Omegatd Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Pedig mennyi autó készült 3 csavarral... (Dacia, a kortárs Renault-ok, Citroen-ek (asszem még a 106-oson is)) mind-mind 3 csavaros kerékkel készülte. És az semmi, milyen szar amikor csak 1 csavarral rakják fel a felnit! ;) Ez most ennyire sötét, vagy játssza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Ez most ennyire sötét, vagy játssza? 50-50% :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 50-50% :D Valami hasonló jött le nekem ISS! Bár helyesen írni sem tud, meg a java még hátravan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
robesz83 Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Sziasztok!! Opel Omega C-re kellene gyári alufelni 17" esetleg ha valamóki tudna az jó lenne köszönöm előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Sziasztok!! Opel Omega C-re kellene gyári alufelni 17" esetleg ha valamóki tudna az jó lenne köszönöm előre is C Omegára nem gyártottak alufelnit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Ami azt illeti C Omegára nem gyártottak semmit sem (még egy átkozott ablaktörlőlapátot sem a roh@dtak), viszont a B2 cuccai jók hozzá... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MátéDebrecen Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Sziasztok!! Opel Omega C-re kellene gyári alufelni 17" esetleg ha valamóki tudna az jó lenne köszönöm előre is Nekem van, bár B2 omegának vagy facelift utáninak szokás nevezni.. A két hátsón vadiúj gumikkal, karc és sérülés mentes. Viszont van egy rossz hírem... Csak akkor eladó, ha egy olyan jó ajánlatot kapok, hogy a lélegzetem eláll. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Nekem van, bár B2 omegának vagy facelift utáninak szokás nevezni.. A két hátsón vadiúj gumikkal, karc és sérülés mentes. Viszont van egy rossz hírem... Csak akkor eladó, ha egy olyan jó ajánlatot kapok, hogy a lélegzetem eláll. :) 15Ft? :D elég lélegzetelállító volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Ami azt illeti C Omegára nem gyártottak semmit sem (még egy átkozott ablaktörlőlapátot sem a roh@dtak), viszont a B2 cuccai jók hozzá... ;) Ja, a rohadtak. Nagy kicseszés ez így. De hát mit tehet az ember!? :P Mindig csak a tákolás! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MátéDebrecen Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 15Ft? :D elég lélegzetelállító volt? :D Direkt emiatt írtam, hogy "ha egy olyan JÓ ajánlatot kapok". :D Viszont csak most csak neked. Eladva 15 ft-ért. Viszont a posta kicsit drága ~200.000 ft :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Direkt emiatt írtam, hogy "ha egy olyan JÓ ajánlatot kapok". :D Viszont csak most csak neked. Eladva 15 ft-ért. Viszont a posta kicsit drága ~200.000 ft :D:D Nem kell posta, házhoz megyek! :P (és csomagolni se kell, viszem ahogy van! :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Nekem van, bár B2 omegának vagy facelift utáninak szokás nevezni.. A két hátsón vadiúj gumikkal, karc és sérülés mentes. Viszont van egy rossz hírem... Csak akkor eladó, ha egy olyan jó ajánlatot kapok, hogy a lélegzetem eláll. :) Dobj már egy képet erről a felniről, ha már ilyen sokra tartod!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 15Ft? :D elég lélegzetelállító volt? :D Garnitúra vagy darabár??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MátéDebrecen Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Dobj már egy képet erről a felniről, ha már ilyen sokra tartod!! ;) Azért tartom ennyire, mert amúgy nem akarom eladni. De, ha mondanak egy olyan árat amit hülyeség lenne kihagyni, akkor eladó.:) Képet este rakok fel. Amúgy Skyrangr-nek szett ár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 :) Képet este rakok fel. ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 ???? Ne türelmetlenkedj! Nem mondta, hogy melyik este... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MátéDebrecen Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Hoppá. Elfelejtettem. Holnap csinálok róla egy képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Hoppá. Elfelejtettem. Holnap csinálok róla egy képet. Melyik holnap? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
robesz83 Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Sziasztok !! Opel Omega C-hez keresek gyári 17"alufelnit esetleg ha valaki tud az írjon köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
robesz83 Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 C Omegára nem gyártottak alufelnit. Akkor pontosítok B2 de szerintem tudod de ez a közismert név hogy C Omega nekem van 2-is egy 2.5dti és egy 2.0dti Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Melyik holnap? :D Milyen vagy mááár.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Akkor pontosítok B2 de szerintem tudod de ez a közismert név hogy C Omega nekem van 2-is egy 2.5dti és egy 2.0dti A közismertség az más dolog! Közismeretek lehetnek zenészek, színészek. Aki a B2 Omegát C-nek mondja, az csak simán tudatlan és okosnak akar tetszelegni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Akkor pontosítok B2 de szerintem tudod de ez a közismert név hogy C Omega nekem van 2-is egy 2.5dti és egy 2.0dti Nekem is volt kettő, mégis B2 :D Mondjuk - Omegatd most fogd be a füled, csukd be a szemed - egyik sem volt olajkályha :D :D ill nem is lesz :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MátéDebrecen Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Későn értem haza.Ennyire jutottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
critical error Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Üdvözlök mindenkit! Vettem az omimra 17" felnit és szeretnék segítséget kapni ,hogy milyen méretű gumit vegyek rá? Én a 235/45-re gondoltam,de nem tudom az jó választás-e?Vagy inkább 225/50? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts