ha nem lenne összecseszve 2-3 felni. Amúgy szépek. Így még legalább egy 10es a rendberakása (ha nem kell heftelni). Nekem is illene már megcsináltatnom a felnijeimet, csak nincs rá 'kedvem' :lol: (különösen hogy ha leszedem róla a kopott nyáriakat, szintén illene új gumma az 'új' felnire, ahhoz meg szintén nincs 'kedvem' :) ). Felrakattam az egyik itteni céges autóra a téli gumikat... Jóféle szöges gumi :) nem hazudik... a hangja sem :lol: darabja volt 27e huf (és nem is extra méret, 185/60 r14, meg nem is prémium márka...), szal nem óccsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Vaterát így nézem minden nap 2 hete -> Keresés: 5x110 Ezért ezt eddig nem találtam: gyári opel alufelni omega zafira Szóval valóban van fent, viszont 50e-ért kegyetlen sok. Használt gumit amúgy sem vennék, de ezek még ráadásul full sz*rok is. Köszi És EZ ? Ugyan ez a fajta volt már fenn 22 és 25e-ért is, de ezen a gumik egész jók. Igaz az osztókört rendesen elírta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 És EZ ? Ugyan ez a fajta volt már fenn 22 és 25e-ért is, de ezen a gumik egész jók. Igaz az osztókört rendesen elírta :) Jó a szöveg... aki villámáron megveszi annak ingyé szállítás... :) Csak a villámár lemaradt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 És EZ ? Ugyan ez a fajta volt már fenn 22 és 25e-ért is, de ezen a gumik egész jók. Igaz az osztókört rendesen elírta :) Igen, MV6 felni. Ha a legjobb állapotút emelte ki lefényképezni, akkor nem lehet túl szép a többi... Ebből a típusból árulnak pár helyen, de inkább a másik kellene. Ha nem találok elfogadható áron, akkor persze ez marad. Viszont a keresést azért tettem fel ide is, hátha van egy cartársnak elfekvőben/otthon útban :) /stb, és akkor inkább tőle venném. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Igen, MV6 felni. Ha a legjobb állapotút emelte ki lefényképezni, akkor nem lehet túl szép a többi... Ebből a típusból árulnak pár helyen, de inkább a másik kellene. Ha nem találok elfogadható áron, akkor persze ez marad. Viszont a keresést azért tettem fel ide is, hátha van egy cartársnak elfekvőben/otthon útban :) /stb, és akkor inkább tőle venném. Köszi! hát nekem az elfekvő mv6-on van ilyen felni,de nem szépek,kopottak a gummák.a közepei is megvannak,de szerintem felujitást igényel ha szépet akarsz.egyébként a lurdynál én vettem töled a váltóolajat(ha emlékszel...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 hát nekem az elfekvő mv6-on van ilyen felni,de nem szépek,kopottak a gummák.a közepei is megvannak,de szerintem felujitást igényel ha szépet akarsz. Most úgy néz ki találtam is egy hibátlannak tűnő "5 ikerküllős" garnitúrát, holnap hívom az eladót. Ha nem jutunk közös nevezőre az árat tekintve, akkor visszatérünk a tiédre, köszi! :) egyébként a lurdynál én vettem töled a váltóolajat(ha emlékszel...) Emléxem, persze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Köszi mindenkinek, sikerült felnit vennem. Már csak téli gumi kell rá... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pilota Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Ok! Meggyőztetek. Eladom a felniket. Pedig nagyon vérzik értük a szívem... Nos, akkor kis segitség kellene. Jó áron Omegára 15, vagy 16-os alut keresek... hello. látom omega felnit keresel nekem van 7,5x16" ET 38 VIPER BY RIAL 3db Gumival és egy csak felni de azt görgőzni kell ez igy komplett 40000ft egyébként van 4 db omegám Benzin és TDI bontva bármi kell hivjatok 06309467354 pilota. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 hello. látom omega felnit keresel nekem van 7,5x16" ET 38 VIPER BY RIAL 3db Gumival és egy csak felni de azt görgőzni kell ez igy komplett 40000ft egyébként van 4 db omegám Benzin és TDI bontva bármi kell hivjatok 06309467354 pilota. Látod a dátumot is??? Csupán egy 5 éves post :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Látod a dátumot is??? Csupán egy 5 éves post :) Jobb később mint soha... Ugyanakkor lehet, hogy még azóta sem talált felnit Omegatd. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Látod a dátumot is??? Csupán egy 5 éves post :) Jobb későn, mint soha. Már megbántam, hogy eladtam, most jó lenne a Kadettra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Jobb később mint soha... Ugyanakkor lehet, hogy még azóta sem talált felnit Omegatd. :) De most már van 4 garnitúra alu, meg 2 garnitúra lemez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kindy Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Sziasztok! Mit tudtok ezekről a mozgófejű kerékcsavarokról fel lehet rakni biztonságosan az autóra? Volt már ilyen vkinek? üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Sziasztok! Mit tudtok ezekről a mozgófejű kerékcsavarokról fel lehet rakni biztonságosan az autóra? Volt már ilyen vkinek? üdv Öcsémnek is olyan van fenn kb 3 éve, és semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Sziasztok! Mit tudtok ezekről a mozgófejű kerékcsavarokról fel lehet rakni biztonságosan az autóra? Volt már ilyen vkinek? üdv Max pár mm-es lyuktávolság-különbséget lehet vele áthidalni, és feltétlen szükséges, hogy korrektül üljön a felni a tehermentesítőn (tehát ne a csavarok tartsák). Ha ezeknek a feltételeknek megfelel, akkor probléma nélkül használható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Sziasztok! Mit tudtok ezekről a mozgófejű kerékcsavarokról fel lehet rakni biztonságosan az autóra? Volt már ilyen vkinek? üdv 5x112, R18 volt, több nyáron át gond nélkül, tehermentesítővel, kúpos csavarral, és azóta iss az új gazdinál (gondolom még mindig...) Gondolom az 5x108-ast iss hasonlóan lehet használni Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 5x112, R18 volt, több nyáron át gond nélkül, tehermentesítővel, kúpos csavarral, és azóta iss az új gazdinál (gondolom még mindig...) Gondolom az 5x108-ast iss hasonlóan lehet használni Ja, nekünk 5x108-as van Saab-on (gyárilag ez is 5x110 ET38-as felnivel szerelt), probléma nélkül. Szívás volt addig, amíg nem gyári tehermentesítő volt fent, azzal ütött a kerék 120 felett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts