Gabo Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Sziasztok! Van 4db eladó gyári Omega felnim. 15"-os 7J ET33. Van rajta 4 db Yokohama 195/65 R15-ös gumi. Szép állapotban van nincs szétütve. Komplett 52000-ért odaadom gumistól. Tel: 30/858-7400 http://www.vatera.hu/opel_omega_gyari_aluf..._114246615.html Szívem szerint elcserélném ráfizetéssel az én 15 ös felnieimmel... de most másra kell a zsé :rolleyes: Ha pár hónap múlva épp nem leszek munkanélküli, és meglesz még akkor érdekel majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Szívem szerint elcserélném ráfizetéssel az én 15 ös felnieimmel... de most másra kell a zsé :rolleyes: Ha pár hónap múlva épp nem leszek munkanélküli, és meglesz még akkor érdekel majd! Milyen 15-ösöket akarsz eladni és mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Faceliftes Omega gyári, ötküllős 17"-os felnije eladó. Nagyon szép állapotban, nem volt javítva. Gumi nélkül. Komolytalanok kíméljenek, érdeklődni itt vagy mailben. B) Ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Faceliftes Omega gyári, ötküllős 17"-os felnije eladó. Nagyon szép állapotban, nem volt javítva. Gumi nélkül. Komolytalanok kíméljenek, érdeklődni itt vagy mailben. :blush: Ilyenek pont vannak a 3,2 esen, szal kösz nem ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ilyenek pont vannak a 3,2 esen, szal kösz nem :D :blush: Még valaki, akinek NEM kell???!!! B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Én 18-asra vágyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Milyen 15-ösöket akarsz eladni és mennyiért? Gyári 15", 6 küllős. most 30 ért van rá vevőm.. nem hibátlanok! Hétfőig kiderül kell-e nekik.. Ha nem és érdekel utána akkor a Tiéd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi20.16v Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Hello Van 4 db gyári lemezfelnim B omira. festeni kell mert rozsdásak meg stb mert két éve nem használom. Ha valkit érdekel keresen meg köszi. Az ára jelképes 1 papir /db B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 IDÉZET(Omegatd @ 2009-01-02 - 22:39) * Milyen 15-ösöket akarsz eladni és mennyiért? Gyári 15", 6 küllős. most 30 ért van rá vevőm.. nem hibátlanok! Hétfőig kiderül kell-e nekik.. Ha nem és érdekel utána akkor a Tiéd! Omegatd, nem jelentkeztél ezért elkeltek.. de ha nagyon kell, esetleg visszaveszem őket... NOS?... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Omegatd, nem jelentkeztél ezért elkeltek.. de ha nagyon kell, esetleg visszaveszem őket... NOS?... Köszi, de nem nekem kell, azért érdekeltek volna a képek. Nekem is inkább eladó 15-öseim lesznek nemsokára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Én 18-asra vágyom. Esetleg ez nem érdekel?? Egy cimborám árulja (csak segítek neki): Big Wheels Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Elsősorban peremest szeretnék. De láttam kérdeztél a Steinmetz felnit árulótól a Vaterán. Az ET23 nagyon szimpi, de nem tudom hogy fért el egy B Vecin. De a 8,5 széleset lehetett rendelni, nem volt különleges kivitel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Elsősorban peremest szeretnék. De láttam kérdeztél a Steinmetz felnit árulótól a Vaterán. Az ET23 nagyon szimpi, de nem tudom hogy fért el egy B Vecin. De a 8,5 széleset lehetett rendelni, nem volt különleges kivitel. Egyébként ET25-ös az ST1, és nem írta, hogy B Vectra, szerintem inkább C lehetett. De elfér páldául G Astra alatt iss, mert amiről lecsúsztam, az azon volt. Incontrol Kft. a Steinmetz magyarországi képviselete, van nekik raktáron 17x8,5 ET25 5x110 egy garnitúra. Az árát hagyjuk ;) Kicsit benézte, maga a Steinmetz Omega volt limitált, maga a felni nem... Még kicsit küzdök a sráccal, de persze a másikat meg el kellene adnom... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 AMG 5x110 ET33 felni, 195/65R15 Dunlop Winter Sport M3 gumival, amelyek legalább még 1 telet kibírnak eladó. Ár: 45.000. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nandesz78 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Hali Azt szeretném megtudni, hogy a következő méretű felni jó-e Opel Omega B 2.0 8V-re? Felni átmérő: 15" Felni szélesség: 6" Felni mélysége (ET szám): 49 mm Lyukosztó (csavar db): 5 db Osztókör: 110 mm Középfurat, agyátmérő: 56 mm Úgy tudom az omegára ET35-ös kell, az ET49-es nem jó rá? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Hali Azt szeretném megtudni, hogy a következő méretű felni jó-e Opel Omega B 2.0 8V-re? Felni átmérő: 15" Felni szélesség: 6" Felni mélysége (ET szám): 49 mm Lyukosztó (csavar db): 5 db Osztókör: 110 mm Középfurat, agyátmérő: 56 mm Úgy tudom az omegára ET35-ös kell, az ET49-es nem jó rá? Előre is köszi! Rosszul tudod, ET33 a gyári, de arra felmegy, csak beljebb lesz másfél centivel, ami kissé bután néz ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 ...meg az agyátmérő se 56, hanem inkább 65mm, mint az összes 5x110-es osztókörű Opel felninek tudtommal. (a 4x100-asoknak is 56.5mm amúgy) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Hali Azt szeretném megtudni, hogy a következő méretű felni jó-e Opel Omega B 2.0 8V-re? Felni átmérő: 15" Felni szélesség: 6" Felni mélysége (ET szám): 49 mm Lyukosztó (csavar db): 5 db Osztókör: 110 mm Középfurat, agyátmérő: 56 mm Úgy tudom az omegára ET35-ös kell, az ET49-es nem jó rá? Előre is köszi! első féknyeregben előfordulhat, hogy elakadsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 első féknyeregben előfordulhat, hogy elakadsz. 2 literesnél nem, de 2.5-től már igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Tegnap görgőzték a gyári 15-ös alufelnimet(intra). Mondták hogy elég masszív cucc, meg hogy a 195/65-ös gumi elég magas ahhoz, hogy ne legyen baja, mégis csúnyán sikerült megütnöm vhol. De az a baj, hogyha olyan masszív a felni, és nagy a gumi, legalább egy sindarabon kellett volna átmennem hogy nagyot kapjon. Én pedig még hasonlóra se emlékszem 3000 pénzért csinálták. De ez a nagyobb javítás kategóriába ment. Így jártam! PSZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Azt szeretném megtudni, hogy a következő méretű felni jó-e Opel Omega B 2.0 8V-re? Nem, kicsi az agyátmérő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Tegnap görgőzték a gyári 15-ös alufelnimet(intra). Mondták hogy elég masszív cucc, meg hogy a 195/65-ös gumi elég magas ahhoz, hogy ne legyen baja, mégis csúnyán sikerült megütnöm vhol. De az a baj, hogyha olyan masszív a felni, és nagy a gumi, legalább egy sindarabon kellett volna átmennem hogy nagyot kapjon. Én pedig még hasonlóra se emlékszem 3000 pénzért csinálták. De ez a nagyobb javítás kategóriába ment. Így jártam! PSZ Hát szvsz téged megvezettek... hacsak nem érezted te is, hogy üt a felni (ami ugye lehet szál szakadt gumi is...) 3 éve van meg a 15 ös intrám, télen használom, nem kímélem, de hogy görgőzni kellett volna... még mikor használtan vettem, akkor se kellett. Mondjuk én 205/65 tel használom, visszaszámolva a 235/45-17 ből ez jött ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Hát szvsz téged megvezettek... hacsak nem érezted te is, hogy üt a felni (ami ugye lehet szál szakadt gumi is...) 3 éve van meg a 15 ös intrám, télen használom, nem kímélem, de hogy görgőzni kellett volna... még mikor használtan vettem, akkor se kellett. Mondjuk én 205/65 tel használom, visszaszámolva a 235/45-17 ből ez jött ki... A másik oldalon volt szálszakadt a gumi, azon ahol a felni volt sérülve ott nem. De emlékszem tisztán, hogy mikor feldobtam nyárra a kerekeket, akkor nem volt semmi baja. Biztos nagyon jó lett volna egy tizensok colos felni, peremes gumival, tuti nem 3000 pénz let volna:) Viszont a belsó perem volt elgörbülve, kívülről nem is lehetett látni, de jele volt szerintem, hogy néha elengedte ott a levegőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Hiába erősebb a gyári felni, peremnél az is gyenge... nekem is hajlott már az egyik, azt Gyula megoldotta egy samuval :lol: Majdhogynem nem is kellett grammolni, jó az érzéke hozzá <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 A másik oldalon volt szálszakadt a gumi, azon ahol a felni volt sérülve ott nem. De emlékszem tisztán, hogy mikor feldobtam nyárra a kerekeket, akkor nem volt semmi baja. Biztos nagyon jó lett volna egy tizensok colos felni, peremes gumival, tuti nem 3000 pénz let volna:) Viszont a belsó perem volt elgörbülve, kívülről nem is lehetett látni, de jele volt szerintem, hogy néha elengedte ott a levegőt. asszem félreértetted.. van 1 15" os Intra felnikészlet télire.. ami nekem nem hajlik... <_< Meg van 17 es nyárira, ami már nem hajlik... ill a 9,5 essel nincs tapasztalatom, még nem tudott felkerülni a kocsira, csak a "régi" 7,5 esek... :lol: :lol: A régi 17 esem (vmi gagyesz MAK vagy mi volt) na az hajlott havonta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts