Livi Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Egyértelmű hogy elég sokat kivesz a motorból a klima ez teljesen természetes előzésnél azér érdemes kikapcsolni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2010 Kösz az infót, de ez nem volt szép! Senkisem profi mindenben. Ezért van a forum, hogy tapasztalatokat cseréljünk. Ejnye-bejnye! itt nem azzal van a gond, hogy nem ért vki a klímához, hanem ha már egyszer megtalálja ezt a topicot, akkor legalább olvasson vissza nem egyből a hozzászól nyomógomb...minden le van írva, sokszor meg lett kérdezve, ez nem egy 1000 oldalas topic, sajnálom hogy nem volt érthető, de hozzáérteni az olvasásához és a kereséshez kellene ebben az esetben....és ahogy te is írtad, segítünk egymásnak, gondolom én mindentől függetlenűl azért is írtam le mit kell csinálni, mert biztos nem így gondolom(jaj...ez olyan Livis volt)....THX az építő hozzászólást! sok tartalmas sor volt benne a klímáról.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2010 (edited) Az infód tényleg profi, de hogy ki az amatőr... "kihadjátok" "amatörök" Bocs az OFF-ért, de nem jön be ez a lenéző stílus, akármilyen régi fórumtag vagy... nunde köszi az OFF-ot neked is!!! :rolleyes: Egy egész oldal leírásában találtál két helyesírási hibát gratulálok! remélem minden sorát a fórumnak csak azért olvasod, mert szeretnéd kijavítani mindeki hibáját...egyébként ha tudsz Crome-hoz jó helyesírás ellenőrzőt szólj....elég gyorsan írtam, mert mentem munkába remélem szakmailag csak ezeket hibáztam...kérlek javítsd ki ezt is, tudom van benne hiba de csak neked, csak most... :D Szerk: egyébként ha ilyen irányú hajlamaidat szeretnéd kiélni, javaslom keresd meg Livi-t priviben vagy csak olvasd a fórumon a hozzászólásait jó kis időtöltés lesz ;) :D :D Módosítva Június9, 2010 : Qpack Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Egyértelmű hogy elég sokat kivesz a motorból a klima ez teljesen természetes előzésnél azér érdemes kikapcsolni! :rolleyes: Nem kell csak határozottan elpadlózod és megteszi helyetted az ecu!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2010 Kösz az infót, de ez nem volt szép! Senkisem profi mindenben. Ezért van a forum, hogy tapasztalatokat cseréljünk. Ejnye-bejnye! olvasd el amit írtam. Én nem arra írtam, hogy "amatőr", hogy nem ért a klímához, mert már én is többször leírtam mindenhez nem érthet mindenki....de ahogy előbb is írtam lehet könnyebb bepötyögni mint keresni és olvasni? :rolleyes: És én genya még le is írtam, mert lenézek mindenkit...lehet ma épp rossz napom van, de azért mert valaki nem érti mit olvas én lettem a fekete bárány...köszz fiúk! ha megbántottam valakit a leírásommal ELNÉZÉST, MÁSKOR INKÁBB CSAK ANNYIT ÍROK AMIT ITT SOKAN SZOKTATOK - > PFF! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 ELNÉZÉST, MÁSKOR INKÁBB CSAK ANNYIT ÍROK AMIT ITT SOKAN SZOKTATOK - > PFF! Jah és add vissza a körteformákat és az olómkatonákat,mert meghúzom a hajad! :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2010 Más is leirta, hogy kivette a pollenszűrőt. Amúgy tényleg sokan azért járnak ide, hogy segítséget kapjanak a kérdéseikre, amit esetleg nem tudnak /mint én is/. Igaza volt itt az előttem szólónak "ezért van a fórum" Bocsánat az offért, csak a véleményem volt! Én sem azt írtam...amit te írsz! sehol nem írtam, hogy Ő nem vette ki, de ez egy fontos dolog, ha kihagyám a leírásból, akkor valaki így csinálná meg...te nem látsz erre esélyt?ha nem így gondolnám ahogy ti, akkor nem írtam volna le, hogy kell csinálni!ez pedig az én véleményem.... Ezzel én is jól szét OFF-oltam a topicomat, kérem valamelyik moderátort az egész épületes eszmecserét ne rögtön, csak pár nap múlva törölje! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Ezzel én is jól szét OFF-oltam a topicomat, kérem valamelyik moderátort az egész épületes eszmecserét ne rögtön, csak pár nap múlva törölje! Megfogom tenni,ne aggódj. Egyébként miért nem csináltok a G astrába is egy olyan Gyik topikot,mint ami az F-ben van? Akkor talán nem lenne ennyi ismételt kérdés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2010 (edited) Megfogom tenni,ne aggódj. Egyébként miért nem csináltok a G astrába is egy olyan Gyik topikot,mint ami az F-ben van? Akkor talán nem lenne ennyi ismételt kérdés. ezek után ez következik és nagyon remélem hogy valaki el is olvassa nem csak egyből kérdez...és olyan dolgokat ír, amit abból szűr le hogy neki nem sikerült, akkor nem is lehet megcsinálni... :rolleyes: szerk: nyitnék egy ilyen topicot, de nincs hozzá jogosultságom... ;) Módosítva Június9, 2010 : Qpack Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2010 Nem kell csak határozottan elpadlózod és megteszi helyetted az ecu!!! :rolleyes: ezt sajnos tudtommal nem mind1ik ECU teszi meg, erről talán wessz vagy uhuhu tud konkrétan nyilatkozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2010 Akkor légy szíves foglald össze Nekünk tudatlanoknak a klíma -nyári és téli- használatát, hogy ezután Mi is értsünk hozzá, ne csak használjuk! :rolleyes: KLÍMA most hirtelen ennyit találtam, mert már sok kedvem nincs gépelni.. a kereső pedig gyorsabb.. bármennyire hihetetlen egyből ott az infó...az olvasásban sajnos most senkinek nem tudok segíteni...pedig higgyétek el megtenném ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2010 Akkor most az én klímám még mindig azért büdös, mert "kiábrándítóan amatőr" vagyok, vagy azért mert 4. éve nem cseréltem pollenszűrőt..?? :rolleyes: keresd meg légyszíves te is a sok válaszban a neked valót...mind megvan....a pollenszűrőre a LINK ... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Na most akkor, kisbetűvel írom de kiabÁlok!! Ha nekem nem sikerül valami, akkor az senkinek sem sikerülhet.., meg úgyis jobban értek mindenhez mint a többi fórumlakó..!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Nem mind1 hogy mennyire van kinnt meleg. Minnél jobban kell hűteni a klimának annál jobban fogja, bár annyira nem nagy az eltérés. Ha 1,4es ed van akkor ehez szokj hozzá. Nekem is lényegesen nagyobb gázzal kell indulni klímával mint ha nem menne. Dehát már ez csak ilyen. Vmit vmiért! Ez a fura hogy még igazán meleg sincs... :rolleyes: Bár ha más oka nem lehet akkor úgy látszik csak elszoktam tőle ;) (ha több gáz van benne vagy döglődik a kompri attól nem lehet ilyen?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Üdv. Tavasszal feltöltettem a klímát. Azóta hűt rendesen. De néha be dadog tőle a kocsi. Menet közben olyan mintha remegne a lában a pedálon és meg-meg torpan kicsit. Nem mindig csinálja ezt. Van hogy napokig vagy akár 1-2 hétig semmi. Aztán ismételten elkapja a rángás. Hol kezdjem a hibafeltárást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2010 Üdv. Tavasszal feltöltettem a klímát. Azóta hűt rendesen. De néha be dadog tőle a kocsi. Menet közben olyan mintha remegne a lában a pedálon és meg-meg torpan kicsit. Nem mindig csinálja ezt. Van hogy napokig vagy akár 1-2 hétig semmi. Aztán ismételten elkapja a rángás. Hol kezdjem a hibafeltárást? szerintem ez így normális..a klíma kuplungod kapcsolgat, dolgozik, ilyenkor hol elveszi a teljesítményt a motorról, hol nem(ha kikapcsol)...és ezt rendesen észre lehet venni...de ennek így kel működnie ha jól hűt..ilyenkor esetleg érezheted is a befúvott levegő hőmérsékletén a változást (kicsit melegebb a befújt levegő, mert nem dolgozik a kompresszor)..ez a jelenség a környezeti hőmérséklettől erősen függ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 OFF: Elég régen távol voltam, de Qpack-nak igaza van teljes mértékben, ne hogy már még Ő kérjen elnézést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2010 OFF: Elég régen távol voltam, de Qpack-nak igaza van teljes mértékben, ne hogy már még Ő kérjen elnézést. kössz speter! Én is így gondolom és viszont válaszra elvárom az urakat, ha már így le tudtak dorgálni ilyenért! Talán már elgondolkodtak és máshogy gondolják...nem azért hogy nekem jobb legyen, de ez így fair! Aztán Johnny pár nap múlva törli..úgyhogy a feledés homályába vész...remélem most is elvárhatom a kéretlen viszont válaszokat! Mindenkinek szép napos időt kintre és jó klímát az autókba! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 szerintem ez így normális..a klíma kuplungod kapcsolgat, dolgozik, ilyenkor hol elveszi a teljesítményt a motorról, hol nem(ha kikapcsol)...és ezt rendesen észre lehet venni...de ennek így kel működnie ha jól hűt..ilyenkor esetleg érezheted is a befúvott levegő hőmérsékletén a változást (kicsit melegebb a befújt levegő, mert nem dolgozik a kompresszor)..ez a jelenség a környezeti hőmérséklettől erősen függ... Ma okával megfigyeltem az eseményt. El índúlás előtt az udvaron bekapcsoltam. Néhány másodperc után már forró volt a radiátor, semmi rángás. Akkor menjünk. Kb. 5 km után (mikor már kezdett rendesen hűteni) elkezdte a rángatást. Fordulat 2-3 ezer között volt. Iszonyatos rángatás, mintha le akarna fulladni. Nem úgy, hogy teszem azt kikapcsol és 5-10 másodperc múlva kikapcsol. Hanem kb. 2 másodperc alatt akár 3-4 rángatás is bejön. És közben halk súroló hang hallható. Klíma ki, hang és rángatás megszűnik. Izzadás ezerrel. Plusz rángatáskor a fogyasztás felmegy az egekbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Én is így gondolom és viszont válaszra elvárom az urakat, ha már így le tudtak dorgálni ilyenért! Talán már elgondolkodtak és máshogy gondolják...nem azért hogy nekem jobb legyen, de ez így fair! Aztán Johnny pár nap múlva törli..úgyhogy a feledés homályába vész...remélem most is elvárhatom a kéretlen viszont válaszokat! Mindenkinek szép napos időt kintre és jó klímát az autókba! :rolleyes: Üdv! Elgondolkodtam, magamba szálltam, de amit írtam, azt továbbra is fenntartom... Sorry Mindentől függetlenül megerősítem és ismétlem, hogy a segítő hozzászólásod profi és nagyon hasznos én csak a stílusodat minősítettem abban a hozzászólásodban. Minden jót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 nunde köszi az OFF-ot neked is!!! :rolleyes: Egy egész oldal leírásában találtál két helyesírási hibát gratulálok! remélem minden sorát a fórumnak csak azért olvasod, mert szeretnéd kijavítani mindeki hibáját...egyébként ha tudsz Crome-hoz jó helyesírás ellenőrzőt szólj....elég gyorsan írtam, mert mentem munkába remélem szakmailag csak ezeket hibáztam...kérlek javítsd ki ezt is, tudom van benne hiba de csak neked, csak most... :D Szerk: egyébként ha ilyen irányú hajlamaidat szeretnéd kiélni, javaslom keresd meg Livi-t priviben vagy csak olvasd a fórumon a hozzászólásait jó kis időtöltés lesz ;) :D :D OFF Az ELSŐ mondatodból idéztem... A tűzróka csodákra képes! :D Ja, a nevem: nundee ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Üdv! Elgondolkodtam, magamba szálltam, de amit írtam, azt továbbra is fenntartom... Sorry Mindentől függetlenül megerősítem és ismétlem, hogy a segítő hozzászólásod profi és nagyon hasznos én csak a stílusodat minősítettem abban a hozzászólásodban. Minden jót! Van aki ennél sokkal durvább stílusba nyomja alapból. A stílussal egyébként lehet érzékeltetni dolgokat, és itt is erről volt szó. Nem kell mindig mindent magára venni az embernek. Nem is feltétlenül személyre szól, (főleg ilyen netes fórumokon) csupán pl azt érzékelteti, hogy egy héten belül negyedjére válaszolja meg ugyanazt. Aki régóta végigolvas minden topicot az láthatja, hogy kéthetente előjön ugyanaz, a válaszok színvonala meg csökken, egyre kevesebbet ír le a válaszoló, mert fogy az infó. A legjobb lenne egy gyíkos valami, de azt sem nézné senki szerintem és ugyanúgy megkérdezné, max lehetne linkelni. Bár akkor nem igen lenne "közösség". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Van aki ennél sokkal durvább stílusba nyomja alapból. A stílussal egyébként lehet érzékeltetni dolgokat, és itt is erről volt szó. Nem kell mindig mindent magára venni az embernek. Nem is feltétlenül személyre szól, (főleg ilyen netes fórumokon) csupán pl azt érzékelteti, hogy egy héten belül negyedjére válaszolja meg ugyanazt. Aki régóta végigolvas minden topicot az láthatja, hogy kéthetente előjön ugyanaz, a válaszok színvonala meg csökken, egyre kevesebbet ír le a válaszoló, mert fogy az infó. A legjobb lenne egy gyíkos valami, de azt sem nézné senki szerintem és ugyanúgy megkérdezné, max lehetne linkelni. Bár akkor nem igen lenne "közösség". Sok fórumot végigolvastam már, sok problémára találtam megoldást. A legnagyobb baj, és nem akarok senkit megbántani, hogy a sok megoldási javaslat elhúzza a topik nagyságát. Egy másik oldal fórumában alkalmaznak olyat, hogy az alap dolgokat, ami a topikban szóba kerülhet, kiösszesítik az első oldal első hozzászólásába. Alapvető hibák, hibajelenségek, azok megoldási lehetőségei stb. Így ha pl. pollenszűrőt akarok cserélni, csak megnézem az első oldalt és látom hogy kell, hol keressem, milyen kell stb. Így nem kell 100 000 oldalon keresztül olvasnom, hogy a 896 543 oldal 8 hozzászólásában megtaláljam ami nekem kell. Én javaslom ezt csinálni a fórumot terelgetőknek. Amúgy a topikban pedig mehet az extrém extra stb. hibák feltárása, megoldása. Természetesen amint megvan a hiba + megoldása akkor az első oldalra be kellene szerkeszteni. Tény hogy nem voltam lusta sosem elolvasni valamit végig ha érdekelt, de nem itt máshol is találkoztam olyannal, hogy a topik széjjel volt offolva. Szerintem ez egy ötletnek jó, de majd megmondjátok mi a véleményetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Sziasztok! Szerelt már ki valaki klímahűtőt?Ha igen esetleg le tudná írni a menetét? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Sziasztok! Szerelt már ki valaki klímahűtőt?Ha igen esetleg le tudná írni a menetét? Köszönöm! Szia! én már szereltem ki- és be is... Kicsit szopi, de be lehet tenni. A méret ügyben tudok adni egy tanácsot. szerintem a bárdi vagy unix oldalán keress rá a te típusodra, és általában szoktak lenni méretek. Mert nem tudni, hogy neked milyen autóba kellenei. Diesel-ben kisebb, brenyósban nagyobb van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts