Omegatd Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 A klubosoknak meg nem.... Ne tetézd!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 A klubosoknak meg nem.... Mindent nem lehet... :D Azért nem várhatod el ezeket tőle.. neked... :D De pl ezért jó majdnem egyedi rendszám, meg olyan verda ami nem terem minden bokorba, mélykék Pista már csak tudja, mikor merő véletlenségből rábukkant a kocsimra :D (én meg reggel a bokor alatt a pólóimra :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Mindent nem lehet... :D Azért nem várhatod el ezeket tőle.. neked... :D De pl ezért jó majdnem egyedi rendszám, meg olyan verda ami nem terem minden bokorba, mélykék Pista már csak tudja, mikor merő véletlenségből rábukkant a kocsimra :D (én meg reggel a bokor alatt a pólóimra :P ) Delirium tremens? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Delirium tremens? ilyen hosszú rendszám is lehet otthon? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Delirium tremens? ilyen hosszú rendszám is lehet otthon? :D Vagy csak arra vagy kíváncsi miért a bokorban? Mert oda dobta be a MOTE-s pólóimat hajnalban, mikor eltévedt, és véletlenül rábukkant a kocsimra egy utcában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Vagy csak arra vagy kíváncsi miért a bokorban? Mert oda dobta be a MOTE-s pólóimat hajnalban, mikor eltévedt, és véletlenül rábukkant a kocsimra egy utcában... Aha, szal ellopták és Pista megtalálta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Aha, szal ellopták és Pista megtalálta... Szerencsére nem, csak ő spec azt tudta, hogy a XVI kerben lakom, pedig a 3.ban, mert ott az asszony (ill volt, mert most kicsit messzebb... ill nekem most közelebb kb 30 cm re, de Mo-tól picit többször 30-ra :P) és meglepődött, mikor rátalált a kocsira - és mivel nála voltak a megvett, de előtte át nem adott pólók, így jogosan úgy gondolta beadja hajnali 3 kor :D :D De hogy ő alkoholos befolyásoltság alatt volt-e azt nem tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Ha már az emelőknél tartunk. http://img131.imagevenue.com/loc595/th_975...8_122_595lo.JPG Lehet, hogy csak nekem újdonság, de eddíg még nem láttam ilyet. Autómosóban találkoztam már ilyennel, arra a célra végül is jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Én már emeltem fel gyári emelővel, igaz csak egyszer, de nem volt vele gondom. Ez legalább alámegy, mert a krokodil nem :D Öröm is a téli-tavaszi kerékcsere. Két kézzel sárvédőnél meg kell emelnem a kocsit, lábbal meg alárugdosni közben a krokodilt :D Az még nem jutott eszedbe hogy ráállj azzal a kerékkel egy deszkára amelyiket cserélni akarod és akkor aláfér a kroki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Az még nem jutott eszedbe hogy ráállj azzal a kerékkel egy deszkára amelyiket cserélni akarod és akkor aláfér a kroki? Nem. Jobban szeretek szpni :D Tegnap el is akartamn menni felvonulni a ratyik közé. Bár öcsém fenn volt, de ő hivatalból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Nem. Jobban szeretek szpni :D Tegnap el is akartamn menni felvonulni a ratyik közé. Bár öcsém fenn volt, de ő hivatalból :D Akkor most az öcséd meleg, vagy rendőr, esetleg mindkettő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Akkor most az öcséd meleg, vagy rendőr, esetleg mindkettő? Igen. Mármint rendőr :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Igen. Mármint rendőr :D Akkor nem csütörtökön kellett volna hivatalból felmenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ha már az emelőknél tartunk. http://img131.imagevenue.com/loc595/th_975...8_122_595lo.JPG Lehet, hogy csak nekem újdonság, de eddíg még nem láttam ilyet. De én igen,kb.15 éve egy hasonló autómosóban,de aztán azóta se.Viszont láttam már egyoszlopos csáposemelőt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Akkor nem csütörtökön kellett volna hivatalból felmenni? Berendelték szolgálatba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Berendelték szolgálatba. Az a szerencséjük, hogy én nem vagyok rendőr... akkor legalább 7-el kevesebben lennének :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Berendelték szolgálatba. Ja, tényleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Az a szerencséjük, hogy én nem vagyok rendőr... akkor legalább 7-el kevesebben lennének :D Na ezt nem bírom értelmezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Na ezt nem bírom értelmezni... 7 golyó van a PA63-as szolgálati fegyver egy tárában... Nade ne offoljunk már ennyire :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 De én igen,kb.15 éve egy hasonló autómosóban,de aztán azóta se.Viszont láttam már egyoszlopos csáposemelőt. :D Ez is csápos emelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 7 golyó van a PA63-as szolgálati fegyver egy tárában... Nade ne offoljunk már ennyire :D "Golyó? Lőszer esetleg...és ha megakarja húzni a ravaszt, eküszöm magának, hogy holnapra szerzek egy rókát!" :D Seregben mindig ezt kaptuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 "Golyó? Lőszer esetleg...és ha megakarja húzni a ravaszt, eküszöm magának, hogy holnapra szerzek egy rókát!" :D Seregben mindig ezt kaptuk... :D Ha ügyes vagyok, akkor azonnal tudok kirakni rókát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ha ügyes vagyok, akkor azonnal tudok kirakni rókát :D Meg is húzod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Meg is húzod? :D azt a ravasz húzogatókra hagyom... Még jó hogy nem maradtam a seregben.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 7 golyó van a PA63-as szolgálati fegyver egy tárában... Nade ne offoljunk már ennyire :D Ja, meg 7 tartalék tárban az már 14, a Parában meg 14 +14 a tárban az 28. Az már barátibb. A Glockról nem is szólva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts