Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  MalterKoma írta:
A klubosoknak meg nem....

Mindent nem lehet... :D Azért nem várhatod el ezeket tőle.. neked... :D

De pl ezért jó majdnem egyedi rendszám, meg olyan verda ami nem terem minden bokorba, mélykék Pista már csak tudja, mikor merő véletlenségből rábukkant a kocsimra :D (én meg reggel a bokor alatt a pólóimra :P )

Elküldve
  Gabo írta:
Mindent nem lehet... :D Azért nem várhatod el ezeket tőle.. neked... :D

De pl ezért jó majdnem egyedi rendszám, meg olyan verda ami nem terem minden bokorba, mélykék Pista már csak tudja, mikor merő véletlenségből rábukkant a kocsimra :D (én meg reggel a bokor alatt a pólóimra :P )

Delirium tremens?

Elküldve
  Omegatd írta:
Delirium tremens?

Gabo írta:
ilyen hosszú rendszám is lehet otthon? :D

Vagy csak arra vagy kíváncsi miért a bokorban? Mert oda dobta be a MOTE-s pólóimat hajnalban, mikor eltévedt, és véletlenül rábukkant a kocsimra egy utcában...

Elküldve
  Gabo írta:
Vagy csak arra vagy kíváncsi miért a bokorban? Mert oda dobta be a MOTE-s pólóimat hajnalban, mikor eltévedt, és véletlenül rábukkant a kocsimra egy utcában...

Aha, szal ellopták és Pista megtalálta...

Elküldve
  Omegatd írta:
Aha, szal ellopták és Pista megtalálta...

Szerencsére nem, csak ő spec azt tudta, hogy a XVI kerben lakom, pedig a 3.ban, mert ott az asszony (ill volt, mert most kicsit messzebb... ill nekem most közelebb kb 30 cm re, de Mo-tól picit többször 30-ra :P) és meglepődött, mikor rátalált a kocsira - és mivel nála voltak a megvett, de előtte át nem adott pólók, így jogosan úgy gondolta beadja hajnali 3 kor :D :D De hogy ő alkoholos befolyásoltság alatt volt-e azt nem tudom :D

Elküldve
  kori írta:
Én már emeltem fel gyári emelővel, igaz csak egyszer, de nem volt vele gondom. Ez legalább alámegy, mert a krokodil nem :D Öröm is a téli-tavaszi kerékcsere. Két kézzel sárvédőnél meg kell emelnem a kocsit, lábbal meg alárugdosni közben a krokodilt :D

Az még nem jutott eszedbe hogy ráállj azzal a kerékkel egy deszkára amelyiket cserélni akarod és akkor aláfér a kroki?

Elküldve
  tgabika76 írta:
Az még nem jutott eszedbe hogy ráállj azzal a kerékkel egy deszkára amelyiket cserélni akarod és akkor aláfér a kroki?

Nem. Jobban szeretek szpni :D Tegnap el is akartamn menni felvonulni a ratyik közé. Bár öcsém fenn volt, de ő hivatalból :D

Elküldve
  kori írta:
Nem. Jobban szeretek szpni :D Tegnap el is akartamn menni felvonulni a ratyik közé. Bár öcsém fenn volt, de ő hivatalból :D

Akkor most az öcséd meleg, vagy rendőr, esetleg mindkettő?

Elküldve
  skyrangr írta:
7 golyó van a PA63-as szolgálati fegyver egy tárában...

Nade ne offoljunk már ennyire :D

"Golyó? Lőszer esetleg...és ha megakarja húzni a ravaszt, eküszöm magának, hogy holnapra szerzek egy rókát!" :D

Seregben mindig ezt kaptuk... :D

Elküldve
  J0hnny írta:
"Golyó? Lőszer esetleg...és ha megakarja húzni a ravaszt, eküszöm magának, hogy holnapra szerzek egy rókát!" :D

Seregben mindig ezt kaptuk... :D

Ha ügyes vagyok, akkor azonnal tudok kirakni rókát :D

Elküldve
  skyrangr írta:
7 golyó van a PA63-as szolgálati fegyver egy tárában...

Nade ne offoljunk már ennyire :D

Ja, meg 7 tartalék tárban az már 14, a Parában meg 14 +14 a tárban az 28. Az már barátibb. A Glockról nem is szólva...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.