opel77 Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Hali, nem kell valakinek 4db 15" opel gyári alufelni? B Omegára való 6 küllős, és elég jó állapotban van, 7j x15-ös, 10e/db. Ha érdekel írj egy e-mailt telefonszámmal vagy hívj a 06 20 976-4171-en. A felni így néz ki ezen a linken megnézheted: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május23, 2004 Megoszt Elküldve Május23, 2004 Nincs ilyen kódszámú hirdetés a rendszerben :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május23, 2004 Megoszt Elküldve Május23, 2004 hali TD gyári felnit keresel akkor kopogj be, van! :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Gyári felnim van, sőt alum is van, csak kellene hozzá olcsón 6mm-es nyomtávszélesítő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Ne vegyél olcsót, mert ha leszakad, k drága lesz az olcsó.. Inkább csináltass esztergályossal, és vegyél hozzá 6mm-vel hosszabb csavart. Egyébként jobban járnál, ha kisebb ET számú felnit vennél, vagy megvennéd a 2000 utáni omega 17"-es gyári felnijét. Én is ezt tettem. Különben meg minek is akarod szélesíteni egy diesel omega kombi nyomtávát? Az szerintem egy tipikusan, konzervatív családi autó. A szélesebb nyomtávnak vannak hátulütői is. Jobban terpeszt - jobban kopik a gumi széle, hamarabb tönkremegy a kerékcsapágy, lengéscsillapító, szilent stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Dark az omegán lehet állitani a hátsó futómü terpestését nem mint a calibrán!!! TD az igaz hogy az ócsó nem mindég ócsó de ha pogácsázol hosszab csavarok kellenek és keményebbek ,a gyári csavar kem.10.9 a pogácsásé12.0 tól kezdödik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Fiúk, köszi a segitséget. Nem szélesíteni akarom, hanem - mivel megszivattam magam - használni a felniket amelyeket megvettem. A felni, gyári 7 küllős Senator felni, 6X15 ET39, ugyebár az omega osztóköre meg ET33. Mivel elől 296-os tárcsa van, nem megy fel, beleér a féknyeregbe. Ezért kellene a 6mm-es pogi, mely az ET-t 33-ra állítaná, mely a gyári méret. Természetesen nagyobb tőcsavarokat vennék 5-6 mm-rel. Eddig azt a javaslatot kaptam, hogy szerezzek elhasznált féktárcsát és annak a közepét felhasználva - leesztergálva róla a tárcsát - a legegyszerűbb nyomtávszélesítőt kapom. Mit szóltok hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 NEM ROSSZ CSAK MINÖSÉGTELEN !!! kerék nincs tehermentesitve!!! ezt kellene estergáltatni csak ugy hogy maradjon a tehermentesitö ami a kerékagyon van vagyis ebbe kolönbözik a nyesett tárcsa pogi a szélesitö pogácsától üdv td tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 Na igen... Lévén nem sokat akarsz szélesíteni, lehet hogy a régi tárcsa anyaga kiadja a tehermentesítő gyűrűt, ha nem, akkor külön kell esztergáltatni. A tehermentesítő egyébként azért kell, hogy a terhet NE vagy csak részben a csavarok vigyék, valamint az központosítja a felnit az agyhoz. Ha elfogadsz tőlem egy jótanácsot, eladod a Senator felnit, és veszel odavalót. Ezt egy autóépítésbe belefáradt és beleunt ember mondja neked. Hiába mondod el pontosan mit akarsz, sajnos a szakik 95%-a szarni fog rá, úgy csinálja meg, ahogy neki tetszik, vagy könnyebb. Biztos hogy ez a 6mm miatt nem megy föl a felni? Ha sikerül is megoldani, szerintem "szögelés" szaga lesz a dolognak. Én az autómat Vectra felnivel vettem, 16" ET 49!!!!!!, azon kívül hogy hülyén áll rajta, nincs vele semmi gond (ezt a felnit téli keréknek kiáltottam ki, a nyárinak vettem 17"-es Omegafelnit). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 Ok! Meggyőztetek. Eladom a felniket. Pedig nagyon vérzik értük a szívem... Nos, akkor kis segitség kellene. Jó áron Omegára 15, vagy 16-os alut keresek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 TD mint mondtam eredeti omega felnik most hamarosan szedem le öket 15col ha éerdekel hivj föl 06302254758 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Dobjál róla valami képet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Hello elveszett testvér !!!!!! Te is dobj egy képet a szeni felnikről, köszi........ 8) 8) Ha szépek, tárgyalhatunk..... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lakiatti Elküldve Október9, 2004 Megoszt Elküldve Október9, 2004 Sziasztok!Van eladó gyári B.omega acél felni garniturám,és karosszéria alkatrészek, ha esetleg érdekel valakit elér az opella.hu-nál.Üdv.lakiatti Link to comment Megosztás: More sharing options...
senator223 Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 hello engem csak a kerékör érdekelne mert ugyan olyan a felnim de nincs keréköröm:Sha ugy is megoldhato irj létci csaba0603@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
senator223 Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 hello,esztergályossal gyártas,ugyan az a minöség,csak sokkal olcsobb,tapasztalat Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 hello,esztergályossal gyártas,ugyan az a minöség,csak sokkal olcsobb,tapasztalat A hozzászólás címsorában van, hogy mikor készült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Keresek Omegára 17"es felnit, jó árban. Gumi nem fontos hogy legyen rajta. Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Keresek Omegára 17"es felnit, jó árban. Gumi nem fontos hogy legyen rajta. Gábor Szia Gyári vagy más is érdekel? MAK (Duemila) Streetfighter 5x110 ET35 17" Ha érdekel. Képek a kársztájlingon a kocsimnál, meg a hirdetések között! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 hali mindenkinek!! szerintetek hol tudok ( állítólag ) gyári opel alufelnire zárókupakot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 hali mindenkinek!! szerintetek hol tudok ( állítólag ) gyári opel alufelnire zárókupakot? A csavarokat eltakaró nagy fedélre gondolsz? Hááát jó kérdés, mert tudtommal csak felnivel egyben adják az opelnél.. persze lehet nincs igazam. Bontókat járogatnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 A csavarokat eltakaró nagy fedélre gondolsz? Hááát jó kérdés, mert tudtommal csak felnivel egyben adják az opelnél.. persze lehet nincs igazam. Bontókat járogatnám... igen arra gondolok! gyári a felni mert kaptam hozzá egyet közepet de cssak egyet. patacsinál próbálkoztam a rajta lévő számokkal de ott nem talált semit. esetleg valami ötlet még ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
senator223 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 hello,opel omega b nek elvileg sokféle aluja van én legalább5-öt látam ami eredeti gm volt ha teszel ki akor lehet tudok segiteni mert nekem is van ithol,hello Link to comment Megosztás: More sharing options...
Okta Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Sziasztok! Vettem gyári GM 15" alufelnit az Omira. ET33 meg minden más méret stimmel, az az 'oldschool' pókhálós fajta. Felgumizás, centír, egyik görgőzése, eddig minden OK. De! Az a probléma, hogy az első keréknél a féknyerget rányomja a féktárcsára!!! :D Ilyenkor mi van, hogy lehet, hogy egy gyári alufelni nem jó a kocsira??? Hú, nagyon morcos vagyok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts