vépetya Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 De talán még jobb ha kiveszed a pollenszűrőt és ott fújod be a habot. Az ott van közvetlenül a hőcserélőnél. A középső fúvokán át valóban nem sokat ér. Az nagyon messze van onnan ahova fújni kéne. Be sem ér odáig a cső. Az a Würth-ös cucc amire én gondoltam az nem ilyen csöves bedugós,hanem olyan mint egy füstbomba.El kell inditani az utastérben és járatni az autó légrendszerét ha jól emlékszem 10-15 percig,felhúzott ablakokkal,ugy hogy nem ülünk benn.Állítólag teljesen átjárja a megfelelő helyeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mumuc Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Az a Würth-ös cucc amire én gondoltam az nem ilyen csöves bedugós,hanem olyan mint egy füstbomba.El kell inditani az utastérben és járatni az autó légrendszerét ha jól emlékszem 10-15 percig,felhúzott ablakokkal,ugy hogy nem ülünk benn.Állítólag teljesen átjárja a megfelelő helyeket. én már csináltam azzal a modszerel amit emlitet az elötem szolo,és jo tapasztalatom van rola!! én amit használtam az LOCTIME ha jol irtam.egyszerü és hatásos csak be kell tartani a használati utasitást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Engem is utolért a klíma kobold: szal, bekapcsolt és nem bekapcsolt klímánál is: a fújás nem egyenletes-->nagyon szakaszos/fúú-nagyon kis szünet---fúú stb/ Mi lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Asztmás? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Asztmás? :) De most komolyan! Iszonyat zavaró és nem megnyugtató hallgatni mikor jön be a levegő. A klíma még hűt, de ilyen hangok mellett, gondolom már nem sokáig! Nem folyamatos fújás van benne, mind eddig, hanem szakaszos köpetek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Szerintem kontaktos lehet a ventillátorod, vagy csapágyas. A klímához nem sok köze lehet, ha egyenletes hideget fúj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Lehet meg kellene nézni a ventillátor csatlakozóját. Egy kis tisztítás csodát művelhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 THX, utánna nézek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Az a Würth-ös cucc amire én gondoltam az nem ilyen csöves bedugós,hanem olyan mint egy füstbomba.El kell inditani az utastérben és járatni az autó légrendszerét ha jól emlékszem 10-15 percig,felhúzott ablakokkal,ugy hogy nem ülünk benn.Állítólag teljesen átjárja a megfelelő helyeket. Ha jól emlékszem Qpack, vagy hic is használt már ilyet és jók a tapasztalatai vele... Én a habot használtam, és fújtam vele közvetlen hőcserélőre a pollenszűrő felől, plusz fúvókákba is, de nem sokáig használt a szag ellen. Egy ideig persze kellemes illat volt utána... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 Endyka, sztem is vmi kontakthiba lehet a szellőzőventi környékén... Nem a klímával lesz a baj. Egyébként bármilyen venti fokozatnál csinálja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Endyka, sztem is vmi kontakthiba lehet a szellőzőventi környékén... Nem a klímával lesz a baj. Egyébként bármilyen venti fokozatnál csinálja? Aha, de most nincs időm megcsináltatni, de ha eljutok a szervízbe, majd leírom mi is volt a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Ma 40 fok volt,, ment a légkondi, sokat jártunk a városban, és bár rögtön hűt, megjelent a folyadékszintfigyelmezető ikon a műzerfalon. Ha kikapcsolt klímával indítottuk el az autót, nem jelent meg. A hűtővíz szintjét megnéztük, normális. Kevés lehet a gáz benne? Amikor bekapcsolom a klímát, nagyon hangos a gázáramlás hanjga. (a sziszegés), ez nem tudom, hiba-e, hátha össszefüg vele. Viszont tényleg rögtön hűt. erre senki nem tudja megmondani a frankót.....? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 erre senki nem tudja megmondani a frankót.....? B) Nem lehet, hogy épp túl nagy a gáznyomás a klímarendszerben, azért sziszeg? Nem értek hozzá mondjuk, csak tipp. De majd vki okos mindjárt kioktat minket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 erre senki nem tudja megmondani a frankót.....? B) szerintem csak meleg volt a modulnak....:) tudtommal a kompresszoron van egy bizti szelep és ha túlnyomás lenne elengedi a gázt....mert az káros a kompresszornak...szóval a sziszegés nem tudom mi lehet, de hogy a klímának semmi köze elvileg ahhoz a jelzéshez az szinte biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkaba Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Sziasztok! van egy G astrám 16 16V 1999 a kérdésem hol van a pollen szűrű. Cserélni szeretném de nem találom. Kérem valaki seggdicsen előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Sziasztok! van egy G astrám 16 16V 1999 a kérdésem hol van a pollen szűrű. Cserélni szeretném de nem találom. Kérem valaki seggdicsen előre is köszi kesztyűtartó "mögött",de ha visszalapozol pár oldalt,volt szó a cseréjéről Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkaba Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 kesztyűtartó "mögött",de ha visszalapozol pár oldalt,volt szó a cseréjéről köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Ki kell szerelni a kesztyűtartót, és balra fent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lamantin Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Sziasztok! van egy G astrám 16 16V 1999 a kérdésem hol van a pollen szűrű. Cserélni szeretném de nem találom. Kérem valaki seggdicsen előre is köszi Friss hírrel tudok szolgálni. Épp most néztem + az enyémen (1.4- 2003). Kesztyűtartó kiszerelése után, ami 6 csavar, látsz balra az üregben egy műanyag dobozt. Annak van egy kb 5x25cm-es oldalajtaja. A hosszú oldalain 1-1 hatlapfejű csavar. A rövid oldalain , alul-felül patentos. A csavarokat kiszeded és kipattintod a patentokat és már lent is az ajtaja. Ekkor már látod a szűrőbetétet. Óvatosan kíhúzod és elcsodálkozol ,hogy milyen koszos. Rengeteg levéltörmelék és miegymás is kihullik. A kesztyűtartó: 20-as TORX A szűrőház :5,5-ös dúgókulcs Jó munkát hozzá ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Ma azt tapasztaltam, hogy bekapcsolt klímánál kattog az autóm mint egy dízel.....Klíma kikapcs, kattogás megszűnik.....Nagyon zavaró, idegesítő..... Valakinek ötelt? (2003-as 1.4 digit klímás....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Ma azt tapasztaltam, hogy bekapcsolt klímánál kattog az autóm mint egy dízel.....Klíma kikapcs, kattogás megszűnik.....Nagyon zavaró, idegesítő..... Valakinek ötelt? (2003-as 1.4 digit klímás....) Ezt hallgasd meg jobban..sajnos nem zárnám ki a klíma kompresszor halálát....honnan jön a hang? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Ezt hallgasd meg jobban..sajnos nem zárnám ki a klíma kompresszor halálát....honnan jön a hang? Sajnos későn este értem haza és nem nagyon tudtam megfigyelni.....A klíma üzemel rendesen.....én ventillátorra tippelek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Ma kiálltam a garázsból klíma bekapcs. csöndben van....Kíváncsi leszek, most indulok Szombathelyre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus14, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2007 Nos megoldódni látszik a klíma problémám: a klíma motor vezérlése szart be..állandóan megy nem kapcsol ki. Most egyenlőre szétszedték a csokit, s így csak külső levegő keringetésem van, de legalább műkszik minden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mozsol Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Sziasztok! Elromlott a klímahűtőm(persze azután közölték velem mikor 18000-et legomboltak tőlem a töltés+gombátlanítás...-ért)Nem tudjátok mennyiért lehet legolcsóbban újat szerezni?A bontottól kicsit tartok.Előre is köszönöm a segítségeteket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts