Mc-elek Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Sziasztok! Van egy 2005-ös merivám s a bajom az mint itt többektől is olvastam már, hogy kikapcsolás után a már említett büdös árad kifelé. Napokban volt már használva klímatisztító "gránát" és a szűrő is cserélve volt de sajnos a szag még most is fenn áll. Olvastam, hogy esetleg ahol lecsapódik a kondenzvíz ott sem ártana némi takarítás ?! :D Ennél a típusnál jártas valaki, hogy még is merre lehet megtalálni? Illetve még mik azok a turpisságok melyek elkövetése után biztosan eltűnik ez a bűz? Köszönöm a segítségeteket előre is! :D próbálkoz mégegyszer :) és ugye szűrő nélkül csináltad ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
SáFi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 próbálkoz mégegyszer :) és ugye szűrő nélkül csináltad ?? Szervizbe vittem, ott lett csináltatva de ahogy elnéztem a motorteret ki sem nyitották ergo nem szedték ki a szűrőt!! :D Berakta a gránátot járatta kijött vel vissza adta 2000 HUF aztán asszonta, hogy ha még mindig érezni a szagot akkor vigyem vissza mert valahol ereszt a gáz. Nah már most ha eresztene a gáz akkor már rég nem lenne benne hiszen ez a jelenség nem most ütötte fel a fejét.. Szóval ezért bíznék egy olyanban hogy mondjuk és saját magam inkább megcsinálom azt, hogy ahol kijön a kondenzvíz mondjuk ott megtakarítani illetve nem tudom melyik lenne hatásosabb, az a "gránátos" féle baktérium ölős tisztító vagy a habos? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Szervizbe vittem, ott lett csináltatva de ahogy elnéztem a motorteret ki sem nyitották ergo nem szedték ki a szűrőt!! :D Berakta a gránátot járatta kijött vel vissza adta 2000 HUF aztán asszonta, hogy ha még mindig érezni a szagot akkor vigyem vissza mert valahol ereszt a gáz. Nah már most ha eresztene a gáz akkor már rég nem lenne benne hiszen ez a jelenség nem most ütötte fel a fejét.. Szóval ezért bíznék egy olyanban hogy mondjuk és saját magam inkább megcsinálom azt, hogy ahol kijön a kondenzvíz mondjuk ott megtakarítani illetve nem tudom melyik lenne hatásosabb, az a "gránátos" féle baktérium ölős tisztító vagy a habos? :) A pollenszűrőre gondolt uhuhu szerintem,az meg ugye bent van,de hát akkor ezek szerint azt sem vették ki. Komoly! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 A pollenszűrőre gondolt uhuhu szerintem,az meg ugye bent van,de hát akkor ezek szerint azt sem vették ki. Komoly! :D írt a klímásba uhuhu ? :D :D másrészt szerintem a gránátos megoldás a jobb ha az ember otthon csinálja... a hab az csúnya dolgot tud csinálni ha befolyik pl a biztosíték táblára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
SáFi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 A pollenszűrőre gondolt uhuhu szerintem,az meg ugye bent van,de hát akkor ezek szerint azt sem vették ki. Komoly! :D Tudom, hogy arra gondolt :D viszont premier lehetett látni, hogy mit csinálnak a kocsival és csak berakta azt a dezodort :P ment közben a klíma és kész.. Amúgy még előtte megkérdezte, hogy volt-e cserélve a szűrő.. Aztán ennyi. :D Viszont most ezzel szemezek: Klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Én 2x használtam a patronosat, hát csoda nem lett a vége. Vettem olyat amit be kell dugni a járatokba, és úgy befújni, az valamivel jobb... kiszedtem a pollenszűrőt, s úgy fújtam be a hőcserélőre.... Megint meg kellene csinálnom, majd ha lesz időm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Sziasztok! Van egy 2005-ös merivám s a bajom az mint itt többektől is olvastam már, hogy kikapcsolás után a már említett büdös árad kifelé. Napokban volt már használva klímatisztító "gránát" és a szűrő is cserélve volt de sajnos a szag még most is fenn áll. Olvastam, hogy esetleg ahol lecsapódik a kondenzvíz ott sem ártana némi takarítás ?! :D Ennél a típusnál jártas valaki, hogy még is merre lehet megtalálni? Illetve még mik azok a turpisságok melyek elkövetése után biztosan eltűnik ez a bűz? Köszönöm a segítségeteket előre is! :D Szia! Nézd át alaposan a motorteret,hátha egy vakondok fekszik hanyatt megdögölve bent,úgy mint nálam. :D A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Szia! Nézd át alaposan a motorteret,hátha egy vakondok fekszik hanyatt megdögölve bent,úgy mint nálam. :D [ Igen ez tényleg sűrűn előforduló probléma! :D Lehet öngyilkos küldetést teljesített vagy ő volt Osama Bin Vakond. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolee01 Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Sziasztok! Nekem annyi kérdésem lenne hogy, aki tud mondjon már legyen kedves egy jó és olcsó KLÍMA SZERVÍZT Nyíregyházán vagy a közelbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Szia! Nézd át alaposan a motorteret,hátha egy vakondok fekszik hanyatt megdögölve bent,úgy mint nálam. :D A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Velem 2 éve fordult elő nálam egy veréb szorult be a a klíma venti házába nem tom hogy sikerült neki :D De folyamatosan kiküldte a biztit mikor klímázni akartam. Még jó hogy nem a meleg motorra nem tudott indulni mert akkor lehet meg is forrt volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Igen ez tényleg sűrűn előforduló probléma! :D Lehet öngyilkos küldetést teljesített vagy ő volt Osama Bin Vakond. :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Sziasztok! Klímaszakértőt kérdeznék. Ugyan visszaolvastam ebben a témában, de még most sem látom világosan :D. A mai 30 fokban is csak kis fokozaton megy mind a 2 venti (klíma+ hűtő). A klímahűtő tapintásra kézmelegnél melegebb volt, a hőfokmérő 90 alatt egy hajszálnyit. (tudom az nem pontos). Tehát ennél még magasabb külső hőmérséklet kell ahhoz, hogy a klíma nagyobb terhelést kapjon, tovább nőjön a nyomás és magasabb fordulaton menjen a venti? Ha túlmelegedne a rendszer, akkor simán kikapcsolja a komprit? Vagy lehet belőle nagyobb zűr? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Sziasztok! Klímaszakértőt kérdeznék. Ugyan visszaolvastam ebben a témában, de még most sem látom világosan :D. A mai 30 fokban is csak kis fokozaton megy mind a 2 venti (klíma+ hűtő). A klímahűtő tapintásra kéz melegnél melegebb volt, a hőfokmérő 90 alatt egy hajszálnyit. (tudom az nem pontos). Tehát ennél még magasabb külső hőmérséklet kell ahhoz, hogy a klíma nagyobb terhelést kapjon, tovább nőjön a nyomás és magasabb fordulaton menjen a venti? Ha túlmelegedne a rendszer, akkor simán kikapcsolja a komprit? Vagy lehet belőle nagyobb zűr? :D Ha feltekered 4 es re a ventit az utastérbe ebbe a 30 fokba egyből felpörög a klíma venti a motor marad alapon. Ha mégsem pörög fel akkor lehet hogy már kevés a gáz. Nekem is olyan volt mikor kevés volt benne. Ha túlmelegszik akkor kiveszi az elektronika a komprit. De ettől nagyon messze vagy mert a ventik már full gázon kell menniük, miután ha tovább melegszik (azaz tágul a gáz) felső nyomásra kiveszi a nyomáskapcsoló a komprit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Ha feltekered 4 es re a ventit az utastérbe ebbe a 30 fokba egyből felpörög a klíma venti a motor marad alapon. Ha mégsem pörög fel akkor lehet hogy már kevés a gáz. Nekem is olyan volt mikor kevés volt benne. Ha túlmelegszik akkor kiveszi az elektronika a komprit. De ettől nagyon messze vagy mert a ventik már full gázon kell menniük, miután ha tovább melegszik (azaz tágul a gáz) felső nyomásra kiveszi a nyomáskapcsoló a komprit. Márciusban lett klímahűtő cserélve,feltöltve. Nemrég mértem, 6fokos levegőt fúj. Abban bízom,hogy a nyomáskapcsoló és többi része is jól működik. Köszi, azért megnyugtattál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
akoskombi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Márciusban lett klímahűtő cserélve,feltöltve. Nemrég mértem, 6fokos levegőt fúj. Abban bízom,hogy a nyomáskapcsoló és többi része is jól működik. Köszi, azért megnyugtattál. :D Milyen klimahűtőt szereltettél? Nekem is aktuális klímahűtő csere, és valami olyat szereltetnék, ami nem annyira puhatestű, hanem inkább a gyárihoz hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Milyen klimahűtőt szereltettél? Nekem is aktuális klímahűtő csere, és valami olyat szereltetnék, ami nem annyira puhatestű, hanem inkább a gyárihoz hasonló. A klímás hozta hozzá. A nevét nem kérdeztem, csak az árát. 22 volt. A gyárira nem is hasonlít. Azt mondta nekik bevált, remélem a tulajoknak is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
akoskombi Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 A klímás hozta hozzá. A nevét nem kérdeztem, csak az árát. 22 volt. A gyárira nem is hasonlít. Azt mondta nekik bevált, remélem a tulajoknak is. :D A gyári klimahűtőm alja szétrohadt, 2-3 sor leszakadt róla, de a közepén (is) lyukadt ki. Az új vízhűtőm Deus, ami "neérjhozzá" keménységű, és azért gondoltam, hogy jó lenne ha a klímahűtő lenne keményebb legény, hogy megvédje (és magát is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 A gyári klimahűtőm alja szétrohadt, 2-3 sor leszakadt róla, de a közepén (is) lyukadt ki. Az új vízhűtőm Deus, ami "neérjhozzá" keménységű, és azért gondoltam, hogy jó lenne ha a klímahűtő lenne keményebb legény, hogy megvédje (és magát is). Tennék fel róla képet, de ennek a tudásnak híján vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Tennék fel róla képet, de ennek a tudásnak híján vagyok. http://www.kephost.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Olivers Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Sziasztok! Nekem annyi kérdésem lenne hogy, aki tud mondjon már legyen kedves egy jó és olcsó KLÍMA SZERVÍZT Nyíregyházán vagy a közelbe. hali FORGÁCS autószervíz Nyírtura én oda vittem BOSCH szeríz cserélték a szárító szűrőmet és a belső hőcserélőt az alkatrészt én rendeztem ki kellett venni a műszerfalat is nagyon jól megcsinálták 70/3128669 Forgács András ennyit tudtam segíteni ja mondd hogy a Kállói Tüzépes gyerek küldött :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 hali FORGÁCS autószervíz Nyírtura én oda vittem BOSCH szeríz cserélték a szárító szűrőmet és a belső hőcserélőt az alkatrészt én rendeztem ki kellett venni a műszerfalat is nagyon jól megcsinálták 70/3128669 Forgács András ennyit tudtam segíteni ja mondd hogy a Kállói Tüzépes gyerek küldött :D Mindezt mennyiért?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pane Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Sziasztok Ha tud valaki segíteni ne tartsa vissza. Klímázásnál a kondenzvíz befolyik az utastérbe, kanyarodásnál hallatszik hogy löttyen és néha még a lábam is kap belőle. Megpróbáltam dróttal tisztítani a lefolyó csövet de tiszta volt és csöpög is rendesen. Ami még aggasztó hogy a pollenszűrő alsó része is nedves. Miért nem tud távozni az összes víz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Helló! Volna egy kérdésem. Valaki meg tudja mondani, hogy g astra milyen típusú hűtőközeget használ?! A klasszikus R134A-t? Illetve hogy abból hány gramm kell belerakni(z18xe) Üdv: SZP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Helló! Volna egy kérdésem. Valaki meg tudja mondani, hogy g astra milyen típusú hűtőközeget használ?! A klasszikus R134A-t? Illetve hogy abból hány gramm kell belerakni(z18xe) Üdv: SZP Igen.R134A. Az 1.6-hoz 700gr. kell. A motortérben lenni kellene egy adattáblának, azon rajta van. Te otthon töltöd, vagy a klímás kérdezi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 650 gáz /150olaj /30 vákuum, az olaj típusa pedig GM1948873PAG vagy Dens Oil 8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts