Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok!

Van 4db eladó gyári Omega felnim. 15"-os 7J ET33.

Van rajta 4 db Yokohama 195/65 R15-ös gumi.

Szép állapotban van nincs szétütve.

Komplett 52000-ért odaadom gumistól.

Tel: 30/858-7400

http://www.vatera.hu/opel_omega_gyari_aluf..._114246615.html

Szívem szerint elcserélném ráfizetéssel az én 15 ös felnieimmel... de most másra kell a zsé :rolleyes:

Ha pár hónap múlva épp nem leszek munkanélküli, és meglesz még akkor érdekel majd!

Elküldve
Szívem szerint elcserélném ráfizetéssel az én 15 ös felnieimmel... de most másra kell a zsé :rolleyes:

Ha pár hónap múlva épp nem leszek munkanélküli, és meglesz még akkor érdekel majd!

Milyen 15-ösöket akarsz eladni és mennyiért?

Elküldve

Faceliftes Omega gyári, ötküllős 17"-os felnije eladó. Nagyon szép állapotban, nem volt javítva. Gumi nélkül. Komolytalanok kíméljenek, érdeklődni itt vagy mailben. B)

Ilyen:

33554_1231281362.jpg

33554_1231281378.jpg

Elküldve
Faceliftes Omega gyári, ötküllős 17"-os felnije eladó. Nagyon szép állapotban, nem volt javítva. Gumi nélkül. Komolytalanok kíméljenek, érdeklődni itt vagy mailben. :blush:

Ilyenek pont vannak a 3,2 esen, szal kösz nem ;) B)

Elküldve

Gyári 15", 6 küllős. most 30 ért van rá vevőm.. nem hibátlanok!

Hétfőig kiderül kell-e nekik.. Ha nem és érdekel utána akkor a Tiéd!

Elküldve

Hello

Van 4 db gyári lemezfelnim B omira.

festeni kell mert rozsdásak meg stb mert két éve nem használom.

Ha valkit érdekel keresen meg köszi.

Az ára jelképes 1 papir /db B)

Elküldve
IDÉZET(Omegatd @ 2009-01-02 - 22:39) *

Gyári 15", 6 küllős. most 30 ért van rá vevőm.. nem hibátlanok!

Hétfőig kiderül kell-e nekik.. Ha nem és érdekel utána akkor a Tiéd!

Omegatd, nem jelentkeztél ezért elkeltek.. de ha nagyon kell, esetleg visszaveszem őket... NOS?...

Elküldve
Omegatd, nem jelentkeztél ezért elkeltek.. de ha nagyon kell, esetleg visszaveszem őket... NOS?...

Köszi, de nem nekem kell, azért érdekeltek volna a képek. Nekem is inkább eladó 15-öseim lesznek nemsokára...

Elküldve

Elsősorban peremest szeretnék. De láttam kérdeztél a Steinmetz felnit árulótól a Vaterán. Az ET23 nagyon szimpi, de nem tudom hogy fért el egy B Vecin. De a 8,5 széleset lehetett rendelni, nem volt különleges kivitel.

Elküldve
Elsősorban peremest szeretnék. De láttam kérdeztél a Steinmetz felnit árulótól a Vaterán. Az ET23 nagyon szimpi, de nem tudom hogy fért el egy B Vecin. De a 8,5 széleset lehetett rendelni, nem volt különleges kivitel.

Egyébként ET25-ös az ST1, és nem írta, hogy B Vectra, szerintem inkább C lehetett. De elfér páldául G Astra alatt iss, mert amiről lecsúsztam, az azon volt.

Incontrol Kft. a Steinmetz magyarországi képviselete, van nekik raktáron 17x8,5 ET25 5x110 egy garnitúra. Az árát hagyjuk ;)

Kicsit benézte, maga a Steinmetz Omega volt limitált, maga a felni nem...

Még kicsit küzdök a sráccal, de persze a másikat meg el kellene adnom... B)

• 2 months later...
  • 1 month later...
Elküldve

Hali

Azt szeretném megtudni, hogy a következő méretű felni jó-e Opel Omega B 2.0 8V-re?

Felni átmérő: 15"

Felni szélesség: 6"

Felni mélysége (ET szám): 49 mm

Lyukosztó (csavar db): 5 db

Osztókör: 110 mm

Középfurat, agyátmérő: 56 mm

Úgy tudom az omegára ET35-ös kell, az ET49-es nem jó rá?

Előre is köszi!

Elküldve
Hali

Azt szeretném megtudni, hogy a következő méretű felni jó-e Opel Omega B 2.0 8V-re?

Előre is köszi!

Rosszul tudod, ET33 a gyári, de arra felmegy, csak beljebb lesz másfél centivel, ami kissé bután néz ki...

Elküldve
Hali

Előre is köszi!

első féknyeregben előfordulhat, hogy elakadsz.

• 2 weeks later...
Elküldve

Tegnap görgőzték a gyári 15-ös alufelnimet(intra). Mondták hogy elég masszív cucc, meg hogy a 195/65-ös gumi elég magas ahhoz, hogy ne legyen baja, mégis csúnyán sikerült megütnöm vhol. De az a baj, hogyha olyan masszív a felni, és nagy a gumi, legalább egy sindarabon kellett volna átmennem hogy nagyot kapjon. Én pedig még hasonlóra se emlékszem 3000 pénzért csinálták. De ez a nagyobb javítás kategóriába ment. Így jártam!

PSZ

Elküldve
Tegnap görgőzték a gyári 15-ös alufelnimet(intra). Mondták hogy elég masszív cucc, meg hogy a 195/65-ös gumi elég magas ahhoz, hogy ne legyen baja, mégis csúnyán sikerült megütnöm vhol. De az a baj, hogyha olyan masszív a felni, és nagy a gumi, legalább egy sindarabon kellett volna átmennem hogy nagyot kapjon. Én pedig még hasonlóra se emlékszem 3000 pénzért csinálták. De ez a nagyobb javítás kategóriába ment. Így jártam!

PSZ

Hát szvsz téged megvezettek... hacsak nem érezted te is, hogy üt a felni (ami ugye lehet szál szakadt gumi is...) 3 éve van meg a 15 ös intrám, télen használom, nem kímélem, de hogy görgőzni kellett volna... még mikor használtan vettem, akkor se kellett.

Mondjuk én 205/65 tel használom, visszaszámolva a 235/45-17 ből ez jött ki...

Elküldve
Hát szvsz téged megvezettek... hacsak nem érezted te is, hogy üt a felni (ami ugye lehet szál szakadt gumi is...) 3 éve van meg a 15 ös intrám, télen használom, nem kímélem, de hogy görgőzni kellett volna... még mikor használtan vettem, akkor se kellett.

Mondjuk én 205/65 tel használom, visszaszámolva a 235/45-17 ből ez jött ki...

A másik oldalon volt szálszakadt a gumi, azon ahol a felni volt sérülve ott nem. De emlékszem tisztán, hogy mikor feldobtam nyárra a kerekeket, akkor nem volt semmi baja. Biztos nagyon jó lett volna egy tizensok colos felni, peremes gumival, tuti nem 3000 pénz let volna:) Viszont a belsó perem volt elgörbülve, kívülről nem is lehetett látni, de jele volt szerintem, hogy néha elengedte ott a levegőt.

Elküldve

Hiába erősebb a gyári felni, peremnél az is gyenge... nekem is hajlott már az egyik, azt Gyula megoldotta egy

samuval :lol: Majdhogynem nem is kellett grammolni, jó az érzéke hozzá <_<

Elküldve
A másik oldalon volt szálszakadt a gumi, azon ahol a felni volt sérülve ott nem. De emlékszem tisztán, hogy mikor feldobtam nyárra a kerekeket, akkor nem volt semmi baja. Biztos nagyon jó lett volna egy tizensok colos felni, peremes gumival, tuti nem 3000 pénz let volna:) Viszont a belsó perem volt elgörbülve, kívülről nem is lehetett látni, de jele volt szerintem, hogy néha elengedte ott a levegőt.

asszem félreértetted.. van 1 15" os Intra felnikészlet télire.. ami nekem nem hajlik... <_<

Meg van 17 es nyárira, ami már nem hajlik... ill a 9,5 essel nincs tapasztalatom, még nem tudott felkerülni a kocsira, csak a "régi" 7,5 esek... :lol: :lol:

A régi 17 esem (vmi gagyesz MAK vagy mi volt) na az hajlott havonta....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.