Omegatd Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 ha az árát is elmondom, akkor még talán le is köpsz! :D (ja, és FULL padkamentes) Ha jól látom 16-os, mi a méretei? Mert nekem 17-es kellene, a 16-osom az ET44-es, ami Vectrára való... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Ha jól látom 16-os, mi a méretei? Mert nekem 17-es kellene, a 16-osom az ET44-es, ami Vectrára való... Nem, 15-ös Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Az autóra felrakva is van képed? :D Én majd vekire akarok valami felnit venni, vszínüleg jövőre marad ez is, de az a benyomásom, hogy nagy /és kevésbé sportos :D / kocsikon a vékonyküllőjű alufelnik nem néznek ki túl jól. Eddig csak astra meg veki felniket nézegettem, de ha jól gondolom ez felmegy az enyémre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Az autóra felrakva is van képed? :D Én majd vekire akarok valami felnit venni, vszínüleg jövőre marad ez is, de az a benyomásom, hogy nagy /és kevésbé sportos :P / kocsikon a vékonyküllőjű alufelnik nem néznek ki túl jól. Eddig csak astra meg veki felniket nézegettem, de ha jól gondolom ez felmegy az enyémre is. Hát ha 5x110 az osztókör, meg 33 az ET, illetve a tehermentesítő mérete is stimmel akkor felmegy rá. Ja, délután csinálok róla fotót, tegnap csak 3 kereket sikerült kicserélni, az utolsó maradt a régi, a 20. csavart nem tudtam kihajtani, inkább kinyalta a kulcsot :D Majd ma, levegővel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Hát ha 5x110 az osztókör, meg 33 az ET, illetve a tehermentesítő mérete is stimmel akkor felmegy rá. Ja, délután csinálok róla fotót, tegnap csak 3 kereket sikerült kicserélni, az utolsó maradt a régi, a 20. csavart nem tudtam kihajtani, inkább kinyalta a kulcsot :D Majd ma, levegővel :D Faxa kulcsod lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Faxa kulcsod lehet... az hát. made by opel. csuklott is az összes rokona a nyomorult parasztnak, aki jóváhagyta hogy ilyen szerszámot adjanak az autó mellé. szerencsém, hogy nem az autópálya mellett, egy defektes kerék mellett jött elő ez a nyomor. vicc az egészben, hogy teljesen új kulcs volt, még néztem is, hogy mi a szarért lötyög a 17-es csavaron... már alapból volt egy fél mm-es játéka. mindegy, beszereztem egy rendeset, azzal nem lesz probléma az elkövetkezendő években :D megjegyzem, ugyanilyen indokból b@sztam ki az autóból a gyári emelőt... azt is rektálisan helyezném el az illetékeseknek, úgy jó mélyen. úgyhogy most a kis olajemelő, meg a rendes kerékkulcs bent lapul hátul, remélhetőleg legközelebb csak a tél közeledtével kerülnek elő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 az hát. made by opel. csuklott is az összes rokona a nyomorult parasztnak, aki jóváhagyta hogy ilyen szerszámot adjanak az autó mellé. szerencsém, hogy nem az autópálya mellett, egy defektes kerék mellett jött elő ez a nyomor. vicc az egészben, hogy teljesen új kulcs volt, még néztem is, hogy mi a szarért lötyög a 17-es csavaron... már alapból volt egy fél mm-es játéka. mindegy, beszereztem egy rendeset, azzal nem lesz probléma az elkövetkezendő években :D megjegyzem, ugyanilyen indokból b@sztam ki az autóból a gyári emelőt... azt is rektálisan helyezném el az illetékeseknek, úgy jó mélyen. úgyhogy most a kis olajemelő, meg a rendes kerékkulcs bent lapul hátul, remélhetőleg legközelebb csak a tél közeledtével kerülnek elő! :D Nekem iss még a gyári kerékkulcsom van, '94-es, de mükszik ######án, meg masszív... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Nekem iss még a gyári kerékkulcsom van, '94-es, de mükszik ######án, meg masszív... Hát akkor nekem pénteki, vagy hétfői szállítmány jutott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 az hát. made by opel. csuklott is az összes rokona a nyomorult parasztnak, aki jóváhagyta hogy ilyen szerszámot adjanak az autó mellé. szerencsém, hogy nem az autópálya mellett, egy defektes kerék mellett jött elő ez a nyomor. vicc az egészben, hogy teljesen új kulcs volt, még néztem is, hogy mi a szarért lötyög a 17-es csavaron... már alapból volt egy fél mm-es játéka. mindegy, beszereztem egy rendeset, azzal nem lesz probléma az elkövetkezendő években :D megjegyzem, ugyanilyen indokból b@sztam ki az autóból a gyári emelőt... azt is rektálisan helyezném el az illetékeseknek, úgy jó mélyen. úgyhogy most a kis olajemelő, meg a rendes kerékkulcs bent lapul hátul, remélhetőleg legközelebb csak a tél közeledtével kerülnek elő! :D Nekem a gyík orsós emelőről borult le a kocsi,jól lenyúzta a küszöböt.Repült is a méh-telepre,a kroki meg ment a helyére.A gyári szerszámkészlet arra jó,hogy magadat hidd balféknek vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Én már emeltem fel gyári emelővel, igaz csak egyszer, de nem volt vele gondom. Ez legalább alámegy, mert a krokodil nem :D Öröm is a téli-tavaszi kerékcsere. Két kézzel sárvédőnél meg kell emelnem a kocsit, lábbal meg alárugdosni közben a krokodilt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Csápos emelő a megoldás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Nekem a gyík orsós emelőről borult le a kocsi,jól lenyúzta a küszöböt.Repült is a méh-telepre,a kroki meg ment a helyére.A gyári szerszámkészlet arra jó,hogy magadat hidd balféknek vele :D Dettó. Cimbi is ugyanígy járt vele, lebukott a gyári emelőről. Egyetlen egy alkalmazásra jó, ha szilárd burkolaton kell használni. De ez meg elég ritka, az országút közepén nem cserélhetsz kereket, az út széle meg ritkán aszfaltozott/betonozott :D Az autózás történetében elég gyenge pont ez az emelő téma, és a vicc az egészben, hogy a legótvarabb autóhoz adták a legjobb emelőt... Ugye a Dacia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Én már emeltem fel gyári emelővel, igaz csak egyszer, de nem volt vele gondom. Ez legalább alámegy, mert a krokodil nem :D Öröm is a téli-tavaszi kerékcsere. Két kézzel sárvédőnél meg kell emelnem a kocsit, lábbal meg alárugdosni közben a krokodilt :D Kis méretű krokit kell szerezni. Az otthoni, 2,5 tonnás, vagy mennyi, az bajosan fér alá valóban (és nekem gyári a hasmagasság), de szereztem egy kicsit, asszem 1tonnás, azzal nincs baj Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Csápos emelő a megoldás... Az nem fér el az autóban.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Az nem fér el az autóban.... :D Dehogynem. Csak kicsit leül tőle. Meg az generátortól ami hajtja :D Igazán feltalálhatnák már az instant csápos emelőt. Vízhez kevered, és kész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Az nem fér el az autóban.... :D Kell szerezni összecsukható-felfújható változatot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Ha már az emelőknél tartunk. Lehet, hogy csak nekem újdonság, de eddíg még nem láttam ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Ha már az emelőknél tartunk. Lehet, hogy csak nekem újdonság, de eddíg még nem láttam ilyet. Érdekes, az tuti. Mondjuk kipufogót ne akarj leszedni, meg váltót se nagyon :D Emellett nem lehet gyenge az emelőrúd terhelése sem (mivel ugye az autók nem 50-50%-os súlyelosztásúak) Svédben a 'Gör det själv' (Csináld magad) műhelyekben meg olyan emelő van, ahol az autóval végülis egy keretbe állsz be, ez emeli az autót. A keret hosszanti oldalán csúszkás, a középtengely felé benyúló papucsok vannak, amiket a küszöbre állíthatsz. Nem rossz megoldás, de néha igen nehézzé teszi a hozzáférést a futóműhöz. Viszont asszem nem engedélyezett a csápos emelő használata, ahhoz ugye kell némi rutin, ezt meg bárki használhatja. Kisebb az esély hogy leesik róla az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Kell szerezni összecsukható-felfújható változatot... Reklámozták valahol a felfújható, párnás emelőt. Rádugod a kipufogóra, és a motorral felfújatod, mint egy gumimatracot. Nem rossz ötlet, de mondjuk olyasmiket biztos nem kerül ki, hogy benzin-fékcsövek, elektromos vezetékek, benzintank... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Ha már az emelőknél tartunk. http://img131.imagevenue.com/loc595/th_975...8_122_595lo.JPG Lehet, hogy csak nekem újdonság, de eddíg még nem láttam ilyet. Tied az ikunuku Omega? Láttam már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Érdekes, az tuti. Mondjuk kipufogót ne akarj leszedni, meg váltót se nagyon :D Emellett nem lehet gyenge az emelőrúd terhelése sem (mivel ugye az autók nem 50-50%-os súlyelosztásúak) Svédben a 'Gör det själv' (Csináld magad) műhelyekben meg olyan emelő van, ahol az autóval végülis egy keretbe állsz be, ez emeli az autót. A keret hosszanti oldalán csúszkás, a középtengely felé benyúló papucsok vannak, amiket a küszöbre állíthatsz. Nem rossz megoldás, de néha igen nehézzé teszi a hozzáférést a futóműhöz. Viszont asszem nem engedélyezett a csápos emelő használata, ahhoz ugye kell némi rutin, ezt meg bárki használhatja. Kisebb az esély hogy leesik róla az autó. A csápos elődje. Én rengeteget láttam, olajos emelőnek hívják. Sok falusi pajtában fellelhető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Ha már az emelőknél tartunk. Lehet, hogy csak nekem újdonság, de eddíg még nem láttam ilyet. Zsír, az én előző verdám is hasonló rendszámmal futott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Tied az ikunuku Omega? Igen. Tényleg ikunuku, mert télen, amikor a nagy hideg volt, hiába mondtam neki, hogy idulj már be te sz@r. Beletelt egy kis időbe, hogy felfogja mit akarok. :D Láttam már... Merre? Te minden Omegának megjegyzed a rendszámát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Igen. Tényleg ikunuku, mert télen, amikor a nagy hideg volt, hiába mondtam neki, hogy idulj már be te sz@r. Beletelt egy kis időbe, hogy felfogja mit akarok. :D Merre? Te minden Omegának megjegyzed a rendszámát? Általában igen. A klubosokat ismerem. Idegeneknek szoktam villantani is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Általában igen. A klubosokat ismerem. Idegeneknek szoktam villantani is... A klubosoknak meg nem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts