mr.Drummer Elküldve Július7, 2012 Megoszt Elküldve Július7, 2012 Sziasztok. 136 lóerős 2.0 16V Calibránál olajfogyasztás van. 3000km egy liter olaj. Annyi hogy a szelepfedél tömíttésnél folyik az olaj meg a nívó pálcánál is :S Szerintetek mi lehet a gáz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Szerintem először szüntesd meg a lehetséges olajfolyási helyeket és utána figyeld mennyi olajat csippant meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kasarp Elküldve Június27, 2013 Megoszt Elküldve Június27, 2013 Régi szép idők:)) X20XEV Jó kis moci az! Bárkinek ajánlom. Szeritnem a C20XE Calik 90%-át lenyomod vele... Ugyanis azok sem tudnak 130LE többet szegénykék... X20XEV rulz. Már csak a korát tekintve is. Nekem C20XE van és mentem pár ecotec csoda ellen(calibra) és 1-2 autót mind kapott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Június27, 2013 Megoszt Elküldve Június27, 2013 Sziasztok. 136 lóerős 2.0 16V Calibránál olajfogyasztás van. 3000km egy liter olaj. Annyi hogy a szelepfedél tömíttésnél folyik az olaj meg a nívó pálcánál is :S Szerintetek mi lehet a gáz? Ha nem a belső tömítetlenség (szelepszár szimering/olajlehúzó) okozza, akkor a vékonyabb kartercső csonkjának az eltömődése okozza. Ez felelős az alapjárati kartergáz elvezetésért. A fojtószelepházon lévő kis csonk szokott eltömődni. Ezt a dugót néha elég nehéz kitakarítani, de mindenképp érdemes, mert utána a szelepfedélnél sem lesz még olajpára sem, nem hogy olajfolyás. Ami kell az egy vékonyabb drótdarab (10-15cm "L" alakban meghajtva 1mm átmérő) és azzal kikapargatni azt a 1-1,5mm es kis lyukat ami a csonk közepén van belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts