j.balint Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Sziasztok! Mi okozhat olyan jelenséget a motornál, hogy nem indul el csak néha amikor kedve van pöffen egyet kettőt és kész. A kontroll lámpa elalszik és nem jelez hibát, viszont nem indulbe. Egyedi építés, és nincs csatlakozóm hogy laptoppal megnézzük. összeérintettem a két diagnosztikai szálat, de semmi sem történik. Nem kezd el villogni a kontroll lámpa. A motor egy F astrából származik, és egy C Kadettbe került bele. A motor járt mielött a kábelezés bekerült a hejére a műszerfal mögé. Mióta bennvan nem indul. Remélem valaki összefutott már ilyen jelenséggel.
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Benzinnyomás van? Holtpontjeladó és főtengelyjeladó ok? Imo?
j.balint Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Benzinnyomás van? Holtpontjeladó és főtengelyjeladó ok? Imo? Imo jó, fötengely jeladó új (már ment vele a motor) holtpont jeladó is jóvolt idáig. injektor eltömődhet? Mert a benyahídon lévő szelepen kleresztül elég csúnya színü benzin folyt ki, mikor nyomást ellenőriztem.
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Rákellene tenni egy op-com-ra vagy tech-2-re látni élő adatokat. Gyújtás tuti rendben van? Minden csati a helyén?
j.balint Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Rákellene tenni egy op-com-ra vagy tech-2-re látni élő adatokat. Gyújtás tuti rendben van? Minden csati a helyén? Csatik rendben. De mindjárt átnézem megint. sajnos nincs belső kábelkorbácsom amire rátudnám kötni a komputert, csak az a két szál ami a motortéri kábelkorbácsból jön. EGR szelepet cseréltem rajta, meg komplett vezérlést. A vezérlés jelen van mind a 3 ponton. Néztem hogy a főtengely nem fordult-e el egy fokot, de nem. EGR meg gondolom nem játszik bele ennyire.
j.balint Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 levettem a benzincsövet hogy meglessem mennyire dzsuvás, és majdnem sírva fakadtam. 1*1mm-es fekete pöttyökkel van tele a benzin, pedig az ac elött is és utána is van szűrőm. Sajnos az autó éveket állt mielött elkezdődött az átépítés és sajnos a csövekben leült a retek gondolom. teszek bele egy szűröt közvetlenül a benzinhíd elé is egy ideig, és meglátjuk hogy mi lesz. Injektorokat kilehet valahogy tisztítani? ha nem oldódik meg a dolog akkor jövök vissza és zaklatlak titeket tovább a hülyeségeimmel! Üdv!
ukslayer Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 levettem a benzincsövet hogy meglessem mennyire dzsuvás, és majdnem sírva fakadtam. 1*1mm-es fekete pöttyökkel van tele a benzin, pedig az ac elött is és utána is van szűrőm. Sajnos az autó éveket állt mielött elkezdődött az átépítés és sajnos a csövekben leült a retek gondolom. teszek bele egy szűröt közvetlenül a benzinhíd elé is egy ideig, és meglátjuk hogy mi lesz. Injektorokat kilehet valahogy tisztítani? ha nem oldódik meg a dolog akkor jövök vissza és zaklatlak titeket tovább a hülyeségeimmel! Üdv! Lehet,valami állott sz@r lőrét szívott fel.azzal mást nem csinál,csak szív,szuszog,b@szik menni........ :D
Thor Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 Csatik rendben. De mindjárt átnézem megint. sajnos nincs belső kábelkorbácsom amire rátudnám kötni a komputert, csak az a két szál ami a motortéri kábelkorbácsból jön. EGR szelepet cseréltem rajta, meg komplett vezérlést. A vezérlés jelen van mind a 3 ponton. Néztem hogy a főtengely nem fordult-e el egy fokot, de nem. EGR meg gondolom nem játszik bele ennyire. Nem.
j.balint Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 Szervusztok! Kérdésem lenne. Szerintetek mennyit ér egy normál állapotú 170.000 km-t futott X20XEV moci váltóval, kábelköteggel, computerrel?
j.balint Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 Lehet,valami állott sz@r lőrét szívott fel.azzal mást nem csinál,csak szív,szuszog,b@szik menni........ :D Kapott új szűrőt, benzinhidat, injektorsort, és pöccre indult. A kávézacc méretű kosz miatt nem indult a paripa. Már csak elkell vinnem kitisztítani a másik injekto készletet, mert azért eldobni nem fogom. Még jó hogy 3 motornyi alkatrész van készleten itthon. :D
j.balint Elküldve Július2, 2011 Elküldve Július2, 2011 Sziasztok! olyan jelenséget képez a motorom, hogy alapon járatva pár pillanat után elkezd világítani a kontroll lámpa majd elalszik és ugyanannyi idő mulva megint világít és ezt így szaggatva játsza. Hiába érintem össze a két szálat ami a motortéri kábelkorbácsból jön (Datalink connector barna-sárga és barna-fehér) nem kezd el villogni a kontroll lámpa. menetközben nem próbáltam mit reagál, nem mertem vele így még nagyon menni, és még a visszajelző műszerek sincsenek rendesen elrendezve. Ez még mindíg a C Kadettben X20xev projekt.
j.balint Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 Sziasztok! Keresek A Vectra X20XEV ecut. Ha valakinek van infólya azt megköszönném. Igazából ha valaki lefényképezni, vagy leírná a rajta lévő számokat amivel eltudok indulni azt megköszönném! Tudom hogy ez nem Calibra, de itt van erre kihegyezett fórum. Előre is köszönöm! Üdv: -Bálint-
warwolf Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 Sziasztok! Keresek A Vectra X20XEV ecut. Ha valakinek van infólya azt megköszönném. Igazából ha valaki lefényképezni, vagy leírná a rajta lévő számokat amivel eltudok indulni azt megköszönném! Tudom hogy ez nem Calibra, de itt van erre kihegyezett fórum. Előre is köszönöm! Üdv: -Bálint- Ha a vezérlőn lévő GM szám egyezik, jó lesz. Szóval olyat keress ami egyezik a tiéddel.
j.balint Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 Ha a vezérlőn lévő GM szám egyezik, jó lesz. Szóval olyat keress ami egyezik a tiéddel. Na ez a baj! Nekem nincs! F astra elektronikával és szívótorokkal használom, de szeretném rá visszatenni a vectra szívótorkot, meg a kábelkorbácsot, mivel jóval kevesebb szenzor és kütyü van rajta, vagy csak szimplán nem látszik. Részben bemutató autónak készül, így minél kevesebb dolog látszik annál esztétikusabb. Ezért kell nekem a GM száma az A Vectrának.
tgabika76 Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 Van belőle 3 féle... Ezek itt mind Vectra A motorvezérlők cikkszámai: Először is van rajtuk egy két betűből álló kód is, az alapján még könnyebb azonosítani mint cikkszám alapján. 90357623 - S1030735 alvázszámig, gyári kód: SB 90506400 - S1030736 alvázszámtól, gyári kód: TH 90461296 - ez is a régebbi S1030735 alvázszámig való autókhoz tartozik, de a gyári kódja SD (nem tudom miben különbözik az elsőtől)
j.balint Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 Van belőle 3 féle... Ezek itt mind Vectra A motorvezérlők cikkszámai: Először is van rajtuk egy két betűből álló kód is, az alapján még könnyebb azonosítani mint cikkszám alapján. 90357623 - S1030735 alvázszámig, gyári kód: SB 90506400 - S1030736 alvázszámtól, gyári kód: TH 90461296 - ez is a régebbi S1030735 alvázszámig való autókhoz tartozik, de a gyári kódja SD (nem tudom miben különbözik az elsőtől) GM számot nem tudsz? Mert nekem ez így nem sokat mond.
j.balint Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 az elsők GM számok Most hogy mondod tényleg! :lol: Köszi!
gore007 Elküldve Január22, 2012 Elküldve Január22, 2012 Sziasztok vettem egy c20xe calibrát,azt szeretném kérdezni hogy holl találom a benya szűrűt?sehogy nem bírok rájőnni hogy holl van.Esetleg képel is tudnátok illusztrálni?előre is köcce.
tgabika76 Elküldve Január22, 2012 Elküldve Január22, 2012 Sziasztok vettem egy c20xe calibrát,azt szeretném kérdezni hogy holl találom a benya szűrűt?sehogy nem bírok rájőnni hogy holl van.Esetleg képel is tudnátok illusztrálni?előre is köcce. Az autó alján keresd a tank előtt, nagyjából a jobb hátsó kerékkel egy vonalban.
PTX Elküldve Február23, 2012 Elküldve Február23, 2012 Sziasztok! Elég erőteljesen füstölt az autóm, plusz az alapjárat is intenzíven ingadozott kb. 1000-3000 értékek között. Elvittem egy autószervizbe az autót, hogy kezdjenek már vele valamit. Azt mondták, hogy fel kell újtani a hengerfejet, eszi a gép az olajat, ezért füstöl. Az olajevésről már előtte is tudtam. Mondtam nekik, oké, akkor csináljuk a hengerfejezést. 2 kilót kicsengettem nekik, de nemhogy jobb lett volna a végeredmény, hanem talán még rosszabb, mint előtte. Ugyanúgy megmaradt a füstölés, az alapjárat ingadozás. Plusz ráadásul a generátor is megadta azóta magát, illetve az olajnyomás visszajelző lámpa is folyamatosan világít. Visszavittem nekik a verdát, most is épp ott van náluk. De én már nem nagyon bízok meg bennük. Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne kezdeni a motorral, hogy használhat(óbb) legyen? :S Köszönöm előre is az ötleteket!
kornel1129 Elküldve Április27, 2012 Elküldve Április27, 2012 Sziasztok! X20XEV-es motornak hol találom az alapjárati motorját(léptetőjét), és mennyire nehéz levenni és kitisztítani? Egyre gyakrabban áll le üresjáratban. :(
pokember Elküldve Május15, 2012 Elküldve Május15, 2012 Sziasztok! Nincs valakinek egy X20XEV-ről robbantott rajza véletlenül konkrétan az érdekelne ha leveszem az olajteknő és a blokk között lévő alu öntvényt akkor abban mi lesz és az mit fog , tömítést kellene cserélni a blokk alja és az alu teknő között mert folyik . Előre is köszönöm a segítséget .
tgabika76 Elküldve Május15, 2012 Elküldve Május15, 2012 Ez segít? (nem a 10-es számú alkatrészre gondoltál?) Opel, Calibra 1989-1997, Engine and clutch, X20xev petrol engine, Oil Pan And Fittings
tascona Elküldve Június4, 2012 Elküldve Június4, 2012 Sziasztok! Elég erőteljesen füstölt az autóm, plusz az alapjárat is intenzíven ingadozott kb. 1000-3000 értékek között. Elvittem egy autószervizbe az autót, hogy kezdjenek már vele valamit. Azt mondták, hogy fel kell újtani a hengerfejet, eszi a gép az olajat, ezért füstöl. Az olajevésről már előtte is tudtam. Mondtam nekik, oké, akkor csináljuk a hengerfejezést. 2 kilót kicsengettem nekik, de nemhogy jobb lett volna a végeredmény, hanem talán még rosszabb, mint előtte. Ugyanúgy megmaradt a füstölés, az alapjárat ingadozás. Plusz ráadásul a generátor is megadta azóta magát, illetve az olajnyomás visszajelző lámpa is folyamatosan világít. Visszavittem nekik a verdát, most is épp ott van náluk. De én már nem nagyon bízok meg bennük. Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne kezdeni a motorral, hogy használhat(óbb) legyen? :S Köszönöm előre is az ötleteket! ujak a szelepszär szimeringek? merj egy kompressziot :) ugy többet tudsz meg az olajnyomas lämpa vilägit es füstöl rossz elöjel altaläba kopott csapägyakra utal de ezt mäs is megmondja üdv Tas
Recommended Posts