atom Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Idén már észrevehetően gyengébb volt a klíma, nem azt az igazi csontig hatoló hideget fújta. Jövőre már gondolom foglalkozni kell vele. A kocsi idén volt 5 éves. Ilyenkor elég szokott lenni a töltetés? (mert gondolom valahogy csak távozott a hiányzó gáz) Fehérváron esetleg Siófokon tudtok ajánlani normális klímást? Ebbe a típusba pontosan mennyi gáznak kellene lenni? Behr manuális a cucc. évente a gáz mennyiség 10 % a elmegy,bármilyen tömitett is a rendszer,ez természetes. Elég a töltetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Üdv! Van egy 2000. évjáratú astra G caravanom klíma nélküli. Ugy néz ki, hogy tudok szerezni hozzá komplett klímarendszert (gyárit). Az lenne a kérdésem, hogy mire kell figyelni ha ilyet vesz az ember?? Honnan tudom, hogy jót vagy rosszat adnak-e el nekem?? Az ugye mindegy, hogy dízel vagy benzines autó klíma-rendszere?? szerintem nem mindegy,hogy benzines e vagy dizel,figyelj rá,hogy a csövek vége valamilyen módon le legyen fedve,mert a klimához használt olaj erősem összegyűjti a párát,nedvességet,ez bejut a kompresszorba,az meg jól megáll.A másik,hogy felszerelés elött meg kell nézni,hogy a kompresszorban megvan e a megfelelő olaj mennyiség..... a többit tudja a szaki,aki beszereli,és üzembe helyezi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 szerintem nem mindegy,hogy benzines e vagy dizel,figyelj rá,hogy a csövek vége valamilyen módon le legyen fedve,mert a klimához használt olaj erősem összegyűjti a párát,nedvességet,ez bejut a kompresszorba,az meg jól megáll.A másik,hogy felszerelés elött meg kell nézni,hogy a kompresszorban megvan e a megfelelő olaj mennyiség..... a többit tudja a szaki,aki beszereli,és üzembe helyezi.. aa kompresszorba olaaj..? ..én úgy tom, hogy a gázhoz van keverve az a spec. olaj ami keny (s színez) megminden... A komplett klímabeépítés meg k. nagy munka, mert ölég jól meg kell bontani (többekközött a m.falat is) a teknikát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 szerintem nem mindegy,hogy benzines e vagy dizel,figyelj rá,hogy a csövek vége valamilyen módon le legyen fedve,mert a klimához használt olaj erősem összegyűjti a párát,nedvességet,ez bejut a kompresszorba,az meg jól megáll.A másik,hogy felszerelés elött meg kell nézni,hogy a kompresszorban megvan e a megfelelő olaj mennyiség..... a többit tudja a szaki,aki beszereli,és üzembe helyezi.. Pálinkás jó reggelt ! Beszerzés előtt jó lenne, ha összevetnéd a jelenlegivel, mert a hűtők kialakítás még adott motornál is eltérő lehet. Szép napot mindenkinek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Hali!! DELPHI rendszerű a klima a kocsiban ezt már kinyomoztam. Olyan szűrőt is akarok venni. De valaki itt mondta hogy ha nem jól van visszarakva akkor elönthet a viz az utas oldalon, ezt hogyan tudom elkerülni??? Meg olyan hülyeséget is hallottam hogy állitólag szétmehet a szűrő mire belerakom. Az emlitett MANN filter milyen árba megy??? Ha DELPHI, akkor a MANN FILTER CU3054 -es való bele. ( Persze, ha ezt a márkát választod ! :D ) Árat nem tudok mondani, de nem vészes. Én az összes szűrőért ( olaj, benzin, levegő, pollen ) és a klímaszíjért csengettem 8 ezer körül. Ami a beszereléskori sérüléseket illeti, arra tényleg oda kell figyelni, nem árt az óvatosság ! Ideges, türelmetlen típusú kollégák ne álljanak neki - bízzák szakértőre... ...mert valamiből neki is meg kell élnie ! :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petii Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Sziasztok! Új astra tulaj vagyok az lenne a kérdésem klimával kapcsolatban, hogy elvileg fagyás ellen van egy hőmérséklet határ ahol nem szabad hogy bekapcsoljon ugye? Tegnam kiváncsiságból bekapcsoltam -1 foknál és bekapcsolt. Ez normális? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Megtörtént a csere. Vmi gyárit sikerült venni opel szalonos cimbi hozta kemény 1500 HUF ért. A berakást illetően nekem az elmondottakhoz képest tökre egyszerű volt. Kesztyűtartó ki, majd kapcsok le réginek volt ilyen füle azt kivettem persze jött vele 10 kiló mocsok, majd utána ugyanúgy mint egy fiókot csak visszatoltam. Fedél visszatesz kapcsok szintén, utána motor start venti max. És végül egy dicséret magamnak hogy ügyes vagy :rolleyes: Meg ide is egy köszönet a segítségért! Ez az opel tök jól szerelhető verda. Izzó meg minden szempontból. Ha az ember ezen kopó alkatrészek cseréjét megtanulja meg van hozzá érzéke piszkosul sokat spórolhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Megtörtént a csere. Vmi gyárit sikerült venni opel szalonos cimbi hozta kemény 1500 HUF ért. A berakást illetően nekem az elmondottakhoz képest tökre egyszerű volt. Kesztyűtartó ki, majd kapcsok le réginek volt ilyen füle azt kivettem persze jött vele 10 kiló mocsok, majd utána ugyanúgy mint egy fiókot csak visszatoltam. Fedél visszatesz kapcsok szintén, utána motor start venti max. És végül egy dicséret magamnak hogy ügyes vagy :rolleyes: Meg ide is egy köszönet a segítségért! Ez az opel tök jól szerelhető verda. Izzó meg minden szempontból. Ha az ember ezen kopó alkatrészek cseréjét megtanulja meg van hozzá érzéke piszkosul sokat spórolhat. Robi! Mi volt a problémád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Robi! Mi volt a problémád? Jah már visszaolvastam! Gratula hozzá, hát elég jó kézügyesség kell hozzá az tuti Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Sziasztok! Új astra tulaj vagyok az lenne a kérdésem klimával kapcsolatban, hogy elvileg fagyás ellen van egy hőmérséklet határ ahol nem szabad hogy bekapcsoljon ugye? Tegnam kiváncsiságból bekapcsoltam -1 foknál és bekapcsolt. Ez normális? Köszönöm! Van egy fagyásérzékelő vagy mi a párologtatóján, ami elvileg nem engedi bekapcsolni ha minden igaz +4°C alatt, de mivel ez aránylag közel van a motorhoz, így szvsz ha elég régóta jár a motor akkor be tudod kapcsolni a klímát ennél hidegebb hőmérsékletnél is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petii Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 , Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petii Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Van egy fagyásérzékelő vagy mi a párologtatóján, ami elvileg nem engedi bekapcsolni ha minden igaz +4°C alatt, de mivel ez aránylag közel van a motorhoz, így szvsz ha elég régóta jár a motor akkor be tudod kapcsolni a klímát ennél hidegebb hőmérsékletnél is. Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 Megtörtént a csere. Vmi gyárit sikerült venni opel szalonos cimbi hozta kemény 1500 HUF ért. A berakást illetően nekem az elmondottakhoz képest tökre egyszerű volt. Kesztyűtartó ki, majd kapcsok le réginek volt ilyen füle azt kivettem persze jött vele 10 kiló mocsok, majd utána ugyanúgy mint egy fiókot csak visszatoltam. Fedél visszatesz kapcsok szintén, utána motor start venti max. És végül egy dicséret magamnak hogy ügyes vagy :rolleyes: Meg ide is egy köszönet a segítségért! Ez az opel tök jól szerelhető verda. Izzó meg minden szempontból. Ha az ember ezen kopó alkatrészek cseréjét megtanulja meg van hozzá érzéke piszkosul sokat spórolhat. Meg gondolom Neked BEHR rendszerű és nem DELPHI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 Meg gondolom Neked BEHR rendszerű és nem DELPHI. Nekem is BEHR van, de nem volt egyszerû a cseréje! régi ki, új be, ám az új csak úgy nment be, h egy kicsit összenyaklott... pedig szaroztam vele sokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schloddi Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 hali! Próbáltam keresgélni, de nem találtam ezt a problémát, csak hasonlót. A gondom a klíma (99es x16xel) ventillátora, eleinte csak néha, de mostmár folyamatosan megy, akkor is ha nincs bekapcsolva a klima. És elég beülni a kocsiba reggel, akár nulla fokban is és ráadni a gyújtást és beindul, motornak nem kell járni hozzá, és igen a légkondi hűtője, AZ első venti. Abszolut nem koszos, totál új a hűtő, de azért lecsekkolom mégegyszer holnap. egy kis előélet: A kocsi sokáig állt(mostani használat előtt legalább két hónapig rá sem bagózott senki), viszont szüleim mentek vele néha egy kört, ekkor kiderült most nyáron, hogy elment a gáz a klímából és úgy alakult hogy ki lett cserélve a légkondihűtő. Majd én hazajöttem és elkezdtem használni rendszeresen, szeptember végén még a légkondit is használtam, tök jól hűtött. De azóta egyre rendszeresebben be-be kapcsolt a légkondi hűtőventillátora. És most már mindig megy. Annyira nem érdekelne a dolog, gondoltam kiveszem a biztiét csak úgy parasztosan,de nem segített mert rögtön bekapcsolt a sima ventillátor, azzal a lendülettel visszatettem a klímáét. Azóta a helyzet változatlan. Viszont az zavar, hogy egyrészről nagyon lassan melegszik be a kocsi, másrészről szerintem nem tesz jót az hogy alig mozdul el a motor hőfokjelző. A computer hibát nem jelez, mikor hazajöttem (lassan 3 hónapja) egyszer kivillant de többet soha, ezt betudtam annak, hogy 2 hónapja hozzá se nyúltak. mit lehet a megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve December15, 2009 Megoszt Elküldve December15, 2009 hali! Próbáltam keresgélni, de nem találtam ezt a problémát, csak hasonlót. A gondom a klíma (99es x16xel) ventillátora, eleinte csak néha, de mostmár folyamatosan megy, akkor is ha nincs bekapcsolva a klima. És elég beülni a kocsiba reggel, akár nulla fokban is és ráadni a gyújtást és beindul, motornak nem kell járni hozzá, és igen a légkondi hűtője, AZ első venti. Abszolut nem koszos, totál új a hűtő, de azért lecsekkolom mégegyszer holnap. egy kis előélet: A kocsi sokáig állt(mostani használat előtt legalább két hónapig rá sem bagózott senki), viszont szüleim mentek vele néha egy kört, ekkor kiderült most nyáron, hogy elment a gáz a klímából és úgy alakult hogy ki lett cserélve a légkondihűtő. Majd én hazajöttem és elkezdtem használni rendszeresen, szeptember végén még a légkondit is használtam, tök jól hűtött. De azóta egyre rendszeresebben be-be kapcsolt a légkondi hűtőventillátora. És most már mindig megy. Annyira nem érdekelne a dolog, gondoltam kiveszem a biztiét csak úgy parasztosan,de nem segített mert rögtön bekapcsolt a sima ventillátor, azzal a lendülettel visszatettem a klímáét. Azóta a helyzet változatlan. Viszont az zavar, hogy egyrészről nagyon lassan melegszik be a kocsi, másrészről szerintem nem tesz jót az hogy alig mozdul el a motor hőfokjelző. A computer hibát nem jelez, mikor hazajöttem (lassan 3 hónapja) egyszer kivillant de többet soha, ezt betudtam annak, hogy 2 hónapja hozzá se nyúltak. mit lehet a megoldás? A ventid akkor megy mikor megy a klima??? Ha nem csak akkor hanem kikapcsolt klima mellet is akkor lehet hogy a hűtés vezérlővel lesz vmi baj. Ha megy a venti ebbe a hidegbe akkor nem is fog megmelegedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 hali! Próbáltam keresgélni, de nem találtam ezt a problémát, csak hasonlót. A gondom a klíma (99es x16xel) ventillátora, eleinte csak néha, de mostmár folyamatosan megy, akkor is ha nincs bekapcsolva a klima. És elég beülni a kocsiba reggel, akár nulla fokban is és ráadni a gyújtást és beindul, motornak nem kell járni hozzá, és igen a légkondi hűtője, AZ első venti. Abszolut nem koszos, totál új a hűtő, de azért lecsekkolom mégegyszer holnap. egy kis előélet: A kocsi sokáig állt(mostani használat előtt legalább két hónapig rá sem bagózott senki), viszont szüleim mentek vele néha egy kört, ekkor kiderült most nyáron, hogy elment a gáz a klímából és úgy alakult hogy ki lett cserélve a légkondihűtő. Majd én hazajöttem és elkezdtem használni rendszeresen, szeptember végén még a légkondit is használtam, tök jól hűtött. De azóta egyre rendszeresebben be-be kapcsolt a légkondi hűtőventillátora. És most már mindig megy. Annyira nem érdekelne a dolog, gondoltam kiveszem a biztiét csak úgy parasztosan,de nem segített mert rögtön bekapcsolt a sima ventillátor, azzal a lendülettel visszatettem a klímáét. Azóta a helyzet változatlan. Viszont az zavar, hogy egyrészről nagyon lassan melegszik be a kocsi, másrészről szerintem nem tesz jót az hogy alig mozdul el a motor hőfokjelző. A computer hibát nem jelez, mikor hazajöttem (lassan 3 hónapja) egyszer kivillant de többet soha, ezt betudtam annak, hogy 2 hónapja hozzá se nyúltak. mit lehet a megoldás? áááááá nincs benne elég gáz a klimádban és azért kapcsol be......higggggyyyyyééé nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fatyo Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Tempomat bekötéséhez segítséget kérnék! 2001-évj. Y17DTI pontos bekötési instrukciókra volna szükségem vagy valakire aki elvállalná a dolgot. Email:szlobodacsaba@mail.datanet.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 áááááá nincs benne elég gáz a klimádban és azért kapcsol be......higggggyyyyyééé nekem. Mivan míí..?? Az ki van csukva, h azé kapcsol be me nincs elég gáz a rendszerben!! Vmi elektronyos gebasz lehet ottan inkább! Kétszer optam klímámmal (gáz ohne, v nagyon kevés) és a ventillátorom megsem mozdult!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schloddi Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 hát igen sajna mindig megy :rolleyes: szóval úgy néz ki ez valami elektromos dolog lesz?.. tudtok valami gurut Pesten(esetleg a déli felén)? akkor még annyi adalék hogy a venti fordulatszám is váltakozik, tehát van amikor jobban megy van amikor nem annyira, szerintem valami még vezérelgeti, legfeljebb rosszul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Tempomat bekötéséhez segítséget kérnék! 2001-évj. Y17DTI pontos bekötési instrukciókra volna szükségem vagy valakire aki elvállalná a dolgot. Email:szlobodacsaba@mail.datanet.hu Nem tudom, pontosan mit szeretnél, gondolom a tempomatot belerakni. Nekem 2003-as Y17DTI-m van és teljesen, fullra be volt kábelezve! még a kuplungkapcsoló is benne volt... amit csináltam: 6E-ért vettem tempomatos kart és 5E-ért felprogramozták TECH2-vel. Magyarul az ilyen motorkódú autómban semmit nem kellett kábeleznem. Szerintem ellenôrizd elôször, h a kormányburkolat alatt megvan-e a kis csati, amit a tempomatos karra kell dugni + h van-e kuplungkapcsolód. ha szerencséd van, be tudod rakni egyszerûen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Nem tudom, pontosan mit szeretnél, gondolom a tempomatot belerakni. Nekem 2003-as Y17DTI-m van és teljesen, fullra be volt kábelezve! még a kuplungkapcsoló is benne volt... amit csináltam: 6E-ért vettem tempomatos kart és 5E-ért felprogramozták TECH2-vel. Magyarul az ilyen motorkódú autómban semmit nem kellett kábeleznem. Szerintem ellenôrizd elôször, h a kormányburkolat alatt megvan-e a kis csati, amit a tempomatos karra kell dugni + h van-e kuplungkapcsolód. ha szerencséd van, be tudod rakni egyszerûen... Akkor lehet nekem is benne van az előkészítése a 02-es évjáratúban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Tempomat bekötéséhez segítséget kérnék! 2001-évj. Y17DTI pontos bekötési instrukciókra volna szükségem vagy valakire aki elvállalná a dolgot. Email:szlobodacsaba@mail.datanet.hu A modik fenékbe fognak billenteni! Ez itt a klíma topic! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Mivan míí..?? Az ki van csukva, h azé kapcsol be me nincs elég gáz a rendszerben!! Vmi elektronyos gebasz lehet ottan inkább! Kétszer optam klímámmal (gáz ohne, v nagyon kevés) és a ventillátorom megsem mozdult!! mondom astra-G nincs benne elég gáz akkor elindul a klimaventilátor Link to comment Megosztás: More sharing options...
.totesz. Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Sziasztok. A próblémám brutális párásodás, de olyan szinten hogy csak klímával tudom lefujatni,a belső külső keringetésem működik de alig van különbség a pára mértékét illetően ha be-ki kapcsolom. A klimám elvileg delphi rendszerű, pollenszűrő cserére gondoltam,de átnyálaztam a fórumot és nem találtam "leirást" hogy kell kicserélni,mit kell szétszerelni. A verda 2001/2 havi Astra G komfort 1.6 16V kombi. Előre is köszönöm ha valaki mond valami használhatót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts