ravenlord Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 Sziasztok, Egy-két helyről már hallottam, hogy állitólag valami konstrukciós hiba van ezzel a motortipussal, de nem tudtam eldönteni, hogy ezek egyedi esetek, vagy általánosak. Ha valaki tud valami infóval szolgálni a fenti témában, megköszönném... (lehet, hogy ilyet veszek...) pl. uhuhu mester... Üdv: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 "pl. uhuhu mester... " dehogy vagyok mester...... én is csak a buszról látom az autókat :) Semmi baj velük. kivéve: alapjárati motor elszennyeződik kipufogo csonk kifuj vezérmütengely jeladót legalább 1X cserélni kell. amugy szerintem a leghasználhatóbb motor..... az enyém is az X20XEV motor elődje.... :) amugy tényleg jó. amugy te mit hallottál??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Hallani rosszmájú véleményeket, miszerint az EcoTec csodák az átlagosnál jobban szeretik az olajat, valami konstrukciós megoldásból adódóan. Ennek van alapja, mester ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Hallani rosszmájú véleményeket, miszerint az EcoTec csodák az átlagosnál jobban szeretik az olajat, valami konstrukciós megoldásból adódóan. Ennek van alapja, mester ? :) :shock: milyen mester? Az ECOTEC motorok jobban szeretik az olajat mint a sima 8 szelepes autók. De ez azért van, mert ezek ugymond laza illesztésü motorok, pörgősek, és elégetik az olajat. DE az enyém pl. egy grammot SEM fogyaszt. pedig ecotec. szerintem használat függő, bár a CÉGES aSTRA g ami 170,000km -t futott, egy grammot sem fogyaszt pedig ecotec. és netudjátokmeg mitkap egésznap. na ennyi. általában az X16XEL motor szereti csócsálni az olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ravenlord Elküldve Május18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2004 "pl. uhuhu mester... " dehogy vagyok mester...... én is csak a buszról látom az autókat :) Semmi baj velük. kivéve: alapjárati motor elszennyeződik kipufogo csonk kifuj vezérmütengely jeladót legalább 1X cserélni kell. amugy szerintem a leghasználhatóbb motor..... az enyém is az X20XEV motor elődje.... :) amugy tényleg jó. amugy te mit hallottál??? Az olajfogyasztás az egyik, a másikat pedig az indexen olvastam a Calibra fórumban - amit letiltottak a munkahelyemről, igy nem tudok hozzáférni, és idézni sem tudom. Éppen azért kérdeztem meg, mert nem emlékeztem rá. Egyébként ma nézek meg egy Ecotec-es Calibrát, ez adja a kérdésem aktualitását. Udv: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május20, 2004 Megoszt Elküldve Május20, 2004 az indexen olvastam a Calibra fórumban - Régi szép idők:)) X20XEV Jó kis moci az! Bárkinek ajánlom. Szeritnem a C20XE Calik 90%-át lenyomod vele... Ugyanis azok sem tudnak 130LE többet szegénykék... X20XEV rulz. Már csak a korát tekintve is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Azért vannak kivételek... Mondjuk 200e km-vel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Szeritnem a C20XE Calik 90%-át lenyomod vele... Ugyanis azok sem tudnak 130LE többet szegénykék... Az új hengerfejjel és a felújított blokkal akármelyik Ecoteces Calival szívesen nyomok egyet kövéret ! 8) Nálam meglesz a 150 PS ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 AZTÁN MEG JÓL UGYJÁRSZ MINT A KÉKVECTRÁS VOLT KLUBTAGUNK, akit mindenki lenyomott. fogsztemégsírni :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Zorro! Az én Calim ellen is nyomsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Zorro! Az én Calim ellen is nyomsz? A tiéd Ecotec-es ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Hehe:)) Gondoltam , hogy a "Helyi" C20XE tulajok beszóóónak:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Tudtad ? Szóval direkt szóltál be ! :) Dark, nekünk nem egy oldalon kellene állnunk ? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 Szerintem igen, tehát verjük meg a Hemit :) Azért, ha elkészül, nyomhatnánk egyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Már alig várom, hogy kész legyen, állati kíváncsi vagyok a változásra! Hemi, nem áll jól a szénád ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Már alig várom, hogy kész legyen, állati kíváncsi vagyok a változásra! Hemi, nem áll jól a szénád ! :) MOST A MOTORT IS MEGGENERÁLOZOD? vagy csak hengerfej javitás lezs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Igen, blokk generál is lesz. Nem akarom később újra bontani a motort, inkább most egy füst alatt. Neked mi a véleményed a Vectra B műszerfal Calibrába építéséről ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
maverick Elküldve Október23, 2004 Megoszt Elküldve Október23, 2004 Nekem egy Astrában ketyeg az X20XEV motor. Két év használat után a vezérműtengely jeladója elkezdett bizonytalankodni és meleg motornál világított a diagnosztika lámpája. Valami bibi még van a motorral, mert hirtelen gázadásnál bizonytalankodik mielőtt elkezd húzni. Nincs valakinek nyomaték és teljesítmény görbéje ehhez a motorhoz? A Interneten nem találtam használhatót, csak egy elnagyolt grafikont. e-mail: maverick@vodafone.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Szervusztok! Kérdésem lenne. Szerintetek mennyit ér egy normál állapotú 170.000 km-t futott X20XEV moci váltóval, kábelköteggel, computerrel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Szervusztok! Kérdésem lenne. Szerintetek mennyit ér egy normál állapotú 170.000 km-t futott X20XEV moci váltóval, kábelköteggel, computerrel? Hűtő, vízpumpa, generátor, öníndító nincs? Saccra 200E körül de lehet hülyeséget beszélek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 (edited) Hűtő, vízpumpa, generátor, öníndító nincs? Saccra 200E körül de lehet hülyeséget beszélek. Dede, van az is! :rolleyes: OK. Én 150-re gondoltam papír nélkül, papírral 180.000. Majd lehet tudok egy eladót nemsokára. :blink: Köszi Módosítva Február15, 2006 : DragonK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Csak nem ??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Csak nem ??? :rolleyes: Ha csak motort tud eladót, azzal nem sokra megy, jelen állás szerint ugyanis nincs mibe belerakja, amennyire én tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 (edited) Nem, csak egy motorrol van szó. Autó még nincs hozzá. Módosítva Február15, 2006 : DragonK Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Nem, csak egy motorrol van szó. Autó még nincs hozzá. De lesz még a közeljövőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts